Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
Hahahahha, śniło mi się,że Pati wróciła do Polski, bo... zapomniała portfela, hahaahha :evil_lol: :evil_lol:

:mad:
a Ty nie śmiej się bratku z czyjegoś przypadku :evil_lol:

Posted

[quote name='Cheritka']Nie wracaj,
wypoczywaj i rób fotki.
A jak wrócisz to opowiadaj jak było :lol:

ja nie na wypoczynek tylko do pracy :evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Hahahahha, śniło mi się,że Pati wróciła do Polski, bo... zapomniała portfela, hahaahha :evil_lol: :evil_lol:

hehe mam nadzieje że nie masz proroczych snów :eviltong:

WITAJCIE :multi::multi:

wróciłam ale tylko na parę dni, jadę w niedzielę znów :placz:
Miło że tęsknicie choć troszeczkę :loveu:
Mogę wam troszkę poopowiadać jak już tak bardzo chcecie :p
Ogólnie to Dania to śliczny kraj, bardzo, bardzo czysty i zielony, podoba mi się bardzo. W około pełno rowerów, ludzie wszędzie zasuwają rowerami, a później je zostawiają bez żadnego zabezpieczenia i nikt nic nie kradnie. Psów masę tam jest. Ludzie jeżdżą z nimi na rowerach, zazwyczaj w takim doczepianym wózku, ale też był jack w plecaku na plecach właścicielki która śmigała rowerkiem :evil_lol: Ras psów też masa, głównie retrievery i buldożery, odwrotność Londynu gdzie przeważały TTB ;) Po za tym to jest pełno krów i koni :loveu:No a ja pracuje, ale nie każcie mi pisać co robie bo i tak wam tego nie będę umiała wytłumaczyć :evil_lol: W każdym bądź razie, ciągle jestem zmęczona a ręce mi odpadają, i jak nie padam od razu po powrocie do domu to ostatkiem sił rysuje coś, robie to z wielkim bólem, bo na wieczór mam spuchniętą rękę :roll: Praca nie jest straszna, ale jak ciągle mam ręce w ruchu to później bolą. Aaa bym zapomniała, mamy tam kota, tzn to kot mojej siostry, nazywa się Killer :loveu: jest boski, tylko taki nie wyrośnięty, wygląda na 6 miesięcznego szkraba a ma około roku :evil_lol: niestety nie może spac w domu bo inni mieszkańcy się nie godzą, więc ma zbudowaną budę (ocieploną, ściana ma 6cm grubości, a w środku styropian jest) on lubi spać tam. Dobra nie chce mi się opowiadać. Powiem wam tyle że tęsknie za moją dziewczynką, biedactwo się tak cieszyło jak przyjechałam że mi aż łezka poleciała, później się obraziła że ją zostawiłam i nie podchodziła do mnie w ogóle, ale już jej przeszło i nie odstępuje mnie na krok :loveu: nie wiem jak ja znów ją zostawię, a niedziela będzie za niedługo i znów będę musiała jechać :-(

Zrobię jakieś zdjęcia jutro i pokaże wam jak mi dziewczyna zarosła, oj będzie golenie :evil_lol:

Posted

Pati ja już się witałam, ale raz jeszcze to zrobię! Heeeeeej!!! :loveu: :buzi:

Dobrze, że jesteś zadowolona z pobytu w Danii, szkoda tylko, że tak na krótko przyjechałaś :(
No to co ty takiego tam robisz w tej Danii, bo ja dalej nie wiem... :eviltong:

Czekamy na zdjęcia :multi:

Posted

Hej!
Mówiłaś, że Lena jest za gruba:cool3:
Melduję posłusznie że moja suka marki lablador retriver schudł 2kg:evil_lol::evil_lol:
Zajrzyj do mej galerii:razz:
NO i czekamy na foty!

Posted

Zdjęcia jutro wrzucę ;) może, zobaczę jak z czasem wyjdę bo mam troszkę spraw do załatwiania, a przede wszystkim muszę się z Molindą wyszaleć i ją wymęczyć bo tęskniłam :p
Hmm a mówiłam żeby nie pytać co robie :evil_lol: powiedzmy że szyje materiały, które później są wieszane na szklarniach żeby kwiatków słońce za bardzo nie paliło, maszyna którą szyje waży 8kg :placz: materiały mają po 250m, a szerokie są na 4m,waga rolki to 200kg :razz: (zależy na jakie szklarnie szyjemy to takie są długie i szerokie materiały). One są cholernie twarde tak że ja już mam zdarte linie papilarne :evil_lol: po takim zaszyciu trzeba wbić haki, które są ostro zakończone, jak wsadzam rękę do torby po te haki to cześć zostaje wbita w moje palce i powiem wam że to uczucie takie jakby ktoś wam igłę wbił, zazwyczaj jestem pooblepiana plastrami :evil_lol: ale ogólnie nie ma źle, po za tym że jest się 10h na nogach, ale my (pracuje z siostrą) często uciekamy wcześniej :eviltong:. Pewnie sobie tego nie wyobrazicie, ja też nie mogłam do póki tego nie zaczęłam robić ;)

no to gratuluje Lenie :multi: oby tak dalej, no i trzymajcie formę żeby nie było efektu jojo :evil_lol:

Posted

czesc Smallllllllllllllllllllllll !! :multi:

alez sie ciesze zes przyjechala choc na troszke :loveu: my tu tesknilismy!!!!!! bardzo :( tyle rzezcy nowych sie dzieje, a TY ciagle poza zasiegiem :razz: ale kiedys ta rozlaka sie skonczy :multi:

ja chyba sciagam ludzi myslami! wczoraj idac na spacerek pomyslalam ze tak dawno juz sie nie odzywalas na dogo!! i ze brak Ciebie ;)

buziaczki i naciesz sie Molinda! no i palce niech Ci odpuchna :)

Posted

Wiecie co się stało :angryy::angryy: ledwo co z wami skończyłam 2 dni temu gadać, a tu jeb i coś dymi, patrzę a wiatraczek mi się spalił od komputera. Załamałam sie normalnie :angryy: ale zaniosłam go do naprawy i mi dziś oddali :multi: wściekłabym się jakby mi nie naprawili tego ale oddali na szczęścicie :loveu:

Byłam na zakupach dziś w zoologicznym i kosmetycznym. W zoologicznym wydałam 100 zł :evil_lol: kupiłam Royala Molici dla yorków bo nie było dla małych dorosłych psów, teraz siedzi i wpiernicza kulki, a purina leży, 3kg opakowanie bo psiura nie chce jeść :mad: Kupiłam jej jeszcze penisa wołowego bo tata się uparł i teraz mi wali nim w całym domu, zaraz go wyniosę do pokoju taty, jak chciał to niech sobie wącha go :eviltong: Kupiłam suczy jeszcze zestaw dentystyczny :evil_lol: 1 szczoteczkę dwustronną, 2 nakładki na palce i pastę do zębów, troszkę jej poszorowałam zębiska ale nie zbyt zadowolona jest :diabloti: No a resztę kasy na kota wydałam, na royala, krople przeciw kleszczą i witaminki dla Killerka ;) aaa jak kupowałam papu dla Moli to dostałam puszeczkę gratis do royalka :loveu: taka piękna z pieskami hehe jak będzie chciało mi się to później porobię zdjęcia.
Najgorzej było jak poszłam do kosmetycznego, wydałam prawie 400zł :crazyeye::roll: na kosmetyki, tragedia, od dziś przestaje się kapać i malować, bo muszę oszczędzać :eviltong: już nie wspomnę że w komputerowym jeszcze płaciłam za naprawe komputera i kartę SD do telefonu :razz:

Porobie zaraz jakieś zdjęcia, tzn mam Moli zdjęcia tylko je wrzucić muszę

Posted

To dobrze, że komputer już naprawiony ;)
Skąd macie taki fajny ID? :cool3:
A tak w ogóle, to nie wiedziałam, że Ty też masz mini łańcuch pokarmowy, tj. psa + kota :crazyeye:.