Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Grubas :mad:

Dlugo was nie bylo ;)

Grubas bo nie mam czasu kiedy ją wybiegać :shake: praca, szkoła, praca, szkołą i tak w koło :razz: Z tego samego powodu na dogo nie siedzę. Dziś dopiero znalazłam więcej czasu więc byłyśmy na dłuższym spacerze, a tak to tragedia :shake:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty$ka napisał(a):
W końcu raczyłyście się odezwać :D

Moli jest świetna, a jej fryz bardzo mi się podoba :loveu:

że niby tacy stęsknieni byliście za mną? :diabloti:
trudno uwierzyć :evil_lol:

Mam wreszcie wolny CAŁY weekend :multi::multi:pierwszy raz od stycznia :razz: wiec jadę na wieś z M., popstrykam jakieś zdjęcia może, o ile nikona nie zapomnę :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']a zastanwiałam się ostatnio co z tobą :diabloti: Moli serio wygląda jak chlebek :grins:

chodzenie do szkoły to świetna opcja, tęsknie za tym niesamowicie - miałam więcej czasu na wszystko :placz:

jak graham :diabloti:

[quote name='Izabela124.']http://desmond.imageshack.us/Himg502/scaled.php?server=502&filename=dsc0254da.jpg&res=landing Moli ma super obróżkę :)

furkiz :p też mi się podoba

Posted

[quote name='Sweet']O Pati :D :D
Jak ja dawno Molci nie widziałam :O
Piękna jest jak zawsze :loveu:

ukrywałam się przed tobą :diabloti:

Moli zarośnięta, wygląda jak koza :razz:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marta_Ares']ale świetne te basenowe :loveu: :loveu:

ona ma hopla na ptk. tego basenu i o ile boi się wody z węża ogrodowego (ma powody :diabloti:) to stoi przy basenie dopóki go nie napełnię bo się doczekać nie może :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Mnie tez się basenowe podobają :loveu:

http://desmond.imageshack.us/Himg85/scaled.php?server=85&filename=dsc0524t.jpg&res=landing - padłam :lol:

a dziękuje ;)

[quote name=':: FiGa ::']Ona cos widzi w ogole :evil_lol: ?

Swietne basenikowe ;)

już widzi :diabloti: wreszcie ją obcięłam

[quote name='FredziaFredzia']Fajny ten basen macie ;)

trwały przynajmniej, bo już dmuchany załatwiła :diabloti:

[quote name='C&B']Skąd macie basen? :grins: Pradsonowi by się spodobał taki prezent, więc muszę zainwestować :diabloti:

wiesz co, nawet już nie pamiętam, bo basen ma 2 albo 3 lata, ale kupowany był w jakimś sklepie typu castorama

[quote name='DomixX']Pięknie wygląda w tej obroży..
I jaka zadowolona z zabaw w basenie.:) W takie upały to nic tylko siedzieć w basenie..

no dokładnie, w takie upały to tylko zimna woda :loveu:

A ja nie mam czasu na nic, teraz trochę czasu mam żeby odpisać gdyż TZ strzelił mi focha i mnie nie chce u siebie :diabloti::evil_lol: jestem po remoncie pokoju, jeszcze nie skończonym - brakuje mebli :diabloti: także pudło zwane komputerem stoi na ziemi, ciuchy leżą gustownie rozrzucone na krześle :loveu: i wszystko wszędzie się pląta, nie mam jeszcze rolety więc sąsiedzi widzą wsio co robię w pokoju :loveu: nie posiadam krzesła więc używam legowiska Moli w tym celu, a tym faktem nie jest ona pocieszona :eviltong: W piątek jadę na weekend w Pieniny, do Szczawnicy bo udało mi się po 5 miesiącach pracy wysępić wolny weekend, co jest dosłownie cudem i już zapewne się nie powtórzy :razz: A już się nie mogę doczekać sierpnia i wczasów :loveu: A Moli jak to Moli, żyje i ma się dobrze, poprawiamy jej stosunki z kotami, które normalnie traktuje jak coś co trzeba zagryźć, a teraz sąsiadka sprowadziła sobie dwa i to małe i chodzą przed blokiem, więc M. jest uczona że kotków się nie zjada ! nawet jej dobrze idzie, bo zaczyna je lekceważyć, choć wczoraj jej coś się odkleiło w mózgu i chciała nieco przycisnąć malucha, ale trafiła na wojowniczo nastawioną kotkę i dostała po nosie :diabloti: minę miała obłędną, coś pomiędzy "już nie żyjesz" a "jak śmiałaś" :evil_lol: koniec opowieści, idę się spakować na weekend, odezwę się znów za pół roku :diabloti::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wypocznij porzadnie ;)
I powodzenia z kotami :diabloti:

a nie wypoczęłam, przyjechałam jeszcze bardziej zmęczona :evil_lol: wejście na szczyt i jazda na Słowacji - rowerem pokazała mój brak kondycji :shake: ale było fajnie :loveu:

ostrość padła przy pomniejszaniu, ale nie chce mi się z tym walczyć :diabloti:

Pija ktoś wodę - Kinga Pienińska?

:diabloti:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Molinka :loveu::loveu: jak ja jej dawno nie widziałam,

I jeszcze na zlocie nie będzie :-(

no niestety, siła wyższa że nie jedziemy :/ nie pasują mi terminy, praca i Tz :diabloti::evil_lol:

a Moli jest tak samo szurnięta jak była :diabloti: