Unbelievable Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='NightQueen']wygląda jak jaszczurka :eviltong: wszystko mi jedno jak to się nazywa, za to nie jest mi wszystko jedno kiedy beagelek chce to zjeść :mad:[/QUOTE] no beagielek durny :diabloti: bez instynktu samozachowawczego jak moja bruma :loveu::evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='Unbelievable']no beagielek durny :diabloti: bez instynktu samozachowawczego jak moja bruma :loveu::evil_lol:[/QUOTE] wadliwy produkt w hodowli :diabloti: ale poważnie ona nie jest za mądra :evil_lol: jakiś czas temu aportowała z tarasu zabawkę, przebiegała z nią po schodkach (3 niskie schodki), udało jej się 10 razy, a za 11 razem zapomniała że tam są schody, wypierdzieliła się i przeorała sobie szczenę od spodu tak że krew pociekła, do tego przygryzła sobie język i przez parę dni z jedzeniem miała problem, ale oczywiście poleciała po zabawkę 12, 13, 14 raz, bo przecież to jej nei przeszkadzało w dalszej zabawie, za to w innych czynnościach już owszem Quote
NightQueen Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 (edited) Dora została wysterylizowana, zabieg młoda przeszła dobrze, przed chwilą ją odebrałyśmy ;) i o jednego championa na świecie mniej :diabloti::evil_lol: Edited November 19, 2013 by NightQueen Quote
NightQueen Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Wszystkim fanom Chlebka życzymy Wesołych Świąt Quote
Yorkomanka Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Temu chlebku trzeba by było obciąć grzywę :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='Yorkomanka']Temu chlebku trzeba by było obciąć grzywę :eviltong:[/QUOTE] dobrze wygląda :diabloti: Quote
phase Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 W Nowym Roku życzę Ci zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech taneczny, lekki krok będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu od sukcesu do sukcesu . :calus: Quote
betty_labrador Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 czesc :) ale fajne foteczki-dawno nie zagladałam :D Biegielek cudny i nie zna świata- musicie razem sie poduczyć co to płazy a co to gady :diabloti: Molcia jak zwykle cudna :D z uroczą minką :cool3: Quote
maxishine. Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 A Dora nie ma przypadkiem za cienkiej obrozy? (chodzi mi o szerokość ) :) Quote
NightQueen Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 phase napisał(a):W Nowym Roku życzę Ci zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech taneczny, lekki krok będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu od sukcesu do sukcesu . :calus: dziękuje, wzajemnie ;) betty_labrador napisał(a):czesc :) ale fajne foteczki-dawno nie zagladałam :D Biegielek cudny i nie zna świata- musicie razem sie poduczyć co to płazy a co to gady :diabloti: Molcia jak zwykle cudna :D z uroczą minką :cool3: nie fascynuje się ani gadami, ani płazami więc jest mie to wszystko jedno :diabloti: mogę ci poopowiadać o odmianach myszy rasowych :evil_lol: Yuki_ napisał(a):A Dora nie ma przypadkiem za cienkiej obrozy? (chodzi mi o szerokość ) :smile: której? na kilku zdjęciach ma 1,5 cm, ale ona była malutka wtedy i już jej nie nosi bo z niej wyrosła a na części zdjęć ma 2 cm furkidz - jest dobra dla psa jej wielkości, nie będziemy jej zakładać kołnierzy ortopedycznych ;) max 2,5 cm Quote
Ty$ka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 :mdleje: Sto lat temu u Was byłam. http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_9518_zpsb2de8b3e.jpg jaka mała kostecka :p Quote
NightQueen Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Ty$ka']:mdleje: Sto lat temu u Was byłam. http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_9518_zpsb2de8b3e.jpg jaka mała kostecka :p z dinozaura :diabloti: przeżyła 45 minut ['] :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Dobry mam zapłon, że masz drugiego psa. :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='FredziaFredzia']Dobry mam zapłon, że masz drugiego psa. :diabloti:[/QUOTE] nie mam :diabloti: tzn teoretycznie nie mam, praktycznie już mam :evil_lol: Dora to pies mojej siostry ale bardziej jest mój niż jej co było do przywidzenia Quote
Okamia Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='NightQueen']nie mam :diabloti: tzn teoretycznie nie mam, praktycznie już mam :evil_lol: Dora to pies mojej siostry ale bardziej jest mój niż jej co było do przywidzenia[/QUOTE] Skąd ja to znam? :evil_lol: Ja się tak dorobiłam kota :roll: BTW dlaczego beagle? :eviltong: Quote
NightQueen Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Okamia']Skąd ja to znam? :evil_lol: Ja się tak dorobiłam kota :roll: BTW dlaczego beagle? :eviltong:[/QUOTE] za niedługo dorobię się 3 psa zapewne :diabloti::evil_lol: Szczerze mówiąc nie mam pojęcia dlaczego ta rasa i chyba nigdy tego nie pojmę :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [CENTER]tadam ;) [IMG]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/takie/DSC_9791_zpsb253f1bd.jpg[/IMG] [IMG]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/takie/DSC_9788_zps422479b4.jpg[/IMG] [IMG]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/takie/DSC_9792_zps86c8b7b1.jpg[/IMG] [IMG]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/takie/DSC_9790_zps8ee534cf.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
asiak_kasia Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 niby, że fotki pieska, a tymczasem się chwali, że ją stać na zabawki i to firmowe! :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='asiak_kasia']niby, że fotki pieska, a tymczasem się chwali, że ją stać na zabawki i to firmowe! :evil_lol:[/QUOTE] lans musi być :diabloti: wszyscy mają konga - mam i ja :evil_lol: I nie stać mnie, będę teraz musiała jakiś bazarek zorganizować :diabloti::evil_lol: A tak w ogóle w temacie zabawek, przepadła mi ostatnio wubba kong, szukałam 4 dni, przesuwałam wszystkie łóżka i nie znalazłam, a wczoraj poszłam do sąsiadki, patrzę co tam leży, a tam wubba bo ta mała łajza sobie ją tam wyniosła :mad: zdjęcie specjalnie z zabawkami robione, bo zamówiłam konga i jest ogromny, M. ma trudności z złapaniem go :razz: Quote
asiak_kasia Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='NightQueen'] zdjęcie specjalnie z zabawkami robione, bo zamówiłam konga i jest ogromny, M. ma trudności z złapaniem go :razz:[/QUOTE] dobra, dobra, już się nie tłumacz :diabloti: Ja się przymierzam to woblera-ale znajać Poli grację i ynteligencje to ściany będą potrzaskane-wiec mam pewne wątpliwości :eviltong: a chlebek taka urocza, misiu przytulasek-Oleczka widzę z takim psem :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='asiak_kasia']dobra, dobra, już się nie tłumacz :diabloti: Ja się przymierzam to woblera-ale znajać Poli grację i ynteligencje to ściany będą potrzaskane-wiec mam pewne wątpliwości :eviltong: a chlebek taka urocza, misiu przytulasek-Oleczka widzę z takim psem :evil_lol:[/QUOTE] ehh a tak chciałam ukryć moje zamiary :diabloti: też myślałam o wolberze, tylko my mamy już pełno zabawek na smakołyki, nie wiem czy jest sens kupować kolejny, ale pewnie i tak kiedyś kupię :roll::evil_lol: mi tak M. wali o wszystko kulą smakulą (mam plastikową), szału idzie dostać I dlatego właśnie boje się zabrać M. na zlot :evil_lol: Quote
Wola istnienia. Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Widziałam w życiu niewiele begly, ale z ręką na sercu mogę powiedzieć, że większość z nich była strasznie... spasiona :shake: Fajnie wreszcie zobaczyć taki "zgrabny" okaz :evil_lol: Widzę, że ostatni post był napisany w lutym, żyje tutaj ktoś jeszcze? Quote
NightQueen Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='Wola istnienia.']Widziałam w życiu niewiele begly, ale z ręką na sercu mogę powiedzieć, że większość z nich była strasznie... spasiona :shake: Fajnie wreszcie zobaczyć taki "zgrabny" okaz :evil_lol: Widzę, że ostatni post był napisany w lutym, żyje tutaj ktoś jeszcze?[/QUOTE] Spasiony beagle to normalny widok, co mnie przeraża :roll: Dora utrzymuje dobrą wagę cały czas, a jest po sterylizacji, chociaż nie powiem że trochę to pracy kosztuje, bo ona zjada wszystko co się napatoczy, a jak nic nei dostanie to kradnie ogórki/maliny/pomidory z szklarni i ogrodu :p i Żyjemy, żyjemy, tylko w galerii nie chce mi się pisac ;) Quote
Recommended Posts