Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://desmond.imageshack.us/Himg198/scaled.php?server=198&filename=dsc0862re.jpg&res=landing[/URL]

Strasznie zazdroszczę! Co to dokładnie za miejsce?

Posted

[quote name='NightQueen']a nie wypoczęłam, przyjechałam jeszcze bardziej zmęczona :evil_lol: wejście na szczyt i jazda na Słowacji - rowerem pokazała mój brak kondycji :shake: ale było fajnie :loveu:
[/QUOTE]

Nie lubię jak coś pokazuje brak mojej kondycji :evil_lol: Ale też bym sobie pojechała na Słowacje rowerem :razz:

Posted

[quote name='Bewarka']Czyli nie uda Ci się nawet na chwile nas odwiedzić...? ;)

Łoł jakie widoki :loveu:

jak widać nie :diabloti:

[quote name='Ty$ka']Przepięknie :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Pieknie tam :)

[quote name='bianka19']cudownie.;) przepiękne zdjęcia robisz.:D

bardzo ładnie było, sama w szoku byłam, że tak mi się podobało bo gór nie lubię

[quote name='Endher']http://desmond.imageshack.us/Himg198/scaled.php?server=198&filename=dsc0862re.jpg&res=landing :modla:

Strrrasznie zazdroszczę! Co to dokładnie za miejsce? W sumie Słowacja nie tak daleko, wypadałoby kiedyś ją pozwiedzać :cool3:

Byliśmy w Leśnicy (Lesnica)
Ja byłam x-lat temu na koloni na Słowacji ale z tego co pamiętam to nie podobało mi się aż tak bardzo :diabloti:

[quote name='Talia']Nie lubię jak coś pokazuje brak mojej kondycji :evil_lol: Ale też bym sobie pojechała na Słowacje rowerem :razz:

ja też nie, na szczęście nie byłam osamotniona jeśli chodzi o brak kondycji :evil_lol:

A dziś wróciłam z Bułgarii :loveu: i dopiero dochodzę do siebie pomału, powiem tylko że REWELACJA :loveu:
i przywiozłam pamiątkę w postaci kolejnego tattoo :diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']To teraz czekamy na foty z Bułgarii i na zdjęcia tatuażu, bo jestem ciekawa co to ^^ :D

zobaczysz na fb :diabloti: tu dam kilka tylko

zgrabne pupcie :loveu: niech sobie nikt nie myśli że wszystko wygląda jak w reklamach :diabloti:

z cyklu "Polak potrafi" - statyw plażowej roboty :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
zobaczysz na fb :diabloti: tu dam kilka tylko

Widziałam:P ale tatuaż chcę :P:P :eviltong:
Masz boskie sandałki:P właśnie dzisiaj je na allegro znalazła i teraz patrze: O Pati ma te piękne sandałki :eviltong:

Posted

Sweet napisał(a):
Widziałam:P ale tatuaż chcę :P:P :eviltong:
Masz boskie sandałki:P właśnie dzisiaj je na allegro znalazła i teraz patrze: O Pati ma te piękne sandałki :eviltong:

tatoo się musi zagoić by wyjść w miarę konkretnie na zdjęciu ;)

toż to z allegro mam :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
tatoo się musi zagoić by wyjść w miarę konkretnie na zdjęciu ;)

toż to z allegro mam :diabloti:

To chociaż powiedz mniej więcej gdzie i co to jest :P Bo mnie ciekawość zżera :P
A no widzisz ^^ Prześliczne są :loveu:

Posted

betty_labrador napisał(a):
czesc fajnie Was widziec :D znow w pełnym wigorze i wypoczynku :D

a basen jaki ma Molly-taki sam leży u mnie w lesie od kilku lat, troche wyszczerbiony ale dobry zbiornik na wode do picia dla psow na spacerze :evil_lol:

Hej
o jak ja dawno cię nie czytałam :p

Moli basen leży na wsi, bo ja mieszkam w bloku i nie mam go gdzie trzymać, a wymiarowo na balkonie się nie mieści, więc korzysta z niego tylko gdy jedziemy pooddychać świeżym powietrzem :p

Posted

faktycznie, dużo osób przestało się regularnie odzywać, mnie samej zdarza się znikać na kilka miesięcy, bo zwyczajnie brakuje mi czasu

No niestety, nie mam ogródka i kiszę się w blokach :-(

Posted

NightQueen napisał(a):
faktycznie, dużo osób przestało się regularnie odzywać, mnie samej zdarza się znikać na kilka miesięcy, bo zwyczajnie brakuje mi czasu

No niestety, nie mam ogródka i kiszę się w blokach :-(

no wszyscy podorastali i rzadziej poprostu siedza na dogo :D maja teraz prawie lub juz dorosłe życie ":) ale chyba to dobrze-zmiany zawsze sa czymś dobrym :)

ja ostatnio tez mieszkam w Wawie-zrezygnowałam z lasów na rzecz tych głupich dojazdow prawie 2godz w jedna strone :D

Posted

oo ale fajnie, że jesteście.:lol: ja też do Bułgarii jadę niedługo.:roll:

sandałki śliczne tak jak mówicie, a za to jaki piękny kolor, a i pokazuj ten tatuaż.:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

dog193 napisał(a):
Pati, kiedy masz czas się spotkać czy coś? ;) Musisz wreszcie się zobaczyć ze swoim dzieckiem chrzestnym :D

Generalnie fajnie by było się zobaczyć ;)

Wiem wiem, tylko u mnie ciężko z czasem, obecnie mam masę egzaminów, więc dopiero jak je pozaliczam będę myślała o spotkaniu, ale coś zreorganizować trzeba ;)

Talia napisał(a):
Jakie to jest słodkie :loveu: Tak bym tuliła, ze by oczka wyszły :evil_lol:

ona i tak już ma oczy za duże :evil_lol:

dodałabym więcej zdjęć, ale się nie da :roll: dogo coś znów szwankuje

Posted

dog193 napisał(a):
A jak tam sprawa psa dla siostry? :)

na razie wstrzymane, bo pojawiały się kolejne komplikacje z ogrodzeniem, pecha mają, jak nie murki z których schodziła farba, to deski niewymiarowe, a obecnie nie mogą znaleźć konstrukcji na bramę, a póki ogrodzenia nie będzie to i psa nie będzie z wiadomych powodów, a gdyby nie te wszystkie komplikacje to pies byłby już dawno, ale za to przyplątał się do niej kot, a raczej kotka, z imieniem na cześć poprzedniej kotki czyli Gracja, ba nawet wygląda identycznie :p przyszła o 3 nad ranem, w połowie udanej imprezy i cuciła kolegę zalanego w trupa :diabloti: lizała go po głowie i tak już została :evil_lol: dzieciak 4 miesiące ma i kuleje na nogę, ale to stary uraz i nie da się z tym nic zrobić, ale kotka ma super charakter :loveu:

Posted

Talia też kiedyś chciała mieć kotka, bardzo chciała. W szczególności małego, czarnego... I Talia spotkała takiego na spacerze, biedny kotek przełożył łapkę przez obrożę, zabiła go psimi smakołykami, złapała, a kotek się odwinął, ugryzł i uciekł...
Potem Talia chodziła na serie pięciu zastrzyków i już nie chciała kotka...

:diabloti: :diabloti: :diabloti: