Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
ja bym mu kupiła szelki w wzorek z krowimi łatami :loveu:

zła jestem, bo zawsze się urządzi jak mam z nią gdzieś jechać, i później wiecznie ludzie myślą ze ona taka ubrudzona ciągle chodzi :razz:

nie no bez przesady:P w krowie łaty mu nie kupie:D
jeszcze jestem za różowymi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

heh:P specjalnie tak robi bo napewno nie chce nigdzie jechac;P:P

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
czemu? Tinka ma krówkę dla Grama i bardzo fajnie wyglądają :loveu:

Moje szelki są czerwono- różowe z motylami i pieskami nadrukowanymi

no nie wiem nie podobaja mi sie te krowie:)
zależy tez do jakiego psa ale z takimi to mama by mnie z domu wypedziła:evil_lol::P
heh:)

Nom wiem jakie masz;) widziałam ten wzór w necie:)
a z tymi różowymi to żartowałam:P chłopak w różowym to mi nie pasuje:P heh:)
a moli ładnie w tym kolorku wygląda:))

Posted

smallpati napisał(a):
a mi się podoba krówka, i być może sie w nią zaopatrzę :loveu:

Eee tam faceci w różu fajnie wyglądają ;)

hihi:)
Wy chyba macie dużo obrózek i szelek nie?:D:D
no moze i fajnie ale w różu to tata by mnie z domu wygonił:P hehe:)
no cóż.... mama chce czerwony a ja niebieski albo jakis inny:) jeszcze zobaczmy:)
cos napewno wybiore w końcu 40zł to nie majątek a smyczke można dokupić później bo sie zastanawiam czy zwykła czy regulowaną:)
własnie ogladam zdjącia moli z dzieciństwa:):) ale ona była słodka:) przypominała troche yorka, troche shitsu (nie wiem jak sie to pisze) a troche westie:):)

Posted

heh no mamy chyba 11 obroży (kto je zliczy :P) 2 pary szelek i 5 smyczy :evil_lol:

Ona to do wszystkiego podobna :diabloti: ostatnio na nia amstaf mówimy, bo ona mnie tak broni i pilnuje ze jak ja śpię albo leże to nikt nie może mnie dotknąć :loveu:

Posted

smallpati napisał(a):
heh no mamy chyba 11 obroży (kto je zliczy :P) 2 pary szelek i 5 smyczy :evil_lol:

Ona to do wszystkiego podobna :diabloti: ostatnio na nia amstaf mówimy, bo ona mnie tak broni i pilnuje ze jak ja śpię albo leże to nikt nie może mnie dotknąć :loveu:

heh:D:D
to mój kabi w porównaniu z moli ma mało wszystkiego:P
2 pary szelek i 4 smyczki:P heh:)

ale śliczna i kochana:P to kabi tak mojej mamy broni albo mnie jak jej nie ma i sie z nim bawie albo wyjde na spacer:))hehe;p to to mnie ma za przeproszeniem gdzies:P hehe:)

Posted

przyznam ze raz ubralam basterowi obrozke rozowa kelli :evil_lol: i wyszlam na spacer z nimi..kazdy kto mnie spotkal pytal sie jak sie wabia suczki :evil_lol:

Posted

U mnie w miejscowości ludzie myślą ze yorki maja tylko jedna pleć - damska :evil_lol:
Jak ktoś idzie z yorkiem to inni o jaka słodka (nie mając pojęcia czy to chłopak czy dziewczyna) :lol:

Nie kusić mnie :mad: !! Staram sie wyleczyć z obrożo holizmu :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
U mnie w miejscowości ludzie myślą ze yorki maja tylko jedna pleć - damska :evil_lol:
Jak ktoś idzie z yorkiem to inni o jaka słodka (nie mając pojęcia czy to chłopak czy dziewczyna) :lol:

Nie kusić mnie :mad: !! Staram sie wyleczyć z obrożo holizmu :evil_lol:

Jak byłam młodsza zobaczyłam Yorka, byłam przekonana że to suczka, szczególnie że miała czerwoną kokardkę. Nieźle sie zdziwiłam jak jego pani zawołała ''Maxiu, chodź'' :razz::evil_lol::evil_lol:

mmm, szelki w krowę, mmmm... xDDD

Posted

smallpati napisał(a):
kokardki są już nie modne :diabloti: dlatego Moli ma beret zgolony :evil_lol:

przestań bo przestane na ciebie smsy wysyłać :diabloti::diabloti: i nie wygrasz konkursu :evil_lol:

właśnie ostatnio zauważyłam, nawet cioci nie schodzą kokardki ze sklepu już :cool3:

Wiesz, ostatnio kupiłam szelki, rogza w krowę, śliczne są :loveu::loveu:

:diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
Ale oberwiesz zaraz :angryy::angryy: :mad::mad::mad:

Zaraz ci poślę mój rachunek od psychoanalityka i będziesz płacić :eviltong:

a nie do psychologa?:razz:

ciebie się nie boje, Gram mnie obroni! :evil_lol::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
A ja mam wtyki w BORze :evil_lol::evil_lol:

wtyki to ja tez mam... w gniazdku :cool1:

Gram po 10min biegania po łące złapał 5 kleszczy :shake: w ogóle kleszcze miał 2 do tej pory, i to po 2-3 godzinach łażenia....

Posted

smallpati napisał(a):
ooo biedactwo :-(

Moli miała raz w życiu kleszcza, jak była niezakropiona, a później już do tej pory (tfu tfu żeby nie wygadać) nie miała
Nie zakrapiałaś go jeszcze?

Ma obrożę.
Ale te wszystkie specyfiki przecież tylko zapobiegają się wbiciu kleszcza w psa/zabijają kleszcza jak się wbije.

chociaż poprzednie kleszcze były jak nie miał nic przeciwko.

Posted

te krople co my mamy zabijają kleszcze jak się wbiją :)

Obroży nie używam w ogóle bo jakoś mi się wydają nie zbyt efektywne, ja tymi kroplami 2 psa zakrapiam i jest dobrze,w żadnego się nic nie wbiło jak był zakropiony a oba zaliczają: pola, lasy, parki, okolice rzek, itd..

Posted

smallpati napisał(a):
te krople co my mamy zabijają kleszcze jak się wbiją :)

Obroży nie używam w ogóle bo jakoś mi się wydają nie zbyt efektywne, ja tymi kroplami 2 psa zakrapiam i jest dobrze,w żadnego się nic nie wbiło jak był zakropiony a oba zaliczają: pola, lasy, parki, okolice rzek, itd..

moja mama uznała że za obroże mniej wyjdzie, bo musieliśmy za te 30zł co miesiąc zakraplać (póki śniegu nie było, 1 kleszcza złapaliśmy w lutym chyba, zaraz po feriach), obroża 60zł i spokój na pół roku. Ale śmierdzi jak kość preparowana :cool1: