Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 smallpati napisał(a): Wczoraj nas zaatakowaly psy (2 razy na spacerze) bo suka sasiadki ma cieczke i psy sa jakies agresywne :( musialam ja na rece szybko zabrac bo oba skoczyly z zebami na nia, jeden by nawet ja dziabna (taki w typie terriera walijskiego) tylko sie poslizgna na lodzie i walna szczena po ziemi, a ja zdazylam ja zabrac :( Aj to nie przyjemne :-( A tak w ogóle to ja się jeszcze nigdy nie spotkałam z przypadkiem ze pies atakuje sukę, kiedyś mojego Pimpka suka sąsiadów zaatakowała, a on ją normalnie łapa odepchnął i dalej się do niej przystawia xD Quote
NightQueen Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Pimpek napisał(a):Aj to nie przyjemne :-( A tak w ogóle to ja się jeszcze nigdy nie spotkałam z przypadkiem ze pies atakuje sukę, kiedyś mojego Pimpka suka sąsiadów zaatakowała, a on ją normalnie łapa odepchnął i dalej się do niej przystawia xD ja tez sie nie spodkalam z takim czymas, zwaszcza ze Moli nie ma cieczki i ogolnie nie jest wogole agresywna a tym bardziej dominujaca, a tu w jedym dniu 2 na niz z zebami :( biedactwo sie wystraszylo Quote
Pimpek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 smallpati napisał(a):ja tez sie nie spodkalam z takim czymas, zwaszcza ze Moli nie ma cieczki i ogolnie nie jest wogole agresywna a tym bardziej dominujaca, a tu w jedym dniu 2 na niz z zebami :( biedactwo sie wystraszylo Jej, a co to się u mnie dzieje jak suka sąsiadów ma cieczkę, ile za nią psów lata, no bo ludzie oczywiście spuszczają swoje psy niech lecą gdzie chcą, i te duże tez, i co taka mała suczka ma do gadania, mijają 2 miesiące, i już szczeniaczki gwarant :shake: Ale ty masz dobrze trochę, bo moli mała, możesz ją na ręce złapać, a ja Pimpka na ręce nie złapię :shake: Quote
NightQueen Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 no nie wiem czy tak dobrze ze jest mala, bo ona sie nie obroni, a ja nawet jak ja wezme to i tak nic nie daje bo sama nie jestem za wysoka i psy skacza na mnie i ja dosiegaja. Tak jak wtedy kiedy mnie te 2 zaatakowaly zabralam ja, a one na mnie skacza Quote
Pimpek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 smallpati napisał(a):no nie wiem czy tak dobrze ze jest mala, bo ona sie nie obroni, a ja nawet jak ja wezme to i tak nic nie daje bo sama nie jestem za wysoka i psy skacza na mnie i ja dosiegaja. Tak jak wtedy kiedy mnie te 2 zaatakowaly zabralam ja, a one na mnie skacza No niby racja :shake: Ale zmieńmy może temat na przyjemniejszy ;) Quote
NightQueen Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Pimpek napisał(a):No niby racja :shake: Ale zmieńmy może temat na przyjemniejszy ;) heh nie wiem czy przyjemnie bedzie :) ale... Moli jak mnie nie ma (kiedy jestem w Krakowie od pon do czwartku) teskni za mna i wymysla dziwne rozrywki :) ostatnio (w srode) ukradla ze stolu, czego wczesniej nigdy nie robila cala paczke ciastek Hitow i dwa kwiatki gwiazdy betlejemskie (czy jak to sie nazywa :)) noi oczywsicie ciasteczka zjadla cale <wow> (do dzis nie je nic bo jest zbyt napchana) a gwiazdy zciupala zebami :D:D i ani kwiatkow ani ciastek mi nie zostawila, za to mialam ogromny balagan :D ziemia i okruszki wszedzie :angryy: Quote
Pimpek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 smallpati napisał(a):heh nie wiem czy przyjemnie bedzie :) ale... Moli jak mnie nie ma (kiedy jestem w Krakowie od pon do czwartku) teskni za mna i wymysla dziwne rozrywki :) ostatnio (w srode) ukradla ze stolu, czego wczesniej nigdy nie robila cala paczke ciastek Hitow i dwa kwiatki gwiazdy betlejemskie (czy jak to sie nazywa :)) noi oczywsicie ciasteczka zjadla cale <wow> (do dzis nie je nic bo jest zbyt napchana) a gwiazdy zciupala zebami :D:D i ani kwiatkow ani ciastek mi nie zostawila, za to mialam ogromny balagan :D ziemia i okruszki wszedzie :angryy: Hi,hi,hi :evil_lol: Ale ci niespodziankę Moli zrobiła :D A co do tego ze jest tak napchana że nic nie je, ona tak na serio nic nie je ? A wodę pije ?;) Quote
