aleb Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 joanika napisał(a):No dobrze ale czy jest jakaś maszynka co nie wibruje??? Hmmm, chyba nie :hmmmm: Silnik podczas pracy musi wibrować. Możliwe, że jest taka maszynka co mało wibruje, ale pewnie więcej kosztuje. Quote
requiem. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 smallpati napisał(a):No to mój dzisiejszy klient (pierwszy po za Moli :evil_lol:) to 5 miesięczny foksterier Rufi, żywy maluch nie chciał pozować do zdjęć i w ogóle przy obcinaniu też nie współpracował zbytnio :razz: Maszynki się bał więc był ścinany nożyczkami i kończony trymerem to ile ty, skarbie masz talentów bo zliczyć nie umiem :evil_lol::loveu: slicznie naprawde :loveu: obetnij tak mojego matołka :evil_lol: nożyczki się stępią :diabloti: Ja też lubie czasami coś u psa obciąć, raz nogi raz głowę ... :diabloti: a raz obcinałam bródkę mojego deliosa i jego siostry. Jedyne wrażenie - Mammamija! jak oni sie wiercili. Tinka to jezcze jeszcze ale ona jest tak obrośnięta że nie wygląda jak pies tylko jak mop ... ale ok. Kiedys ja utne. :eviltong: A Delios to już masakra. Skacze wierci sie. Jest nauczony siedzieć przy pielęgnacji np. jak go czesze frymuje. Relaks, życie jak w madrycie, raz sie wyłozyl i czekal az sie kolniezem zajmę :evil_lol: Ale nozyczek to chyba nie lubi ... to było tak : Monika trzymaj go! Nie wierć sie. O jedna strona zrobiona! Monika jeszcze tu. Trzymaj go. "pati trzymaj go! bo zezre te nożyce do cholery" Wysra bo tępe "hahaha" :evil_lol: :diabloti: Quote
aleb Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 PositiveThought napisał(a):wydaje mi się, że te baaardzo profesjonalne, z salonów fryzjerskich, mniej wibrują. z tego, co pamiętam, to podczas jednej z wizyt u fryzka nawet nie zorientowałam się, że maszynka jest włączona i Aidi już idzie pod nóż :razz: Np. moja maszynka mało wibruje. Pies mniej się denerwuje. Quote
Unbelievable Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 cześć świrki! ja mam szczotkę i gumową rękawicę:evil_lol::evil_lol: no i spray do czesania. I paluchy coby nimi sierść wyrywać. Quote
Avaloth Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://images31.fotosik.pl/254/2e5ea92aa7f24576med.jpg :D:loveu: fajny :eviltong: ale wy tu nawijacie.. stronki lecą, chyba po 5 dziennie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 a ja skonczylam Molaczka :D jeszcze tło(?) Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ciesze sie ze sie podoba :multi: Small chcesz jakies tlo? czy niet? Quote
basia bonnie Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jak żywa !! Booskie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gops Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 brat powiedzila ze maszynki na psa mi nieda :diabloti: dzisiaj bede dzwonic po fryzjerach i umowie sie zobaczymy moze baster jakos da rade i to wytrzyma ;) nie byl u fryzjera ponad 2 lata :roll: jesli nie pogryzie pani fryzjerki to bedzie dobrze :evil_lol: swietny rysunek :loveu: pieknie malujesz bett ;) nie stac mnie na maszynke psia :roll: a niewiem gdzie mam w miescie dobrego psiego fryzjera...w ksiazce tel znalazlam jednego ale niewiem czy dobry bo go jeszcze niebylo jak baster chodzil do fryz. a tego co moj chodzil do niego przez 8 lat to juz niema zlikwidowala pani bo juz starsza byla i nie dawala rady :roll: na dogo z elblaga niema nikogo z pudlem czy czyms co sie strzyze i chyba bede musiala sie przejsc przez miasto i sama szukac ;) Quote
NightQueen Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Wybaczcie że nie odpisuje na wszystkie wiadomości ale czas mnie goni i tylko wskakuje na 5 min i uciekam :roll: betty_labrador napisał(a):ciesze sie ze sie podoba :multi: Small chcesz jakies tlo? czy niet? chciałabym jasno zielone, co o tym myślisz? Quote
BBeta Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 betty, jesteś niesamowita, piękny rysunek! :loveu::loveu::loveu: ;) Quote
betty_labrador Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 :) dzieki Bbeta :) wlasnie skonczylam tlo :) small zorbilam takie w stylu zielonkawym, ale bardziej rozjasnilam-bo i tak Moli za ciemna wyszla. Quote
NightQueen Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Beti ja cię loviam normalnie :loveu::loveu: Jak będe dłużej na internecie to się dogadamy co do wysyłki i opłaty :evil_lol:;) Quote
betty_labrador Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 smallpati napisał(a):Beti ja cię loviam normalnie :loveu::loveu: Jak będe dłużej na internecie to się dogadamy co do wysyłki i opłaty :evil_lol:;) dobra nie ma sprawy :) hehe ja Cie tez :loveu: Quote
requiem. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 a mnie to juz nikt nie lovia :placz: Betti boskie :P w sumie jak zawsze :P Quote
betty_labrador Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 cocker jakbym nie malowala to by mnie nikt nie loviał- nie przejmuj sie :P Quote
requiem. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 nie prawda, ja cie loviam czy malujesz czy nie :P Quote
Anka_ZG Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 betty_labrador napisał(a): http://img356.imageshack.us/img356/2005/molitlo1dg6.jpg hej:0 przesliczny portrecik:):loveu::loveu:normalnie identyczna moli:) masz talent!!!:) Quote
gops Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 helow :multi: ja dzis first jestem :diabloti::eviltong: wstawaj z molinda na siqu idz ;) Quote
joanika Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 To ja druga jestem :evil_lol: czyżby dziewczyny tak długo spały :eviltong: Quote
Recommended Posts