Unbelievable Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='NightQueen']haha :evil_lol: oni przychodzą żebym Oskara maszynką zgoliła bo sypie się z niego masakrycznie, też masz tak z Gramem?[/QUOTE] mam ;) ale jak go zaczęłam czesać furminatorem mniej-więcej co tydzień to problem zdecydowanie się zmniejszył, a wychodziło z niego duuużo Quote
NightQueen Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Unbelievable']mam ;) ale jak go zaczęłam czesać furminatorem mniej-więcej co tydzień to problem zdecydowanie się zmniejszył, a wychodziło z niego duuużo[/QUOTE] oni przychodzą żeby go zgolić na krótko, ale przecież to nie za wiele daje, ale się uparli :p Quote
Unbelievable Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='NightQueen']oni przychodzą żeby go zgolić na krótko, ale przecież to nie za wiele daje, ale się uparli :p[/QUOTE] bez sensu : P daj im furminator za cenę strzyżenia :evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 A to takiego psa można też golić maszynką? :D wow.. :) Śliczna ta Twoja Moli :-) Unbelievable możesz pokazać jaki masz furminator dla swojego Grama?:) Quote
Unbelievable Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 http://www.futrzakowo.pl/produkt-5127.html taki ;) i wyczesuję tym i Brum, i Grama, tylko trzeba na prawdę mocno przyciskać Quote
NightQueen Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Unbelievable']bez sensu : P daj im furminator za cenę strzyżenia :evil_lol: tłumaczyłam ale nie dociera :p [quote name='zaba14']A to takiego psa można też golić maszynką? :D wow.. :) Śliczna ta Twoja Moli :-) Unbelievable możesz pokazać jaki masz furminator dla swojego Grama?:) twoją Miye też możesz opitolić maszynką ino to troszkę bezsensu,ale co tam :diabloti: ja mam taki furminator http://www.grotpro.com/product/image/2186/furminator_du__y.jpg Quote
zaba14 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Miye to od razu na łyso... :D śmieszna by była ;) tylko nie wiem czy by nie zmarzła, bo trzęsie się i z futrem.. muszę pomyśleć o kupnie tego furminatora, chociaż ja już nie wierzę że ona może się nie sypać, albo mniej sypać... :(( Quote
NightQueen Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Ciekawe jakby łysy stafik wyglądał :diabloti: spróbuj :cool3: :diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='NightQueen']sugerujesz coś? :mad::eviltong:[/QUOTE] nie , no co TY :D a TY masz dalej manie obrożową ? :eviltong: co to za rasa.. moim skromnym zdaniem to JTR z dalmatynczykiem :) Quote
NightQueen Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='betty_labrador']nie , no co TY :D a TY masz dalej manie obrożową ? :eviltong: co to za rasa.. moim skromnym zdaniem to JTR z dalmatynczykiem :)[/QUOTE] no jak widać - z tej choroby wyleczyć się nie da, choć jak widać próbuje :diabloti::evil_lol: Właśnie wróciłam do domu, miałam spotkanie z policjantami i po raz pierwszy dmuchałam w alkomat :evil_lol: zagadałam policjanta, już miał mnie chyba dość, bo mi drzwi zamykał :diabloti: Quote
Justa Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='NightQueen']Właśnie wróciłam do domu, miałam spotkanie z policjantami i po raz pierwszy dmuchałam w alkomat :evil_lol: zagadałam policjanta, już miał mnie chyba dość, bo mi drzwi zamykał :diabloti:[/QUOTE] No popatrz, a ja wczoraj dmuchałam :p Quote
NightQueen Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Justa']No popatrz, a ja wczoraj dmuchałam :p[/QUOTE] Ja nie ukrywam że się trochę zestresowałam, ale nie dmuchaniem, tylko mam rozbitą tylną lampę i bałam się, że obdarzą mnie mandacikiem za to, bo nie wolno tak jeździć, ale nawet nie pytali o to, a już miałam gotową wersję przyszykowaną :evil_lol: bo lampę nie rozbiłam ja tylko TZ, na parkingu, walnął jak cofał, uderzył w drugie auto, a przecież tym chwalić się nie będę policji :evil_lol: Quote
Justa Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='NightQueen']Ja nie ukrywam że się trochę zestresowałam, ale nie dmuchaniem, tylko mam rozbitą tylną lampę i bałam się, że obdarzą mnie mandacikiem za to, bo nie wolno tak jeździć, ale nawet nie pytali o to, a już miałam gotową wersję przyszykowaną :evil_lol: bo lampę nie rozbiłam ja tylko TZ, na parkingu, walnął jak cofał, uderzył w drugie auto, a przecież tym chwalić się nie będę policji :evil_lol:[/QUOTE] Ja też się trochę spięłam, bo coś nie umiałam skorzystać prawidłowo z alkomatu :mdleje: :p Quote
NightQueen Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Justa']Ja też się trochę spięłam, bo coś nie umiałam skorzystać prawidłowo z alkomatu :mdleje: :p[/QUOTE] Ja tez nie wiedziałam jak to się używa :evil_lol: za pierwszym razem źle dmucham, ale mnie to rozbawiło, zestresowałam sie tylko przez tą lampę Quote
betty_labrador Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 haha to po to te dmuchania w alkomat zeby sie naumiec :P a Wy od razu o mandaciku myslicie :diabloti: Ty Payi co mu żes nagadała ze Ci drzwi zamykał? że jako pies powinien kupić sobie juz nową obroże i Ty mu możesz w tym pomóc bo sie znasz ? :D Quote
vege* Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='zaba14']Miye to od razu na łyso... :D śmieszna by była ;) tylko nie wiem czy by nie zmarzła, bo trzęsie się i z futrem.. muszę pomyśleć o kupnie tego furminatora, chociaż ja już nie wierzę że ona może się nie sypać, albo mniej sypać... :(([/QUOTE] Kup furminator! Ja też myślałam, ze na Nukę już mi nic nie podziała, dostawała i tabletki i była czesana codziennie a i tak nic nie pomagało, musiałam biegać codziennie z odkurzaczem i odkurzać całe mieszkanie, jak zakupiłam furminator, problem zniknął. Czeszę ją co 2 dni, a mieszkanie mogę odkurzyć spokojnie co 3-4 dni i prawie kłaków nie ma, kocham to urządzenie :loveu::evil_lol: Quote
Sweet Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Pati niechże ktoś w końcu zrobi zdjęcie tego twojego drugiego tatuażu no! :P Powiedz temu twojemu TZ-towi, że ma ci zrobić i koniec, bo ja chcę :P haha:D Quote
dog193 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ja nie wiem, jak wy czeszecie krótkowłose psy furminatorem, ja próbowałam kilka razy, ale nic z Jupika nie wychodziło :D Quote
NightQueen Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 betty_labrador napisał(a):haha to po to te dmuchania w alkomat zeby sie naumiec :P a Wy od razu o mandaciku myslicie :diabloti: Ty Payi co mu żes nagadała ze Ci drzwi zamykał? że jako pies powinien kupić sobie juz nową obroże i Ty mu możesz w tym pomóc bo sie znasz ? :D A no tak sobie z nim rozmawiałam o dmuchaniu w alkomat i jak ludzie po spożyciu próbują zatuszować że nie pili, czyli zamiast wydychać to wciągają powietrze :evil_lol: Sweet napisał(a):Pati niechże ktoś w końcu zrobi zdjęcie tego twojego drugiego tatuażu no! :P Powiedz temu twojemu TZ-towi, że ma ci zrobić i koniec, bo ja chcę :P haha:D Nie mam zdjęcia, nie chce mi się go robić :eviltong: Musiałabym brać do Łukasza aparat a tego też mi się nie chce :evil_lol: dog193 napisał(a):Ja nie wiem, jak wy czeszecie krótkowłose psy furminatorem, ja próbowałam kilka razy, ale nic z Jupika nie wychodziło :D fajnie się czesze krótkowłose psy, lepiej niż długowłose. Ja M. w ogóle nie czesz furminatorem bo nie mam takiej potrzeby, ale robię to z innymi psami i włos fajnie wychodzi Quote
Sweet Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 NightQueen napisał(a): Nie mam zdjęcia, nie chce mi się go robić :eviltong: Musiałabym brać do Łukasza aparat a tego też mi się nie chce :evil_lol: Leń śmierdzący z ciebie:P a on nie ma aparatu? :P to jak on do Ciebie przyjedzie nich ci zrobi:P albo powiedz chociaz co ty tam masz:P a na zdjęcie jeszcze poczekam:P Quote
NightQueen Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Sweet napisał(a):Leń śmierdzący z ciebie:P a on nie ma aparatu? :P to jak on do Ciebie przyjedzie nich ci zrobi:P albo powiedz chociaz co ty tam masz:P a na zdjęcie jeszcze poczekam:P a ma gdzieś aparat ale ja zdjęć z nie-lustrzanki nie uznaje :diabloti: A bo ja wiem co to jest, coś pomiędzy kolibrem a feniksem chyba :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 NightQueen napisał(a):a ma gdzieś aparat ale ja zdjęć z nie-lustrzanki nie uznaje :diabloti: A bo ja wiem co to jest, coś pomiędzy kolibrem a feniksem chyba :evil_lol: haha :P Jak można nie wiedzieć jaki ma sie tatuaż?? :evil_lol: :P W każdym razie nakłoń tego swojego TZ'ta żeby zrobił to foto, bo chcę widzieć :P Quote
NightQueen Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Sweet napisał(a):haha :P Jak można nie wiedzieć jaki ma sie tatuaż?? :evil_lol: :P W każdym razie nakłoń tego swojego TZ'ta żeby zrobił to foto, bo chcę widzieć :P ja wiem jak on wygląda, ja ino nie wiem co to jest :evil_lol::diabloti: Quote
NightQueen Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 zdjęcie z tel. jakością nie cieszy :p A mój głupol wskoczył dziś do Wisły :evil_lol: bo się psu popływać chciało, no cóż, wymagała prania gdyż była bardzo czysta i pachnąca :diabloti: Quote
Victoria Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Siemka :cool3:[COLOR=#ffffff]......................[/COLOR] Quote
Recommended Posts