Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tinka:) napisał(a):
ale wyglądają tak samo :evil_lol:

ale dostaniesz po łebie zaraz :mad::evil_lol:
INNE SĄ!! :eviltong:

infers1995 napisał(a):
Small nie sprzeczaj się z moją szanowną siostrą ona zawsze ma racje, nawet jak nie ma:diabloti::razz:.

ona nigdy nie ma racji :diabloti::eviltong:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz będę zmuszona użyc siły żeby wybić ci takie głupoty z głowy :diabloti:

Duński kot mojej siostry, czyt. KILLER

mój Killerek pokazuje Fakersa Tince bo się nie zna na krojach :diabloti::eviltong:

to co koty lubią najbardziej

Posted

[quote name='betty_labrador']ta wszystkie bluzki o tysiacu twarzach a każda taka sama :evil_lol:

ale poslanie piekne :loveu: cos podobnego ostatnio mielismy w dostawie :cool3: bo pracuje w zoologiku :D

ale bialoczarna paskuda :P

każda inna :mad: ty też chcesz dostać :evil_lol:

oo a co to? zmiana pracy? w zoologu chyba lepiej coo :cool3:;)
a rogzy tam macie :diabloti:

[quote name='Russellka']Ale piękna Moli :loveu: A kotek wygląda jak dachowiec? :hmmmm: To duński tak?

To duński dachowiec :)
Szef mojej siostry robi cięcia w kosztach, więc jak były myszy w domu to zamiast łapek podarował nam kota, który jest wegetarianinem :eviltong: a po mleku wymiotuje. Po za tym to wypierdek, ma już prawie rok a wielkościowo odpowiada 6 miesięcznemu kotu i już nie urośnie :eviltong: ale i tak jest obłędny :loveu:

[quote name='infers1995']http://images32.fotosik.pl/347/88037fbae668902amed.jpg

Speszal for Tinka:diabloti::eviltong:

[quote name='Tinka:)']i tak się nie boję:diabloti:

[quote name='infers1995']Weee, bo small przyjdzie po Ciebie z Moli i będzie:diabloti::razz:.

powinna się bać mnie, nie kota :diabloti: chociaż Killer nie wzięło się z byle czego :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
każda inna :mad: ty też chcesz dostać :evil_lol:

oo a co to? zmiana pracy? w zoologu chyba lepiej coo :cool3:;)
a rogzy tam macie :diabloti:

To duński dachowiec :)
Szef mojej siostry robi cięcia w kosztach, więc jak były myszy w domu to zamiast łapek podarował nam kota, który jest wegetarianinem :eviltong: a po mleku wymiotuje. Po za tym to wypierdek, ma już prawie rok a wielkościowo odpowiada 6 miesięcznemu kotu i już nie urośnie :eviltong: ale i tak jest obłędny :loveu:

powinna się bać mnie, nie kota :diabloti: chociaż Killer nie wzięło się z byle czego :eviltong:

chce, dawaj... nie boje sie :eviltong: i tak twierdze ze kupilas takie same bluzki z w roznych kolorytach :evil_lol::diabloti: (jak byc wrednym to byc na maxa :P )

no pewnie, zmiany musza byc. o Tak tam mi sie podoba, nie narzekam :] fajni ludzie, fajna praca, fajni klienci -tyle ze dlugo :P ale to co.
a mamy rogziki mamy , a co? :diabloti:

To killerek jakis wymiekly jest , jakis pseudokot! :D podawalas mu alkohol przyznaj sie-dlatego nie urósł! :lol: moja zre myszy z futrem i chla mleko i nic jej nie jest. A tez mala kocica jest :] i jak po sterylce wcale chuda! bo duzo biega na dworze :)

Killer sie wzial od tego ze ugryzł Patika w nosek :P

Posted

[quote name='betty_labrador']chce, dawaj... nie boje sie :eviltong: i tak twierdze ze kupilas takie same bluzki z w roznych kolorytach :evil_lol::diabloti: (jak byc wrednym to byc na maxa :P )

no pewnie, zmiany musza byc. o Tak tam mi sie podoba, nie narzekam :] fajni ludzie, fajna praca, fajni klienci -tyle ze dlugo :P ale to co.
a mamy rogziki mamy , a co? :diabloti:

To killerek jakis wymiekly jest , jakis pseudokot! :D podawalas mu alkohol przyznaj sie-dlatego nie urósł! :lol: moja zre myszy z futrem i chla mleko i nic jej nie jest. A tez mala kocica jest :] i jak po sterylce wcale chuda! bo duzo biega na dworze :)

Killer sie wzial od tego ze ugryzł Patika w nosek :P

to nie są takie same bluzki :mad::evil_lol:

Fajnie, sama bym chciała w zoologu pracowac :) To jakiś duży sklep jest czy raczej taki mały, długo tzn ile h pracujesz?
A nic, tak tylko pytam o rogza :cool3: może coś po znajomości taniej bedzie :eviltong::evil_lol:

Killer jest maleńki ale za to radzi sobie ;) tylko ciągle pogryziony chodzi bo go inne koty (w okolicy same po 10kg) gryzą :placz:

nie, Kicia mnie lubi bo mu RC kupiłam :evil_lol:

[quote name='Acctiually']Jaki śliczny kocio:loveu:

Drapieżny tygrys a nie kocio :evil_lol:

A tą obrażoną dame pamiętacie?

Posted

Hmm
Mam te Id dopiero 2 dni wiec nie mam pojęcia czy się zdziera. To jest plastik więc nie wiem czy będzie bardzo trwałe ;)

to co mój kundel robi z piłkami

moje dziecko z jej dzieckiem

Posted

[quote name='piciminikas']Ale przesliczny piesek:loveu:

dziękuje, chociażteraz to wygląda paskudnie, jest nie obcięta i gruba :evil_lol:

[quote name='Acctiually']MOrderca piłek:D
Masz ładnie zrobione paznokcie!:)

zawsze mówiłam że ona ma coś z głową, ale przynajmniej wiem dlaczego jest taka gruba :evil_lol: nawpiernicza się piłek to jej brzusio rośnie :diabloti::eviltong:

A paznokcie robie sobie sama ;)

sznurek z misiem w którym jest piszczałka to prezent z Danii, Moli jest tym zachwycona :evil_lol:

Posted

Witaj witaj :loveu:
2 tygodnie to i tak jest długo ;)
jak się dzieciaki mają :)

kolejna jej nowa zabawka, piłka na sznurku lateksowa, pływająca i da się nią rzucać jak z procy :evil_lol: jak mnie nie będzie słuchać to jej przywalę :diabloti:

tak się pies bawi

Posted

[quote name='aleb']Wspaniale, rosną jak na drożdżach ;)
Za niedługo tatuowanie :)

to super:)
ciesz sie nimi bo za nie dlugo pojdą w świat :placz:

tak się bawi pies, a z tyłu widac jak się będzie bawiła pani :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
dziękuje, chociażteraz to wygląda paskudnie, jest nie obcięta i gruba :evil_lol:

i właśnie o to chodzi! Jest prześliczna ... :loveu::loveu: wpadłam przypadkiem a tu takie cudo:loveu::loveu: