NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Macie na ta setną, no już 101 stronę parę zdjęć latającego psa:evil_lol: no rzucaj przypomnienie polecenia leżeć :loveu: hop hop nabieramy prędkości Quote
Unbelievable Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 smallpati napisał(a):Tinka mam jednak nadzieje że to nie anemia bo to nic fajnego :-( Ja w Krk jestem, bez Molindy więc mam czas ;) siedzę na dogo i rysuje jednocześnie wiem, że to nic fajnego, siostra miała. takiej to dobrze :evil_lol: ja się dowiedziałam przed chwilą że od dzisiaj omawiamy ''kamienie na szaniec'' :diabloti: nawet mi sie nie chce streszczenia pisać... Quote
NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 no dawaj co tam masz :diabloti: skok padniety pies po spacerze :evil_lol::evil_lol: niuchu niuchu zboczony,sapiacy,spasiony, pies gwalciciel czyli Czarek :roll: Quote
Unbelievable Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://images30.fotosik.pl/190/dc743d26992c1fe0med.jpg jak ona śmiesznie skacze : P http://images25.fotosik.pl/189/a72b3c49d723887emed.jpg żeby mój tak, chociaż raz.... Quote
NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Tinka:) napisał(a):wiem, że to nic fajnego, siostra miała. takiej to dobrze :evil_lol: ja się dowiedziałam przed chwilą że od dzisiaj omawiamy ''kamienie na szaniec'' :diabloti: nawet mi sie nie chce streszczenia pisać... kamienie na szaniec super były :) jedyna lektura która mi się podobała w gim ;) przeczytaj srteszczonko i juz :P chociaż moja nauczycielka to takie szczegółowe pytania z lektur dawała ze streszczeni nie pomagało Quote
Unbelievable Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 smallpati napisał(a):kamienie na szaniec super były :) jedyna lektura która mi się podobała w gim ;) przeczytaj srteszczonko i juz :P chociaż moja nauczycielka to takie szczegółowe pytania z lektur dawała ze streszczeni nie pomagało czytam te streszczonko i nie mam pojęcia o co chodzi :razz: a moja nauczycielka jest walnięta- chwaliłam sie już, że jak na nią spojrzałam to zabrała mi klasówkę za ściąganie? :roll::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Tinka:)']http://images30.fotosik.pl/190/dc743d26992c1fe0med.jpg jak ona śmiesznie skacze : P http://images25.fotosik.pl/189/a72b3c49d723887emed.jpg żeby mój tak, chociaż raz.... heh ona jest cała śmieszna i dziwna :evil_lol::evil_lol: musi z rozbiegu skakać bo inaczej nie umie :diabloti: [quote name='xxSweetGirl93xx']hihi:) Boskie fotki:D:D Super Moli wyszła:)) Dziękuje w imieniu śmiesznej Molindy ;) [quote name='Tinka:)']czytam te streszczonko i nie mam pojęcia o co chodzi :razz: a moja nauczycielka jest walnięta- chwaliłam sie już, że jak na nią spojrzałam to zabrała mi klasówkę za ściąganie? :roll::evil_lol: hehe to ciekawa pani :) A mówiłam jak w 1 kl liceum pani od historii na 3 po kolei pierwszych lekcjach zabrała do odpowiedzi i dostałam 3 pały z historii za wygląd bo miałam blond włosy :angryy: ale już w 2 i 3 klasie w ogóle mnie nie brała, bo blondyna okazała się wredną, zarozumiała, pyskatą, znającą się lepiej na historii niż ona uczennicą :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 smallpati napisał(a):heh ona jest cała śmieszna i dziwna :evil_lol::evil_lol: musi z rozbiegu skakać bo inaczej nie umie :diabloti: mój potrafi wskoczyć na oparcie kanapy lub pralkę z miejsca :evil_lol::evil_lol: smallpati napisał(a): hehe to ciekawa pani :) A mówiłam jak w 1 kl liceum pani od historii na 3 po kolei pierwszych lekcjach zabrała do odpowiedzi i dostałam 3 pały z historii za wygląd bo miałam blond włosy :angryy: ale już w 2 i 3 klasie w ogóle mnie nie brała, bo blondyna okazała się wredną, zarozumiała, pyskatą, znającą się lepiej na historii niż ona uczennicą :diabloti: Ja u większości nauczycieli mam oceny za nazwisko:roll: częściej lepsze niż gorsze :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Tinka:) napisał(a):mój potrafi wskoczyć na oparcie kanapy lub pralkę z miejsca :evil_lol::evil_lol: Ja u większości nauczycieli mam oceny za nazwisko:roll: częściej lepsze niż gorsze :diabloti::evil_lol::evil_lol: dobry jest :evil_lol: No w sumie Moli z miejsca tez skoczy ale tylko na niskie rzeczy, ona ma takie krotkie nieporadne nogi :eviltong: Nooo moje nazwisko tez chyba nie ladne jest bo mnie tez za nazwisko nie lubieli :lol: Quote
Unbelievable Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 smallpati napisał(a):dobry jest :evil_lol: No w sumie Moli z miejsca tez skoczy ale tylko na niskie rzeczy, ona ma takie krotkie nieporadne nogi :eviltong: Nooo moje nazwisko tez chyba nie ladne jest bo mnie tez za nazwisko nie lubieli :lol: jak poszłam do sekretariatu szkoły to wiecie z czym dyrektorowi sie Grama rasa skojarzyła? ''a to te co tak wysoko skaczą?'':roll::evil_lol::evil_lol: ja mam 2 nauczycieli, którzy uczyli sie z moim tatą i prawie wszyscy uczyli moją siostrę- która lubiła popyskować :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 ale masz wytlumaczenie jakbys dostala zla ocene :P zed to ich wina hehe Quote
Unbelievable Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 smallpati napisał(a):ale masz wytlumaczenie jakbys dostala zla ocene :P zed to ich wina hehe jak dostanę złą ocenę to nawet wytłumaczenie nie pomaga :angryy: a ja idę malować- dobranoc!:loveu: Quote
NightQueen Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 to milego malowania zycze :) branoc Quote
Tilia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 halohalo, podoba mi się seria fotek w szeleczkach!! :) :) wesolutka z Moli babeczka :D ktoś chciał zdrowy tryb życia? hehe polecam www.trzymajforme.pl :P Quote
NightQueen Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 i skoczna ale Szczotki i tak nie pobije :evil_lol::evil_lol: Odżywiasz się zdrowo?;) Quote
Tilia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 czy odżywiam się zdrowo? czy ja wiem? i tak i nie ;) mięsa nie jem, ale niektóre niezdrowe rzeczy lubię ;) a serwis polecam, że tak powiem, bo to w pewnym sensie moje dzieci są ;) te z serwisu znaczy Quote
NightQueen Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 fajnie ta stronka jest zorganizowana ;) Fajnie że mięsa nie jesz, ja też próbuje się przełamac i nie jesc ale jakos mi to ciężko idzie :oops: Quote
Tilia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 na tej stronie mogłoby się więcej dziać, żeby chciało się do niej wracać... cóż, nie mi o tym decydować ;) co do niejedzenia mięsa - przestawienie się na wegetarianizm te -naście lat temu nie sprawiło mi problemu, byłam z tych dzieci co to godzinami przy kotleciku siedzą z surówką nie mając problemu :D ale mimo wszystko gotuję mięcho i to w dużych ilościach- dla TZa i psów... ech ci wegetarianie ;) Quote
NightQueen Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 pytanie mam co to jest to BMI? Ja jestem córką tatusia którego kocha mięso i do tego czasami gotuje dla ludzi, bo dobrze gotuje więc ludzie go błagają na kolanach żeby im zrobił pasztet czy coś takiego, podobnie mama, której specjalnością sa krokiety, a żeby śmiesznie było to ani jedno ani drugie kucharzem nie jest, tylko z zamiłowania :evil_lol: no i kurcze jak tu nie jeśc miecha w takim domu, jak ciągle zmuszają :shake: Quote
Tilia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 u mnie też wszyscy "wysoko mięśni" , tylko ja taka jakaś nietypowa... BMI to Body Mass Index, wskaźnik który mówi o tym, czy mamy prawidłową masę ciała. Tak ogólnie- ale dlaczego akurat tak się go wylicza nie mam pojęcia, nigdy się nie odchudzałam, w tym serwisie też zajmowałam się tylko i wyłącznie postaciami... wiesz, ja uważam, że każdy powinien sobie dietę (w sensie - sposób odżywiania, nie odchudzania) dobierać do swoich potrzeb- mnie służą zieleninki i inne rzeczy, na które np mój TZ patrzy z wyraźnym obrzydzeniem ;) Quote
gops Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 witanko :) fotki widzialam pikne :loveu: a wy o miesie gadacie..kurcze jak u rzeznika :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Hej gops :loveu: Mi jakoś dziwnie wyszedł ten wskaźnik to chyba źle wyliczyłam,aaa mam to gdzieś :evil_lol: Jak tylko się wyprowadzę z domu to zacznę, postaram się nie jeśc miecha, bo teraz naprawdę trudno mi, chociaż jak byłam mała to miałam pół roku bez mięsa, bo przypadkiem widziałam jak zabijali świnie :angryy:, to był dla mnie szok, a miałam mało lat, przez pół roku jak miałam zjeść kawałek mięsa to ryczałam nad talerzem. A filety pani ma? to bym chciała 2 dla pieska ;) Quote
Recommended Posts