Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
a znasz jakiś wetów z Oświęcimia? :)

mniej wiej wiem gdzie sa ale ja nie jezdze tam, bo mam swojego dobrego pod nosem wiec nie mam potrzebny. Ale do osw duzo ludzi jezdzi z brzeszcz bo tez podobno fajny jest.

Posted

smallpati napisał(a):
mniej wiej wiem gdzie sa ale ja nie jezdze tam, bo mam swojego dobrego pod nosem wiec nie mam potrzebny. Ale do osw duzo ludzi jezdzi z brzeszcz bo tez podobno fajny jest.

no jest tam taka jedna jedna jakby klinika, normalnie bylam nimi zachwycona:loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
miała wypadek, nie wiadomo było do końca co się stało, ale miała pełno ran na tylnej łapce i brzuszku i podejrzenie złamania kości udowej.

o biedactwo :( mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie.
Moli to wredna koza jest :D:D nie chce mieszkac w krk ze mna i musi byz w b-czach a po za tym to tak mnie pilnuje ze nie wpuszcza nikogo do pokoju :P wlacznie z moim tata hehe

Posted

smallpati napisał(a):
o biedactwo :( mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie.
Moli to wredna koza jest :D:D nie chce mieszkac w krk ze mna i musi byz w b-czach a po za tym to tak mnie pilnuje ze nie wpuszcza nikogo do pokoju :P wlacznie z moim tata hehe

już doszło, do siebie, to było w kwietniu :evil_lol:;)
haha czemu nie chce mieszkać w krk?:cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
już doszło, do siebie, to było w kwietniu :evil_lol:;)
haha czemu nie chce mieszkać w krk?:cool3:

bo to jest taki domator :) nie lubi byc w obcych miejscach, probowalam ja wziasc do krk i mialam ja tam kilka dni ale piszczala caly czas

Posted

basia bonnie napisał(a):
ahaaa:evil_lol:
może jakieś fotki?:diabloti:

bede beda tylko nie wiem kiedy bo cierpie na chroniczny brak czasu :( dzis musze obskoczyc poczte,bank itd, pozniej sprzontanko (to tak jest jak siostra i mama za granica a tata sam w domu i balagani :D chociaz Moli i tak robi wiecej burdelu, a ja musze sprzatac :P) pozniej sie z kolezanka umowilam bo jej tipsy mam zalozyc noi moze moze jak zdaze to dzis wieczorem wstawie :] o ile kots mnie nie odwiedzi jeszcze. Bo jutro do niedzieli czasu wogole nie mam bo siostra przyjezdza i jedziemy na zakupy, normalnie nie mam czasu na nic! ;( teraz ide sie ubrac i zasowam na poczte :(

Posted

a tu juz snieg stopnial noi przyjaciele Moli :)

maly odpoczynek

zmarzla dupka i trzeba ogrzac :D

i znow spadl snieg i skok do nieba :P

buldozer

lapiemy kluki, zajeczy skok

moje ulubione zdjecie :D

i na koniec

Posted

Ja tez myslalam ze nie bedzie lubiec sniegu a tu znok :D ona kocha snieg, nawet jak juz sie nie moze ruszac bo ma tyle kulek poprzyklejanych to i tak dalej sie tarza i wyrabia dziwne rzeczy :D

Wczoraj nas zaatakowaly psy (2 razy na spacerze) bo suka sasiadki ma cieczke i psy sa jakies agresywne :( musialam ja na rece szybko zabrac bo oba skoczyly z zebami na nia, jeden by nawet ja dziabna (taki w typie terriera walijskiego) tylko sie poslizgna na lodzie i walna szczena po ziemi, a ja zdazylam ja zabrac :(