NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 nie cudo, brzydula i tyle :evil_lol: Parę zdjęc Duńskich ;) taka harówka była :diabloti: pot lał sie z czoła były i momenty uniesień, gdy wszyscy tęsknili za odległą Polską, daleko za morzem port w Odense i kamyki często obsikiwane na festynach :razz: parking wodny Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 piciminikas napisał(a):przepraszam ... może jestem jeszcze laikiem... ale ... co to za rasa?:oops: to jest wredna, mixerowa froterka podłogowa :evil_lol: czyli kundel, a dokładnie mieszaniec yorka i shih-tzu ;) Quote
Kasia&Rika Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 smallpati napisał(a):to jest wredna, mixerowa froterka podłogowa :evil_lol: czyli kundel, a dokładnie mieszaniec yorka i shih-tzu ;) WOW, WOW, WOW:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i wyszło takie cudo?! Jest naprawdę prześliczna, właśnie oglądam jej poprzednie zdjęcia ... Można się zakochać!:loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='piciminikas']WOW, WOW, WOW:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i wyszło takie cudo?! Jest naprawdę prześliczna, właśnie oglądam jej poprzednie zdjęcia ... Można się zakochać!:loveu::loveu: Nie pozwalam się zakochiwać :mad: jestem zaborcza :evil_lol: To jest moja dziewczyna :eviltong: były takie złomki stylowe i takie złomki bardziej stylowe promenada ;) droga przez 18km most nad lustrem morza w trakcie sztormu :diabloti: ekstremalne doznania, wywiało samochód na prawo i lewo :eviltong: a wspominałam że w Danii same przystojniachy są :evil_lol: dorodny byczek czyli mój sąsiad ;) Quote
Kasia&Rika Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 smallpati napisał(a):Nie pozwalam się zakochiwać :mad: jestem zaborcza :evil_lol: To jest moja dziewczyna :eviltong: No cóż:-( ... to nie pozostaje mi nic innego jak ... pozostać przy dawnej damie serca ... RICE:loveu::) Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 ah te nudne postoje :diabloti: nie ma co robić duńska uliczka porcik i cwaniak :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 wow ogladajac zdjecia czuje sie jakbym byla w Danii :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='piciminikas']No cóż:-( ... to nie pozostaje mi nic innego jak ... pozostać przy dawnej damie serca ... RICE:loveu::) hehe twoja dama też śliczna, miałam spanielka kiedyś tylko czarnego :loveu: Pytanie za 100ptk. CO TO ZA RASA? to szczenie (ok 6mies), pies mojego Duńskiego szefa, Ma na imię Iela (czyt. Ila lub Ela) ja stawiam że to Lhasa Apso Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 betty_labrador napisał(a):wow ogladajac zdjecia czuje sie jakbym byla w Danii :diabloti: niestety mam mało zdjęc :-( ale obiecuje że się poprawie Jade w środę albo czwartek po aparat, mam zamówiony :loveu::loveu: Quote
infers Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://images35.fotosik.pl/2/a13ab794d9f8fc83med.jpg Faktycznie wygląda na tłuściutką:roll:. Odzywa się ten co nie ma grubego psa:cool1:. Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 a wedlug mnie to jest coton de tulear ten szczeniak ;) [quote name='smallpati'] Fajnie, sama bym chciała w zoologu pracowac :) To jakiś duży sklep jest czy raczej taki mały, długo tzn ile h pracujesz? A nic, tak tylko pytam o rogza :cool3: może coś po znajomości taniej bedzie :eviltong::evil_lol: ja pracuje w Kakadu taki nieco wiekszy sklep :) w centrum handlowym :) a z rogzem zobaczy :P moze cos sie uda. Tylko powiedz rozmiar ;) i wzorek. Sprawdze czy taki jest. Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='infers1995']http://images35.fotosik.pl/2/a13ab794d9f8fc83med.jpg Faktycznie wygląda na tłuściutką:roll:. Odzywa się ten co nie ma grubego psa:cool1:. jest gruba i to bardzo :placz: nie ma tali, żebra mało wyczuwalne :-( ale odchudzamy już się ;) Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 sliczna ta sunia szefa:) cudna;D:D wszystkie zdjecia super:) Quote
aleb Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 O Betty to i moze mi coś wykombinujesz? :evil_lol: [SIZE=2]small świetne fotki z tej Danii! Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='betty_labrador']a wedlug mnie to jest coton de tulear ten szczeniak ;) ja pracuje w Kakadu taki nieco wiekszy sklep :) w centrum handlowym :) a z rogzem zobaczy :P moze cos sie uda. Tylko powiedz rozmiar ;) i wzorek. Sprawdze czy taki jest. hmm włos ma w dotyku jak szczenie shih-tzu czy apso ale sama nie wiem, pytałam o rase ale powiedział po duńsku więc mało zrozumiałam. Oo to spory, Kakadu duże jest :) fajnie masz, też chce w zoologu pracować macie limitowaną serię rogza? pewnie nie [quote name='xxSweetGirl93xx']sliczna ta sunia szefa:) cudna;D:D wszystkie zdjecia super:) Boska jest Iela i bardzo towarzyska :loveu: [quote name='aleb']O Betty to i moze mi coś wykombinujesz? :evil_lol: [SIZE=2]small świetne fotki z tej Danii! o nie nie, Beti jest moja i jej zniżki też :diabloti: mały 18km mostek przez morze, w czasie sztormu :diabloti: później mija się taką małą wysepkę, na której nikt nie mieszka, stoi tylko latarnia i pasą się owce. Kiedyś był tam internat dla niegrzecznych dziewczyn :diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='aleb']O Betty to i moze mi coś wykombinujesz? :evil_lol: [SIZE=2]small świetne fotki z tej Danii! nie no, kazdemu nie moge, malo tam pracuje :P nie wiem zreszta czy da rade cos dla small :P wiec nie chce nic obiecywac [quote name='smallpati']hmm włos ma w dotyku jak szczenie shih-tzu czy apso ale sama nie wiem, pytałam o rase ale powiedział po duńsku więc mało zrozumiałam. Oo to spory, Kakadu duże jest :) fajnie masz, też chce w zoologu pracować macie limitowaną serię rogza? pewnie nie dla mnie to coton de tulear i koniec :P powiedz zeby Ci napisal :) no spory i naprawde fajny ;) to zloz CV-poszukuja pracownikow ciagle :eviltong: chiba nie mamy :( Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 jedyny zagospodarowany fragment wysepki a po tej wysepce jeszcze był most wiszący (122m mają te filary) wisi 60m nad lustrem wody Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='betty_labrador']nie no, kazdemu nie moge, malo tam pracuje :P nie wiem zreszta czy da rade cos dla small :P wiec nie chce nic obiecywac dla mnie to coton de tulear i koniec :P powiedz zeby Ci napisal :) no spory i naprawde fajny ;) to zloz CV-poszukuja pracownikow ciagle :eviltong: chiba nie mamy :( dobra dobra niech ci będzie coton :evil_lol: za daleko do Kakadu, a po za tym w Danii lepiej płacą :diabloti: hmm a jakieś zniżki na cow patch rogza rozmiar S-M (16mm szerokości) macie? :eviltong: wisielec Quote
NightQueen Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 infers1995 napisał(a):Fajnego masz sąsiada:evil_lol:. okazały nie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 cze egen :p zdjecia obejrzane, cowpatch w kakadu byl tydzien temu :p Quote
NightQueen Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Tinka:)']cze egen :p zdjecia obejrzane, cowpatch w kakadu byl tydzien temu :p to fajnie, a Beti w kakadu spotkałaś? :evil_lol: Moli wczorajsza Ooo sysunia, pierwsza w tym sezonie :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 ćwiczymy zostawanie na komende leżeć i torpeda :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 bett nie spotkalam bo jeszcze wtedy nie pracowala :p ale w sobote spotkam:diabloti: Quote
NightQueen Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Tinka:) napisał(a):bett nie spotkalam bo jeszcze wtedy nie pracowala :p ale w sobote spotkam:diabloti: przestań ciągle do zoologa jeździć, starczy ci już obroży :diabloti: Mam remont w domu i masę sprzątania :placz: tragedia :placz: a w piątek jadę odebrać aparat :multi: nikona d80 i tamron 17-50mm :loveu: Quote
Recommended Posts