angineuuka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 marta1624 napisał(a):Tak ja :D Przeleciałam po znajomych Angi u kogo w galeriach podczytuję ;) nie wszystkich czytam ;p Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Angi napisał(a):nie wszystkich czytam ;p Ale ja wybrałam z twoich dogomaniackich znajomych tych, u których czytam i piszę ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Nieeee no tak naklepałyście, że nawet nie cytuje :P Tak tak tak, zgadzam się, że Dex jest cudowny i zjawiskowy :D Co do szkolenia, ja też oglądam filmiki i czytam, ale ja mam mnóstwo starych przyzwyczajeń. A poza tym, dobrze jak ktoś z boku spojrzy i powie co można zmienić poprawić albo gdzie leży problem. Ja nie jestem specjalistką (JESZCZE :P) A Dex też ma dużo zaległości do nadrobienia jeszcze w relacjach psio ludzkich :) Dziewczyny... nie zdam tej sesji jak nic... mam tyle jeszcze do nadrobienia a projekty leżą w malinach. Przez to że było tyle pięknej pogody a ja siedziałam z psami na dworze zamiast pociskać z projektowaniem... Ja piernicze.. dobrze, że mam czas do września xD Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Ja też zaliczenia zaczynam :roll: Ale powoli coraz mniej mi zostaje ;) Quote
kalyna Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 No ja od soboty zaczynam zaliczenia :evil_lol: a umiem tyle co nic, no i fajnie :diabloti: i jeszcze jutro do szkoły :loveu: No cóż ja też sporo pewnie błędów robię.. w teorii wszystko kumam, ale przełożyć na praktykę to ciężko czasami... Quote
Baski_Kropka Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 marta1624 napisał(a):Ja też zaliczenia zaczynam :roll: Ale powoli coraz mniej mi zostaje ;) A u mnie terminy zerowe/pierwsze są na ostatnich zajęciach za dwa tygodnie kiedy jadę na wesele :D Dla tego pewnie wszystko na drugichterminach pozaliczam.. no ale co mogę zrobić? Zaliczę co mogę w weekend,a potem bede jeździła po wpisy bo niestety indeksu je kalyna napisał(a):No ja od soboty zaczynam zaliczenia :evil_lol: a umiem tyle co nic, no i fajnie :diabloti: i jeszcze jutro do szkoły :loveu: No cóż ja też sporo pewnie błędów robię.. w teorii wszystko kumam, ale przełożyć na praktykę to ciężko czasami... A co studiujecie dziewczyny? Ja zauważyłam, że na kontakt z Dexem świetnie działa to plucie <3 Jestem zachwycona rezultatem, potem jak już mu się utrwali to wprowadzę utrudnienia, na razie uczę się celować do paszczy a on łapać buahaha :P Ale oczywiście raz za jakiś czas daję z kieszeni, nie zawsze z buzi, ale zawsze za kontakt wzrokowy :) Ale posmak karmy w buzi też jest ohyda. Musze mieć przy sobie zawsze coś do picia :D Quote
gato Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Przychodzimy z re-wizytą ;) . Dexio fajny, ale to wiadomo. Jak nie macie u kogo ćwiczyć to polecam się kręcić, wtedy przynajmniej, z opóźnieniem, ale można się poprawić. Jak pies ma duże problemy z łapaniem żarcia w locie i mu się zawsze gdzieś odbija albo spada na ziemię to proponowałabym najpierw nauczyć go dobrze łapać, a dopiero potem pluć, bo może być potem problem z wydłużaniem zachowania ;) . Quote
Baski_Kropka Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Haha ja to się też muszę nauczyć pluć do celu :D Jakoś sobie poradzimy. Inna sprawa, że muszę wynaleźć smaczki którymi pluje się dobrze i dobrze się celuje :P Parówki na dłuższą metę nie ścierpię bo mnie zbiera.. sucha karma jest dobra, ale Dexowa jest za duża a Kropki za mała. Musze się wybrać do zoologika w poszukiwaniu optymalnego rozmiaru :evil_lol: Oczywiście nagroda będzie różna, bo smaki muszą być różnorodne naczej kiedyś zamiast plunąć psu smaczkiem to się na niego zrzygam :shake: Quote
Pani Profesor Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 ja już może nie powiem, jak spędziłam dziś 7 godzin w bibliotece na kodowaniu roczników magazynów prasoznawczych... po prostu obłęd, dziubanie ręczne cyferek w gigantycznej tabeli, siedziałam tyle czasu i przerobiłam 30.. zostało 60 i 2 dni :roll: o sesji nawet nie myślę, bo mi słabo. ...a studiuję dziennikarstwo :cool3:, specjalność analityczno-medioznawcza, czyli typowa badanina, dziobanina i pisanina pseudonaukowa, wymądrzanie się, te klimaty :razz: a Ty, Baski? Quote
