Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tinka:)']ja już mówiłam- wakacje za tydzień, grami jeszcze nie wie co go czeka : P

no to trzymam kciuki ;)

zaniedbany piesek ciotki i babci, za cholerę nie mogę na nie wpłynąć żeby zbudowali mu lepszą budę i zrobili nowy kojec bo te co ma się sypią :shake: Do tego rzadko go wypuszczają, ale jak się zdenerwuje to sama zbuduje mu kojec i budę :angryy: Poprzedni piesek ich był praktycznie mój, ja dbałam o niego bardziej niż oni, ja go szkoliłam i kupowałam jedzenie, ale częściej tam jeździliśmy i nie miałam swojego pieska a teraz mi trudniej bo rzadko tam jeżdżę a po za tym Kajtek jest zazdrosny o Moli i ją straszy jak chce do mnie podjeść :-(

widać na zdjęciu jak brak mu czułości :placz:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol:
nie wiem tylko duże czy małe :cool1:

ja bym małe kupiła, w końcu Gram nie wielkich rozmiarów, po za takiej pierdołce wcale nie łatwo jest nosić ciężkie rzeczy ;)

jakie zamawiasz?

ostatnia cześć zdjęć,tzn. Pożegnalna :placz:

Moli czekająca na mnie :loveu:

kurki robią dziub dziub i sie żegnają z wami :evil_lol:

Posted

No to już czas na mnie, trzeba jutro wstać rano i wypieścić i wycałować Molcie :cry: bo tak długo jej nie będę widziała :bigcry:

Trzymajcie się cieplutko, wynieście psiaki, pilnujcie porządku na dogo a przede wszystkim trzymajcie kciuki za nas !!! :cry::cry:

Do usłyszenia za miesiąc !!!

:hand: :glaszcze: :buzi: