Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze słyszysz, Moli będzie pół kobitką za niedługo ;)
Avatar to fragment ślicznego obrazka rysowanego przez Beti, na obrazku oczywiście jest Moli :evil_lol::loveu:
No przynajmniej nie narzekasz że nie ma zdjęć tylko gadamy :eviltong::evil_lol:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
dobrze słyszysz, Moli będzie pół kobitką za niedługo ;)
Avatar to fragment ślicznego obrazka rysowanego przez Beti, na obrazku oczywiście jest Moli :evil_lol::loveu:
No przynajmniej nie narzekasz że nie ma zdjęć tylko gadamy :eviltong::evil_lol:

A czy ja kiedykolwiek zarezkałam?;):razz:;)

Posted

[quote name='Tinka:)']ja się nie odzywam i tak, więc nie jest źle:cool1: :evil_lol:

no właśnie nie wiem co się z tobą ostatnio dzieje? :mad:

[quote name='PositiveThought']objawów u suni żadnych, tak samo radosna, energiczna...

a przepraszam bardzo, nie po raz pierwszy(chyba) :p

ups :roll: ale wstyd :oops:
Przepraszam że nie zapamiętałam twojej wizyty

Posted

smallpati napisał(a):
no właśnie nie wiem co się z tobą ostatnio dzieje? :mad:

alergia, nauka, pies, szkoła. jak jestem na dogo to tylko poczytam rzadko się udzielając. Nie mam siły...:roll: za to gg mam włączone ciągle jakby się ktoś za bardzo stęsknił :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']Hmm czyli sterylka uratowała jej życie :p Nie wiedzieliście wcześniej że jest chora? nie było objaw żadnych?
same pozytywne rzeczy słyszę o sterylizacji, może faktycznie nie powinnam się aż tak bardzo martwic.
Pewnie sunia PositiveThought miała ropomacicze ukryte. Najgorsze, bo nie daje objawów i jest trudne do wykrycia. :shake:

Posted

[quote name='Anka_ZG']A czy ja kiedykolwiek zarezkałam?;):razz:;)

nieee a skąd :evil_lol:
nie wiem co mi się ubzdurało :diabloti::eviltong:

[quote name='Asia & Ginger']Pewnie sunia PositiveThought miała ropomacicze ukryte. Najgorsze, bo nie daje objawów i jest trudne do wykrycia. :shake:

pewnie tak było :roll: ropomacicze to częsta choroba u suk? często występuje?

Posted

Tinka:) napisał(a):
alergia, nauka, pies, szkoła. jak jestem na dogo to tylko poczytam rzadko się udzielając. Nie mam siły...:roll: za to gg mam włączone ciągle jakby się ktoś za bardzo stęsknił :evil_lol:

uuu biedactwo :-(
ja na gg w ogóle nie siedzę :roll: na dogo wskakuje co jakiś czas na 5 min i uciekam

Posted

smallpati napisał(a):
uuu biedactwo :-(
ja na gg w ogóle nie siedzę :roll: na dogo wskakuje co jakiś czas na 5 min i uciekam

ja teraz czekałam aż mi się łazienka zwolni : P
lepsze gg niż nic, trzeba się ze światem porozumieć : P chociaż i tak nikt prawie nie pisze:cool1: najśmieszniejsze jest to, że najczęściej piszą jak coś chcą- ściągę, pytania, o coś zapytać... dwie, może trzy osoby odżywają sie tak bez potrzeby...

po trzech latach w szkole zawsze wszyscy mają mnie dość : P

doobranoc!:loveu:

Posted

Tinka:) napisał(a):
ja teraz czekałam aż mi się łazienka zwolni : P
lepsze gg niż nic, trzeba się ze światem porozumieć : P chociaż i tak nikt prawie nie pisze:cool1: najśmieszniejsze jest to, że najczęściej piszą jak coś chcą- ściągę, pytania, o coś zapytać... dwie, może trzy osoby odżywają sie tak bez potrzeby...

po trzech latach w szkole zawsze wszyscy mają mnie dość : P

oo chcialabym miec tak fajnie jak ty..ja niemoge wlaczac gg na dostepny bo zaraz po 5 osob mi pisze ..wlaczam na niewidoczny i czasami ja sie odzywam jak czegos chce :diabloti:

witanko :multi::multi::multi:

Posted

Bry :evil_lol:

Tinka ja też piszę tylko jak coś chce :eviltong: tak to nie siedzę na gg w ogóle, wpadam, zmienię opis jak mi się chce i uciekam :evil_lol:

Dzionek się ładnie zapowiada, ja już nie śpię bo siostrzyczka przyjechała właśnie z Dani, zrobiła zamieszania, mnie wybudziła ze snu i poszła spać, co miesiąc tak robi a ja co miesiąc sie wybudzam a później zasnąć nie mogę, muszę się w końcu nauczyć żeby nie wstawać się z nią przywitać :diabloti::evil_lol:

Za wcześnie jest żeby z psem iść :roll: Tata wychodził godzinę temu do pracy chciał wysiusiać Molinde szanowną, oczywiście napotkał się z oporem bo pies nie chciał iść :razz: wypychałyśmy ją z siostrą we dwie, a tata za łapy ciągną, żeby poszła :eviltong: w końcu poszła, siurła i zwiała do domu, prosto do wyrka kontynuować przerwany sen :evil_lol::evil_lol:

Posted

Zdjęcia na uczczenie tego wspaniałego dnia :loveu:

Wyprawa w pola, a raczej pastwiska, ciut dalej były mućki :evil_lol: Odkryłam że mam fajne miejsce do wybiegania psa jakieś 30min od domu, tzn zawsze wiedziałam że tam są pola ale były ogrodzone a teraz usuneli ogrodzenie :multi: i mamy gdzie chodzić :loveu:

tak to wygląda

klapało jej ucho :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']senkiu
ty mi lepiej powiedz dlaczego kunia wywiozłaś? :roll:
tajemnica państwowa :P

hehe ale tu wiosennie:loveu:nie ma to jak szczesliwy psiak;)

Posted

[quote name='Mi.']tajemnica państwowa :P

hehe ale tu wiosennie:loveu:nie ma to jak szczesliwy psiak;)

a tak na poważnie to dlaczego? :diabloti:

wiosna, już lato prawie :multi: pies szczęśliwy a pani po krowim łajnie chodzić musiała :evil_lol:

Posted

Chętnie! :loveu: Ale na razie to raczej nie będzie zbytnio możliwe... :( Wszystkie najbliższe weekendy zaplanowane, a jak mama się dowie, że chce jej kolejny weekend zaplanować z wyprzedzeniem o miesiąc..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Chyba, że zrobię tak, że jak Boni pojedzie na sterylkę do Oświęcimia, to wezmę Warkę, Bonnie zostawie w lecznicy, będą ją ciachać, a ja wpadne z Warką i tam pójdziemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nie ma to jak walnięte pomysły :diabloti:

Posted

Jeszcze się nie umówiłam dokładnie, ale początkiem czerwca raczej :) bo w maju już nie zdążymy :)
W Oświęcimiu na błoniach jest wspaniała przychodnia :)! U doktora Grzebinogi :evil_lol: Ostatnio tam byłam, bo Bonka miała podejrzenie złamania kości miedniczej i naprawdę bardzo zadowolna z ich usług byłam :) Fakt, może troszkę daleko, no ale... ;)

Posted

Ja zawsze do Brzeszcz do weta chodzę, ale ostatnio się troszkę zawiodłam jej wypowiedzią dotyczącą sterylizacji (pisałam wcześniej o tym) i nie wiem czy nie pojadę do Oświęcimia na sterylkę, zobaczę jak z nią jeszcze pogadam
W Bielsku też jest dobry wet ale nie pamiętam jak się nazywa, oni prowadzą szpital i hotel dla psów ;)

Posted

No właśnie, ja na naszej wetce też się zawiodłam, jak usłyszałam, że kolezance mającej Malamutkę bez rod. powiedziała, że czemu chce sterylizować jak przecież bedą takie piękne szczeniaczki:crazyeye:
W Bielsku się nie orientuje w lecznicach szczerze mówiąc, ale też mi wetka wspominała, że jest tam jakaś dobra lecznica, ale że tam "zdzierają kase" z ludzi:evil_lol::roll: ale czy tak jest to nie wiem. Tą w Oświęcimiu mogę polecić z czystym sumieniem! :)

Posted

Ja w Oświęcimiu się przyznam że nie byłam, ale możliwe że zrezygnuje ze steryli w Brzeszczach i pojadę do Oświęcimia, okaże się po rozmowie ;)

hej cocker, ja już wyzdrowiałam, no prawie :roll: już zaliczyłam poranne wariacje z Molindą i zaraz wypadło by iść na kolejne :evil_lol:

Posprzątałam swój pokój, od 7 się męczyłam i teraz skończyłam :roll: Mam generalne porządki, bo raz to mama przylatuje, dziś siostra zjechała z Dni, no i wypadałoby mieć porządek :evil_lol: jeszcze mi łazienka została, ale to już chyba jutro bo dziś jeszcze mam paznokcie robić znajomej :motz: a wcale mi się nie chce :razz: jeszcze dywan muszę wyczyścić, ręcznie, szczotką :grab: bo niby był w czyszczeniu ale ja rzuciłam Moli mięcho na ziemie i się troszkę :diabloti: wybrudził :eviltong: no ale teraz muszę go prac :flaming: