NightQueen Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 gops napisał(a):no prawdziwy pitbull z Molindy :evil_lol: fotki piekne :loveu: no masz szczęście że nas odwiedziłaś w końcu bo już chciałam na ciebie nasłać mojego pita :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):nie mów 2 razy bo jeszcze kiedyś się obudzę bez ręki :diabloti: Dziwne że ona tak ujadała na tego Onka bo ona za zwyczaj nie szczeka na psy, ale że ten był za siatką to trzeba było go jeszcze bardziej wku***, żeby mieć większa satysfakcje :diabloti: no ja nie wiem po kim to ona ma :eviltong: ten aparat to złom juz jest, nic w nim nie ma :roll: ale jak mi siostra zabierze 2 to robię tym chociaż go nie znoszę, wole telefonem robić, tylko tam mam mało pamięci sie przejmujesz... przyszyjesz... : P mój też tak : P im pies za siatką mniejszy i bardziej szczeka, tym większe prawdopodobieństwo że on też będzie. Na psy na wolności nie szczeka, ba, on prawie wogle nie szczeka : P ja mówiłam o aparacie w telefonie : P kup kartę dop niego, nie są drogie ; ) Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 yhy o telefonie :) Ja jestem zadowolona z tego telefonu, fajne zdjęcia robi. Nie chce w niego kasy lądować bo za niedługo znając siebie zmienię go na inny bo ja lubię zmieniać telefony, robie to co pół roku, co rok :diabloti: te psy nasze to mają nasrane pod dachówką :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):yhy o telefonie :) Ja jestem zadowolona z tego telefonu, fajne zdjęcia robi. Nie chce w niego kasy lądować bo za niedługo znając siebie zmienię go na inny bo ja lubię zmieniać telefony, robie to co pół roku, co rok :diabloti: te psy nasze to mają nasrane pod dachówką :evil_lol: ale we wszystkich telefonach praktycznie teraz karty są taki same ; ) ja też tak zmieniam : P ale ten telefon lubię, gdyby nie skrajne rozwalenie mogłabym go mieć i mieć : P teraz np ja nie mam zasięgu, brat ma wszytskie kreski : P dp tego brak kawałka obudowy, niedziałające podświetlenie klawiatury, aparat działający jak ma kaprys i takie tam : P Quote
gops Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):no masz szczęście że nas odwiedziłaś w końcu bo już chciałam na ciebie nasłać mojego pita :diabloti: no kurcze dlatego tak szybko przylecialam wiedzialam ze mnie Molinda bedziesz straszyc :evil_lol: a co do telefonow to mam dwa jeden taki lepszy ze wszystkim dobra kamerka i wogole a drugi to taka zwykla nokia 3200 ktora nosze na spacery i do szkoly bo nawet jak zepsuje to mi nie szkoda :evil_lol: kupilam ja za 150 zl a teraz moze 20 bym dostala w takim stanie :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 nie wszędzie są takie same, ja mam nokie moja siostra ma sonego i LG, LG i nokia mają tą samą kartę a sony już inną :roll: Też jestem jak na razie zadowolona z telefonu, nawet bardzo :) ale na obecna chwile nakręciłam się na LG shine :loveu: bo siostra sobie kupiła i mi się też zachciało :eviltong: a ty jaki masz? Quote
anmi0 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 a ja przeciwnie mam już dosc swojego telefonu, dziad jeden:evil_lol::eviltong: a z kotkiem mojej cioci było to samo tyle, że na odwrót był Kubuś, Kubuś a za pól roku Kubus lezy w koszyku z małymi kociaczkami:evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 to najwyższy czas zmienić tel :evil_lol: Noo taka niespodzianka to nie zbyt fajna jest :) aczkolwiek kotka z jajami była śmieszna :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):nie wszędzie są takie same, ja mam nokie moja siostra ma sonego i LG, LG i nokia mają tą samą kartę a sony już inną :roll: Też jestem jak na razie zadowolona z telefonu, nawet bardzo :) ale na obecna chwile nakręciłam się na LG shine :loveu: bo siostra sobie kupiła i mi się też zachciało :eviltong: a ty jaki masz? też mam 5300 : P sony ile ma lat? : P shine może jest i fajny, ale same lg mnie wkurzają bezmyślnym oprogramowaniem Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 sony ma rok ;) Lg są ogólnie słabe, ale mi nie potrzebny tel który będzie na lata, bo i tak często zmieniam telefony :) jaka masz kartę pamięci do noki? ja mam 512 Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):sony ma rok ;) Lg są ogólnie słabe, ale mi nie potrzebny tel który będzie na lata, bo i tak często zmieniam telefony :) jaka masz kartę pamięci do noki? ja mam 512 ja aktualnie 256 i mi starcza : P wystarczy w programie do nokii skonwertować muzykę i wchodzi(u mnie) tyle co na 1gb, muzyki mam niewiele bo większość na mp3 to i zdjęcia się mieszczą. Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 mi brakuje miejsca. Mam mnóstwo piosenek, zdjec i teledysków na telefonie, teledyski dużo zjadają ale lubię miec te moje ulubione i czasami pooglądać sobie :) ja mam czarna a ty? Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):mi brakuje miejsca. Mam mnóstwo piosenek, zdjec i teledysków na telefonie, teledyski dużo zjadają ale lubię miec te moje ulubione i czasami pooglądać sobie :) ja mam czarna a ty? ja nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś teledysk widziałam : P mam o takom http://www.howardchui.com/gallery/albums/userpics/10001/normal_inhand~3.jpg tyle że bez obudowy z lewej strony przy tej małej klawiaturce : P Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 o ty psujo :evil_lol: ja mam całą czarną z tapetą dolce gabbana :eviltong: tu jest dużo fajnych rzeczy do noki(teledyski,tapet,dźwięki, tematy) , darmowe tylko usb musisz mieć KLIK, Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 ale ja nie lubię teledysków : P może nie tyle co nie lubię, tylko wolę obejrzeć film czy jakiś program ciekawy niż to : P teledyski to opstateczność, zaraz po odlotowych agentkach xDDD ale dzięki za link! będę w domu to coś ściągnę : > Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ja też ale na film nie mam miejsca w telefonie :evil_lol: ale czasami lubię sobie obejrzeć scenkę z step up 2 :loveu: no i wtedy włączam telefon :diabloti: to zobacz sobie na np. tapety może ci się spodobają, a jest ich mnóstwo :p Quote
Unbelievable Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 smallpati napisał(a):ja też ale na film nie mam miejsca w telefonie :evil_lol: ale czasami lubię sobie obejrzeć scenkę z step up 2 :loveu: no i wtedy włączam telefon :diabloti: to zobacz sobie na np. tapety może ci się spodobają, a jest ich mnóstwo :p ja mówię o telewizji :P w domu jak nie zapomnę : P bo ten komp mnie przeraża. Quote
NightQueen Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ja w tv w ogóle nie oglądam teledysków, ale mam parę ulubionych które zrzucam na telefon ;) Quote
gops Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 a wy dalej o fonach :razz: ja mam malo pamieci w noki ale w se mam sporo ale mam pelno mp3 i czasami siedzac przed kompem zamiast winampa puszczam telefon :eviltong: Quote
Cheritka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Moli coraz bardziej mi sie podoba, i gratulacje dla fryzjera :multi: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 gops napisał(a):a wy dalej o fonach :razz: ja mam malo pamieci w noki ale w se mam sporo ale mam pelno mp3 i czasami siedzac przed kompem zamiast winampa puszczam telefon :eviltong: mój po 5min takiego puszczania by się rozładował : P Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 gops napisał(a):a wy dalej o fonach :razz: ja mam malo pamieci w noki ale w se mam sporo ale mam pelno mp3 i czasami siedzac przed kompem zamiast winampa puszczam telefon :eviltong: też tak robie :) mój po 5min takiego puszczania by się rozładował : P ee no moja nokia pada dopiero po 12h słuchania muzyki Cheritka napisał(a):Moli coraz bardziej mi sie podoba, i gratulacje dla fryzjera :multi: No mam nadzieje że się podoba ;) A fryzjerem jestem ja :evil_lol: dziękuje :p Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 akrobacje kotki z jajkami :evil_lol: I Moli rajdowiec :loveu: kto by wsadził rękę żeby pogłaskać psa w aucie? :diabloti: Nie wyciągną by jej w całości :eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 http://images27.fotosik.pl/205/2f4b05920cb83601med.jpg jaka minka xDD mój telefon nie wytrzymuje jednego dnia naładowany : P Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 To mina przestępcy po potrąceniu człowieka samochodem :evil_lol::evil_lol: jęzor :loveu: trzeba nos wsadzić wszędzie czego? po przerwie znów ujadamy na owczara Quote
Recommended Posts