Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Unbelievable']u mnie tlo jest biale, ale moli zdecydowanie w bardzo cieplej tonacji[/QUOTE]

wiem, ale to jest akurat dziwne,biorąc pod uwagę fakt że wcale nie ocieplałam zdjęcia, a wręcz odwrotnie, bo chciałam żeby tło było białe a nie żółte. Moli w pomieszczeniach w wyniku oświetlenia wygląda ciemniej niż przy naturalnym świetle, bo np. sweter ma kolor jak na żywo

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NightQueen']wiem, ale to jest akurat dziwne,biorąc pod uwagę fakt że wcale nie ocieplałam zdjęcia, a wręcz odwrotnie, bo chciałam żeby tło było białe a nie żółte. Moli w pomieszczeniach w wyniku oświetlenia wygląda ciemniej niż przy naturalnym świetle, bo np. sweter ma kolor jak na żywo[/QUOTE]
zwykłe żarówki mają bardzo ciepłe światło, trochę lepiej z energooszczędnymi ale te też są zbyt ciepłe jak do robienia zdjęć

Posted

[quote name='Unbelievable']zwykłe żarówki mają bardzo ciepłe światło, trochę lepiej z energooszczędnymi ale te też są zbyt ciepłe jak do robienia zdjęć[/QUOTE]

mam ledowe halogeny
ale to chya dodatkowo wina mojej lampy która już jest przepalona i trudno coś z niej wyciągnąć konkretnego

Posted

[quote name='NightQueen']mam ledowe halogeny
ale to chya dodatkowo wina mojej lampy która już jest przepalona i trudno coś z niej wyciągnąć konkretnego[/QUOTE]
to pewnie też w ciepłej tonacji : P niestety znalezienie światła o zimnej tonacji, lub chociaż o tonacji światła dziennego, graniczy z cudem :grins:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Skibka']Cześć kobietko!
Nie było mnie tu ho, ho!! chyba z 2lata będzie:evil_lol:
[URL]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/Sanstitre4_zpsc29b6b5d.jpg[/URL] Te drugie stworzonko też Twoje?:cool3:[/QUOTE]

Hej
Faktycznie zdradziłaś dogo :mad: nie ładnie

[quote name='zaba14']Zbolałe miny bo pewnie sie po nich wydzierałaś :P[/QUOTE]

ależ skąd :diabloti: smakołyk trzymałam i dać nie chciałam :eviltong:

[quote name='Iza.']A kto to Oskar ? :P[/QUOTE]

[quote name='Rinuś']to samo chciałam się zapytać :p[/QUOTE]

Oskar to Jack russell terier :diabloti:

Ja mam jakiś masakryczny miesiąc :shake: mam zamieszanie w pracy, problem ze szkołą który nie wiem czy w ogóle uda mi się rozwiązać, problemy z Tz'em :shake: dwa tygodnie temu moja ciocia miała zawał, leżała w śpiączce, we wtorek ją pochowaliśmy :-( dziś moja mama trafiła do szpitala, ma stan przedzawałowy, mam dość... jak się sypie to wszystko na raz

Posted

[quote name='Amber']Ojej to faktycznie niedobrze... Zdrowia twojej mamie życzę :calus:[/QUOTE]

dziękuje, przyda jej się zdrowie na pewno

Ja już jestem tak tym wszystkim zmęczona że sama wyląduje w psychiatryku za niedługo chyba :razz: a tu jeszcze święta czyli coś czego nie znoszę, bo nigdy mi się one dobrze nie kojarzyły i mam kolejne powody by dołączyć je do długiej już listy

Posted

[quote name='NightQueen']
Ja już jestem tak tym wszystkim zmęczona że sama wyląduje w psychiatryku za niedługo chyba :razz: a tu jeszcze święta czyli coś czego nie znoszę, bo nigdy mi się one dobrze nie kojarzyły i mam kolejne powody by dołączyć je do długiej już listy[/QUOTE]

no ja świąt nie znoszę :shake: zdrowia życzymy mamusi!