Koperek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Czyli chłopak w tzw. "kwiecie wieku":lol: Czyli Hassan przebywa teraz w hotelu płatnym, tak?? I po tym okresie ma się gdzie podziać, czy jak to będzie?? Quote
Moriaaa Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Koperek napisał(a):Czyli chłopak w tzw. "kwiecie wieku":lol: Czyli Hassan przebywa teraz w hotelu płatnym, tak?? I po tym okresie ma się gdzie podziać, czy jak to będzie?? Tak, przebywa w hoteliku w którym trzymamy nasze psiaki fundacyjne...oczywiście dopóki nic innego sie dla chłopaka nie znajdzie , będzie mógł być tam, ale proszę o pomoc, ponieważ mamy juz tam 5 psiaków i niewyrabiamy finansowo:( Hassan nie był w planach, że tak nieładnie napisze;). Quote
Moriaaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Wczoraj znależliśmy u Hassana w uchu tatuaż. A w drodze powrotnej od weta również dwa bezdomne psy...to się nazywa szczęście:roll: Quote
olgaj Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :klacz::bigcool::kciuki::sweetCyb:Brać, brać, brać. Oczywiscie zartuje, mam nadzieje, ze sie nie gniewasz, ale musze jakos odreagowac wczorajsza podroz do wawki. Czy udalo wam sie ustalic namiary na hodowce? Quote
Moriaaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 No ciotka przeciez nie zostawiłam tych dwóch bidek ;) A tatuaż jest niepełny....tzn. zapewne żle odczytałam..więc na razie hodowcy nei znajdziemy..muszę mu ogolić uszko i znaleźć literkę jeszcze..na razie mam odczytane 3 cyfry. Quote
olgaj Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 wypisz wszystkie mozliwosci, wszystkie jakie ci do glowy przychodza i przeslij mi na priva, sprobuje sie dowiedziec w zwiazku, mam tam taka mila panią. Quote
Moriaaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Dwie bidy?? Kaja czy to jakies kundelki? Szczeniak dobka i kundelek. Są już u p.Siemińskiej...4 godziny łapaliśmy z Jarkiem...ehhhh... Quote
Moriaaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 olgaj napisał(a):wypisz wszystkie mozliwosci, wszystkie jakie ci do glowy przychodza i przeslij mi na priva, sprobuje sie dowiedziec w zwiazku, mam tam taka mila panią. To nie ma sensu...bez tej literki nic się nie dowiesz..jutro ogolę chłopakowi ucho i zobaczymy co tam jest...jeśli jest. Quote
olgaj Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 no tak tak, zle sie zrozumialysmy :) jak juz bedziesz mial literke. tylko ja ewentualnie mowie jakbys sie wachala miedzy czyms, a czyms. Quote
Moriaaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 mar.gajko napisał(a):Przepiękny!!! No...dobra ciocia:eviltong: Quote
mar.gajko Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Moriaaa napisał(a):No...dobra ciocia:eviltong: Same ...dobre ciotki, jedna złapie, druga pochwali:p I co dalej z tym pięknisiem. Quote
Moriaaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 mar.gajko napisał(a): I co dalej z tym pięknisiem. Pilnie szukamy tymczasu dla chłopaka. Hotelik to nienajlepsze miejsce dla tego psiura, on potrzebuje człowieka, opieki..musi w spokoju dojść do siebie. Quote
Moriaaa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Hassan okazał się Alfem i już szczęśliwie wrócił do właścicieli, którzy jednak nie byli takimi "potworami" jak nam się wydało Chłopak najzwyczajniej wybrał się samotnie na zbyt długi spacer, a w tym wieku i słuch i wzrok nie są najlepsze i bieda nie wiedziała jak wrócić Uffff...aha..i Alfik ma 14 lat :multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No to kamień z serca. Nieźle musi sie jednak Alf trzymać skoro nawet wet dał mu o połowe mniej lat :diabloti: :diabloti: ! Quote
Recommended Posts