Unbelievable Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Na niedobór żelaza polecam kanapki z pokrzywą. :cool3: fuuu :eviltong: Quote
gops Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 ej a mi lekarz kazal na niedobor zelaza jesc czekolady duuzo :eviltong: mi tam sie podoba ten pomysl :diabloti: hej small :razz: Quote
NightQueen Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Witajcie Wróciłam do zdrówka :multi: Pogoda cudowna, Molinda wykąpała się dziś w rzece (1 raz w tym roku) fotorelacji nie ma niestety ale mam za to inne zdjecia ;) Zdjęcia z naszej wyprawy w POLE :evil_lol: latający pies polecenie do mnie :p pogoń za kamykami no rzucaj dalej no i leżeć, ćwiczeń nigdy za mało ;) Quote
NightQueen Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 poszukiwanie żab + stójka w biegu :eviltong: stójkę taka prawdziwą też robi :crazyeye: a przecież nie poluje (tylko na kury, ptaki i żaby :P) do mnie :D znów bo ostatnio jej się zdarza głuchnąc jak jej każę wrócić :angryy: i dlatego często to cwiczymy :evil_lol: a to nie wiem co, tak sobie kłusowała Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 jejku ale ona ma słodkie te fotki.. normalnie nie wiem cudna ona jest:) podoba mi sie bardzo:):) Quote
Unbelievable Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 http://images26.fotosik.pl/193/02067f44f5dafa26med.jpg tyryryryt tyry! odlotowe agentki wkraczają do akcji! xDDD Quote
NightQueen Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 DZIĘ - Ku - Je - My :evil_lol::evil_lol: mam więcej zdjęć z cyklu atomówek ale dam później, na razie zapracowana jestem bo sobie nowy baner tworze :evil_lol: Dobra dodam resztę zdjęć z wyprawy skrada się :P czeka aż rzucę kamyczek Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 jej ale super ten banerek:D:D sama bym taki chciała:) hehe:):) Quote
Vitka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Banerek banerkiem ale avatar!! :loveu::loveu: MASZ PIĘKNĄ SUCZKĘ!!!:loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 dzięki :) na razie nie robie nikomu banerków tylko sobie, bo mam brak weny :evil_lol: Molinda zaraz idzie do prania :diabloti: po dzisiejszej kąpieli w rzece cuchnie jak nie wiem :razz: zaraz ją do wanny wsadzę i będziemy chyba się 2 h tego zapachu pozbywać <żygi> :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 jejciu:) ale ty masz boski avek... rozpływam sie... ona cudna jest:loveu: Quote
NightQueen Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 uuu zapewniam że jak jest mokra to zaciekaw nie jest :evil_lol::evil_lol: taki szczur :eviltong: macie jeszcze kilka zdjęć (mam jeszcze duzooo :diabloti:) i idę ją prac :evil_lol: dawaj kamień biegnie niskopodłogowiec ;) dama :eviltong: Quote
Vitka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A ja chcę zobaczyć tego "szczurka"!:cool3: Najlepiej wyglądają mokre koty:loveu: Takie wydry:diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 smallpati napisał(a):DZIĘ - Ku - Je - My :evil_lol::evil_lol: mam więcej zdjęć z cyklu atomówek ale dam później, na razie zapracowana jestem bo sobie nowy baner tworze :evil_lol: jakich atomówek? ODLOTOWYCH AGENTEK!:diabloti: a zrobisz miii, zrobisz? :loveu::loveu: Quote
anmi0 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 O! nowy banerek z avatarkiem:loveu: sliczne jak i fotki i piesek oczywiscie Quote
NightQueen Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Z niej dama to na każdym zdjeciu jest:):):) taaa zwłaszcza jak z błota wyjść nie chce, albo upoluje kurę wtedy to taka dama z niej :evil_lol::evil_lol: [quote name='Vitka']A ja chcę zobaczyć tego "szczurka"!:cool3: Najlepiej wyglądają mokre koty:loveu: Takie wydry:diabloti: nie było aż takiego wielkiego szczura bo ma ścięte włosy na grzbiecie na krótko więc nie widać było bardzo różnicy :roll: ale zdjęcia wam wstawię jutro bo dziś fotosik źle chodzi, powoli strasznie [quote name='Tinka:)']jakich atomówek? ODLOTOWYCH AGENTEK!:diabloti: a zrobisz miii, zrobisz? :loveu::loveu: a tak tak agentki :evil_lol::evil_lol: a pochrzaniło mi się z atomówkami :eviltong: na jakiś czas zaprzestałam robienia banerów bo mi się nie chce, a po za tym czasu nie mam, cieplutko sie robi wiec ciągle z psiura siedzę na zewnątrz :evil_lol: [quote name='anmi0']O! nowy banerek z avatarkiem:loveu: sliczne jak i fotki i piesek oczywiscie dziękuje ;) Pies wyprany :multi: pachnący, może spać mi na głowie teraz :eviltong: No i idziemy spać hehe Odlotowa agentka Quote
NightQueen Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Moli w sepii :evil_lol: taka dostojna jak ja kocham ten usmiech :loveu: sfinks biegnie, biegnie czai sie i czarno biały jęzorek :evil_lol: Quote
gops Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ile piekniastych foteczek :loveu: co tam u czystej molli ?:diabloti: Quote
NightQueen Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Helloł :evil_lol: wróciłam przed chwilą z czystą Moli :diabloti: od weterynarza, bo byłyśmy po płyn na kleszcze i pchły, ale wczoraj ją okapałam i się okazało że jej nie mogę przez to dziś zakropić :razz: no więc dostałam ten płyn w szczykawce i jutro będę ją zakrapiać, a później spokój z kleszczami i pchłami na 3 miesiące :multi: kleszcze - Z tymi krwiopijcami muszę szczególnie uważać, bo często z Molinda sie szlajamy w miejscach gdzie jest pleno kleszczy, jakieś pola, lasy itp. tylko co teraz mnie ochroni, chyba tez sie zakropię jutro :evil_lol: Quote
gops Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 no wlasnie ja tak samo wykapalam wczoraj psy a dzisiaj ide po krople na kleszcze..w takim razie pojde jutro :diabloti: za ile kupilas? ja kupuje na psa 10 kg za 20zl a na psa do 25 za 30 zl :roll: Quote
NightQueen Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 dużo płacisz ja kupuje do 15kg (nie ma mniejszej dawki) za 15 zł, a nie wiem jak jest z większymi Idz lepiej jutro, albo możesz iść dziś i tez ci wręcza szczykawe :evil_lol: Właśnie mi przyszła paczka z Royal Canina, dostałam 60gr karmy i książeczkę, eee Eukanuba robi lepsze paczki :P Quote
anne269 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Co za śliczniasty pyszczolek:loveu: http://images23.fotosik.pl/192/b0642269fb541697med.jpg A to, to normalnie królewna lew:lol: Quote
Vitka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Moli się uśmiecha:loveu::loveu::loveu: Jak cię gdzieś zobaczę z Moli to uważaj bo ci ją ukradnę :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts