Cheritka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Moli to piekny terierek będę was odwiedzać :loveu: Quote
gops Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 witanko :razz: jak tam po spacerku ? molinda wybiegana ? ;) Quote
NightQueen Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Cheritka napisał(a):Moli to piekny terierek będę was odwiedzać :loveu: Witamy po raz pierwszy ;) Mola to taki pół terrierek :evil_lol: zapraszamy ponownie gops napisał(a):witanko :razz: jak tam po spacerku ? molinda wybiegana ? ;) Elloo, po spacerku, już było ich dużo od tamtego czasu :evil_lol: ach jak ja dawno w swoją galerię nie zaglądałam :-o - - - Właśnie wróciłam z zakupów ;) byłam z siostra, wydałyśmy razem kupę kasy, oczywiście osioł nie wybrał kasy z konta i musiałam za wszystko ja płacić, ale juz mi oddala :diabloti: Poszło niecałe 500 zł :crazyeye::crazyeye: jak podliczyłam wszystko to się wystraszyłam :-o No ale za to mam 3 bluzki (czarną przedłużaną, żółtą w kratkę przedłużaną i żółtą :loveu: , spodnie, pasek i torebkę żółte :evil_lol: korale zielone i buciory zielone, a wszystko oczojebne :diabloti:) Ale fajnie było, fajnie do półki nie podliczyłam ile wydałam kasy :evil_lol: szybko nam poszło, bo padało więc się streszczałyśmy, tak że zajęło nam to 3 godziny, normalnie rekord tyle rzeczy naprzymierzac w 3 h :eviltong: Tylko nic Molindzie nie kupiłam, kompletnie nic :-( ale wstyd, pieniądze przeznaczone na obroże lupine dla niej poszły na moją 33 parę butów, ale jestem egoistka :diabloti: ale i tak jeszcze kupie coś :loveu: chociaż najpierw muszę jej kupić RC, eee co ja gadam przecież kupiłam jej jednak coś :evil_lol: zamówiłam jej degażówki, zgrzebło (no w sumie to dla mnie a nie dla niej) i adresówki, chyba sześc o ile dobrze pamiętam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 smallpati napisał(a): Właśnie wróciłam z zakupów ;) byłam z siostra, wydałyśmy razem kupę kasy, oczywiście osioł nie wybrał kasy z konta i musiałam za wszystko ja płacić, ale juz mi oddala :diabloti: Poszło niecałe 500 zł :crazyeye::crazyeye: jak podliczyłam wszystko to się wystraszyłam :-o No ale za to mam 3 bluzki (czarną przedłużaną, żółtą w kratkę przedłużaną i żółtą :loveu: , spodnie, pasek i torebkę żółte :evil_lol: korale zielone i buciory zielone, a wszystko oczojebne :diabloti:) Ale fajnie było, fajnie do półki nie podliczyłam ile wydałam kasy :evil_lol: szybko nam poszło, bo padało więc się streszczałyśmy, tak że zajęło nam to 3 godziny, normalnie rekord tyle rzeczy naprzymierzac w 3 h :eviltong: Tylko nic Molindzie nie kupiłam, kompletnie nic :-( ale wstyd, pieniądze przeznaczone na obroże lupine dla niej poszły na moją 33 parę butów, ale jestem egoistka :diabloti: ale i tak jeszcze kupie coś :loveu: chociaż najpierw muszę jej kupić RC, eee co ja gadam przecież kupiłam jej jednak coś :evil_lol: zamówiłam jej degażówki, zgrzebło (no w sumie to dla mnie a nie dla niej) i adresówki, chyba sześc o ile dobrze pamiętam :evil_lol: Ja wczoraj na zakupach byłam- przymierzyłam bluzkę, fajna była, poszłam do kasy i cena zwaliła mnie z nóg :evil_lol: za tyle mogłabym sobie spokojnie spodnie kupić i jeszcze by mi zostało:evil_lol: i tak wzięłam : P ale nie będąc egoistką Grami dostał obrożę, smyczę, pałkę cielęcą:diabloti: i smaczki i klikera. Więcej jemu kupiłam niż sobie, no cóż...:evil_lol: ale po co ci aż 6 adresówek? : P Quote
NightQueen Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 no to widzę że zakupy też udane :evil_lol: 6 adresówek, jak to po co ;) przecież mamy 11 obroży więc musi mieć do każdej :eviltong: bo mi się przepinać nie chce :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 smallpati napisał(a):no to widzę że zakupy też udane :evil_lol: 6 adresówek, jak to po co ;) przecież mamy 11 obroży więc musi mieć do każdej :eviltong: bo mi się przepinać nie chce :diabloti: len leń leń:shake: ja mam 6 obroży, 3 pary szelek i jedno wędrujące ID :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witam:) to fajnie musiało być na tych zakupach:D:D hehe:) i tyle kasy stracić:P hehe:) ja tez bym chętnie tyle wydała ale narazie zbieram na nowy telefon wiec nici z zakupów;P może ewentualnie jedna bądź dwie rzeczy:P no a ty sie nieźle obkupiłas:D mozesz nam pokazac swoje zdobycze:D:D CO u Moli?? Quote
NightQueen Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Eee od częstego przekładania się niszczy kółeczko od adresówki, a ja psu zmieniam codziennie obroże :diabloti: No zakupy się udały. Pokazałabym wam wszystko ale nie chce mi się zdjęć robić :eviltong: Mola bobka przed chwilką szczeliła :diabloti: i jest jej lżej chyba :evil_lol::evil_lol: Po za tym jest mokra i leży w szafie na dywaniku (jak zawsze gdy jest mokra) Quote
Sweet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 hehe:P leń:P:P jak ci sie zachce to mozesz zrobic zdjecia:evil_lol: w szefie śpi??:D fajnie:) Quote
NightQueen Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 co prawda zdjęć ciuchów nie mam, ale za to zrobiłam wrednemu suczydłowi parę zdjęć, ale pogoda była do d*** więc są strasznie ciemne :shake: jak mnie ona denerwuje jak z kręgosłupa robi taki łuk :evil_lol: ona ma w ogóle jakiś giętki ten kręgosłup tak się pasie krowa (czyt. Moli je trawę) Mućka szukająca najzieleńszej trawki :diabloti: tutaj proszę państw widzimy 1 na świecie zająca z długim ogonem :evil_lol: hasający pies ;) Quote
NightQueen Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Popatrzcie jak ona wygląda idiotycznie jak jest mokra i wesoła :diabloti: tutaj proszę państwa widać efekt żucia gumy orbit :evil_lol: Bialusieńkie zęby i świeży oddech ;) Przychodzę ostatnio do domu, wchodzę do pokoju a tu na moim łóżku -wyżute drażetki gumy orbit :razz: Moja wstrętna Molinda pożyczyła sobie z mojej torebki całą paczkę gum :mad: i je wyżuła zostawiając takie resztki na poduszce (pewnie stwierdziła że nie będzie samolubna i sie podzieli z pańcią :p) mały odpoczynek, widać jej chude krzywe nóżki, nieproporcjonalne do ciała i do tego mokre :diabloti: (jaka ja dziś jestem dla niej miła) a ku ku ;) wyluzowana na trawce, chłodzi sobie podwozie :evil_lol: to prawdziwe oblicze Moli - wredna, humorzasta, robiąca durne miny psina :eviltong: Quote
BBeta Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Przyjedziecie w sobote do BB? Na nasz Bielski spacer? ;) Quote
NightQueen Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 BBeta napisał(a):Przyjedziecie w sobote do BB? Na nasz Bielski spacer? ;) niestety nie bo Moli na dnach dostanie cieczkę, nawet jej nie zdążyłam wysterlizowac :roll: Quote
Sweet Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Super fotki:D:D slicznie powychodziła:) rzeczywiście bardzo miła dla niej byłas :evil_lol: Quote
Mudik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Idiotycznie .ależ skąd baldzo ęteligętnie:cool3::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 ona nie robi inteligentnych min :evil_lol: ona ma tylko idiotyczny wyraz pyska :eviltong: ale ja kocham te miny słodkiej idiotki :loveu: Jestem dla niej nie miła bo mnie dziś nie słuchała na spacerze :mad: zbliża jej sie cieczka i zaczyna mnie olewać :angryy: a ja tego bardzo nie lubię Quote
BBeta Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 smallpati napisał(a):niestety nie Tak myślałam :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 BBeta napisał(a):Tak myślałam :diabloti: czy to --> :diabloti: ma oznaczać ze sie cieszysz ? :question: Quote
BBeta Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 smallpati napisał(a):czy to --> :diabloti: ma oznaczać ze sie cieszysz ? :question: To oznacza, że spodziewałam się takiej odpowiedzi Quote
NightQueen Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 BBeta napisał(a):To oznacza, że spodziewałam się takiej odpowiedzi a już chciałam cię zbić :evil_lol: już dawno temu pisałam ze raczej nie będę mogla :roll: dla Moli zresztą tyle dużych, skaczących psów byłoby traumatycznym przeżyciem Quote
BBeta Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 smallpati napisał(a):już dawno temu pisałam ze raczej nie będę mogla :roll: dla Moli zresztą tyle dużych, skaczących psów byłoby traumatycznym przeżyciem Luz, chciałam się upewnić. Zawsze możesz przyjść bez psa, ale pewnie Ci się nie chce Quote
NightQueen Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 BBeta napisał(a):Luz, chciałam się upewnić. Zawsze możesz przyjść bez psa, ale pewnie Ci się nie chce spacer z psami bez psa, nie zbyt mi to pasuje, w tym czasie mogę jechać z moli do lasu, po za tym nie mam prawka a musiałabym z kimś się tam dostać (nietrafny zbieg okoliczności bo Tz oddaje samochód do naprawy :roll:), a to wszystko sie składa na to ze przyjadę niestety Quote
BBeta Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Też ide bez psa, ale jak wolisz, może następnym razem Quote
NightQueen Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 zobaczę jeszcze czy uda mi sie zorganizować dojazd, najwyżej przyjadę innym razem ;) Fajnie jakby sie udało coś zorganizować jeszcze w maju jak będzie już bardzo ciepło Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 http://images31.fotosik.pl/225/e6e8a169d16ce85emed.jpg e tam idiotycznie :D bardzo ładnie :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts