Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

posty się przewracają :roll:

Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']żesz ty :angryy:

ciesz się moim szczęściem z pieniążków :diabloti::evil_lol:

[quote name='Cheritka']

No to masz fajnie
i Moli się też pewnie ucieszy z zakupów,
a dla mnie karty telefoniczne,
bo zbieram :oops:

fajnie?! muszę zostawić Moli na miesiąc czasu :-( jak nie dłużej bo jak będzie dużo pracy to zostanę na dwa miesiące. :roll:

karty? hehe ciekawe hobby, niestety moja siostra do której jadę doładowuje konto więc nie kupuje kart, a ja będę dzwonić od niej :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
posty się przewracają :roll:

Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong:

żesz ty :angryy:

Posted

[quote name='smallpati']posty się przewracają :roll:

No to masz fajnie
i Moli się też pewnie ucieszy z zakupów,
a dla mnie karty telefoniczne,
bo zbieram :oops:

Posted

cały czas skaczą posty :mad:

fajnie?! muszę zostawić Moli na miesiąc czasu :-( jak nie dłużej bo jak będzie dużo pracy to zostanę na dwa miesiące. :roll:

karty? hehe ciekawe hobby, niestety moja siostra do której jadę doładowuje konto więc nie kupuje kart, a ja będę dzwonić od niej :evil_lol:

Posted

jeszcze się okaże na ile, ale wcale mi się to nie uśmiecha :roll:
tam nie ma internetu :-( był bezprzewodowy ale coś się zrypało i laptop sygnału nie odbiera, więc miesiąc (lub dwa) będziecie żyć bez mnie

Posted

Bonsai napisał(a):
Oj współczuję rozstania się z Moli na miesiąc. Ja bym nie wytrzymała tyle bez Piega. Wiem, uzależniłam się. :eviltong:

już byłam w zeszłe wakacje 3 miesiące bez niej, ale to nic przyjemnego :-(
teraz tyle z nią spędzam czasu że 2 dni bez niej to katastrofa no ale pieniądze też potrzebne są przecież :roll:

Posted

smallpati napisał(a):
ciesz się moim szczęściem z pieniążków :diabloti::evil_lol:

nie! :diabloti: :evil_lol::evil_lol:

cholero, na dwa miechy nas zostawisz :angryy: :cool1:

Posted

smallpati napisał(a):
jeszcze się okaże na ile, ale wcale mi się to nie uśmiecha :roll:
tam nie ma internetu :-( był bezprzewodowy ale coś się zrypało i laptop sygnału nie odbiera, więc miesiąc (lub dwa) będziecie żyć bez mnie

:placz::placz:

Posted

Bonsai napisał(a):
Oj współczuję rozstania się z Moli na miesiąc. Ja bym nie wytrzymała tyle bez Piega. Wiem, uzależniłam się. :eviltong:

moj post przeskoczyl i chyba nikt go nie zobaczyl... :P