NightQueen Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Grubas :mad: Dlugo was nie bylo ;) Grubas bo nie mam czasu kiedy ją wybiegać :shake: praca, szkoła, praca, szkołą i tak w koło :razz: Z tego samego powodu na dogo nie siedzę. Dziś dopiero znalazłam więcej czasu więc byłyśmy na dłuższym spacerze, a tak to tragedia :shake: Quote
Ty$ka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 W końcu raczyłyście się odezwać :D Moli jest świetna, a jej fryz bardzo mi się podoba :loveu: Quote
NightQueen Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Ty$ka napisał(a):W końcu raczyłyście się odezwać :D Moli jest świetna, a jej fryz bardzo mi się podoba :loveu: że niby tacy stęsknieni byliście za mną? :diabloti: trudno uwierzyć :evil_lol: Mam wreszcie wolny CAŁY weekend :multi::multi:pierwszy raz od stycznia :razz: wiec jadę na wieś z M., popstrykam jakieś zdjęcia może, o ile nikona nie zapomnę :diabloti: Quote
Unbelievable Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 a zastanwiałam się ostatnio co z tobą :diabloti: Moli serio wygląda jak chlebek :grins: Quote
Izabela124. Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg502/scaled.php?server=502&filename=dsc0254da.jpg&res=landing Moli ma super obróżkę :) Quote
NightQueen Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [quote name='Unbelievable']a zastanwiałam się ostatnio co z tobą :diabloti: Moli serio wygląda jak chlebek :grins: chodzenie do szkoły to świetna opcja, tęsknie za tym niesamowicie - miałam więcej czasu na wszystko :placz: jak graham :diabloti: [quote name='Izabela124.']http://desmond.imageshack.us/Himg502/scaled.php?server=502&filename=dsc0254da.jpg&res=landing Moli ma super obróżkę :) furkiz :p też mi się podoba Quote
Sweet Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 O Pati :D :D Jak ja dawno Molci nie widziałam :O Piękna jest jak zawsze :loveu: Quote
NightQueen Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='Sweet']O Pati :D :D Jak ja dawno Molci nie widziałam :O Piękna jest jak zawsze :loveu: ukrywałam się przed tobą :diabloti: Moli zarośnięta, wygląda jak koza :razz: Quote
Ty$ka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Mnie tez się basenowe podobają :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg85/scaled.php?server=85&filename=dsc0524t.jpg&res=landing - padłam :lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ona cos widzi w ogole :evil_lol: ? Swietne basenikowe ;) Quote
C&B Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Skąd macie basen? :grins: Pradsonowi by się spodobał taki prezent, więc muszę zainwestować :diabloti: Quote
DomixX Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Pięknie wygląda w tej obroży.. I jaka zadowolona z zabaw w basenie.:) W takie upały to nic tylko siedzieć w basenie.. Quote
NightQueen Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Marta_Ares']ale świetne te basenowe :loveu: :loveu: ona ma hopla na ptk. tego basenu i o ile boi się wody z węża ogrodowego (ma powody :diabloti:) to stoi przy basenie dopóki go nie napełnię bo się doczekać nie może :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Mnie tez się basenowe podobają :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg85/scaled.php?server=85&filename=dsc0524t.jpg&res=landing - padłam :lol: a dziękuje ;) [quote name=':: FiGa ::']Ona cos widzi w ogole :evil_lol: ? Swietne basenikowe ;) już widzi :diabloti: wreszcie ją obcięłam [quote name='FredziaFredzia']Fajny ten basen macie ;) trwały przynajmniej, bo już dmuchany załatwiła :diabloti: [quote name='C&B']Skąd macie basen? :grins: Pradsonowi by się spodobał taki prezent, więc muszę zainwestować :diabloti: wiesz co, nawet już nie pamiętam, bo basen ma 2 albo 3 lata, ale kupowany był w jakimś sklepie typu castorama [quote name='DomixX']Pięknie wygląda w tej obroży.. I jaka zadowolona z zabaw w basenie.:) W takie upały to nic tylko siedzieć w basenie.. no dokładnie, w takie upały to tylko zimna woda :loveu: A ja nie mam czasu na nic, teraz trochę czasu mam żeby odpisać gdyż TZ strzelił mi focha i mnie nie chce u siebie :diabloti::evil_lol: jestem po remoncie pokoju, jeszcze nie skończonym - brakuje mebli :diabloti: także pudło zwane komputerem stoi na ziemi, ciuchy leżą gustownie rozrzucone na krześle :loveu: i wszystko wszędzie się pląta, nie mam jeszcze rolety więc sąsiedzi widzą wsio co robię w pokoju :loveu: nie posiadam krzesła więc używam legowiska Moli w tym celu, a tym faktem nie jest ona pocieszona :eviltong: W piątek jadę na weekend w Pieniny, do Szczawnicy bo udało mi się po 5 miesiącach pracy wysępić wolny weekend, co jest dosłownie cudem i już zapewne się nie powtórzy :razz: A już się nie mogę doczekać sierpnia i wczasów :loveu: A Moli jak to Moli, żyje i ma się dobrze, poprawiamy jej stosunki z kotami, które normalnie traktuje jak coś co trzeba zagryźć, a teraz sąsiadka sprowadziła sobie dwa i to małe i chodzą przed blokiem, więc M. jest uczona że kotków się nie zjada ! nawet jej dobrze idzie, bo zaczyna je lekceważyć, choć wczoraj jej coś się odkleiło w mózgu i chciała nieco przycisnąć malucha, ale trafiła na wojowniczo nastawioną kotkę i dostała po nosie :diabloti: minę miała obłędną, coś pomiędzy "już nie żyjesz" a "jak śmiałaś" :evil_lol: koniec opowieści, idę się spakować na weekend, odezwę się znów za pół roku :diabloti::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Wypocznij porzadnie ;) I powodzenia z kotami :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Wypocznij porzadnie ;) I powodzenia z kotami :diabloti: a nie wypoczęłam, przyjechałam jeszcze bardziej zmęczona :evil_lol: wejście na szczyt i jazda na Słowacji - rowerem pokazała mój brak kondycji :shake: ale było fajnie :loveu: ostrość padła przy pomniejszaniu, ale nie chce mi się z tym walczyć :diabloti: Pija ktoś wodę - Kinga Pienińska? :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Molinka :loveu::loveu: jak ja jej dawno nie widziałam, I jeszcze na zlocie nie będzie :-( Quote
NightQueen Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Bartiśkowa_ napisał(a):Molinka :loveu::loveu: jak ja jej dawno nie widziałam, I jeszcze na zlocie nie będzie :-( no niestety, siła wyższa że nie jedziemy :/ nie pasują mi terminy, praca i Tz :diabloti::evil_lol: a Moli jest tak samo szurnięta jak była :diabloti: Quote
Bewarka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Czyli nie uda Ci się nawet na chwile nas odwiedzić...? ;) Łoł jakie widoki :loveu: Quote
Recommended Posts