NightQueen Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Unbelievable']u mnie tlo jest biale, ale moli zdecydowanie w bardzo cieplej tonacji[/QUOTE] wiem, ale to jest akurat dziwne,biorąc pod uwagę fakt że wcale nie ocieplałam zdjęcia, a wręcz odwrotnie, bo chciałam żeby tło było białe a nie żółte. Moli w pomieszczeniach w wyniku oświetlenia wygląda ciemniej niż przy naturalnym świetle, bo np. sweter ma kolor jak na żywo Quote
Unbelievable Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='NightQueen']wiem, ale to jest akurat dziwne,biorąc pod uwagę fakt że wcale nie ocieplałam zdjęcia, a wręcz odwrotnie, bo chciałam żeby tło było białe a nie żółte. Moli w pomieszczeniach w wyniku oświetlenia wygląda ciemniej niż przy naturalnym świetle, bo np. sweter ma kolor jak na żywo[/QUOTE] zwykłe żarówki mają bardzo ciepłe światło, trochę lepiej z energooszczędnymi ale te też są zbyt ciepłe jak do robienia zdjęć Quote
NightQueen Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Unbelievable']zwykłe żarówki mają bardzo ciepłe światło, trochę lepiej z energooszczędnymi ale te też są zbyt ciepłe jak do robienia zdjęć[/QUOTE] mam ledowe halogeny ale to chya dodatkowo wina mojej lampy która już jest przepalona i trudno coś z niej wyciągnąć konkretnego Quote
Unbelievable Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='NightQueen']mam ledowe halogeny ale to chya dodatkowo wina mojej lampy która już jest przepalona i trudno coś z niej wyciągnąć konkretnego[/QUOTE] to pewnie też w ciepłej tonacji : P niestety znalezienie światła o zimnej tonacji, lub chociaż o tonacji światła dziennego, graniczy z cudem :grins: Quote
NightQueen Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 to mnie nei pocieszyłaś :evil_lol: ja i studyjne zdjęcia - to nie idzie w parze, wolę plener zdecydowanie Quote
siejka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 witam! :) piękny psiak i piękne zdjęcia :)) Quote
BBeta Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_3462_zps08726614.jpg Uważaj, żeby sobie zębów tym łańcuchem nie wybiła :eviltong: :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='BBeta']http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/DSC_3462_zps08726614.jpg Uważaj, żeby sobie zębów tym łańcuchem nie wybiła :eviltong: :diabloti: co najwyżej wpląta jej się łapa :diabloti: łańcuch od rowera musi być :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 a ja byłam standardowo jak co roku na dniu kobiet :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 nikt nie odwiedza galerii? się nie dziwie - sama tu nie zaglądam :diabloti: Moli i Oskar zbolałe miny :diabloti: Quote
Skibka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Cześć kobietko! Nie było mnie tu ho, ho!! chyba z 2lata będzie:evil_lol: http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/Sanstitre4_zpsc29b6b5d.jpg Te drugie stworzonko też Twoje?:cool3: Quote
zaba14 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Zbolałe miny bo pewnie sie po nich wydzierałaś :P Quote
Rinuś Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Iza.']A kto to Oskar ? :P[/QUOTE] to samo chciałam się zapytać :p Quote
NightQueen Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='Skibka']Cześć kobietko! Nie było mnie tu ho, ho!! chyba z 2lata będzie:evil_lol: [URL]http://i1087.photobucket.com/albums/j473/88NightQueen/Sanstitre4_zpsc29b6b5d.jpg[/URL] Te drugie stworzonko też Twoje?:cool3:[/QUOTE] Hej Faktycznie zdradziłaś dogo :mad: nie ładnie [quote name='zaba14']Zbolałe miny bo pewnie sie po nich wydzierałaś :P[/QUOTE] ależ skąd :diabloti: smakołyk trzymałam i dać nie chciałam :eviltong: [quote name='Iza.']A kto to Oskar ? :P[/QUOTE] [quote name='Rinuś']to samo chciałam się zapytać :p[/QUOTE] Oskar to Jack russell terier :diabloti: Ja mam jakiś masakryczny miesiąc :shake: mam zamieszanie w pracy, problem ze szkołą który nie wiem czy w ogóle uda mi się rozwiązać, problemy z Tz'em :shake: dwa tygodnie temu moja ciocia miała zawał, leżała w śpiączce, we wtorek ją pochowaliśmy :-( dziś moja mama trafiła do szpitala, ma stan przedzawałowy, mam dość... jak się sypie to wszystko na raz Quote
Amber Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ojej to faktycznie niedobrze... Zdrowia twojej mamie życzę :calus: Quote
NightQueen Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='Amber']Ojej to faktycznie niedobrze... Zdrowia twojej mamie życzę :calus:[/QUOTE] dziękuje, przyda jej się zdrowie na pewno Ja już jestem tak tym wszystkim zmęczona że sama wyląduje w psychiatryku za niedługo chyba :razz: a tu jeszcze święta czyli coś czego nie znoszę, bo nigdy mi się one dobrze nie kojarzyły i mam kolejne powody by dołączyć je do długiej już listy Quote
Rinuś Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='NightQueen'] Ja już jestem tak tym wszystkim zmęczona że sama wyląduje w psychiatryku za niedługo chyba :razz: a tu jeszcze święta czyli coś czego nie znoszę, bo nigdy mi się one dobrze nie kojarzyły i mam kolejne powody by dołączyć je do długiej już listy[/QUOTE] no ja świąt nie znoszę :shake: zdrowia życzymy mamusi! Quote
prochu Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Dużo dużo zdrówka dla mamusi, 3mam kciuki żeby wyszła ze szpitala. Śliczne masz te psiaki ;) Quote
Recommended Posts