Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']t-pain- church ;) strasznie energetyczna piosenka :loveu:

fajnie :loveu::loveu:
mogłaś wybrać LOW (t-pain) to jest cudoooooo

witamy ulubioną sąsiadkę, ta co nas nazwała brzydulą :eviltong:

lubicie tą minę cooo...? :loveu:

Mola mówi "chodźmy do domu już" :diabloti:

Posted

low jest nudne... poza tym jak słyszę church to mi sie od razu tańczyć chce(np. wracając dzisiaj z treningu szłam wymyślając układ, spotkałam koleżankę i uznała że wyglądam jak debilka : P)
no i mam nerwa.

Posted

ja tak mam jak słyszę low :loveu:
Ostatnio myłam okna, puściłam low na cały regulator, podkręciłam basy na głośnikach, okna otwarte, a mi tak zaczęło dupą trzepać do muzyki że przestać nie mogłam, trzymałam szmatkę i tak pucowałam w rytm muzyki że ludzie dostawali ataku śmiechu jak przechodzili :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
ja tak mam jak słyszę low :loveu:
Ostatnio myłam okna, puściłam low na cały regulator, podkręciłam basy na głośnikach, okna otwarte, a mi tak zaczęło dupą trzepać do muzyki że przestać nie mogłam, trzymałam szmatkę i tak pucowałam w rytm muzyki że ludzie dostawali ataku śmiechu jak przechodzili :evil_lol:

mnie też widzieli tyle, że rękoma wymachiwałam : P jak jeszcze szłam z koleżanką, stanęłyśmy na przejściu i tańczyłyśmy, jacyś faceci sie zatrzymali i zaczęli się gapić :evil_lol::evil_lol: takie dwa żule, jak poszłyśmy dalej to jeszcze stali : P

Posted

tak mi się teraz przypomniało jak z dziewczynami z lic odwalałyśmy cały układ samby brazylijskiej na środku rynku bo nam się tak zachciało :evil_lol: bez muzyki na dodatek :eviltong: też się gapili, ale my gwiazdy to publiczność lubiłyśmy :diabloti::evil_lol:

Posted

http://images25.fotosik.pl/220/0f4ef05d2bef4b2amed.jpg matko- sasiadka na nia napluła? :eviltong: ma taka mine bidna :D

http://images31.fotosik.pl/268/e96f6fe63fc3368emed.jpg ta sasiadka ma na nia zly wplyw :P

Martynko ktos nagra Twoj wystep i go nam pokazesz? :cool3:

[quote name='small']tak mi się teraz przypomniało jak z dziewczynami z lic odwalałyśmy cały układ samby brazylijskiej na środku rynku bo nam się tak zachciało bez muzyki na dodatek też się gapili, ale my gwiazdy to publiczność lubiłyśmy

wow small Ty to musisz isc do YCD :cool3: nie ma opcji :) :P

Posted

no proszę cię Beti :evil_lol: to że znam kroki to nie znaczy że umiem tańczyć :eviltong::evil_lol:

odkichaj się od mojej sąsiadki bo później nie będzie chciała mi Molusi wyprowadzać jak ja będę w Krk a tata w pracy :diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']http://images31.fotosik.pl/268/e96f6fe63fc3368emed.jpg
sliczne zdjęcie :) :loveu:

Cześć Pati :multi:
Heloł :multi:
Jak cię dawno nie było :-(

[quote name='betty_labrador']heloł :multi:

ok juz sie odkichu.je (na zdrowie) :diabloti:

widzisz ze mną się nie zadziera bo ja przeklinam ludzi :evil_lol:

Ja właśnie wróciłam bo byłam po truskaweczki i wysiusiać Molinde, nabyłam 2kg pięknych, czerwoniutkich truskaweczek. Połowe z nich zgniotłam :diabloti: bo zrobiłam sobie koktajl i teraz pije go :loveu:
Jak szłam na targ to na drodze spotkaliśmy 2 asty (w typie asta:razz:) z 2 młodocianymi (prawi mój wiek :diabloti:) dresami :roll: aczkolwiek psiaki o dziwo dobrze wychowane, przechodząca Moli ich nie podjarała :eviltong: psiaki się ładnie bawiły (tzn zaczepiały na wzajem bo oba na smyczy i w kolczatce były :angryy:), dwa chłopczyki, jeden jasny brąz z białymi dodatkami a drugi biały z czarnymi ciapami :loveu: brązowy to Pakito, biały Ramzes. Psiaki cudne ale ich właścicieli normalnie nie trawie :mad:

