Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koperek napisał(a):
Czyli chłopak w tzw. "kwiecie wieku":lol: Czyli Hassan przebywa teraz w hotelu płatnym, tak?? I po tym okresie ma się gdzie podziać, czy jak to będzie??

Tak, przebywa w hoteliku w którym trzymamy nasze psiaki fundacyjne...oczywiście dopóki nic innego sie dla chłopaka nie znajdzie , będzie mógł być tam, ale proszę o pomoc, ponieważ mamy juz tam 5 psiaków i niewyrabiamy finansowo:( Hassan nie był w planach, że tak nieładnie napisze;).

Posted

:klacz::bigcool::kciuki::sweetCyb:Brać, brać, brać.

Oczywiscie zartuje, mam nadzieje, ze sie nie gniewasz, ale musze jakos odreagowac wczorajsza podroz do wawki.

Czy udalo wam sie ustalic namiary na hodowce?

Posted

No ciotka przeciez nie zostawiłam tych dwóch bidek ;)

A tatuaż jest niepełny....tzn. zapewne żle odczytałam..więc na razie hodowcy nei znajdziemy..muszę mu ogolić uszko i znaleźć literkę jeszcze..na razie mam odczytane 3 cyfry.

Posted

wypisz wszystkie mozliwosci, wszystkie jakie ci do glowy przychodza i przeslij mi na priva, sprobuje sie dowiedziec w zwiazku, mam tam taka mila panią.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Dwie bidy?? Kaja czy to jakies kundelki?

Szczeniak dobka i kundelek.
Są już u p.Siemińskiej...4 godziny łapaliśmy z Jarkiem...ehhhh...

Posted

olgaj napisał(a):
wypisz wszystkie mozliwosci, wszystkie jakie ci do glowy przychodza i przeslij mi na priva, sprobuje sie dowiedziec w zwiazku, mam tam taka mila panią.

To nie ma sensu...bez tej literki nic się nie dowiesz..jutro ogolę chłopakowi ucho i zobaczymy co tam jest...jeśli jest.

Posted

mar.gajko napisał(a):

I co dalej z tym pięknisiem.

Pilnie szukamy tymczasu dla chłopaka.
Hotelik to nienajlepsze miejsce dla tego psiura, on potrzebuje człowieka, opieki..musi w spokoju dojść do siebie.

Posted

Hassan okazał się Alfem i już szczęśliwie wrócił do właścicieli, którzy jednak nie byli takimi "potworami" jak nam się wydało Chłopak najzwyczajniej wybrał się samotnie na zbyt długi spacer, a w tym wieku i słuch i wzrok nie są najlepsze i bieda nie wiedziała jak wrócić Uffff...aha..i Alfik ma 14 lat :multi::multi::multi: