Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
no tak wiem ze nie wszystkie niufki plywaja, tak smao jak nie wszystkie jacusie zagryzaja szczury zawodowo :D :P

no sporo na 5 min :)

a ja rysowalam ciagle kto zobaczy jak u mnie? :razz: small na Ciebie juz nie licze bo sie sfochalas :D

ale wszystkie jacusie łapią szczury dla zabawy : P

smallpati napisał(a):
jak ja kocham Małopolskę :multi:

to chyba jeszcze tu, na Podlasiu nie byłaś ; ) każdy, kto do nas przyjedzie z innego regionu Polski zachwyca się, że tu tak pięknie :loveu:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']Biedny pies, nawet jej piłki nie kupisz, kamieniami się musi bawić :shake: :diabloti:

ona się nie lubi bawić zabawkami na zewnątrz, kompletnie się nimi nie interesuje, preferuje kamienie i piasek :evil_lol:

góry sa ble :cool1: nie lubię...
a na kleszcze są środki owadobójcze :diabloti:

a gdzie w górach byłaś?

Posted

Tinka:) napisał(a):
wszędzie byłam, a to wycieczki, a to z rodzicami... nie lubię gór i już.

pytam się gdzie bo chciałam wiedzieć czy też tam byłam ;)
ja po górach chodzić tzn wspinać się nie lubię ale tak usiąść sobie w lesie w górach z psiakiem mmmm marzenie :loveu::loveu: Moli lubi w góry jeździć, bo tyle zapachów jest, tyle zwierząt że ma mnóstwo atrakcji ;)
I tak najbardziej lubię morze, ale myślę że dla Moli rozgrzany piach i słona woda nie byłyby zbyt atrakcyjny, jeszcze nie byłam z nią nad morzem, ale planujemy wyjazd, może nie w tym roku ale planujemy, aczkolwiek wtedy mało posiedzę na plaży bo długowłosa Moli by się chyba ugotowała :shake:

Posted

smallpati napisał(a):
pytam się gdzie bo chciałam wiedzieć czy też tam byłam ;)
ja po górach chodzić tzn wspinać się nie lubię ale tak usiąść sobie w lesie w górach z psiakiem mmmm marzenie :loveu::loveu: Moli lubi w góry jeździć, bo tyle zapachów jest, tyle zwierząt że ma mnóstwo atrakcji ;)
I tak najbardziej lubię morze, ale myślę że dla Moli rozgrzany piach i słona woda nie byłyby zbyt atrakcyjny, jeszcze nie byłam z nią nad morzem, ale planujemy wyjazd, może nie w tym roku ale planujemy, aczkolwiek wtedy mało posiedzę na plaży bo długowłosa Moli by się chyba ugotowała :shake:

z miejscowości pamiętam tylko Zakopane : P

a lasy mam tutaj ; ) górki i pagórki też z resztą : P
z Gramem jeszcze nie byłam nigdzie poza Giżyckiem, Białymstokiem, Nowym Dworem Mazowieckim i mazurami ogólnie : P

Posted

Zakopane jest przereklamowane niestety, kiedyś było piękne a teraz tam jest kicz i nic więcej :-(

Ja zabieram Molnde wszędzie gdzie tylko się da, najczęściej do gór, bo mamy niedaleko a ona je uwielbia. Chce z nią nad morze jechać no ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Do Krakowa też ją zabieram ale średnio jej się podoba tam :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
Zakopane jest przereklamowane niestety, kiedyś było piękne a teraz tam jest kicz i nic więcej :-(

Ja zabieram Molnde wszędzie gdzie tylko się da, najczęściej do gór, bo mamy niedaleko a ona je uwielbia. Chce z nią nad morze jechać no ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Do Krakowa też ją zabieram ale średnio jej się podoba tam :evil_lol:

Gramciu wszędzie być lubi, byleby miał miękkie łóżeczko do dyspozycji :evil_lol::evil_lol: a tym roku będziemy jakiś czas w Giżycku, kto wiem, może nauczy się pływać w końcu : P

Posted

BBeta napisał(a):
Do gór :hmmmm: A nie w góry? :cool3:

yyy.. czepiasz się nooo :evil_lol:

Tinka:) napisał(a):
Gramciu wszędzie być lubi, byleby miał miękkie łóżeczko do dyspozycji :evil_lol::evil_lol: a tym roku będziemy jakiś czas w Giżycku, kto wiem, może nauczy się pływać w końcu : P

Moli przeżyje ekstremalne warunki, ważne że jestem ja i to jej wystarczy :loveu:

Tilia napisał(a):
witamy się póki dogo działa ;)

Witam :multi:
Mi dogo cały czas chodzi, nie wiem czemu tobie nie :roll:

small chyba sie na mnie wkurzylas na serio ;)

już mi przeszło ale udaje żeby nie było że jestem za miła :diabloti:

Posted

z cwiczenia :eviltong:

I tak uważam, że do tego trzeba się urodzić. Ja porzuciłam malarstwo w wieku jakiś 7 lat. Dla dobra ludzkości. :evil_lol: