betty_labrador Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 hej :) :multi: to super ze juz szwy wyjete :multi: to Tosca musi psem smierdziec :evil_lol: milej kapieli a ja na spacerek spadam :) Quote
Tilia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 dziewczyny zdolniachy!! rysujcie, rysujcie, rysunek to talent, ale też rzemiosło- rękę trzeba rozrysować :) bardzo mi się Wasze prace podobają :) Quote
NightQueen Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 szwy wyjęte, ranka ładnie wygląda, troszkę strupków jest ale pewnie za niedługo zejdą ;) Mola już po kąpieli, nie podoba mi się teraz bo jest nastroszona i wygląda grubo i niechlujnie :evil_lol: jakieś 2 dni jej potrzebne są żeby włosy znów oklapły ;) Tilia teraz nie będę miała czasu na rysowanie niestety. :roll: Prawdopodobnie zostanę w Danii na 2 miesiące bo jest dużo pracy, ale po miesiącu przyjadę na tydzień i pojadę znów. Siostra zawsze co miesiąc przyjeżdża ;) Quote
Tilia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Small, no to ja Cię przypilnuję, żebyś po powrocie tą przerwę w rysowaniu nadrobiła ;) wczoraj kąpałam Szczotę- i też chodziła napuszona, a właściwie biegała i usiłowała się o wszystko i wszystkich wycierać :D warriatka Quote
NightQueen Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 betty_labrador napisał(a):a Molaczkiem tata bedzie sie zajmowal? oczywiście że tata nawet jakbym mogła ją zabrać to on by mi jej nie dał :evil_lol: bo jemu się nudzi jak jest sam, a tak to ma Molcie. On ją uwielbia, traktuje ją lepiej niż mnie :razz: Tilia napisał(a):Small, no to ja Cię przypilnuję, żebyś po powrocie tą przerwę w rysowaniu nadrobiła wczoraj kąpałam Szczotę- i też chodziła napuszona, a właściwie biegała i usiłowała się o wszystko i wszystkich wycierać :D warriatka hehe nie będziesz musiała mnie gonić bo sama chętnie rysuje :evil_lol: Noo skąd ja znam to wycieranie się o każdy mebel i bieganie po całym domu :eviltong: Ja nie lubię jak Moli jest taka nastroszona bo mi się nie podoba wtedy, ma takie wielkie dupsko :diabloti: Byłam w kosmetycznym i robiłam zakupu przed wyjazdem, wydałam 180zł :crazyeye: Quote
gops Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 baster jakos normalnie nawet nie ukieka ale ma beznadziejna siersc i zwykla maszynka strasznie slabo tnie :roll: sporo wydalas na te kosmetyki :crazyeye: Quote
aleb Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 O, wyjeżdżasz do Danii? :) Jako kto będziesz tam pracować? Quote
NightQueen Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 gops napisał(a):baster jakos normalnie nawet nie ukieka ale ma beznadziejna siersc i zwykla maszynka strasznie slabo tnie :roll: sporo wydalas na te kosmetyki :crazyeye: pudle mają miękką siersc, Moli ma miękką ale nie aż tak. Wiesz co sprobuj wysmarować Bastera mąką ziemniaczaną i go wyczesz później, mąka utwardza i usztywnia włos, może po tym będzie lepiej go strzyc. Tylko rób to we wannie najlepiej, żeby nie mieć wszędzie biało :evil_lol: aleb napisał(a):O, wyjeżdżasz do Danii? :) Jako kto będziesz tam pracować? Tak wyjeżdżam za tydzień. Będę pracować u mojej siostry w firmie, będę szyła na takiej ogromnej maszynie materiały, którymi przykrywa się szklarnie żeby kwiatki miały odpowiednią dawkę słońca, czy jakoś tak, sama dokładnie nie wiem :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 smallpati napisał(a):a co to? nikt nas nie odwiedza :-( ja odwiedzam ; ) tylko nie piszę. Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Tinka:) napisał(a):ja odwiedzam ; ) tylko nie piszę. o ty kozo wredna :evil_lol: sobie za tydzień pojadę to będziesz miała spokój :-( czekam aż mi się yy "skombinuje" lejdis :evil_lol: jeszcze jakieś 1000 kb :loveu: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 smallpati napisał(a):o ty kozo wredna :evil_lol: sobie za tydzień pojadę to będziesz miała spokój :-( czekam aż mi się yy "skombinuje" lejdis :evil_lol: jeszcze jakieś 1000 kb :loveu: ja już chcę mieć :cool1: :diabloti: a ja umieeeram, już mi sie spać chce... Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 dobra, zapamiętam to sobie :mad: ja będę film oglądać jeszcze :evil_lol: zresztą i tak chodzę spać o 01;00 przeważnie, a wstaje o 7;30 bo z Molą wychodzę i żyje ;) Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 smallpati napisał(a):dobra, zapamiętam to sobie :mad: ja będę film oglądać jeszcze :evil_lol: zresztą i tak chodzę spać o 01;00 przeważnie, a wstaje o 7;30 bo z Molą wychodzę i żyje ;) :evil_lol::evil_lol: ja kładę sie zwykle 12-1, wstaję 6-7... w międzyczasie mam jeszcze treningi i rowerek, co mnie dodatkowo wykańcza, jak dzisiaj : P Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 noo to do spania zmykaj jak jesteś zmęczona ;) ja pogrzebie sobie jeszcze na allegro :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 smallpati napisał(a):noo to do spania zmykaj jak jesteś zmęczona ;) ja pogrzebie sobie jeszcze na allegro :evil_lol: właśnie idę. ale wzięło mnie na rysowanie, mam pomysł w głowie i chyba coś nabazgram... allegromaniaczka :evil_lol: mi zostało 30zł na cały czerwiec :placz: Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 aleb napisał(a):Dobry :loveu: dobry wieczór :multi::multi: Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Tinka:) napisał(a):właśnie idę. ale wzięło mnie na rysowanie, mam pomysł w głowie i chyba coś nabazgram... allegromaniaczka :evil_lol: mi zostało 30zł na cały czerwiec :placz: hehe nawiedzona artystka :eviltong: ja będę miała parę tysiaków za miesiąc :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 smallpati napisał(a):hehe nawiedzona artystka :eviltong: ja będę miała parę tysiaków za miesiąc :diabloti: spadówa :cool1: ostatnio ktoś też mnie tak nazwał... tańczę, maluję, rysuję, robię zdjęcia... nic dziwnego : P (a szkoła do mnie nie trafia:roll:) a ja będę za kasę sprzątać dom co tydzień :diabloti: bo się mama na sprzątaczkę wkurzyła : P Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 a ja muszę sprzątać w domu za darmo :razz: przyjedz do mnie to tez ci zapłacę :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 smallpati napisał(a):a ja muszę sprzątać w domu za darmo :razz: przyjedz do mnie to tez ci zapłacę :evil_lol: powiedziałam że jak mam sprzątać to tylko za kasę :evil_lol::evil_lol: a ile? :razz: :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Tinka:) napisał(a):powiedziałam że jak mam sprzątać to tylko za kasę :evil_lol::evil_lol: a ile? :razz: :diabloti: u mnie by to nie przeszło :roll: a ile dostajesz w domu za sprzątanie? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 smallpati napisał(a):u mnie by to nie przeszło :roll: a ile dostajesz w domu za sprzątanie? :evil_lol: ja jestem zbuntowaną nastolatką :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to orzez to, że się na sprzątaczkę wkurzyła bo musiała jeszcze raz sama sprzątać : P za to dom mam wielki, ponad 200m2... :roll: tajemnica:diabloti: Quote
Recommended Posts