NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 to nei skromność ;) to prawda :eviltong::evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 kocham jak się posty przewracają :mad: Quote
betty_labrador Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 jestes uzdolniona i nie podniecaj sie ze swoja skromnoscia smallutku :P Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 heloł jakbyś przychodziła regularnie to byś nie musiała nadrabiać tyle na raz :evil_lol::eviltong: Quote
gops Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 hej :) fotki obejzane piekne :loveu: nadrobilam kilka stron :razz: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 posty się przewracają :roll: Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Tinka:)']żesz ty :angryy: ciesz się moim szczęściem z pieniążków :diabloti::evil_lol: [quote name='Cheritka']No to masz fajnie i Moli się też pewnie ucieszy z zakupów, a dla mnie karty telefoniczne, bo zbieram :oops: fajnie?! muszę zostawić Moli na miesiąc czasu :-( jak nie dłużej bo jak będzie dużo pracy to zostanę na dwa miesiące. :roll: karty? hehe ciekawe hobby, niestety moja siostra do której jadę doładowuje konto więc nie kupuje kart, a ja będę dzwonić od niej :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):posty się przewracają :roll: Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong: żesz ty :angryy: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 posty znów poskakały :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Cheritka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']posty się przewracają :roll: Dzwoniła do mnie siostra, okazało się że jest zamiana planów i jedziemy do Danii wcześniej, czyli gdzieś w połowie albo pod koniec czerwca :-o kurde wcale mi się nie chce, ale jedna jest w tym dobra rzecz,jak przyjadę to obkupię Molcie, zamówię lupine puppy love i może krowy rogza, kupie jej spanko, jakieś szczoty (i tak ma wszystkiego już w nadmiarze) :diabloti: może jeszcze jakies ubranko i kosmetyki do sierści, ahh ile będzie przesyłek z allegro :evil_lol: tata psychicznie nie wytrzyma chyba :eviltong: No to masz fajnie i Moli się też pewnie ucieszy z zakupów, a dla mnie karty telefoniczne, bo zbieram :oops: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 cały czas skaczą posty :mad: fajnie?! muszę zostawić Moli na miesiąc czasu :-( jak nie dłużej bo jak będzie dużo pracy to zostanę na dwa miesiące. :roll: karty? hehe ciekawe hobby, niestety moja siostra do której jadę doładowuje konto więc nie kupuje kart, a ja będę dzwonić od niej :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 jeszcze się okaże na ile, ale wcale mi się to nie uśmiecha :roll: tam nie ma internetu :-( był bezprzewodowy ale coś się zrypało i laptop sygnału nie odbiera, więc miesiąc (lub dwa) będziecie żyć bez mnie Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Bonsai napisał(a):Oj współczuję rozstania się z Moli na miesiąc. Ja bym nie wytrzymała tyle bez Piega. Wiem, uzależniłam się. :eviltong: już byłam w zeszłe wakacje 3 miesiące bez niej, ale to nic przyjemnego :-( teraz tyle z nią spędzam czasu że 2 dni bez niej to katastrofa no ale pieniądze też potrzebne są przecież :roll: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):ciesz się moim szczęściem z pieniążków :diabloti::evil_lol: fajnie?! muszę zostawić Moli na miesiąc czasu :-( jak nie dłużej bo jak będzie dużo pracy to zostanę na dwa miesiące. :roll: karty? hehe ciekawe hobby, niestety moja siostra do której jadę doładowuje konto więc nie kupuje kart, a ja będę dzwonić od niej :evil_lol: nie! :diabloti: :evil_lol::evil_lol: cholero, na dwa miechy nas zostawisz :angryy: :cool1: Quote
Bonsai Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oj współczuję rozstania się z Moli na miesiąc. Ja bym nie wytrzymała tyle bez Piega. Wiem, uzależniłam się. :eviltong: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 POSTY SKACZĄ :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):jeszcze się okaże na ile, ale wcale mi się to nie uśmiecha :roll: tam nie ma internetu :-( był bezprzewodowy ale coś się zrypało i laptop sygnału nie odbiera, więc miesiąc (lub dwa) będziecie żyć bez mnie :placz::placz: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 już nie udawaj że ci tak przykro :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):już nie udawaj że ci tak przykro :evil_lol: trochę muszę, może mi coś przywieziesz :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 zapomnij nie jestem przekupna :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 smallpati napisał(a):zapomnij nie jestem przekupna :eviltong: jasne jasne :diabloti: :evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Bonsai napisał(a):Oj współczuję rozstania się z Moli na miesiąc. Ja bym nie wytrzymała tyle bez Piega. Wiem, uzależniłam się. :eviltong: moj post przeskoczyl i chyba nikt go nie zobaczyl... :P Quote
betty_labrador Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Bonsai napisał(a):moj post przeskoczyl i chyba nikt go nie zobaczyl... :P :cool3::cool3::cool3: te posty sa glupie :p Quote
Bonsai Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 betty, są głupie i to jak. :shake: Nikt nie może nic z tym zrobić?! :shake: Quote
Recommended Posts