zolziatko Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Znalazłam takie ogłoszenie na gumtree, więc napisałam do osób, które znalazły dziadeczka. Nie mają konta na dogomanii, więc ja tu zakładam wątek. "Dziadzio znaleziony w Gminie Wieliczka. Zapchlony i ma kilka farfocli wplatanych w sierść, ale raczej jest pieskiem zadbanym Prawdopodobnie całkowicie niewidomy. Szukamy właściciela. Pomóz mu wrócic do domu. Na adopcje nie ma prawie szans". Kontakt do osób, które go znalazły: tel: 509 188 082 Może ktoś kojarzy pieska? Może ktoś jest w stanie zrobić jakieś plakaty? Chciałabym pomóc staruszkowi. Quote
wtatara Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 do ogłoszeń potrzeba więcej danych. Czy byłaś z nią u weterynarza? Quote
wellington Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 wtatara napisał(a):do ogłoszeń potrzeba więcej danych. Czy byłaś z nią u weterynarza? A to sunia , nie pies ? Quote
zolziatko Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Ja znalazłam tylko ogłoszenie o znalezieniu tego psiaka na gumtree. Osoba, ktora to ogłoszenie dała nie ma konta na dogo i poprosiła, żebym tu umieściła ogłoszenie ( ja napisałam wcześniej do tej osoby, że można tu umieścić informację i generalnie co można jeszcze zrobić). Mogę dopytać szczegółów... Quote
Recommended Posts