NightQueen Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 mój tata nie czepia się tego że z nią nie chodzę tylko tego że chodzę za rzadko bo czasami spóźnię się 30 min (zamiast po 3h to idzie po 3,5h na siuranie) ale już jest wojna :evil_lol: a znów jak ją wezmę na długiii spacer to jojczy że psa zamęczę, on jest przewrażliwiony na jej punkcie na prawdę ;) Ja ostatnio się w Briardach zakochałam :loveu: samoyed i husky też fajny ale charaktery mi ich nie odpowiadają zbytnio :) o kurcze sporo tego sprzetu macie...my mamy tylko 3 pozadne nozyczki i 2 szczotki ....maszynki sie boi tez chcialam kupic ... ja szczotkuje mojego codziennie po 30 min i to wystarcza ;-) no trzeba niestety tyle, już mi szafki brakuje :P Ja niestety nie dam rady codziennie, bo jestem w Krk, tata dla dobra Moli jej nie tyka :P jedynie pyszczor rozczesuje jej żeby nie miała śpiochów takich wstrętnych :) Ale ogólnie pielęgnacją zajmuję się tylko ja ;] Quote
Unbelievable Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 smallpati napisał(a):mój tata nie czepia się tego że z nią nie chodzę tylko tego że chodzę za rzadko bo czasami spóźnię się 30 min (zamiast po 3h to idzie po 3,5h na siuranie) ale już jest wojna :evil_lol: a znów jak ją wezmę na długiii spacer to jojczy że psa zamęczę, on jest przewrażliwiony na jej punkcie na prawdę ;) Ja ostatnio się w Briardach zakochałam :loveu: samoyed i husky też fajny ale charaktery mi ich nie odpowiadają zbytnio :) no trzeba niestety tyle, już mi szafki brakuje :P Ja niestety nie dam rady codziennie, bo jestem w Krk, tata dla dobra Moli jej nie tyka :P jedynie pyszczor rozczesuje jej żeby nie miała śpiochów takich wstrętnych :) Ale ogólnie pielęgnacją zajmuję się tylko ja ;] u mnie to ogólnie psem tylko ja.. dzisiaj mama robiła rezerwację na tydzień we Włoszech, jak zobaczyłam że z psami nie wolno to powiedziałam że nie jadę. Bo co by mój mały szczurek zrobił, usechłby z tęsknoty:-( wolę jechać na obóz ale żeby on z rodziną był przynajmniej. hmm... Gram gdyby miał wychodzić co tyle... on by po prostu nie chciał:razz: woli siedzieć w domu i łobuzować, jak już coś to na dłuższy spacer a nie takie hopsiup i myk do domu. Quote
NightQueen Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Ja zostawiam czasami jak wyjeżdżam moją sunie pod opieką taty bo wiem że jej nic nie grozi, wręcz przeciwnie, on by jej krzywdy nikomu nie dał zrobić ;) Kiedyś nawet nakrzyczał na swojego brata bo celowo wujek tupną i Moli się wystraszyła i podskoczyła, ale się mu oberwało wtedy :evil_lol: Eee chciałby :) mieszkasz w domu więc możesz zawsze otworzyć drzwi ja tej możliwości nie mam wiec Moli bardzo się cieszy jak wychodzi, jakby Gram mieszkał w bloku to inaczej by sie zachowywał ;) Quote
Unbelievable Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 smallpati napisał(a):Ja zostawiam czasami jak wyjeżdżam moją sunie pod opieką taty bo wiem że jej nic nie grozi, wręcz przeciwnie, on by jej krzywdy nikomu nie dał zrobić ;) Kiedyś nawet nakrzyczał na swojego brata bo celowo wujek tupną i Moli się wystraszyła i podskoczyła, ale się mu oberwało wtedy :evil_lol: Eee chciałby :) mieszkasz w domu więc możesz zawsze otworzyć drzwi ja tej możliwości nie mam wiec Moli bardzo się cieszy jak wychodzi, jakby Gram mieszkał w bloku to inaczej by sie zachowywał ;) moja mama krzyczy na mnie jak ja krzyczę na siostry żeby psa nie dręczyły : P :cool1: Bo Grami to francuski piesek:roll::diabloti: Quote
NightQueen Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Ja bronie Moli, ona mnie :P z tym że ja jestem groźniejsza :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 smallpati napisał(a):Ja bronie Moli, ona mnie :P z tym że ja jestem groźniejsza :diabloti: niedobra :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Tinka:) napisał(a):niedobra :evil_lol: trzeba bronic 5 kg stworzonka :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 smallpati napisał(a):trzeba bronic 5 kg stworzonka :evil_lol: mój waży 2 razy tyle, a je dwa razy mniej:shake: co do bronienia- ja swojego dzisiaj musiałam:cool1: znam jednego jedynego psa którego Gram nie lubi i dzisiaj się tak na niego wkurzył że gryźć chciał:cool1: to psa na ręce i siup do domu... tylko okrężna drogą musiałam iść żeby tego debila zgubić jakoś bo jakby tamten widział gdzie mieszkamy to by spokoju nie dał:cool1: Quote
NightQueen Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 uu :roll: też miałam kilka takich nie miłych sytuacji, czasami to bym innego psa z chęcią zabiła, albo nie psa tylko jego właściciela :angryy: Quote
Unbelievable Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 smallpati napisał(a):uu :roll: też miałam kilka takich nie miłych sytuacji, czasami to bym innego psa z chęcią zabiła, albo nie psa tylko jego właściciela :angryy: te akurat właściciela nie ma. u mnie dużo takich bezwłaścicielowych : P psów. ostatnio błąkał się piesek, który wyglądał jak gładki foks, już go nie ma, może ktoś go zabrał do siebie, bo wyglądał na zgubionego... teraz chodzi śliczny podpalany czekoladowy piesek, dosłownie doberman w wersji mini, ma tyle wysokości co Gram. Mój dziadek przygarnął od nas pieska. A jeszcze ile tych bid się błąka to szkoda gadać:-( a że właściciele durni to inna sprawa:angryy: Quote
NightQueen Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 ZDJĘCIA :loveu: leżeć biegniemy za kamykiem udaje poważną :eviltong: Nowa rasa psa ;) PIES BEZUSZNY :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 A u mnie jest taka nowa odmiana krzaka, u was na pewno takiej nie ma :diabloti: Krzak z wyrastającą dupą :eviltong: i zdjęcia z cyklu Moli Mobile :evil_lol: DOWIDZENIA idem do pracy :P Quote
gops Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 kurcze dopiero sobie skojazylam...molinda jest bardzo podobna do suczki takiego pana z ktorym czasami chodze na polanie..normalnie wyglada identycznie moze uda mi sie zrobic jej zdjecie kiedys to Ci pokaze :evil_lol: a fotki piekne :loveu: Quote
NightQueen Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Ona dumna bo się obraziła że jej bezczelna pani polecenie wydała :eviltong: gops koniecznie zrób zdjęcie bo bym chciała zobaczy :) gdybyś nie mieszkała w Elblągu to bym pomyślała że widujesz mojego tatę z Molą :evil_lol: Quote
Vitka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ja też kilka razy widziałam tego pana :lol: Ale jego piesek jest chyba krótszy niż Moli;) Quote
NightQueen Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 hehe możliwe bo Moli to jamnik długowłosy :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://images32.fotosik.pl/225/3c1ca96faa3d8afbmed.jpg ona po prostu szuka w tych krzakach złego złoczyńcy, w końcu to odlotowa agentka. :P Quote
gops Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 smallpati napisał(a):Ona dumna bo się obraziła że jej bezczelna pani polecenie wydała :eviltong: gops koniecznie zrób zdjęcie bo bym chciała zobaczy :) gdybyś nie mieszkała w Elblągu to bym pomyślała że widujesz mojego tatę z Molą :evil_lol: hehe nie chyba nie bo ten pan co ja ma to ma z 70 lat i niezna sie na psach zawsze sie wymadrza a ja udaje ze ma racje :evil_lol: ale postram sie pstryknac jak bedzie ;) Vitka napisał(a):Ja też kilka razy widziałam tego pana :lol: Ale jego piesek jest chyba krótszy niż Moli;) mozliwe ...ale teraz mi sie wydaje identyczna :razz: ile molli ma lat? bo ta jego ma okolo 2 lata :diabloti: Quote
Acia_ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dzień dobry :D Łaaa :loveu::loveu::loveu: Jakie śliczne fotki :loveu: http://images24.fotosik.pl/193/4dda0860c1cef91bmed.jpg Atomówki :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
betty_labrador Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 witaj, witaj smallik, a gdzie nowe łapówki? Quote
Sweet Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://images31.fotosik.pl/225/d32d19d35b1b6e1emed.jpg to jest fajne:P i dlaczego bezduszny? i słodko biega:):) sliczne foty:) Quote
NightQueen Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Ello właśnie wróciłam, miałam wam odpisać wcześniej, ale miałam Molinde na kolanach, była taka stęskniona, cały dzień mnie nie było że zmazała mi cały makijaż :evil_lol: [quote name='Tinka:)']http://images32.fotosik.pl/225/3c1ca96faa3d8afbmed.jpg ona po prostu szuka w tych krzakach złego złoczyńcy, w końcu to odlotowa agentka. :P Wiesz ona to chyba nie ma instynktu odlotowej agentki, jak tak grzebała w krzakach zobaczyłam że jedzie policja przez park, jeszcze tak szybko to jej nie zapinałam na smycz :evil_lol: bo oczywiście ja nie przestrzegam przepisu ze pies ma być na smyczy, nie będę sponsorować gminy przez mandaty :diabloti: żebyś to widziała to byś padła ze śmiechu, bo tak szybko ją zapinałam :evil_lol: [quote name='gops']hehe nie chyba nie bo ten pan co ja ma to ma z 70 lat i niezna sie na psach zawsze sie wymadrza a ja udaje ze ma racje :evil_lol: ale postram sie pstryknac jak bedzie ;) mozliwe ...ale teraz mi sie wydaje identyczna :razz: ile molli ma lat? bo ta jego ma okolo 2 lata :diabloti: yy mój tata to chyba 70 nie ma :eviltong: U mnie też chodzi taki starszy pan z Kropką, takim kundelkiem mniejszym od Moli, jak mnie on wk***wia bo jak ja coś mówię do Moli to on podchodzi i zaczyna "a bo mój pies to bumie to..., bo sam go nauczyłem, a bo pani powinna swojego nauczyć tego i tego" :icon_roc: i tak na okrągło, a jego Kropeczka to nawet na zawołanie nie przychodzi. Przecież dobrze wiem czego mam uczyc swojego psa i jak :angryy: [quote name='Acia_']Dzień dobry :D Łaaa :loveu::loveu::loveu: Jakie śliczne fotki :loveu: http://images24.fotosik.pl/193/4dda0860c1cef91bmed.jpg Atomówki :Cool!::Cool!::Cool!: Dobry ;) dziękuje w imieniu odlotowej agentki :evil_lol: [quote name='betty_labrador']witaj, witaj smallik, a gdzie nowe łapówki? BETI kozo :mad: stronę wcześniej masz masę łapówek :eviltong: [quote name='xxSweetGirl93xx']http://images31.fotosik.pl/225/d32d19d35b1b6e1emed.jpg to jest fajne:P i dlaczego bezduszny? i słodko biega:):) sliczne foty:) ona wcale nie jest słodka, nawet kiedy śpi i mnie pluje albo przylega w nocy to też nie jest słodka, jak mi zabiera kołderkę i spycha z poduszki i jak mi zjada bezczelnie ostatnie ciastko, i na pewno słodka nie jest jak mi wyżuję całą paczkę gum :diabloti: Jest wstrętną małą kozą którą dosłownie ubóstwiam :loveu: Quote
BBeta Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 smallpati napisał(a):- takie coś :evil_lol: (jak się rozłoży to wygląda jak piła do piłowania drewna :eviltong:) ->spokojnie to tylko zgrzebło, nie przepiłuje swojego psa :P Dziwny wynalazek :crazyeye: Ja mam tylko szczotke dwustronną V i dwa grzebyki z obrotowymi zębami, a i tak zawsze czesze psa normalnym grzebieniem ;) Quote
Unbelievable Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 smallpati napisał(a): Wiesz ona to chyba nie ma instynktu odlotowej agentki, jak tak grzebała w krzakach zobaczyłam że jedzie policja przez park, jeszcze tak szybko to jej nie zapinałam na smycz :evil_lol: bo oczywiście ja nie przestrzegam przepisu ze pies ma być na smyczy, nie będę sponsorować gminy przez mandaty :diabloti: żebyś to widziała to byś padła ze śmiechu, bo tak szybko ją zapinałam :evil_lol: a co robią odlotowe agentki? pracują dla dobra kraju i prawa! :evil_lol::evil_lol: trzeba było sie nagrać:diabloti: Quote
Recommended Posts