NightQueen Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 tak wode pila :D sprawdzalam ja bo sie balam ze sie moze odwodnic :) ale juz jest po kryzysie, przetrawione i znow mozna podkradac :P Quote
Kasia_zg Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hi hi witamy mała rozrabiaka z niej ale sliczna jest i urocza Pozdrawiamy:lol: Quote
NightQueen Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Kasia_zg']Hi hi witamy mała rozrabiaka z niej ale sliczna jest i urocza Pozdrawiamy:lol: witam :) i dziekuje Quote
NightQueen Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Ufff wreszcie ja wykapalam teraz :D Co prawda nie mialam zamiaru kapac Moli w zimie ale ona sie tego domagala swoim zapachem :diabloti: Kiedys ja udusze :D wytarzala sie w "rybach" i mialam wspaniala noc :angryy: same aromaty :evil_lol: Po takieim tarzaniu nie byla rady i trzebabylo ja wyklpac :D noi teraz biega po calym mieszkaniu myslac ze sie suszy :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Izabela124. napisał(a):Twoja sunia jest przeurocza dziekuje :D Quote
Kasia_zg Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Witam :) Ojej to miałaś ciekawie z takim smierdzioszkiem spać ale za to traz jest pachnaca mi mieciutka :) tulasie dla slicznotki:loveu: Quote
NightQueen Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam :) Ojej to miałaś ciekawie z takim smierdzioszkiem spać ale za to traz jest pachnaca mi mieciutka :) tulasie dla slicznotki:loveu: pachnaca i czysta to ona byla :) teraz juz jest taka jak przed kapiela, no moze nie smierdzi rybami :D:D:D Quote
anmi0 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 hihi. jaka piekna sunia :) witam, witam--> ja tak chodze sobie po galeryjkach i ogladam i witam wszystkich po kolei hihi.:diabloti: zapraszamy do nas!! Quote
NightQueen Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 anmi0 napisał(a):hihi. jaka piekna sunia :) witam, witam--> ja tak chodze sobie po galeryjkach i ogladam i witam wszystkich po kolei hihi.:diabloti: zapraszamy do nas!! a dziekuje bardzo za wizyte :) Quote
Kasia_zg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witamy wtoreczkowo i prosimy o foteczki slicznotki:) Quote
NightQueen Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witamy wtoreczkowo i prosimy o foteczki slicznotki:) Witamy :) Niestety na fotki nie ma co liczyc narazie :( oba aparaty w swiat poszly :D i wroca na swieta dopiero, ale obiecuje ze nadrobie zaleglosci :) Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='smallpati']Witamy :) Niestety na fotki nie ma co liczyc narazie :( oba aparaty w swiat poszly :D i wroca na swieta dopiero, ale obiecuje ze nadrobie zaleglosci :) Cześć :) To w takim razie czekamy na świąteczne fotki tej ślicznotki Pozdrawiamy :loveu: Quote
NightQueen Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Pimpek napisał(a):Witam z rana :cool3: a witam witam :) Quote
Izabela124. Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 smallpati dasz mi lekcie z Corela? Quote
NightQueen Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Izabela124. napisał(a):smallpati dasz mi lekcie z Corela? heh jak tylko bede wiedziala jak cos zrobic to nie ma sprawy :) Quote
Izabela124. Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 To teraz nie uzywasz tego progarmu? moj nr gg 11852740 Quote
Recommended Posts