gops Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 witanko :) sliczne zdjecia :loveu: fajna ma ten automat ;) Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Witojcie babury :multi: [quote name='Tinka:)']http://images27.fotosik.pl/203/d7d55804e7d25da9.jpg aale wy do siebie pasujecie:loveu::loveu: a że my gaduły to prawda :evil_lol::evil_lol: No w końcu jaki właściciela taki pies, albo jaki pies taki właściciel właściwą odpowiedz podkreśl :evil_lol: No ja wiem że my gaduły, tzn nie ja to ty tyle klepiesz :eviltong: [quote name='gops']witanko :) sliczne zdjecia :loveu: fajna ma ten automat ;) dziękujem, dam więcej żebyście nie jojczały że mało :eviltong: yy jaki automat? Macie porcyjkę nowych zdjęć :) odkryłam w Krk takie jeziorko schowane wśród skał. Ślicznie tam jest zdjęcia tego nie pokazują. Po co jechać do Chorwacji czy Turcji jak tam jest tak cudnie :loveu::loveu: Tam jest duży spad ale Mola to ryzykantka i chodziła po samym brzegu skały :crazyeye: bałam się że spadnie i trzymałam ja na napiętej smyczy tak wygląda jezioro, i taka bardzo czysta woda, dno było całkiem widać, woda była lazurowa :loveu: Moli ryzykantka o proszę jak się ładuje do przepaści :mad: widać jak się jej ląd pod nogami kończy znudzona gwiazda po sesji zdjęciowej :loveu: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']Witojcie babury :multi: No w końcu jaki właściciela taki pies, albo jaki pies taki właściciel właściwą odpowiedz podkreśl :evil_lol: No ja wiem że my gaduły, tzn nie ja to ty tyle klepiesz :eviltong: ja nie podkreślam, ja zaznaczam...:roll: dzisiaj koleżanki z klasy uznały, że mnie najlepiej zamknąć gdzieś i poczekać aż się uspokoję :evil_lol::evil_lol: tylko pamiętajcie, przed użyciem zapoznać sie z treścią ulotki dołączonej do.. opakowania? Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 smallpati napisał(a):Te twoje koleżanki to mają świetne pomysły :diabloti::evil_lol: Przed użyciem skonsultować się z lekarzem (psychiatrą) :eviltong: dzięki :cool1: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Te twoje koleżanki to mają świetne pomysły :diabloti::evil_lol: Przed użyciem skonsultować się z lekarzem (psychiatrą) :eviltong: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']dzięki :cool1: :evil_lol: służę :eviltong: posty się przestawiają ciągle :angryy: lazurowe wybrzeże :loveu: a tam na dole GOLAS :evil_lol: Moli władczyni i pani świata :multi: no i już na dole pływamy Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Pływające suczdyło tu troszkę wygląda jak mutant :evil_lol: bo nurkowała taka czysta ta woda była :loveu: tak nam kapie z ryja :diabloti: czego chcesz? Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 spaliłam ciasto :placz::placz: za wysoko postawiłam no i wyszło jak wyszło:cool1: http://images26.fotosik.pl/204/10c1b8270ccb4152med.jpg mina: WTF?:cool1::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']spaliłam ciasto :placz::placz: za wysoko postawiłam no i wyszło jak wyszło:cool1: http://images26.fotosik.pl/204/10c1b8270ccb4152med.jpg mina: WTF?:cool1::evil_lol: no to ładny z ciebie piekarz :eviltong: dlatego ja się za ciasta nie biorę :evil_lol: WTF? łoo chyba jestem stara już bo nie wiem o co chodzi :-o Quote
BBeta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A gdzie piaszczysta plaża? :diabloti: What the f*** ;) Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='BBeta']A gdzie piaszczysta plaża? :diabloti: What the f*** ;) yyy piaszczysta plaża ?! :question: sama byś musiała sobie przynieść piasek i wysypać :evil_lol:, w sumie to był tam piasek po 2 stronie ale kawał drogi musiałabym przejść ;) Porobiłabyś sobie tam fajne zdjęcia bo strasznie ładnie tam było, no ale ze mnie nie zbyt dobry fotograf jest :p Moli udaje wielką babe :P bo stoi na kamieniu :evil_lol: brudas :diabloti: Quote
gops Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 oj te fotki tez piekne :loveu: ehh a jaki automat :evil_lol: smycz automatyczna :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='smallpati']no to ładny z ciebie piekarz :eviltong: dlatego ja się za ciasta nie biorę :evil_lol: WTF? łoo chyba jestem stara już bo nie wiem o co chodzi :-o piekarczyna raczej :evil_lol::evil_lol: [quote name='smallpati'] Moli udaje wielką babe :P bo stoi na kamieniu :evil_lol: co ty, ona chodzi po wodzie:razz: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 dupa rzuć kamyczkiem :loveu::loveu: Mola na tle golasa :evil_lol: którego później obszczekała :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 gops napisał(a):oj te fotki tez piekne :loveu: ehh a jaki automat :evil_lol: smycz automatyczna :diabloti: jej ale jestem dziś nie kapująca wyjątkowo :evil_lol: Tinka:) napisał(a):piekarczyna raczej :evil_lol::evil_lol: co ty, ona chodzi po wodzie:razz: :evil_lol: piekarczyna buehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a no fakt mój pies jak Mojżesz jest :eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 smallpati napisał(a): piekarczyna buehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a no fakt mój pies jak Mojżesz jest :eviltong: mojżesz? a nie jezus?:razz: Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 a spalone ciasto całkiem dobre! : P pati się rozkojarzyła : P Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Tinka:)']mojżesz? a nie jezus?:razz: no fakt :P Mojżesz tylko rozstąpił wodę :evil_lol: mówiłam że mi się pierdzieli dziś wszystko :eviltong: pijemy Quote
Asia & Ginger Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://images27.fotosik.pl/203/d7d55804e7d25da9.jpg Macie nawet podobny kolor włosów. :cool3: http://images32.fotosik.pl/234/41ea5306461da6abmed.jpg Rzeczywiście pięknie tam i woda czyściutka. :cool3: :-o :p Quote
Unbelievable Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 a mój post jest ostatni na poprzedniej stronie : P Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://images27.fotosik.pl/203/d7d55804e7d25da9.jpg Macie nawet podobny kolor włosów. :cool3: http://images32.fotosik.pl/234/41ea5306461da6abmed.jpg Rzeczywiście pięknie tam i woda czyściutka. :cool3: :-o :p My w ogóle jesteśmy takie same :P Jakby to Olek powiedział - 2 pustaki :evil_lol: Zapraszamy nad jeziorko z Gingerką :loveu: pakuj się i do samochodu :p a spalone ciasto całkiem dobre! : P pati się rozkojarzyła : P Wrr denerwuje mnie jak się posty przewracją fuu spalone ciasto, w ogóle ja ciast nie lubiem :) No wiesz, wiosna, słoneczko, motylki w brzuchu :P się człowiek rozkojarzy Quote
Sweet Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 super foty:D:D a ty tez zeszłas do tego jeziorka??? bosko molinda wyglada:) Quote
NightQueen Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']super foty:D:D a ty tez zeszłas do tego jeziorka??? bosko molinda wyglada:) no coś ty :) taka zimna woda, ja nie mam sierści przecież :evil_lol: tu widać dobrze jaka czysta woda tam jest :loveu: jak w Alpach :P (ale wymyślam z tymi krajami:P) Quote
Recommended Posts