Unbelievable Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 betty_labrador napisał(a):no tak wiem ze nie wszystkie niufki plywaja, tak smao jak nie wszystkie jacusie zagryzaja szczury zawodowo :D :P no sporo na 5 min :) a ja rysowalam ciagle kto zobaczy jak u mnie? :razz: small na Ciebie juz nie licze bo sie sfochalas :D ale wszystkie jacusie łapią szczury dla zabawy : P smallpati napisał(a):jak ja kocham Małopolskę :multi: to chyba jeszcze tu, na Podlasiu nie byłaś ; ) każdy, kto do nas przyjedzie z innego regionu Polski zachwyca się, że tu tak pięknie :loveu: Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 ale macie kleszcze a my nie :diabloti::eviltong: ja mam do gór blisko za to :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 tak zasluzylam na wszystko co najlepsze :eviltong: no u nas czasem masakra z iloscia kleszczy :shake: niestety... a fochaj sie dziecko drogie, ile Ci wlezie :D :* Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 smallpati napisał(a):ale macie kleszcze a my nie :diabloti::eviltong: ja mam do gór blisko za to :loveu: góry sa ble :cool1: nie lubię... a na kleszcze są środki owadobójcze :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='BBeta']Biedny pies, nawet jej piłki nie kupisz, kamieniami się musi bawić :shake: :diabloti: ona się nie lubi bawić zabawkami na zewnątrz, kompletnie się nimi nie interesuje, preferuje kamienie i piasek :evil_lol: góry sa ble :cool1: nie lubię... a na kleszcze są środki owadobójcze :diabloti: a gdzie w górach byłaś? Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 smallpati napisał(a): a gdzie w górach byłaś? wszędzie byłam, a to wycieczki, a to z rodzicami... nie lubię gór i już. Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Tinka:) napisał(a):wszędzie byłam, a to wycieczki, a to z rodzicami... nie lubię gór i już. pytam się gdzie bo chciałam wiedzieć czy też tam byłam ;) ja po górach chodzić tzn wspinać się nie lubię ale tak usiąść sobie w lesie w górach z psiakiem mmmm marzenie :loveu::loveu: Moli lubi w góry jeździć, bo tyle zapachów jest, tyle zwierząt że ma mnóstwo atrakcji ;) I tak najbardziej lubię morze, ale myślę że dla Moli rozgrzany piach i słona woda nie byłyby zbyt atrakcyjny, jeszcze nie byłam z nią nad morzem, ale planujemy wyjazd, może nie w tym roku ale planujemy, aczkolwiek wtedy mało posiedzę na plaży bo długowłosa Moli by się chyba ugotowała :shake: Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 smallpati napisał(a):pytam się gdzie bo chciałam wiedzieć czy też tam byłam ;) ja po górach chodzić tzn wspinać się nie lubię ale tak usiąść sobie w lesie w górach z psiakiem mmmm marzenie :loveu::loveu: Moli lubi w góry jeździć, bo tyle zapachów jest, tyle zwierząt że ma mnóstwo atrakcji ;) I tak najbardziej lubię morze, ale myślę że dla Moli rozgrzany piach i słona woda nie byłyby zbyt atrakcyjny, jeszcze nie byłam z nią nad morzem, ale planujemy wyjazd, może nie w tym roku ale planujemy, aczkolwiek wtedy mało posiedzę na plaży bo długowłosa Moli by się chyba ugotowała :shake: z miejscowości pamiętam tylko Zakopane : P a lasy mam tutaj ; ) górki i pagórki też z resztą : P z Gramem jeszcze nie byłam nigdzie poza Giżyckiem, Białymstokiem, Nowym Dworem Mazowieckim i mazurami ogólnie : P Quote
BBeta Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 smallpati napisał(a):najczęściej do gór Do gór :hmmmm: A nie w góry? :cool3: Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Zakopane jest przereklamowane niestety, kiedyś było piękne a teraz tam jest kicz i nic więcej :-( Ja zabieram Molnde wszędzie gdzie tylko się da, najczęściej do gór, bo mamy niedaleko a ona je uwielbia. Chce z nią nad morze jechać no ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Do Krakowa też ją zabieram ale średnio jej się podoba tam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 smallpati napisał(a):Zakopane jest przereklamowane niestety, kiedyś było piękne a teraz tam jest kicz i nic więcej :-( Ja zabieram Molnde wszędzie gdzie tylko się da, najczęściej do gór, bo mamy niedaleko a ona je uwielbia. Chce z nią nad morze jechać no ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Do Krakowa też ją zabieram ale średnio jej się podoba tam :evil_lol: Gramciu wszędzie być lubi, byleby miał miękkie łóżeczko do dyspozycji :evil_lol::evil_lol: a tym roku będziemy jakiś czas w Giżycku, kto wiem, może nauczy się pływać w końcu : P Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 small chyba sie na mnie wkurzylas na serio ;) Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 BBeta napisał(a):Do gór :hmmmm: A nie w góry? :cool3: yyy.. czepiasz się nooo :evil_lol: Tinka:) napisał(a):Gramciu wszędzie być lubi, byleby miał miękkie łóżeczko do dyspozycji :evil_lol::evil_lol: a tym roku będziemy jakiś czas w Giżycku, kto wiem, może nauczy się pływać w końcu : P Moli przeżyje ekstremalne warunki, ważne że jestem ja i to jej wystarczy :loveu: Tilia napisał(a):witamy się póki dogo działa ;) Witam :multi: Mi dogo cały czas chodzi, nie wiem czemu tobie nie :roll: betty_labrador napisał(a):small chyba sie na mnie wkurzylas na serio ;) już mi przeszło ale udaje żeby nie było że jestem za miła :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://images25.fotosik.pl/221/2f8b39052247e490med.jpg słoneczko :loveu::loveu: jak kochanie skacze po tego kamyczka ! :loveu::evil_lol: cud, miód :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 smallpati napisał(a): już mi przeszło ale udaje żeby nie było że jestem za miła :diabloti: ić Ty udawaczko :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Omatko i córko jak ślicznie:loveu: Pokazałam mu to co wydrukowałam przeczytał i..............nic:/ Quote
NightQueen Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 moje dzisiejsze wypociny ;) szczenie cavalier king charles spaniela Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 wow:) śliczny piesek ci wyszedł:D:D tez bym chciała tak rysowac:D Quote
NightQueen Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 dzięki jakoś tak mi dość fajnie wyszło, zazwyczaj bywa gorzej :evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Naprawdę bardzo ładny rysunek! Skąd się biora u Was te talenty? :eviltong: Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 betty_labrador napisał(a):z cwiczenia :eviltong: I tak uważam, że do tego trzeba się urodzić. Ja porzuciłam malarstwo w wieku jakiś 7 lat. Dla dobra ludzkości. :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 hej:) http://images25.fotosik.pl/221/2f8b39052247e490med.jpg Moli- cud, miód i orzeszki:) sliczniasta księzniczka:) a kolezanka od rysunków naprawdę ma talent;) Quote
Recommended Posts