Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha small ty gosposiu :P nie rozumiem jak to sie dzieje że jestes cały czas na forum .. a cie nie ma bo sie zielona lampa nie świeci .. ty ja wyłączylaś czy jak ? :evil_lol:
a tam ja w sumie to jestem chora od swiąt wielkanocnych :P miałam katar przeszło, znów miałam katar i gorączke, przeszło, znowu teraz mam katar ... przejdzie, mam nadzieje :P Mammamija mi sie tek nie chce robić tego okropnego zaległego zadania! ile jeszcze do wakacji? :P

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']a tak na poważnie to dlaczego? :diabloti:

wiosna, już lato prawie :multi: pies szczęśliwy a pani po krowim łajnie chodzić musiała :evil_lol:
pojechal do znajomego szkolic sie na west;) będe starać sie do niego przyjeżdżać co weekend, no i na cale wakacje:) do zawodow juz sie przygotowujemy:evil_lol: hahah za rok będą xD

bidna pańcia:placz:nie dość, że dywan musiała umyć to jeszcze buciki:eviltong:

Posted

[quote name='cocker']hahaha small ty gosposiu :P nie rozumiem jak to sie dzieje że jestes cały czas na forum .. a cie nie ma bo sie zielona lampa nie świeci .. ty ja wyłączylaś czy jak ? :evil_lol:
a tam ja w sumie to jestem chora od swiąt wielkanocnych :P miałam katar przeszło, znów miałam katar i gorączke, przeszło, znowu teraz mam katar ... przejdzie, mam nadzieje :P Mammamija mi sie tek nie chce robić tego okropnego zaległego zadania! ile jeszcze do wakacji? :P

mam ustawione że nie widać kiedy jestem a kiedy mnie nie ma :diabloti:
posprzątałam :multi:
nie wiem ile do wakacji bo ja mam ciągle wakacje :diabloti::evil_lol:

[quote name='Mi.']pojechal do znajomego szkolic sie na west;) będe starać sie do niego przyjeżdżać co weekend, no i na cale wakacje:) do zawodow juz sie przygotowujemy:evil_lol: hahah za rok będą xD

bidna pańcia:placz:nie dość, że dywan musiała umyć to jeszcze buciki:eviltong:

aha ;)
co ci się west ubzdurał? ja bym wolała skoki, west wydaje mi sie niebezpieczny dla konia :roll:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc small :)

hej :loveu:

[quote name='aleb']Hej Pati :loveu:
Jak zdrówko? :)
ello ;)
zdrówko coraz lepiej ale jeszcze nie wyzdrowiałam do końca :roll:

Przyjechały moje terrorystki :multi: siostra i mamcia w domu, ale się zamieszanie zrobiło, Moli nie wie do kogo ma podejść :evil_lol:

zdjęcia polne ;)

Posted

[quote name='smallpati']mam ustawione że nie widać kiedy jestem a kiedy mnie nie ma :diabloti:
posprzątałam :multi:
nie wiem ile do wakacji bo ja mam ciągle wakacje :diabloti::evil_lol:

aha ;)
co ci się west ubzdurał? ja bym wolała skoki, west wydaje mi sie niebezpieczny dla konia :roll:
dlaczego? Mi sie wlasnie wydaje bezpieczniejszy:P
skoki trenowalam latami ale on sie za bardzo na nich nakreca;) po za tym w westernie nie silujesz sie z koniem, wszystko jest na luznych wodzach i ogolnie na spokojnie. hehe skoki bezpieczne?:crazyeye:oj...:eviltong:
http://cache.daylife.com/imageserve/017SgfGdcJbt8/340x.jpg
http://img379.imageshack.us/img379/8632/gladyszowitp040yq1.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/5193/clipboard01ut0.jpg

Posted

Witajcie ;)
troszkę was zaniedbam ale przyjechała moja mama i siostra i spędzam z nimi czas a nie na dogo, ale obiecuje że nadrobię wszystko ;)

Macie zdjęcia na przypomnienie Moli :loveu:

Posted

moli szalejącą wśród dmuchawców:) słodka:) jak znosi ona taką pogodę, wysoką temp?? Bo spajkus generalnie zaczął dużo mniej jeść, więcje pić, na cpacerkach szybciej lata z wywieszonym ozorkiem niz zwykle;) a w domu taki spioszek się z niego zrobił...

Posted

jak miło że mi wybaczacie :evil_lol:

Moli temperatury znosi na razie dobrze, bo mimo że jest duże słońce to wieje wiatr, ale i tak już widzę różnice, je mniej, wody wypija 2,3 miski dziennie, przedtem miała 1 na dwa dni :evil_lol: Na spacerach po 10 min aportu chce odpocząć i się kładzie w cieniu ;) a jak siedzimy na ławce to sama ucieka do domu i błaga żeby jej drzwi otworzyć :evil_lol: Jak jesteśmy w parku gdzie jest dużo drzew to długo może biegać, gorzej jest w polach czy na łąkach, na pełnym słońcu pada jak mucha :roll:

Posted

betty_labrador napisał(a):
prawda prawda pysiaczku :P

szadap :eviltong:
Ułu Small - moj delios prowadzi powolny tryb życia. rano - je, spi, biega
po poludniu biega biega spi
wieczorem spi je spi :evil_lol:
zartuje oczywiście, upiór też lubi sie wybiegać a pije 3 do czterech misek wody dziennie :evil_lol: masakra wody nam zabraknie

Posted

[quote name='smallpati']Witajcie ;)
troszkę was zaniedbam ale przyjechała moja mama i siostra i spędzam z nimi czas a nie na dogo, ale obiecuje że nadrobię wszystko ;)

Macie zdjęcia na przypomnienie Moli :loveu:

Ale to żeś napisała :eviltong: Jak mogliśmy zapomnieć o takiej ślicznotce :loveu:

Posted

cocker napisał(a):
szadap :eviltong:
Ułu Small - moj delios prowadzi powolny tryb życia. rano - je, spi, biega
po poludniu biega biega spi
wieczorem spi je spi :evil_lol:
zartuje oczywiście, upiór też lubi sie wybiegać a pije 3 do czterech misek wody dziennie :evil_lol: masakra wody nam zabraknie

Moli śpi tylko w nocy, bo w dzień nie ma czasu :diabloti:

joanika napisał(a):
Ale to żeś napisała :eviltong: Jak mogliśmy zapomnieć o takiej ślicznotce :loveu:

no tak na wszelki wypadek napisałam :evil_lol:

basia bonnie napisał(a):

szczęśliwy pies to zmęczony pies :diabloti::eviltong:

tadam :loveu:

to jest moja ulubiona poza języczka :eviltong: