Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie

Wróciłam do zdrówka :multi: Pogoda cudowna, Molinda wykąpała się dziś w rzece (1 raz w tym roku) fotorelacji nie ma niestety ale mam za to inne zdjecia ;)

Zdjęcia z naszej wyprawy w POLE :evil_lol:

latający pies

polecenie do mnie :p

pogoń za kamykami

no rzucaj dalej

no i leżeć, ćwiczeń nigdy za mało ;)

Posted

poszukiwanie żab + stójka w biegu :eviltong: stójkę taka prawdziwą też robi :crazyeye: a przecież nie poluje (tylko na kury, ptaki i żaby :P)

do mnie :D znów bo ostatnio jej się zdarza głuchnąc jak jej każę wrócić :angryy: i dlatego często to cwiczymy :evil_lol:

a to nie wiem co, tak sobie kłusowała

Posted

DZIĘ - Ku - Je - My :evil_lol::evil_lol:

mam więcej zdjęć z cyklu atomówek ale dam później, na razie zapracowana jestem bo sobie nowy baner tworze :evil_lol:

Dobra dodam resztę zdjęć z wyprawy

skrada się :P

czeka aż rzucę kamyczek

Posted

dzięki :)

na razie nie robie nikomu banerków tylko sobie, bo mam brak weny :evil_lol:

Molinda zaraz idzie do prania :diabloti: po dzisiejszej kąpieli w rzece cuchnie jak nie wiem :razz: zaraz ją do wanny wsadzę i będziemy chyba się 2 h tego zapachu pozbywać <żygi> :evil_lol:

Posted

uuu zapewniam że jak jest mokra to zaciekaw nie jest :evil_lol::evil_lol: taki szczur :eviltong:

macie jeszcze kilka zdjęć (mam jeszcze duzooo :diabloti:) i idę ją prac :evil_lol:

dawaj kamień

biegnie niskopodłogowiec ;)

dama :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
DZIĘ - Ku - Je - My :evil_lol::evil_lol:

mam więcej zdjęć z cyklu atomówek ale dam później, na razie zapracowana jestem bo sobie nowy baner tworze :evil_lol:

jakich atomówek? ODLOTOWYCH AGENTEK!:diabloti:

a zrobisz miii, zrobisz? :loveu::loveu:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Z niej dama to na każdym zdjeciu jest:):):)

taaa zwłaszcza jak z błota wyjść nie chce, albo upoluje kurę wtedy to taka dama z niej :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vitka']A ja chcę zobaczyć tego "szczurka"!:cool3: Najlepiej wyglądają mokre koty:loveu: Takie wydry:diabloti:

nie było aż takiego wielkiego szczura bo ma ścięte włosy na grzbiecie na krótko więc nie widać było bardzo różnicy :roll: ale zdjęcia wam wstawię jutro bo dziś fotosik źle chodzi, powoli strasznie

[quote name='Tinka:)']jakich atomówek? ODLOTOWYCH AGENTEK!:diabloti:

a zrobisz miii, zrobisz? :loveu::loveu:

a tak tak agentki :evil_lol::evil_lol: a pochrzaniło mi się z atomówkami :eviltong:

na jakiś czas zaprzestałam robienia banerów bo mi się nie chce, a po za tym czasu nie mam, cieplutko sie robi wiec ciągle z psiura siedzę na zewnątrz :evil_lol:

[quote name='anmi0']O! nowy banerek z avatarkiem:loveu: sliczne jak i fotki i piesek oczywiscie

dziękuje ;)

Pies wyprany :multi: pachnący, może spać mi na głowie teraz :eviltong: No i idziemy spać hehe

Odlotowa agentka

Posted

Helloł :evil_lol:
wróciłam przed chwilą z czystą Moli :diabloti: od weterynarza, bo byłyśmy po płyn na kleszcze i pchły, ale wczoraj ją okapałam i się okazało że jej nie mogę przez to dziś zakropić :razz: no więc dostałam ten płyn w szczykawce i jutro będę ją zakrapiać, a później spokój z kleszczami i pchłami na 3 miesiące :multi: kleszcze - Z tymi krwiopijcami muszę szczególnie uważać, bo często z Molinda sie szlajamy w miejscach gdzie jest pleno kleszczy, jakieś pola, lasy itp. tylko co teraz mnie ochroni, chyba tez sie zakropię jutro :evil_lol:

Posted

no wlasnie ja tak samo wykapalam wczoraj psy a dzisiaj ide po krople na kleszcze..w takim razie pojde jutro :diabloti: za ile kupilas? ja kupuje na psa 10 kg za 20zl a na psa do 25 za 30 zl :roll:

Posted

dużo płacisz
ja kupuje do 15kg (nie ma mniejszej dawki) za 15 zł, a nie wiem jak jest z większymi
Idz lepiej jutro, albo możesz iść dziś i tez ci wręcza szczykawe :evil_lol:

Właśnie mi przyszła paczka z Royal Canina, dostałam 60gr karmy i książeczkę, eee Eukanuba robi lepsze paczki :P