NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 noo ja mam tylko 48 :roll: ile żebym ci nie przepłaciła :eviltong: Quote
aleb Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Tinka:) napisał(a):ja jestem zbuntowaną nastolatką :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to orzez to, że się na sprzątaczkę wkurzyła bo musiała jeszcze raz sama sprzątać : P za to dom mam wielki, ponad 200m2... :roll: tajemnica:diabloti: Osz ty, masz trochę większy od mojego :cool1: Ja za darmo sprzątam i kasa od rodziców za sprzątanie by nie przeszła :roll: Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 u mnie też by nie przeszła :roll: jakbym nie sprzątała to w ruch poszłoby gardło rodziców :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 smallpati napisał(a):noo ja mam tylko 48 :roll: ile żebym ci nie przepłaciła :eviltong: 6800 :cool1: : P aleb napisał(a):Osz ty, masz trochę większy od mojego :cool1: Ja za darmo sprzątam i kasa od rodziców za sprzątanie by nie przeszła :roll: wykańcza się nowy dom, który ma ponad 300m2 :diabloti: :evil_lol::evil_lol: u mnie przechodzi ; ) jak widać : P smallpati napisał(a):u mnie też by nie przeszła :roll: jakbym nie sprzątała to w ruch poszłoby gardło rodziców :eviltong: u mnie to nawet gardło by nie pomogło xDD jestem leń pospolity... dobranoc ; ) Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 taaaa za tyle to sama posprzątam :eviltong: po cholerę wam tyle metrów? Quote
aleb Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Tinka:)']6800 :cool1: : P wykańcza się nowy dom, który ma ponad 300m2 :diabloti: :evil_lol::evil_lol: u mnie przechodzi ; ) jak widać : P u mnie to nawet gardło by nie pomogło xDD jestem leń pospolity... dobranoc ; ) omg :diabloti: też tak chcę :cool3: Quote
Cheritka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Gadacie i gadacie a Molinki niee ma :shake::-( Quote
Cheritka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 betty_labrador napisał(a):Molinka spi!!!!! To i ja ide spać, bo nikt do mnie nie zagląda :-(:-(:placz: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Cheritka napisał(a):To i ja ide spać, bo nikt do mnie nie zagląda :-(:-(:placz: bidactwo :glaszcze: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNDU1Mzg2&f=100_0776.jpg jaki slodziak :iloveyou: Quote
NightQueen Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='betty_labrador']sila perswazji i tyle!! :P u moich nie ma czegoś takiego jak siła perswazji jeśli chodzi o sprzątanie :razz: ale jeśli o psy to jest jak najbardziej :diabloti::evil_lol: [quote name='Cheritka']Gadacie i gadacie a Molinki niee ma :shake: Molinki zdjęcia były niedawno, nowych nie mam :roll: [quote name='betty_labrador']Molinka spi!!!!! racja [quote name='betty_labrador']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://pu.i.wp.pl/?k=MzA1MzYwMDAsNDU1Mzg2&f=100_0776.jpg jaki slodziak :iloveyou: luzak a nie słodziak :eviltong: Oglądałam wczoraj Lejdis :loveu: Zarąbisty film (do 2 go oglądałam :cool1:), a teraz jestem nie wyspana, wróciłam z Molcią, dziewczyna wysisiana więc ide spac dalej :diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 smallpati napisał(a):u moich nie ma czegoś takiego jak siła perswazji jeśli chodzi o sprzątanie :razz: ale jeśli o psy to jest jak najbardziej :diabloti::evil_lol: wazniejsze ze w sprawie psa dziala, bo inaczej pies by ucierpial!! smallpati napisał(a):Oglądałam wczoraj Lejdis :loveu: Zarąbisty film (do 2 go oglądałam :cool1:), a teraz jestem nie wyspana, wróciłam z Molcią, dziewczyna wysisiana więc ide spac dalej :diabloti: ja tez ogaldalam ale w kinie i to jakos na poczatku roku, tez mi sie podobalo! kolorowych snow dziennych :cool3: Quote
Skibka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Moli where are you?? Pokaż nam się! Bo już dawno Cię nie było!! :-( Czekamy na foty!! Quote
NightQueen Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='betty_labrador']wazniejsze ze w sprawie psa dziala, bo inaczej pies by ucierpial!! ja tez ogaldalam ale w kinie i to jakos na poczatku roku, tez mi sie podobalo! kolorowych snow dziennych :cool3: hehe może nie ucierpiał bo oni dbają o psa, na pewno nie jadłby karmy za 20zł pół kilo :razz:, nie miałaby obroży i nie byłaby tak wypielęgnowana jak jest teraz, ale źle by jej nie było. Chociaż gdyby nie moja upartość jeśli chodzi o psy to by jej wcale nie było. Bo moi rodzice wyznają zasadę "pieski super byle nie u nas w domu" :roll:, na nieszczęście dla nich, ich córka wyznaje przeciwną zasadę :diabloti::evil_lol: Lejdis to fajny film, niby taki żeński testosteron, ale dla mnie testosteron był tragiczny [quote name='Skibka']Moli where are you?? Pokaż nam się! Bo już dawno Cię nie było!! :-( Czekamy na foty!! [quote name='Acctiually']Witam:) O matko ile tu gadania a gdzie fotki?:D fotki, fotki, ciągle fotki :evil_lol: zrobiłam na szybko fotkę. Sjesta poobiednia :eviltong: Quote
Anka_ZG Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='smallpati'] http://images33.fotosik.pl/280/867587c6a9749b1bmed.jpg ależ ona jest słodziutka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cheritka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 betty_labrador napisał(a):bidactwo :glaszcze: Dzięki chociaż jedna mnie koffa :-(:lol: Quote
NightQueen Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='betty_labrador']ale fajny sjeston z Molci :iloveyou: [quote name='Acctiually']Ale Molciak się wyleguje:loveu: [quote name='Anka_ZG']ależ ona jest słodziutka:loveu::loveu: dziękuje więcej zdjęć na jakiś czas nie będzie więc cieszcie się tym :diabloti::evil_lol: [quote name='Cheritka']Dzięki chociaż jedna mnie koffa :-(:lol: no wiesz :mad: :evil_lol: przecież was odwiedzam od czasu do czasu Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cheritka napisał(a):Dzięki chociaż jedna mnie koffa :-(:lol: no pewnie ;> to ja strzele focha jak nie bedzie zdjec o! Quote
NightQueen Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Beti przestań szantarzowac :evil_lol: Udało się :multi::multi: Do mojego schroniska trafił doberman, nikt go nie chciał :-( ogłosiłam go na dogo więc no i znalazł się dom tymczasowy :multi::loveu::loveu: Spoti prawdopodobnie w sobotę pojedzie już do nowego domku jupiiii.......... Quote
betty_labrador Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ja szantażuje? gdzie? :P super, gratki ze sie udalo :multi: jestes wielka! (small) Quote
Recommended Posts