Baski_Kropka Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Ja grafikę. Nie widać po banerku? :evil_lol: Taki piękny dostałam sprezentowany :D Quote
Pani Profesor Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 grafika jest super :cool3: na technicznej uczelni, czy artystycznej? Quote
kalyna Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Ja studiuję zarządzanie :diabloti: A jaką karmę ma Dex? Brit Care dla psów aktywnych jest bardzo fajna wymiarowo ;) kostki sera żółtego... albo suszone mięsko np. filety z kurczaka.. tyle się można poświęcić :evil_lol: Bo gotowe ciastka psie to nie polecam :lol: Quote
marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Ja logistykę ;) Terminy 0 mam już od miesiąca,zobaczymy ile terminów 1 będzie potrzebne ;) Quote
rashelek Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Sama mu upiecz ciastka, jak ja robię psom pasztetowe to Adrian im wyjada :diabloti: Nie będziesz miała tego odruchu i świadomości, że to dla psa ;) Ja od tego tygodnia zaczęłam zaliczenia, kolosy, projekty... A to dopiero początek, od poniedziałku runda druga. Na szczęście przysiadłyśmy we 3 z kumpelami i większość notatek już zrobiona, pozostaje tylko wydrukować. No i się nauczyć :lol: Quote
kalyna Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 rashelek napisał(a):Sama mu upiecz ciastka, jak ja robię psom pasztetowe to Adrian im wyjada :diabloti: Nie będziesz miała tego odruchu i świadomości, że to dla psa ;) Ja od tego tygodnia zaczęłam zaliczenia, kolosy, projekty... A to dopiero początek, od poniedziałku runda druga. Na szczęście przysiadłyśmy we 3 z kumpelami i większość notatek już zrobiona, pozostaje tylko wydrukować. No i się nauczyć :lol: mnie tym bardziej odrzuca jak upiekę psie ciastka.. :roll: ja nie mam problemu z notatkami, a nauczeniem się :placz: Quote
rashelek Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 To co Ty im dajesz do tych ciastek, że się sama brzydzisz? :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 rashelek napisał(a):To co Ty im dajesz do tych ciastek, że się sama brzydzisz? :evil_lol: no to co jest w przepisie... :evil_lol: ale ja mam zasadę, to co ja ugotuję/upiekę to jest bleeee :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Super na czarnym takie kolorki wyglądają :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-Jf3Uu7uQYjI/U4ccLls4jpI/AAAAAAAAB5k/mWqEAtF0DS4/w270-h480-no/DSC01820.jpg Quote
Naklejka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Kiedyś robiłam ciastka serowe i były mega smaczne. Kaśka je zawsze wyżerała :evil_lol: Tarty żółty ser, mąka, olej albo jajko to było, jeszcze można dać czosnek. Na blachę i do piekarnika. Quote
Aleksa. Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Naklejka napisał(a):Kiedyś robiłam ciastka serowe i były mega smaczne. Kaśka je zawsze wyżerała :evil_lol: Tarty żółty ser, mąka, olej albo jajko to było, jeszcze można dać czosnek. Na blachę i do piekarnika. Też robiłam Dorze i spróbowałam-smaczne były :diabloti: Quote
marta1624 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Chyba muszę upiec moim takie ciasteczka ;) Tylko że ja anty talent jestem :D Macie sprawdzone przepisy? Quote
Małgonia Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Czołem :cool3:melduje sie, troche obejrzałam, troche nawet poczytałam :D Dex fajny pies, wytulałabym:loveu: Bedziemy zaglądać! Quote
Aleksa. Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Ja wtedy wpisałam w google serowe psie ciasteczka, czy coś i zrobiłam :lol: teraz nie pamiętam z jakiej to było strony :hmmmm: Quote
Pani Profesor Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 a mnie nie brzydzi psie żarcie ani surowe mięso :diabloti: ja jestem zawsze od próbowania czy dobre, przed upieczeniem/usmażeniem :diabloti: za to surowego ciasta nie spróbuję za cholerę, prędzej mi się wywinie buzia na lewą stronę :cry: Quote
Recommended Posts