NightQueen Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 No to pare nowych fotek Moli :) zawodowy kierowca prostujemy nogi heh chomik :P to jest moj kamyczek trawka belka Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 a wiesz paatii ze kupilam rozowa obroze??:cool3: heheh to twoj woz? Quote
NightQueen Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 to co prawde galeria Moli ale dodam pare fotek mojego poprzedniego psiaka - wandal Lacky :D cielatko na zdjeciach a byk na zywo :P I wszedzie to kochane i sliczne maslane oczka :D Maly terrorysta-oczkami caly dom zwojowal :D Quote
NightQueen Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='*luthien*']a wiesz paatii ze kupilam rozowa obroze??:cool3: heheh to twoj woz? No to teraz ty jestes rozowa dama :P A wiesz ze ja kupilam nowa obroze rozowa z kwiatuszkami :P autko rodzicow Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='smallpati']No to teraz ty jestes rozowa dama :P A wiesz ze ja kupilam nowa obroze rozowa z kwiatuszkami :P autko rodzicow ja kupilam z motylkami:D I do tego smycz:cool3: Rodzicow tez masz rozowych?:evil_lol: No bo ta kierownica...:oops: Quote
NightQueen Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='*luthien*']ja kupilam z motylkami:D I do tego smycz:cool3: Rodzicow tez masz rozowych?:evil_lol: No bo ta kierownica...:oops: hehehe trzeba bylo pisac ze ci o kierownice chodzi :P nie ona jest czerwona jak cale auto :D rodzice nie sa rozowi, zreszta ja tez nie bo wbrew pozora mam malo rozowych ciuchow :) tylko Molcia jest rozowa heh Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='smallpati']hehehe trzeba bylo pisac ze ci o kierownice chodzi :P nie ona jest czerwona jak cale auto :D rodzice nie sa rozowi, zreszta ja tez nie bo wbrew pozora mam malo rozowych ciuchow :) tylko Molcia jest rozowa heh haha no to spoko:cool3:Ja tam bardzo lubie rozowy kolor, ale nienawidze rozowego charakteru. Quote
NightQueen Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='*luthien*']haha no to spoko:cool3:Ja tam bardzo lubie rozowy kolor, ale nienawidze rozowego charakteru. heheehhe :D:D:D teraz mi bedziesz mowic ze mam rozowy charakter ? :D:D:D Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='smallpati']heheehhe :D:D:D teraz mi bedziesz mowic ze mam rozowy charakter ? :D:D:D mowilam, a czy mowic bede to jeszcze nie wiem:cool1: Quote
NightQueen Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='*luthien*']mowilam, a czy mowic bede to jeszcze nie wiem:cool1: hmm :) mi tam wszystko jedno bo za tydzien o tej godzinie mnie nie bedzie i nie bede czytac teo co piszecie :D Quote
NightQueen Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 P.S jak sie podoba moj nie rozowy spaniel :D Quote
BBeta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Już pisałam w tamtym temacie, ale jeszcze tu powtórze. Ślicznego miałaś spanielka :loveu: Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Nowe zdjecie Moli, co prawda sa juz w "fotografii" ale tutaj tez je zamieszcze :D Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='smallpati']hmm :) mi tam wszystko jedno bo za tydzien o tej godzinie mnie nie bedzie i nie bede czytac teo co piszecie :D milej podrozy:) to mi sie najbardziej podoba;) Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 milej podrozy heh dzieki ale bede cie denerwowac 2 dni :D Tez lubie to zdjecie Moli :D A to Moli kiedy wrocila do domku po wczesniejszej wyprawie (patrz zdjecia wyzej :P) noi opalanko Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 spoko juz mnie nie denerwujesz:lol: mialam zle dni:oops: :evil_lol: to ty juz za 2 dni wyjezdzasz?:crazyeye: Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*']spoko juz mnie nie denerwujesz:lol: mialam zle dni:oops: :evil_lol: to ty juz za 2 dni wyjezdzasz?:crazyeye: Ooo nie denerwuju cie heh chyba sie poprawialm :D Tak jade we wtorek :( Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='smallpati']Ooo nie denerwuju cie heh chyba sie poprawialm :D Tak jade we wtorek :( ooooo..... Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*']ooooo..... smutno ci? :( Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='smallpati']smutno ci? :( no:-(....... Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*']no:-(....... no to mi tez smutni :( Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 smallpati napisał(a):no to mi tez smutni :( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 *luthien* napisał(a)::-( :-( :-( :-( :-( ale juz tak sie nie zamartwiaj :D kiedys wroce heh Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 smallpati napisał(a):ale juz tak sie nie zamartwiaj :D kiedys wroce heh :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts