NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 hehe możliwe :D Ona pewnie już Myślała że będzie wiosna a tu śnieg i się załamała biedna ;) Ooo a ty kiedy opuszczasz Pl? Quote
gops Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ja dopiero 29 czerwca po szkole :eviltong: musze sie pilnie uczyc do konca a nie tak jak wy :evil_lol: pewnie tak moje tez myslaly ze wiosna a tu snieg spadl :roll: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 gops napisał(a):ja dopiero 29 czerwca po szkole :eviltong: musze sie pilnie uczyc do konca a nie tak jak wy :evil_lol: pewnie tak moje tez myslaly ze wiosna a tu snieg spadl :roll: :P my tez sie pilnie uczymy:evil_lol: tylko robimy sobie odpoczynek podczas szkoły:D:D nie można sie przecież przemęczac:D A we włoszech tez fajnie:) Moi rodzice byli:):):) Ja za to na wakacje chyba potem nigdzie nie jade:( ale w końcu coś za coś...:) Quote
NightQueen Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 ooo ucz sie pilnie :evil_lol: beznadziejny ten śmigus :shake: Quote
gops Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ja zostalam obudzona szklanka wody mineralnej na mej twarzy :roll: oczywiscie super jest miec rodzenstwo :roll: ja mam jeszcze dzialke na wsi i po wloszech jade na reszte wakacji na dzialke ze znajomymi no i oczywiscie biore moje psiny :razz: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 O to fajnie masz;) ja nie mam działki bo w domku mieszkam:P znaczy mam działke:P nad morzem ale tam nic nie ma tylko trawa wiec wiesz;p hehe:) na namiot mozna jechac tylko daleko od morza;/ To sie twoje psiny wybiegają:D:D Quote
gops Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 no baster juz od 10 lat ze mna tam jezdzi a kelli to beda pierwsze wakacje :) ja mam ta dzialke na mazurach nad jeziorem i domek jest :) ale mieszakm w bloku tak wogole :roll: Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Aaa to Baster ma tyle prawie co mój roki:P a kelli ma rok dopiero??:) O tez fajnie:):) :) Quote
gops Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 kella ma dopiero 6 miesiecy :roll: baster ma 10 lat i 3 miesiace ;) Quote
Sweet Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ojej to ona młodziutka jest:):) a jakiej rasy?? Moj kabis bedzie miał za tydzień i dwa dni 3 latka:):) hehe:P Quote
gops Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 witamy :) wstawac spiochy :eviltong: ona bezrasowa ;) mieszanka pita z boksem :roll: Quote
NightQueen Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 baby ale się tu rozgadałyście jak mnie nie było :evil_lol::evil_lol: łapówka zjawa aport pilnujemy kamyka (ma go między łapami) bllleee wieprzowinka ;) żujemy ucho Quote
NightQueen Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Mudik napisał(a):Surowe?, skąd masz? nie to jest wędzone ;) surowych chyba nie ma w sprzedaży, albo są bardzo rzadko, ja suce nie daje surowego mięsa bo go nie przyswaja, a po za tym gdzieś czytałam że psiak może się zarazić jakaś choroba od surowego mięsa, ale nie pamiętam jaka to nazwa była Quote
Mudik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Pewnie masz na myśli chorobę Ajuszkiego (od wieprzowiny surowej-ale to bardzo rzadka choroba) Ale wygląda to ucho jak surowe;-) Pozdrawiamy i Zapraszamy P.S ta obroża od taks jest boska Quote
NightQueen Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 no możliwe że ona tak się nazywała ;) ja mam szczęście do rzadkich chorób więc wole nie ryzykować :p Już byłam u was w galerii kilka razy ale się nie ujawniałam :) wasza obroża od taks też fajna (ta z tasiemek) Quote
gops Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 o foteczki :multi: piekniaste :loveu: a jakie wielkie to ucho :evil_lol: na dwa dni jej starczy :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 gops napisał(a):o foteczki :multi: piekniaste :loveu: a jakie wielkie to ucho :evil_lol: na dwa dni jej starczy :evil_lol: jakie dwa dni, ona ma to ucho już 4 dni :evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Moje by w pół godziny pochłoneły a sucz jeszcze szybciej chyba:evil_lol: To miło ,że bywasz, a tę obrożę to specjalnie chciałam w kolorach narodowych mojej rasy:lol: Pozdrawiamy! Quote
gops Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 small 4 dni?? moj baster ma wedzone kosci ktore maja po 40 cm dla psow srednich i zjada w dwa dni :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Mudik napisał(a):Moje by w pół godziny pochłoneły a sucz jeszcze szybciej chyba:evil_lol: To miło ,że bywasz, a tę obrożę to specjalnie chciałam w kolorach narodowych mojej rasy:lol: Pozdrawiamy! fajny pomysł z ta obrożą ;) Bywamy u ciebie ale traz obiecuję że się będę ujawniać :evil_lol: gops napisał(a):small 4 dni?? moj baster ma wedzone kosci ktore maja po 40 cm dla psow srednich i zjada w dwa dni :evil_lol: Moli jest niejadkiem, ucho i tak szybko zjada :diabloti: ona 4 dni go ma, a jeszcze jej została połowa ;) bo ona nie gryzie tego tylko liżę i czeka aż się samo rozpuści-leń mały :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ale boskie fotki:D:D hihi:) super:) ale chcemy wiecej:):) Quote
betty_labrador Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 smallpati napisał(a):nie to jest wędzone ;) surowych chyba nie ma w sprzedaży, albo są bardzo rzadko, ja suce nie daje surowego mięsa bo go nie przyswaja, a po za tym gdzieś czytałam że psiak może się zarazić jakaś choroba od surowego mięsa, ale nie pamiętam jaka to nazwa była czesc smallllll :loveu::loveu::loveu: fajną łapówkę dałąś nową :p Co do choroby, faktycznie istenieje, główne skupisko jest w wielkopolsce podobno. Ale i tak choroba rzadka-jak napisała Mudik. Tosca jest na Barfie 3 lata juz, i je od poczatku wieprzowine..jakos ryzykuje i jest ok ;) ale wiadomo strach zawsze jest. To choroba atakująca układ nerwowy. Świnie na nią rzadko chorują, najczęściej są jej nosicielami. Choroba Aujeszkyego jest niestety nieuleczalna :shake: jak po świętach Pati? :multi: Quote
Asia & Ginger Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 http://images34.fotosik.pl/190/57d4f9c7ef6155a3med.jpg Jak się skrada. :cool3: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gops Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 dziendobry :eviltong: co tam molli?? :razz: wstawac :diabloti: Quote
Recommended Posts