Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale masz ślicznego Molika :) To chyba domena suczek o tym imieniu xD Moja koleżanka też ma sunię co się zwie Moli, ale to psina w typie pudla.
A jak szeleczki ładnie się prezentują :cool1:

Posted

je nie znam innej Moli :) ale skoro tak mówisz to może Molindy są takie pierdoły :evil_lol:
Twoja sunia natomiast przypomina mi pewnego psa z następnego bloku, rozmiarami też będzie jak twoja sunia :)

P.S masz za duży baner, moderatorzy ci go usuną

Posted

zapraszamy :)

oglądałam Krugera tylko zazwyczaj mam przy nim ataki śmiechu i nigdy nie doglądam do końca :evil_lol: ale ja na horrorach się śmieje więcej niż na komediach :eviltong: najśmieszniejszy horror jaki widziałam to był ring ;)

Posted

smallpati napisał(a):
zapraszamy :)

oglądałam Krugera tylko zazwyczaj mam przy nim ataki śmiechu i nigdy nie doglądam do końca :evil_lol: ale ja na horrorach się śmieje więcej niż na komediach :eviltong: najśmieszniejszy horror jaki widziałam to był ring ;)

ja też :evil_lol: szczególnie w wersji japońskiej- te ich reakcje, jesu, komedia :evil_lol::evil_lol:

Posted

Cóż za śliczna Moli :loveu: tyle gadamy o małych psach i obrożach a ja fotki dopiero teraz oglądam :roll: Alpinistka z niej niezła i jaki sprzęcior alpinistyczny ma (szele) :evil_lol:
Gdzie w Krakowie takie widoczki cudowne są?

Posted

aleb napisał(a):
Moli jest taka fotogeniczna :loveu:

a o mnie to już nic nie powiesz :evil_lol::evil_lol:

Tinka:) napisał(a):
ja też :evil_lol: szczególnie w wersji japońskiej- te ich reakcje, jesu, komedia :evil_lol::evil_lol:

nooo ja to się tyle zawsze uśmieje :eviltong:
Skąd oni te scenariusze biorą :evil_lol:

joanika napisał(a):
Cóż za śliczna Moli :loveu: tyle gadamy o małych psach i obrożach a ja fotki dopiero teraz oglądam :roll: Alpinistka z niej niezła i jaki sprzęcior alpinistyczny ma (szele) :evil_lol:
Gdzie w Krakowie takie widoczki cudowne są?

heh Witamy :)
sprzęcioru to ona ma mnóstwo :P aż za dużo, ale wciąż coś zamawiam :eviltong:

To jeziorko jest nie daleko dzielnicy RUCZAJ :) trudno znaleźć ale jakoś tam dotarłam ;)

Posted

smallpati napisał(a):

nooo ja to się tyle zawsze uśmieje :eviltong:
Skąd oni te scenariusze biorą :evil_lol:

z księżyca :evil_lol::evil_lol: masakryczne są

w wersji japońskiej najlepsza była wizyta w szpitalu psychiatrycznym- facetka którą ktoś odwiedzał bała się telewizora:cool1:

Posted

smallpati napisał(a):
hehehe :evil_lol::evil_lol:
Bo to jest obicie prawdziwej Japonii i Japończyków :P oni też się telewizorów boją :eviltong:

i robią filmy xD
ty, a może ja za 7 dni umrę?:roll::placz::placz::placz:

:evil_lol:

Posted

z księżyca :evil_lol::evil_lol: masakryczne są

w wersji japońskiej najlepsza była wizyta w szpitalu psychiatrycznym- facetka którą ktoś odwiedzał bała się telewizora:cool1:

hehehe :evil_lol::evil_lol:
Bo to jest obicie prawdziwej Japonii i Japończyków :P oni też się telewizorów boją :eviltong:

Posted

i robią filmy xD
ty, a może ja za 7 dni umrę?:roll::placz::placz::placz:

:evil_lol:

a odebrałaś telefon?
Bo to tylko w tv ci powiedzą kiedy umrzesz :evil_lol::evil_lol: