NightQueen Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='betty_labrador']takkkkk, oczywiscie :eviltong: a czy ja cos mowie? :cool1::evil_lol::diabloti::diabloti: nie skąd, ty nigdy nic nie mówisz :diabloti::evil_lol: stęsknił się ktoś za Molindą? :diabloti: chce ktoś zdjęcia jakieś :cool3:? Quote
betty_labrador Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ja milcze jak .. :P dawaj a nie pytasz :P [size="1"](bo i tak nikt nie chce) -[size="1"]ah ta moja wrednosc :P Quote
NightQueen Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 ty nie zasłużyłaś :diabloti: jak nikt nie chce :placz: to dodam dla własnej przyjemności :loveu: u mnie przed blokiem (wszystkie roślinki prezentowane na zdjęciach były własnoręcznie sadzone przez moich rodziców i sąsiadów :evil_lol:) urażona duma :eviltong: sąsiadka powiedziała do niej brzydula z okna :evil_lol::evil_lol: zadowolone psisko :loveu: no co? łapiemy owada Quote
Tepes Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 O juz widzę że po zabiegu wróciła do sił uśmiecha się:) No no nieładnie żeby sąsiadka o takiej slicznotce mówiła brzydula:D Quote
NightQueen Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Acctiually']O juz widzę że po zabiegu wróciła do sił uśmiecha się:) No no nieładnie żeby sąsiadka o takiej slicznotce mówiła brzydula:D no wrócił uśmiech wrócił, od niedawna chodzi znów taka radosna :loveu: brakowało mi tego ;) No troszkę się Moli uraziła (jak widać na zdjęciu) ale szybko jej przeszło bo to powiedziała jej ulubiona, ukochana sąsiadka co ją wyprowadza jak mnie nie ma :evil_lol: (nie mogła się gniewać na wykorzystywaną przez mnie osobę :diabloti:):evil_lol::evil_lol: P.S dziś jest Jason X w telewizorze, chyba na tvn ;) tak najczęściej mi pozuje suczdło :mad: a ku ku :loveu: Quote
Tepes Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No no tyłeczek śliczny:loveu: Hmm a cóż to za film jest ?? Quote
NightQueen Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Acctiually']Hah ale się zadem wypieła:D będziesz Jasona oglądać? chcesz zad? to proszę bardzo :evil_lol: jestem :multi: Quote
betty_labrador Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 rozważna i bardzo smallowato romantyczna :razz: http://images32.fotosik.pl/268/e127ff5674236224.jpg wygalda jak króliczek :D sliczna :loveu: http://images23.fotosik.pl/220/549f230acdc2266c.jpg Quote
betty_labrador Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 hehe toś Ty rozważna, a romantyczna to juz niet? :hmmmm: chyba zmienie zdanie o Tobie :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='betty_labrador']rozważna i bardzo smallowato romantyczna :razz: http://images32.fotosik.pl/268/e127ff5674236224.jpg wygalda jak króliczek :D sliczna :loveu: http://images23.fotosik.pl/220/549f230acdc2266c.jpg powinno być: romantyczna i smallowato rozważna :evil_lol::eviltong: króliczek z uciętymi uchami :diabloti: rozważna jak small :diabloti: Moli :loveu: Quote
anmi0 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ale sliczna:loveu: pisze tutaj to już któryś raz, ale cóż :eviltong: co to za obróżka? Quote
Unbelievable Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 mam na jutro wymyślić 30sek układu i zatańczyć to w piątek przed całą szkołą:placz::placz: Quote
anmi0 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 hehe dzięki:D ja też od jakiejś godziny próbuję zabrać się do pisania głupiej prasówki, ale jakoś nie moge sie oderwać od dgm:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 smallpati napisał(a): no to co ty tu robisz, idź ćwiczyć, powiem ci że przechlapane :razz: zerkam na youtube z nadzieją że mi coś przyjdzie do głowy. trochę już mam na szczęście. Quote
requiem. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 bueheheh dawno mnie tu ni3 było ;( wiec witaaam! :D Jak mała mi? :P Quote
NightQueen Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 anmi0 napisał(a):ale sliczna:loveu: pisze tutaj to już któryś raz, ale cóż :eviltong: co to za obróżka? nie szkodzi, dziękuje :loveu: to obroża frog (na allegro jest ich teraz pełno) ;) Tinka:) napisał(a):mam na jutro wymyślić 30sek układu i zatańczyć to w piątek przed całą szkołą:placz::placz: no to co ty tu robisz, idź ćwiczyć, powiem ci że przechlapane :razz: Quote
requiem. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 bueheheh dawno mnie tu ni3 było ;( wiec witaaam! :D Jak tam mała mi? :P Quote
Cheritka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Witam dziewczynki :multi: niedawno tu byłam i.............. znowu tyle do nadrabiania :oops:. Miską zostałas :multi::multi::multi: gdzieś przegapiłam :oops: Quote
NightQueen Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Tinka:)']zerkam na youtube z nadzieją że mi coś przyjdzie do głowy. trochę już mam na szczęście. można dużo z teledysków wyłapać do jakiej muzyki tańczysz? [quote name='cocker']bueheheh dawno mnie tu ni3 było ;( wiec witaaam! :D Jak mała mi? :P hej Mola ma się dobrze, aż za dobrze :diabloti::evil_lol: [quote name='anmi0']ale posty przeskakują masakra!:roll: widzę właśnie :shake: chciałam zrobić zdjęcie Moli na tle kwiatów różowych to tak mi koza pozowała :mad: a jak już w końcu się popatrzyła to z taką łaską na pysku :eviltong: ona strasznie dziwnie stawia nogi, jak to sie nazywa? francuskie ułożenie? (na zdjęciu stoi w rozkroku więc źle widać) Quote
NightQueen Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Cheritka napisał(a):Witam dziewczynki :multi: niedawno tu byłam i.............. znowu tyle do nadrabiania :oops:. Miską zostałas :multi::multi::multi: gdzieś przegapiłam :oops: Witamy witamy My tu dużo gadamy :evil_lol: A no był konkurski, Mola została vice miss ;) Quote
Recommended Posts