Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Witamy :multi: i czekamy na fotki z rozwianą fryzurką. :cool3: :p :evil_lol:

gops napisał(a):
ooooo wrocilas :multi: a teraz chcemy foteczki :diabloti:

Tilia napisał(a):
Cześć small!! uzależniona od dogomanii i obróżek :D :D :D
właśnie, zdjecia, zdjęcia!

Zdjęcia, zdjęcia, nic tylko zdjęcia :diabloti: zaraz wam coś dam tylko swoją głowe poucinam :evil_lol:

betty_labrador napisał(a):
hehehe biedna Small cierpialas zapewne :-( :diabloti:

hehe- i to sie nazywa dogoMANIA :eviltong:

super ze wrocilas, pokazuj nam wszystkie zdjecia nawet z ta rozwichrzona czupryna :loveu:

Przeżyłam zawód miłosny :evil_lol:
Dogomania mnie kiedyś zabije :evil_lol:

Posted

Dobra dobra, macie cześć zdjęć (wyszłam potargana cała :evil_lol:)

Big Ben
i parlament nocą

wstrętna ja i Tower of London

Tower of London było więzieniem. Podobno nie było stamtąd ucieczki, ponieważ wejście było zaraz nad wodą - podpływano łódkami i tam prowadzono więźniów do celi, był też fortecą, więzieniem, pałacem, a nawet służył jako Zoo :evil_lol: a teraz jest tam muzeum ;)

Ja (znów :diabloti:) i yyy co to było... a wiem już :evil_lol: Tower Bridge, najstarszy (pierwszy na świecie) most zwodzony, czynny do dziś :)

Piccadilly Circus Miejsce rozpoznawalne na całym świecie głównie dzięki reklamom świetlnym takich firm jak np.: SANYO, McDonald's czy Coca-Cola, umieszczonym na jednym z rogów placu. W centralnym miejscu znajduje się fontanna z figurką Erosa. (sklep który był pod reklamą był najdroższym miejscem na świecie, był to Burger King, sprzedali go za miliony funtów) ;)

widać kawałek reklamy :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']oh jakie ladne zdjecia :)

[quote name='Vitka']Cudownie że już wróciłaś!!! Piękne zdjęcia:lol:

dzięki ;) zdjęcia ładniejsze byłyby gdyby mnie tam nie było, ale niestety nie mam zdjęć beze mnie, siostry czy mamy :diabloti:

[quote name='Tilia']No, zdjęcia są, i nasza forumowiczka, cała, z głową! :evil_lol:

podoba mi się forteca, można ją zwiedzać w środku?

heh no już dałam tą głowę, chociaż strasznie wyglądam bo było ciepło ale cały czas wiał mocny wiatr więc nie mogłam się poprawić do zdjęć :-( nawet włosów nie prostowałam :diabloti:

Tak twierdze można zwiedzać, tam jest muzeum ;) ale przyznam się że tam nie byłam bo stwierdziłam że jest mało ciekawe (ale będę miała jeszcze okazje zobaczyć to bo jadę tam na wakacie :diabloti:) z zewnątrz bardzo fajnie to wygląda, tylko to duży obiekt i trudno uchwycić całego na zdjęciu :shake:

[quote name='Mi.']jakie ladne zdjecia:loveu:z kim tam bylas? tez chce gdzies wyjechac:loveu:

poleciałam z siostrą do mojej mamy (bo tam pracuje) ;) Fajnie tam jest, mi się bardzo Londyn podoba i nawet się zastanawiam nad przeprowadzką tam na stałe (albo na dłuższy okres) :p wszystko się okaże w najbliższych miesiącach ;)

[quote name='gops']piekniaste foty :razz:

no to daje więcej :evil_lol:

Będę wklejać po troszku bo nie chce mi sie wszystkich na raz pomniejszać

Macie zdjęcia przed obróbką (muszę parę przyciemniać albo rozjaśnić bo warunki do robienia zdjęć były rożne, albo za duże słonce albo brak słońca i deszcz :roll:)

