Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

joanika napisał(a):
No dobrze ale czy jest jakaś maszynka co nie wibruje???

Hmmm, chyba nie :hmmmm:
Silnik podczas pracy musi wibrować. Możliwe, że jest taka maszynka co mało wibruje, ale pewnie więcej kosztuje.

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
No to mój dzisiejszy klient (pierwszy po za Moli :evil_lol:) to 5 miesięczny foksterier Rufi, żywy maluch nie chciał pozować do zdjęć i w ogóle przy obcinaniu też nie współpracował zbytnio :razz:

Maszynki się bał więc był ścinany nożyczkami i kończony trymerem

to ile ty, skarbie masz talentów bo zliczyć nie umiem :evil_lol::loveu: slicznie naprawde :loveu: obetnij tak mojego matołka :evil_lol: nożyczki się stępią :diabloti:
Ja też lubie czasami coś u psa obciąć, raz nogi raz głowę ...
:diabloti:
a raz obcinałam bródkę mojego deliosa i jego siostry. Jedyne wrażenie - Mammamija! jak oni sie wiercili. Tinka to jezcze jeszcze ale ona jest tak obrośnięta że nie wygląda jak pies tylko jak mop ...
ale ok. Kiedys ja utne. :eviltong: A Delios to już masakra. Skacze wierci sie. Jest nauczony siedzieć przy pielęgnacji np. jak go czesze frymuje. Relaks, życie jak w madrycie, raz sie wyłozyl i czekal az sie kolniezem zajmę :evil_lol: Ale nozyczek to chyba nie lubi ...
to było tak : Monika trzymaj go! Nie wierć sie. O jedna strona zrobiona! Monika jeszcze tu. Trzymaj go. "pati trzymaj go! bo zezre te nożyce do cholery" Wysra bo tępe "hahaha" :evil_lol: :diabloti:

Posted

PositiveThought napisał(a):
wydaje mi się, że te baaardzo profesjonalne, z salonów fryzjerskich, mniej wibrują. z tego, co pamiętam, to podczas jednej z wizyt u fryzka nawet nie zorientowałam się, że maszynka jest włączona i Aidi już idzie pod nóż :razz:

Np. moja maszynka mało wibruje. Pies mniej się denerwuje.

Posted

brat powiedzila ze maszynki na psa mi nieda :diabloti:
dzisiaj bede dzwonic po fryzjerach i umowie sie zobaczymy moze baster jakos da rade i to wytrzyma ;) nie byl u fryzjera ponad 2 lata :roll:
jesli nie pogryzie pani fryzjerki to bedzie dobrze :evil_lol:

swietny rysunek :loveu: pieknie malujesz bett ;)

nie stac mnie na maszynke psia :roll:
a niewiem gdzie mam w miescie dobrego psiego fryzjera...w ksiazce tel znalazlam jednego ale niewiem czy dobry bo go jeszcze niebylo jak baster chodzil do fryz. a tego co moj chodzil do niego przez 8 lat to juz niema zlikwidowala pani bo juz starsza byla i nie dawala rady :roll: na dogo z elblaga niema nikogo z pudlem czy czyms co sie strzyze i chyba bede musiala sie przejsc przez miasto i sama szukac ;)

Posted

Wybaczcie że nie odpisuje na wszystkie wiadomości ale czas mnie goni i tylko wskakuje na 5 min i uciekam :roll:

betty_labrador napisał(a):
ciesze sie ze sie podoba :multi: Small chcesz jakies tlo? czy niet?

chciałabym jasno zielone, co o tym myślisz?