Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to co prawde galeria Moli ale dodam pare fotek mojego poprzedniego psiaka - wandal Lacky :D cielatko na zdjeciach a byk na zywo :P

I wszedzie to kochane i sliczne maslane oczka :D Maly terrorysta-oczkami caly dom zwojowal :D

Posted

[quote name='*luthien*']a wiesz paatii ze kupilam rozowa obroze??:cool3:

heheh to twoj woz?

No to teraz ty jestes rozowa dama :P
A wiesz ze ja kupilam nowa obroze rozowa z kwiatuszkami :P

autko rodzicow

Posted

[quote name='smallpati']No to teraz ty jestes rozowa dama :P
A wiesz ze ja kupilam nowa obroze rozowa z kwiatuszkami :P

autko rodzicow
ja kupilam z motylkami:D I do tego smycz:cool3: Rodzicow tez masz rozowych?:evil_lol: No bo ta kierownica...:oops:

Posted

[quote name='*luthien*']ja kupilam z motylkami:D I do tego smycz:cool3: Rodzicow tez masz rozowych?:evil_lol: No bo ta kierownica...:oops:

hehehe trzeba bylo pisac ze ci o kierownice chodzi :P nie ona jest czerwona jak cale auto :D rodzice nie sa rozowi, zreszta ja tez nie bo wbrew pozora mam malo rozowych ciuchow :) tylko Molcia jest rozowa heh

Posted

[quote name='smallpati']hehehe trzeba bylo pisac ze ci o kierownice chodzi :P nie ona jest czerwona jak cale auto :D rodzice nie sa rozowi, zreszta ja tez nie bo wbrew pozora mam malo rozowych ciuchow :) tylko Molcia jest rozowa heh haha no to spoko:cool3:Ja tam bardzo lubie rozowy kolor, ale nienawidze rozowego charakteru.

Posted

[quote name='*luthien*']haha no to spoko:cool3:Ja tam bardzo lubie rozowy kolor, ale nienawidze rozowego charakteru.

heheehhe :D:D:D teraz mi bedziesz mowic ze mam rozowy charakter ? :D:D:D

Posted

[quote name='smallpati']heheehhe :D:D:D teraz mi bedziesz mowic ze mam rozowy charakter ? :D:D:D
mowilam, a czy mowic bede to jeszcze nie wiem:cool1:

Posted

[quote name='*luthien*']mowilam, a czy mowic bede to jeszcze nie wiem:cool1:

hmm :) mi tam wszystko jedno bo za tydzien o tej godzinie mnie nie bedzie i nie bede czytac teo co piszecie :D

Posted

[quote name='smallpati']hmm :) mi tam wszystko jedno bo za tydzien o tej godzinie mnie nie bedzie i nie bede czytac teo co piszecie :D
milej podrozy:)

to mi sie najbardziej podoba;)

Posted

milej podrozy

heh dzieki ale bede cie denerwowac 2 dni :D

Tez lubie to zdjecie Moli :D

A to Moli kiedy wrocila do domku po wczesniejszej wyprawie (patrz zdjecia wyzej :P)

noi opalanko

Posted

[quote name='*luthien*']spoko juz mnie nie denerwujesz:lol: mialam zle dni:oops: :evil_lol:

to ty juz za 2 dni wyjezdzasz?:crazyeye:

Ooo nie denerwuju cie heh chyba sie poprawialm :D
Tak jade we wtorek :(

Posted

smallpati napisał(a):
ale juz tak sie nie zamartwiaj :D kiedys wroce heh

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: