Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen'](...) ona bardziej zajęta jest wąchaniem, szukaniem, zadzieraniem z kotem niż człowiekiem ;)[/QUOTE]
Miło :eviltong: :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Bewarka napisał(a):
Zdjęcia jak z reklamy karmy :lol: ;) ahh jak ja uwielbiam szczeniaczki... :loveu: ukradnę ją!

Serio? chcesz ją? nawet ci dopłacę żebyś zabrała tego gada :diabloti::evil_lol:

Posted

Bewarka napisał(a):
Tata mnie wywali, ale co tam :loveu: dopłacać nie musisz, ale transport organizuj :D

tylko odbiór osobisty, bo gdybym ją zapakowała pocztą, to pewnie zjadłaby klatkę :diabloti:

vege* napisał(a):
na prawdę to diabeł nie pies patrząc na zdjęcia :evil_lol:

no wiesz :shake: ona dziś była naprawdę grzeczna jak na nią :diabloti:

Posted

Lucky. napisał(a):
genialny maluch.
moli chyba nie bardzo szczęśliwa ... :evil_lol:

Moli nie lubi szczeniaków, ruchliwych psów, psów które są nachalne, psów które mimo znaków ostrzegawczych nie odpuszczają, czyli wszystko to czym jest Dora :diabloti:

Serio dziś jestem dumna z młodej, paskudziła wyjątkowo mało jak na nią, zjadła zaledwie okulary, półżywą mysz, wiaderko, przegryzła 2 piłki, potargała skarpetkę i popruła mi pasek od aparatu ale to naprawdę mało jak na nią :diabloti::evil_lol: resztę dnia była fajna, kontaktowa. Potrafi już siadać na komendę i w powiedzmy że potrafi też leżeć, niestety ma problemy ze skupianiem się na czymkolwiek dłużej niż 15 sekund :evil_lol: ale za to zapowiada się że będzie fajnym sportowym psem, bo jest nakręcona na takie zabawy, a najlepiej co jej wychodzi to aportowanie - przynosi piłkę za każdym razem :loveu: ale ogólnie jest straszna :evil_lol:

Posted

dogadują się kiepsko i to bardzo :diabloti:
Moli szczeniąt nienawidzi, więc nienawidzi Dory, jak ją widzi ma już dosyć, a Dora jest nachalna i bardzo towarzyska, także ich socjalizacja przebiega bardzo ciężko, wręcz sobie nie wyobrażam że posiedzą na łóżku razem kiedykolwiek

Posted

Czyli taj jak mój Odie:p Nie znosi szczeniaków:roll: Kiedyś mialam przez 2 dni półroczną suczkę w typie westa. To był koszmar i dla Odinka bo mała za nim łaziła i zaczepiała go swoimi wielkimi łapskami i dla Bajki bo ją gryzł i dla mnie bo musiałam patrzeć jak mój pies jest ciągle smutny:roll:. Przez te 2 dni tylko z Bajką się bawiłam bo on wolał siedzieć wysoko na kanapie bo ona do teraz skakać nie umie. Kiedy ciotka po nią wróciła miałam już wszystkiego serdecznie dość:lol: Ale on czuję szczególną niechęć do bajki przez głupiego kuzyna który podstawiał mu ją pod nos jak była całkiem mała... Z 2 strony jak obaczy yorkowego szczeniaczka to MUSI do niego podejść bo by UMARŁ:lol: czyli 2 yorka chyba mogłe do domu sprowadzić bez większych protestów. Tylko na yorki tak reaguje, nie wiem z ką mu się to wzięło;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Rinuś']a co się stało?[/QUOTE]

a o którego pytasz? :diabloti:

Moli się mega rozwydrzyła, a raczej sąsiadka ją rozwydrzyła :angryy: ujada non stop !
Dora jest w paskudnym wieku, wbija zęby we wszystko, co mnie też mega wkurza, co gorsze mam z nią mieszkać przez cały długi tydzień, bo siostra jedzie na wczasy - zabije ją, normalnie ją zabije :evil_lol::diabloti:

Posted

ciekawa propozycja :diabloti:

sposób na ćwiczenie skupienia z 4 miesięcznym szczeniakiem? bo nie wytrzymuje 5 sekund w pozycji siad czy leżeć (tak - to potrafi zrobić), a wszystkie moje dotychczasowe skuteczne pomysły się skończyły :-o