NightQueen Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Tinka:)']ja już mówiłam- wakacje za tydzień, grami jeszcze nie wie co go czeka : P no to trzymam kciuki ;) zaniedbany piesek ciotki i babci, za cholerę nie mogę na nie wpłynąć żeby zbudowali mu lepszą budę i zrobili nowy kojec bo te co ma się sypią :shake: Do tego rzadko go wypuszczają, ale jak się zdenerwuje to sama zbuduje mu kojec i budę :angryy: Poprzedni piesek ich był praktycznie mój, ja dbałam o niego bardziej niż oni, ja go szkoliłam i kupowałam jedzenie, ale częściej tam jeździliśmy i nie miałam swojego pieska a teraz mi trudniej bo rzadko tam jeżdżę a po za tym Kajtek jest zazdrosny o Moli i ją straszy jak chce do mnie podjeść :-( widać na zdjęciu jak brak mu czułości :placz: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 przez was wzięłam się za zamawianie frisbee : P Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Tinka:) napisał(a):przez was wzięłam się za zamawianie frisbee : P najwyższy czas :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 smallpati napisał(a):najwyższy czas :evil_lol: jaki najwyższy, w czwartek mi się rozwaliło :cool1: Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Tinka:) napisał(a):jaki najwyższy, w czwartek mi się rozwaliło :cool1: no właśnie :mad: nawet nie mów tego głośno :eviltong::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 smallpati napisał(a):no właśnie :mad: nawet nie mów tego głośno :eviltong::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: nie wiem tylko duże czy małe :cool1: Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: nie wiem tylko duże czy małe :cool1: ja bym małe kupiła, w końcu Gram nie wielkich rozmiarów, po za takiej pierdołce wcale nie łatwo jest nosić ciężkie rzeczy ;) jakie zamawiasz? ostatnia cześć zdjęć,tzn. Pożegnalna :placz: Moli czekająca na mnie :loveu: kurki robią dziub dziub i sie żegnają z wami :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 No to już czas na mnie, trzeba jutro wstać rano i wypieścić i wycałować Molcie :cry: bo tak długo jej nie będę widziała :bigcry: Trzymajcie się cieplutko, wynieście psiaki, pilnujcie porządku na dogo a przede wszystkim trzymajcie kciuki za nas !!! :cry::cry: Do usłyszenia za miesiąc !!! :hand: :glaszcze: :buzi: Quote
betty_labrador Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 papapap kochana nasza smalutku ;( bedziemy tesknic!!!!!! tzrymaj sie dzielnie :hand: Quote
Anka_ZG Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 hej:) slicznie moli wyglada z ta czerwona piłeczką:) Quote
Avaloth Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 No nie, ja po przerwie trafiłam tu w końcu a ty jedziesz !:-( wracaj szybko !:loveu: http://images27.fotosik.pl/229/872fe95118076e2bmed.jpg Molly lata ! :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 wracaj już ! :placz: a tak poza tematem, ładny banerek :) Quote
Cheritka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Nie wracaj, wypoczywaj i rób fotki. A jak wrócisz to opowiadaj jak było :lol: Quote
Anka_ZG Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Moli.....gdzie sie podziewasz ze swoja panciunia?:( Quote
Recommended Posts