Fontanna (moja ulubiona) ;) między Trafalgar a Picadilly, na żywo robi większe wrażenie :loveu: tylko wyszłam jak trup :evil_lol:

Buckingham Pałac :) w nim mieszka Królowa Brytyjska , jest ogrodzony i nie da się zrobić zdjęć pałacu z bliska bo stoi 2 m ogrodzenie ;) więc to zdjęcie zrobiłam trzymając aparat między szczeblami ogrodzenia :p Pałacu nie można zwiedzać, jest tylko otwarty na okres 2 tygodni w czasie wakacji ;) kiedy Elżbieta wyrusza na wakacje do innego pałacu (WINDSOR)

i Buckingham ze mną :) albo ja z Buckinghamem

później dam wam resztę zdjęć ;)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']O wróciłas:D:D
Super;):)
Śliczne zdjęcia;)
Super musiało byc:)

świetnie było :) zawsze jest fajnie w Londynie :loveu: kocham tam latać

[quote name='Mi.'];)piękne zdjęcie, ślicznie wyszłaś
http://images33.fotosik.pl/203/ec7d8c0c9ed9f838med.jpg

ja chyba niedługo do paryża na kilka dni jade;)

wcale nie ślicznie :mad:
Fajnie :) też bym chciała się do Paryża przejechać :loveu: A co to jakaś wycieczka czy z rodzicami jedziesz?

[quote name='aleb']Patiiii wóciłaś :evil_lol: :multi: :multi: :multi:
Cudowne zdjęcia, weź mnie raz ze sobą :evil_lol:

cześć :) wróciłam wróciłam. Następny lot do Londynu będzie w wakacje więc się pakuj :evil_lol:

[quote name='Tinka:)']o, wróciłaś! :multi:

miałam jechać z klasą do Londynu, niestety są na to zbyt głupi...
też tak chcę!

Ja byłam w marcu rok temu z klasą w Londynie na wycieczce :) też fajnie było :loveu: w sumie nie z klasą tylko było 40 osób łączonych z różnych klas. A czemu wy nie jedziecie?

[quote name='Asia & Ginger']Small, fajne fotki. :cool3: :multi: :p
Ale ja tam nie widzę rozwichrzonej fryzurki. :eviltong:

cała jestem rozwiana :) i nie lubię nie mieć wyprostowanych włosów :placz: a tam nie mogłam wyprostować bo ciągle deszcz albo wiatr był :angryy: i wyszłam strasznie

Posted

smallpati napisał(a):
cała jestem rozwiana :) i nie lubię nie mieć wyprostowanych włosów :placz: a tam nie mogłam wyprostować bo ciągle deszcz albo wiatr był :angryy: i wyszłam strasznie

Oj, nie przesadzaj, wyszłaś bardzo ładnie. :cool3: :p

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Oj, nie przesadzaj, wyszłaś bardzo ładnie. :cool3: :p

uwierz że wyszłam strasznie :evil_lol:

[quote name='cocker']Mogę??? śliczna forterka podłogowa :multi: gdzie kupiłaś? w tesco? :diabloti:

w biedronce :diabloti:

Idę zaraz oglądać step up 2 :loveu::loveu:
ale najpierw dam wam kolejną część zdjęć, właściwie tylko 3 bo nie chciało mi się więcej pomniejszać :eviltong:

Z tyłu Pałac widać ;) a ten widok to ogrody Eli :) pełno ptactwa tam jest, od żurawi po czarne łabędzie i pelikany :)

i pełno takich skubańców, tylko mi zwiał zanim zdążyłam zdjęcie zrobić, bo się zorientował że nie mam czym mu zapłacić,a interesuje go tylko żarcie :evil_lol:

I oko Londynu w nocy

CDN kiedyś :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):

Ja byłam w marcu rok temu z klasą w Londynie na wycieczce :) też fajnie było :loveu: w sumie nie z klasą tylko było 40 osób łączonych z różnych klas. A czemu wy nie jedziecie?

bo nasza dyrektorka jest popieprzona, jak nie jadą 2 osoby to cała klasa nie może :angryy: