NightQueen Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 dobrze słyszysz, Moli będzie pół kobitką za niedługo ;) Avatar to fragment ślicznego obrazka rysowanego przez Beti, na obrazku oczywiście jest Moli :evil_lol::loveu: No przynajmniej nie narzekasz że nie ma zdjęć tylko gadamy :eviltong::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 smallpati napisał(a): No przynajmniej nie narzekasz że nie ma zdjęć tylko gadamy :eviltong::evil_lol: ja się nie odzywam i tak, więc nie jest źle:cool1: :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 smallpati napisał(a):dobrze słyszysz, Moli będzie pół kobitką za niedługo ;) Avatar to fragment ślicznego obrazka rysowanego przez Beti, na obrazku oczywiście jest Moli :evil_lol::loveu: No przynajmniej nie narzekasz że nie ma zdjęć tylko gadamy :eviltong::evil_lol: A czy ja kiedykolwiek zarezkałam?;):razz:;) Quote
NightQueen Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Tinka:)']ja się nie odzywam i tak, więc nie jest źle:cool1: :evil_lol: no właśnie nie wiem co się z tobą ostatnio dzieje? :mad: [quote name='PositiveThought']objawów u suni żadnych, tak samo radosna, energiczna... a przepraszam bardzo, nie po raz pierwszy(chyba) :p ups :roll: ale wstyd :oops: Przepraszam że nie zapamiętałam twojej wizyty Quote
Unbelievable Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 smallpati napisał(a):no właśnie nie wiem co się z tobą ostatnio dzieje? :mad: alergia, nauka, pies, szkoła. jak jestem na dogo to tylko poczytam rzadko się udzielając. Nie mam siły...:roll: za to gg mam włączone ciągle jakby się ktoś za bardzo stęsknił :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='smallpati']Hmm czyli sterylka uratowała jej życie :p Nie wiedzieliście wcześniej że jest chora? nie było objaw żadnych? same pozytywne rzeczy słyszę o sterylizacji, może faktycznie nie powinnam się aż tak bardzo martwic. Pewnie sunia PositiveThought miała ropomacicze ukryte. Najgorsze, bo nie daje objawów i jest trudne do wykrycia. :shake: Quote
NightQueen Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Anka_ZG']A czy ja kiedykolwiek zarezkałam?;):razz:;) nieee a skąd :evil_lol: nie wiem co mi się ubzdurało :diabloti::eviltong: [quote name='Asia & Ginger']Pewnie sunia PositiveThought miała ropomacicze ukryte. Najgorsze, bo nie daje objawów i jest trudne do wykrycia. :shake: pewnie tak było :roll: ropomacicze to częsta choroba u suk? często występuje? Quote
NightQueen Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Tinka:) napisał(a):alergia, nauka, pies, szkoła. jak jestem na dogo to tylko poczytam rzadko się udzielając. Nie mam siły...:roll: za to gg mam włączone ciągle jakby się ktoś za bardzo stęsknił :evil_lol: uuu biedactwo :-( ja na gg w ogóle nie siedzę :roll: na dogo wskakuje co jakiś czas na 5 min i uciekam Quote
Unbelievable Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 smallpati napisał(a):uuu biedactwo :-( ja na gg w ogóle nie siedzę :roll: na dogo wskakuje co jakiś czas na 5 min i uciekam ja teraz czekałam aż mi się łazienka zwolni : P lepsze gg niż nic, trzeba się ze światem porozumieć : P chociaż i tak nikt prawie nie pisze:cool1: najśmieszniejsze jest to, że najczęściej piszą jak coś chcą- ściągę, pytania, o coś zapytać... dwie, może trzy osoby odżywają sie tak bez potrzeby... po trzech latach w szkole zawsze wszyscy mają mnie dość : P doobranoc!:loveu: Quote
gops Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Tinka:) napisał(a):ja teraz czekałam aż mi się łazienka zwolni : P lepsze gg niż nic, trzeba się ze światem porozumieć : P chociaż i tak nikt prawie nie pisze:cool1: najśmieszniejsze jest to, że najczęściej piszą jak coś chcą- ściągę, pytania, o coś zapytać... dwie, może trzy osoby odżywają sie tak bez potrzeby... po trzech latach w szkole zawsze wszyscy mają mnie dość : P oo chcialabym miec tak fajnie jak ty..ja niemoge wlaczac gg na dostepny bo zaraz po 5 osob mi pisze ..wlaczam na niewidoczny i czasami ja sie odzywam jak czegos chce :diabloti: witanko :multi::multi::multi: Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Bry :evil_lol: Tinka ja też piszę tylko jak coś chce :eviltong: tak to nie siedzę na gg w ogóle, wpadam, zmienię opis jak mi się chce i uciekam :evil_lol: Dzionek się ładnie zapowiada, ja już nie śpię bo siostrzyczka przyjechała właśnie z Dani, zrobiła zamieszania, mnie wybudziła ze snu i poszła spać, co miesiąc tak robi a ja co miesiąc sie wybudzam a później zasnąć nie mogę, muszę się w końcu nauczyć żeby nie wstawać się z nią przywitać :diabloti::evil_lol: Za wcześnie jest żeby z psem iść :roll: Tata wychodził godzinę temu do pracy chciał wysiusiać Molinde szanowną, oczywiście napotkał się z oporem bo pies nie chciał iść :razz: wypychałyśmy ją z siostrą we dwie, a tata za łapy ciągną, żeby poszła :eviltong: w końcu poszła, siurła i zwiała do domu, prosto do wyrka kontynuować przerwany sen :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Zdjęcia na uczczenie tego wspaniałego dnia :loveu: Wyprawa w pola, a raczej pastwiska, ciut dalej były mućki :evil_lol: Odkryłam że mam fajne miejsce do wybiegania psa jakieś 30min od domu, tzn zawsze wiedziałam że tam są pola ale były ogrodzone a teraz usuneli ogrodzenie :multi: i mamy gdzie chodzić :loveu: tak to wygląda klapało jej ucho :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 dupka znów :loveu: Specjalnie dla was ogromniasty JĘZOREK :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='smallpati']senkiu ty mi lepiej powiedz dlaczego kunia wywiozłaś? :roll: tajemnica państwowa :P hehe ale tu wiosennie:loveu:nie ma to jak szczesliwy psiak;) Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Mi.']tajemnica państwowa :P hehe ale tu wiosennie:loveu:nie ma to jak szczesliwy psiak;) a tak na poważnie to dlaczego? :diabloti: wiosna, już lato prawie :multi: pies szczęśliwy a pani po krowim łajnie chodzić musiała :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://images32.fotosik.pl/251/9630baaec8122a61med.jpg dmuchawce, latawce.... Moli :evil_lol: :evil_lol: Nowe miejsce spacerkowe macie super!! :) :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Dobry ;) to bierz psiaki, w samochód i wpadaj do nas :loveu: pójdziemy tam razem ;) Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Chętnie! :loveu: Ale na razie to raczej nie będzie zbytnio możliwe... :( Wszystkie najbliższe weekendy zaplanowane, a jak mama się dowie, że chce jej kolejny weekend zaplanować z wyprzedzeniem o miesiąc..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba, że zrobię tak, że jak Boni pojedzie na sterylkę do Oświęcimia, to wezmę Warkę, Bonnie zostawie w lecznicy, będą ją ciachać, a ja wpadne z Warką i tam pójdziemy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma to jak walnięte pomysły :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 hehe :evil_lol::evil_lol: dobry pomysł :diabloti::evil_lol: kiedy ją ciachasz? Ja idę z Molą 23 maja :roll: ale do Brzeszcz ;) Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jeszcze się nie umówiłam dokładnie, ale początkiem czerwca raczej :) bo w maju już nie zdążymy :) W Oświęcimiu na błoniach jest wspaniała przychodnia :)! U doktora Grzebinogi :evil_lol: Ostatnio tam byłam, bo Bonka miała podejrzenie złamania kości miedniczej i naprawdę bardzo zadowolna z ich usług byłam :) Fakt, może troszkę daleko, no ale... ;) Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Ja zawsze do Brzeszcz do weta chodzę, ale ostatnio się troszkę zawiodłam jej wypowiedzią dotyczącą sterylizacji (pisałam wcześniej o tym) i nie wiem czy nie pojadę do Oświęcimia na sterylkę, zobaczę jak z nią jeszcze pogadam W Bielsku też jest dobry wet ale nie pamiętam jak się nazywa, oni prowadzą szpital i hotel dla psów ;) Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No właśnie, ja na naszej wetce też się zawiodłam, jak usłyszałam, że kolezance mającej Malamutkę bez rod. powiedziała, że czemu chce sterylizować jak przecież bedą takie piękne szczeniaczki:crazyeye: W Bielsku się nie orientuje w lecznicach szczerze mówiąc, ale też mi wetka wspominała, że jest tam jakaś dobra lecznica, ale że tam "zdzierają kase" z ludzi:evil_lol::roll: ale czy tak jest to nie wiem. Tą w Oświęcimiu mogę polecić z czystym sumieniem! :) Quote
requiem. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 dobry :P Ja jeszzce nie bylam na porannym joggingu z Czornym bo dopiero wstałam i jestem przeziębiona ;( Jaka ładna dupcia znowu :loveu: taka jak moja :D:D Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Ja w Oświęcimiu się przyznam że nie byłam, ale możliwe że zrezygnuje ze steryli w Brzeszczach i pojadę do Oświęcimia, okaże się po rozmowie ;) hej cocker, ja już wyzdrowiałam, no prawie :roll: już zaliczyłam poranne wariacje z Molindą i zaraz wypadło by iść na kolejne :evil_lol: ______________________________________________________________ Posprzątałam swój pokój, od 7 się męczyłam i teraz skończyłam :roll: Mam generalne porządki, bo raz to mama przylatuje, dziś siostra zjechała z Dni, no i wypadałoby mieć porządek :evil_lol: jeszcze mi łazienka została, ale to już chyba jutro bo dziś jeszcze mam paznokcie robić znajomej :motz: a wcale mi się nie chce :razz: jeszcze dywan muszę wyczyścić, ręcznie, szczotką :grab: bo niby był w czyszczeniu ale ja rzuciłam Moli mięcho na ziemie i się troszkę :diabloti: wybrudził :eviltong: no ale teraz muszę go prac :flaming: Quote
Recommended Posts