Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 smallpati napisał(a):ja bym mu kupiła szelki w wzorek z krowimi łatami :loveu: zła jestem, bo zawsze się urządzi jak mam z nią gdzieś jechać, i później wiecznie ludzie myślą ze ona taka ubrudzona ciągle chodzi :razz: nie no bez przesady:P w krowie łaty mu nie kupie:D jeszcze jestem za różowymi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: heh:P specjalnie tak robi bo napewno nie chce nigdzie jechac;P:P Quote
NightQueen Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 czemu? Tinka ma krówkę dla Grama i bardzo fajnie wyglądają :loveu: Moje szelki są czerwono- różowe z motylami i pieskami nadrukowanymi Quote
Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 smallpati napisał(a):czemu? Tinka ma krówkę dla Grama i bardzo fajnie wyglądają :loveu: Moje szelki są czerwono- różowe z motylami i pieskami nadrukowanymi no nie wiem nie podobaja mi sie te krowie:) zależy tez do jakiego psa ale z takimi to mama by mnie z domu wypedziła:evil_lol::P heh:) Nom wiem jakie masz;) widziałam ten wzór w necie:) a z tymi różowymi to żartowałam:P chłopak w różowym to mi nie pasuje:P heh:) a moli ładnie w tym kolorku wygląda:)) Quote
NightQueen Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 a mi się podoba krówka, i być może sie w nią zaopatrzę :loveu: Eee tam faceci w różu fajnie wyglądają ;) Quote
Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 smallpati napisał(a):a mi się podoba krówka, i być może sie w nią zaopatrzę :loveu: Eee tam faceci w różu fajnie wyglądają ;) hihi:) Wy chyba macie dużo obrózek i szelek nie?:D:D no moze i fajnie ale w różu to tata by mnie z domu wygonił:P hehe:) no cóż.... mama chce czerwony a ja niebieski albo jakis inny:) jeszcze zobaczmy:) cos napewno wybiore w końcu 40zł to nie majątek a smyczke można dokupić później bo sie zastanawiam czy zwykła czy regulowaną:) własnie ogladam zdjącia moli z dzieciństwa:):) ale ona była słodka:) przypominała troche yorka, troche shitsu (nie wiem jak sie to pisze) a troche westie:):) Quote
NightQueen Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 heh no mamy chyba 11 obroży (kto je zliczy :P) 2 pary szelek i 5 smyczy :evil_lol: Ona to do wszystkiego podobna :diabloti: ostatnio na nia amstaf mówimy, bo ona mnie tak broni i pilnuje ze jak ja śpię albo leże to nikt nie może mnie dotknąć :loveu: Quote
Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 smallpati napisał(a):heh no mamy chyba 11 obroży (kto je zliczy :P) 2 pary szelek i 5 smyczy :evil_lol: Ona to do wszystkiego podobna :diabloti: ostatnio na nia amstaf mówimy, bo ona mnie tak broni i pilnuje ze jak ja śpię albo leże to nikt nie może mnie dotknąć :loveu: heh:D:D to mój kabi w porównaniu z moli ma mało wszystkiego:P 2 pary szelek i 4 smyczki:P heh:) ale śliczna i kochana:P to kabi tak mojej mamy broni albo mnie jak jej nie ma i sie z nim bawie albo wyjde na spacer:))hehe;p to to mnie ma za przeproszeniem gdzies:P hehe:) Quote
Unbelievable Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 smallpati napisał(a):a mi się podoba krówka, i być może sie w nią zaopatrzę :loveu: Eee tam faceci w różu fajnie wyglądają ;) kupuj, kupuj :evil_lol: Quote
gops Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 przyznam ze raz ubralam basterowi obrozke rozowa kelli :evil_lol: i wyszlam na spacer z nimi..kazdy kto mnie spotkal pytal sie jak sie wabia suczki :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 U mnie w miejscowości ludzie myślą ze yorki maja tylko jedna pleć - damska :evil_lol: Jak ktoś idzie z yorkiem to inni o jaka słodka (nie mając pojęcia czy to chłopak czy dziewczyna) :lol: Nie kusić mnie :mad: !! Staram sie wyleczyć z obrożo holizmu :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 smallpati napisał(a):U mnie w miejscowości ludzie myślą ze yorki maja tylko jedna pleć - damska :evil_lol: Jak ktoś idzie z yorkiem to inni o jaka słodka (nie mając pojęcia czy to chłopak czy dziewczyna) :lol: Nie kusić mnie :mad: !! Staram sie wyleczyć z obrożo holizmu :evil_lol: Jak byłam młodsza zobaczyłam Yorka, byłam przekonana że to suczka, szczególnie że miała czerwoną kokardkę. Nieźle sie zdziwiłam jak jego pani zawołała ''Maxiu, chodź'' :razz::evil_lol::evil_lol: mmm, szelki w krowę, mmmm... xDDD Quote
NightQueen Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 kokardki są już nie modne :diabloti: dlatego Moli ma beret zgolony :evil_lol: przestań bo przestane na ciebie smsy wysyłać :diabloti::diabloti: i nie wygrasz konkursu :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 smallpati napisał(a):kokardki są już nie modne :diabloti: dlatego Moli ma beret zgolony :evil_lol: przestań bo przestane na ciebie smsy wysyłać :diabloti::diabloti: i nie wygrasz konkursu :evil_lol: właśnie ostatnio zauważyłam, nawet cioci nie schodzą kokardki ze sklepu już :cool3: Wiesz, ostatnio kupiłam szelki, rogza w krowę, śliczne są :loveu::loveu: :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Ale oberwiesz zaraz :angryy::angryy: :mad::mad::mad: Zaraz ci poślę mój rachunek od psychoanalityka i będziesz płacić :eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 smallpati napisał(a):Ale oberwiesz zaraz :angryy::angryy: :mad::mad::mad: Zaraz ci poślę mój rachunek od psychoanalityka i będziesz płacić :eviltong: a nie do psychologa?:razz: ciebie się nie boje, Gram mnie obroni! :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 przede mną nic cię nie obroni :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 smallpati napisał(a):przede mną nic cię nie obroni :diabloti: mam brata w CBŚ:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 A ja mam wtyki w BORze :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 smallpati napisał(a):A ja mam wtyki w BORze :evil_lol::evil_lol: wtyki to ja tez mam... w gniazdku :cool1: Gram po 10min biegania po łące złapał 5 kleszczy :shake: w ogóle kleszcze miał 2 do tej pory, i to po 2-3 godzinach łażenia.... Quote
NightQueen Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 ooo biedactwo :-( Moli miała raz w życiu kleszcza, jak była niezakropiona, a później już do tej pory (tfu tfu żeby nie wygadać) nie miała Nie zakrapiałaś go jeszcze? Quote
Unbelievable Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 smallpati napisał(a):ooo biedactwo :-( Moli miała raz w życiu kleszcza, jak była niezakropiona, a później już do tej pory (tfu tfu żeby nie wygadać) nie miała Nie zakrapiałaś go jeszcze? Ma obrożę. Ale te wszystkie specyfiki przecież tylko zapobiegają się wbiciu kleszcza w psa/zabijają kleszcza jak się wbije. chociaż poprzednie kleszcze były jak nie miał nic przeciwko. Quote
NightQueen Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 te krople co my mamy zabijają kleszcze jak się wbiją :) Obroży nie używam w ogóle bo jakoś mi się wydają nie zbyt efektywne, ja tymi kroplami 2 psa zakrapiam i jest dobrze,w żadnego się nic nie wbiło jak był zakropiony a oba zaliczają: pola, lasy, parki, okolice rzek, itd.. Quote
Unbelievable Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 smallpati napisał(a):te krople co my mamy zabijają kleszcze jak się wbiją :) Obroży nie używam w ogóle bo jakoś mi się wydają nie zbyt efektywne, ja tymi kroplami 2 psa zakrapiam i jest dobrze,w żadnego się nic nie wbiło jak był zakropiony a oba zaliczają: pola, lasy, parki, okolice rzek, itd.. moja mama uznała że za obroże mniej wyjdzie, bo musieliśmy za te 30zł co miesiąc zakraplać (póki śniegu nie było, 1 kleszcza złapaliśmy w lutym chyba, zaraz po feriach), obroża 60zł i spokój na pół roku. Ale śmierdzi jak kość preparowana :cool1: Quote
Recommended Posts