Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tinka:) napisał(a):
joł:cool1::evil_lol:
z rodzicami jeździłaś? : O

hie hiieee, pracuj pracuj:cool3: a ja przeziębiona:placz:

tak z rodzicami i z siostrą :) bo należałam do takiej organizacji w mojej miejscowości która pomaga chorym dzieciom. Ona organizuje sanatoria rodzinne, wycieczki, zajęcia itp. Więc oni szukali miejsce i wynajmowali hotele (nie byle jakie, bo bardzo ładne zawsze) i tam jechaliśmy razem z grupą znajomych którzy do tej organizacji należeli. Ja w porównaniu do innych dzieciaków to naprawdę byłam zdrowa, tam sa dzieci z zespołem downa, dzieci bez rąk, upośledzone, ale wszystkie tak kochane i cudowne że nadal się z nimi spotykam ;)

Skibka napisał(a):
Zdjęcia Moli ogląda się z uśmiechem na twarzy..:cool3:
Ona jest po prostu śliczna, według mnie powinna powstać taka rasa od razu bym sobie taką zakupiła.. :roll:
Czekamy na kolejne fotki rajdowca :multi:

też tak sądzę :evil_lol: powinni utworzyć nową rasę ;) miałabym 1 niepowtarzalny egzemplarz :evil_lol:

Anka_ZG napisał(a):
Hej:)
wrocilam i nadrobilam zaległosci;)
Ale u was to gaduły jak zwykle więcej gadania niż zdjęć;) Apropo, współczuje takich przgód ze zdrowiem, ale najwazniejsze ze juz wszystko jest ok!!
http://images27.fotosik.pl/205/2f4b05920cb83601med.jpg a te zdjęcie podoba mi się najbardziej:) Swietna minkę Moli tu zrobiła:)

ello
no my jak zawsze nagadały :diabloti: bo my się tak z Tinką kochamy że nie możemy przestać pisać :diabloti::evil_lol:
Jest ok ale nie wykluczone że nie wróci, bo ta choroba to jak alkoholizm, leczysz się a po kilku latach może wrócić, zawsze będziesz chorym :roll:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
tak z rodzicami i z siostrą :) bo należałam do takiej organizacji w mojej miejscowości która pomaga chorym dzieciom. Ona organizuje sanatoria rodzinne, wycieczki, zajęcia itp. Więc oni szukali miejsce i wynajmowali hotele (nie byle jakie, bo bardzo ładne zawsze) i tam jechaliśmy razem z grupą znajomych którzy do tej organizacji należeli. Ja w porównaniu do innych dzieciaków to naprawdę byłam zdrowa, tam sa dzieci z zespołem downa, dzieci bez rąk, upośledzone, ale wszystkie tak kochane i cudowne że nadal się z nimi spotykam ;)

jeso : O jestem pewna, że moim to by sie nie chciało..:roll: fajnie tak, zobaczyć że nie jest z Tobą najgorzej ; )

smallpati napisał(a):

ello
no my jak zawsze nagadały :diabloti: bo my się tak z Tinką kochamy że nie możemy przestać pisać :diabloti::evil_lol:
Jest ok ale nie wykluczone że nie wróci, bo ta choroba to jak alkoholizm, leczysz się a po kilku latach może wrócić, zawsze będziesz chorym :roll:

jak te... gumisie?:razz::evil_lol::evil_lol: (oglądałam dzisiaj!)

dokładnie- ciągle trzeba uważać na wszystko..:roll:

Posted

Eee myślę że rodzice jakby tylko była taka szansa i taka organizacja (pewnie jest bo takich w Pl mnóstwo ;)) to by pojechali, mimo wszystko naprawdę warto :) kontakt z innymi dzieciakami które też są chore ale sto razy gorzej niż ty i żyją pełnią życia to naprawdę coś, podziwiam ich i rodziców. W sumie to bym jeszcze nawet mogła jeździć z nimi ale bym musiała sama, bo nikomu wolne nie pasuje :) Na wycieczki brałam nawet swojego Lackiego :evil_lol: bo szefowa (super babka) specjalnie szukała miejsca żeby Patrycja mogła z psem jechać :eviltong:

gumisie? :evil_lol: My nierozłączne jesteśmy, jeden dzień bez gadania to dzień stracony :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
Eee myślę że rodzice jakby tylko była taka szansa i taka organizacja (pewnie jest bo takich w Pl mnóstwo ;)) to by pojechali, mimo wszystko naprawdę warto :) kontakt z innymi dzieciakami które też są chore ale sto razy gorzej niż ty i żyją pełnią życia to naprawdę coś, podziwiam ich i rodziców. W sumie to bym jeszcze nawet mogła jeździć z nimi ale bym musiała sama, bo nikomu wolne nie pasuje :) Na wycieczki brałam nawet swojego Lackiego :evil_lol: bo szefowa (super babka) specjalnie szukała miejsca żeby Patrycja mogła z psem jechać :eviltong:

rozkapryszony dzieciak :evil_lol::evil_lol:
smallpati napisał(a):

gumisie? :evil_lol: My nierozłączne jesteśmy, jeden dzień bez gadania to dzień stracony :eviltong:

ano:cool1: ale w tygodniu mnie pewnie nie będzie :roll: chyba, że jestem chora :evil_lol:

Posted

nie ja tylko rodzice:roll:
ale mam gg w komórce : P tylko kartę sim gdzieś posiałam... :roll:

uuu a co to karę masz? czy coś :roll:
ja rzadko na gg siedzę, wolo dogo :evil_lol:

Anka_ZG napisał(a):
no sliczny usmiechnięty psi pycholek:)
A apopropo twojej choroby, mam nadzieje ze nie powroci!!Zdrowka zycze!!;)

też mam taką nadzieję ;)

Posted

smallpati napisał(a):
uuu a co to karę masz? czy coś :roll:
ja rzadko na gg siedzę, wolo dogo :evil_lol:

no ja zawsze mam kary...:roll:

też wolę dogo ale jak nie mogę tu to i gg dobre :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
ja miałam w gim i lic zabronione korzystanie z internetu w ciągu tygodnia, tylko w weekend mogłam :roll: bo niby się nie uczyłam :razz:

no ja też tak mam. Ale jak przychodzi co do czego to i tak zdążę usiąść zanim rodzice do domu wrócą : P tyle, że na chwilę...

Posted

smallpati napisał(a):
ja miałam w gim i lic zabronione korzystanie z internetu w ciągu tygodnia, tylko w weekend mogłam :roll: bo niby się nie uczyłam :razz:

tak wlasnie ja tez mam takie kary :evil_lol: ale sie do nich nie stosuje :diabloti:

Posted

no ja też tak mam. Ale jak przychodzi co do czego to i tak zdążę usiąść zanim rodzice do domu wrócą : P tyle, że na chwilę...

o ty cwaniaku :diabloti: ja tak nie mogłam bo rodzice kończyli wcześniej :roll:

gops napisał(a):
tak wlasnie ja tez mam takie kary :evil_lol: ale sie do nich nie stosuje :diabloti:

to nie była kara tylko zakaz ;) i stosować się musiałam :evil_lol: aczkolwiek później dobrze mi to na świadectwie wyszło :p

Acctiually napisał(a):
Ale ma uśmiechnięty pychol:loveu:

aż za bardzo :evil_lol:

Anka_ZG napisał(a):
gaduły dajcie zdjecia;)

mówisz ale mieć nie będziesz bo fotosik nie działa, a chciałam wkleić :-(

Posted

smallpati napisał(a):
o ty cwaniaku :diabloti: ja tak nie mogłam bo rodzice kończyli wcześniej :roll:

hyhy, bo Martyna to jak lisek:diabloti::evil_lol::evil_lol:
a fotosika pomęczyć trzeba to się włączy.

Posted

smallpati napisał(a):

Ale kochana sa jeszcze inne stronki:cool3: np. photobucket, naparwde swietna stronka, co prawda po angielsku, ale jak ja beztalencie jezykowe zatrybilam ja to i ty zaLapiesz;) polecili mi ja ostatnio i jestem bardzo zadowolona!! W tej chwili nie korzystam juz w ogóle z fotosika, tylko z tej strony;)POLECAM!

Posted

hyhy, bo Martyna to jak lisek:diabloti::evil_lol::evil_lol:
a fotosika pomęczyć trzeba to się włączy.

fotosik się nie chce niedobry włączyć :angryy: mało tego internet cały dzień nie chciał mi iść :placz:

gops napisał(a):
mi tez fotosik nie dziala :roll:

witanko :multi:

ellooo
to widze że nie tylko ja taka pechowa jestem ;)

Anka_ZG napisał(a):
Ale kochana sa jeszcze inne stronki:cool3: np. photobucket, naparwde swietna stronka, co prawda po angielsku, ale jak ja beztalencie jezykowe zatrybilam ja to i ty zaLapiesz;) polecili mi ja ostatnio i jestem bardzo zadowolona!! W tej chwili nie korzystam juz w ogóle z fotosika, tylko z tej strony;)POLECAM!

no tak ale na fotosiku miałam już wrzucone zdjęcia i tylko wystarczyło żebym otworzyła je. Innych stron nie lubię, fotosik wydaje mi się najlepszy :p

pati, kantarek jedynka z karlie ma max 1cm na pysku ; ) sprawdzałam dzisiaj u cioci.

hmm pomyślimy, pomyślimy :evil_lol:

macie te zaległe zdjęcia :diabloti:

chlipie wodę

odpoczywa