Mola dziś prawie upolowała wróbelka :placz:szła bez smyczy a ptaszki jadły jakąś bułkę, jak wyruszyła za nimi to ptaki w szoku nawet nie zauważyły że biegnie i nie wzbiły się w powietrze tylko odskakiwały na nogach :razz: jeden wróbel w ogóle się nią nie przeją i postanowił w ogóle nie uciekać :mad:gdyby nie to że Moli zmieniła zainteresowanie ptakiem na bułkę, ptaszek juz by nie żył, ona sie otarła o niego nogą jak zawróciła do bułki, więc bez problemu złapała by go! MAM PSA MORDERCĘ :placz::placz:

Posted

[quote name='betty_labrador']wazne ze ptaszek przezyl! :*
jakby ptaszek nie przeżył, z Molindy też by dużo nie zostało :diabloti:

[quote name='basia bonnie']O ja Cieee 2 kg tjuskawek!! daj chociaż trochę nooo :loveu:

[quote name='Acctiually']Ale mi smaka narobiłaś na truskawki:D
O widze żę Moli to morderca:D

mmmmm truskaweczki :loveu::loveu:
zjadłam już chyba kilogram :evil_lol:

Moli po sterylce zrobiła się bardziej towarzyska, tylko by się tulić chciała, wiecznie domaga się uwagi żeby ją głaskać :crazyeye: a nie robiła tego, była raczej typem psa który woli sie zaszyć i mieć święty spokój. Teraz wrąbała mi się na kolana i śpi. Nie wiem co jej odbija :evil_lol: ale podoba mi się to :diabloti::loveu:

Proszę bardzo, morderca w pełnym wydaniu :mad:

Posted

halohalo :) dawno mnie tu nie było, ale nadrobiłam już odrobinę zaległości :)
Pink Lady powinna mieć tu na zdjęciu pink obrożę :D
a "francuzem" (łapkami) się nie przejmu, to częsta przypadłość zwłaszcza u krótkołapych psiaczków, choć dużym też się to przytrafia ;)

Posted

[quote name='Acctiually']O mamo sama bym chciała żeby osoba która ma
mnie zabić tak wyglądała:loveu:

hehe
mogę wynając takiego morderce jak juz chcesz umierac :diabloti::evil_lol:

[quote name='Tilia']halohalo :) dawno mnie tu nie było, ale nadrobiłam już odrobinę zaległości :)
Pink Lady powinna mieć tu na zdjęciu pink obrożę :D
a "francuzem" (łapkami) się nie przejmu, to częsta przypadłość zwłaszcza u krótkołapych psiaczków, choć dużym też się to przytrafia ;)

No witamy, już myślałam że umarłaś :evil_lol:
Z różową obrożą byłoby za różowo ;)
To jej nie będzie później przeszkadzać na starość? Bo teraz nie wydaje mi się żeby jej to szkodziło, śmiesznie wygląda przez to :p

[quote name='basia bonnie']Słitaśnie :diabloti:

[quote name='aleb']http://images25.fotosik.pl/220/83cbdfbfe2535e0dmed.jpg
Jak różowooo :diabloti:

Ślicznie wyszła :loveu:

Różowo bo zdjęcie robione na balkonie na którym suszy się pościel moja (ta różowa), Moli często leży na balkonie to wzięłam aparat i cykłam ją na różowym tle ;)

Posted

to zdjęcie na różowym tle normalnie jest jak plakacik :D
Łapkami się nie przejmuj- naprawdę bardzo dużo psów ma takie, taka ich uroda ;) rozejrzyj się choćby po wystawach, u wielu psów długowłosych tego nie widać na pierwszy rzut oka nie widać, sierścią można dużo zamaskować ;) ale jak się dobrze przyjrzysz.... u niektórych ras o ile pamiętam takie łapki są wręcz pożądane- corgi, jamniki, bassety chyba. Duże, ciężkie czy zatuczone psy mogą mieć z tym problem, ale Twoja psica malutka, szczuplutka, możesz to według mnie traktować jedynie jak cechę urody. Tak ma i już. :) nie martw się