Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

darii_iia napisał(a):
No...jednak owłosione, mokre mordki dają więcej ''uroku'' niż ogolona, mokra mordka. :diabloti:

zdecydowanie tak :evil_lol:
zwłaszcza jak się jest tak brzydkim jak M. - wlosy czynią cuda :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
zdecydowanie tak :evil_lol:
zwłaszcza jak się jest tak brzydkim jak M. - wlosy czynią cuda :diabloti:

No wieeesz. Biedna Molly...własna ''matka'' nie docenia jej naturalnego piękna. :evil_lol:

Posted

darii_iia napisał(a):
No wieeesz. Biedna Molly...własna ''matka'' nie docenia jej naturalnego piękna. :evil_lol:

no cóż, ja potrafię docenić wyłącznie jej wewnętrzne piękno :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
100% antykoncepcja, ani jajc ani jajników :evil_lol::evil_lol:

to prawie jak 200% antykoncepcji :evil_lol:

Moli przeurocza na tych fotach ze spa :loveu:

Posted

Piękna Moli :D Ona jest mega śmieszna jak jest mokra :diabloti: :evil_lol:
a jak wygląda po wyjściu ze spa?? ^^

Kabi tez dzisiaj miał kąpiel :evil_lol:

Posted

zawsze się dziwiłam jak można kąpać psa z nalaną doi wanny wodą:crazyeye: mój nigdy przenigdy nie kąpał się stojąc w wodzie przecież po 1 płukaniu woda jest CZARNA:roll: i nie widzi mi się żeby taki pies stojący w takiej wodzie był dokładnie umyty:evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
to prawie jak 200% antykoncepcji :evil_lol:

Moli przeurocza na tych fotach ze spa :loveu:

nie prawie, tylko na pewno :evil_lol:

Sweet napisał(a):
Piękna Moli :D Ona jest mega śmieszna jak jest mokra :diabloti: :evil_lol:
a jak wygląda po wyjściu ze spa?? ^^

Kabi tez dzisiaj miał kąpiel :evil_lol:

Jak jest sucha też jest mokra :diabloti:

Po wyjściu z wanny otrzepuje się, chlapią wodą wszędzie więc zdjęć nie robię bo mam szkło zachlapane ;)

na wiosnę trzeba psa odpicować :evil_lol:

Yorkomanka napisał(a):
zawsze się dziwiłam jak można kąpać psa z nalaną doi wanny wodą:crazyeye: mój nigdy przenigdy nie kąpał się stojąc w wodzie przecież po 1 płukaniu woda jest CZARNA:roll: i nie widzi mi się żeby taki pies stojący w takiej wodzie był dokładnie umyty:evil_lol:

Po zimie zawsze leję wodę do wanny i ją w niej stawiam, bo ma całe czarne nogi od sadzy i nie da się tego wyprać, nie odmaczając wcześniej brudu. Po drugie to dla niej frajda, bo ile się nie lubi kąpać jak leje się strumień wody, to lubi kiedy może brodzić w wodzie. Po za tym chyba naturalną rzeczą jest, że po wypuszczeniu wody z wanny, spłukuje psa jeszcze czystą wodą.

Posted

Dla mojego nalana do wody wanna była by tylko dodatkowym stresem:roll: jedyna chwila kiedy jest w wodzie i się nie boi to jak sam wejdzie do jeziorka za badylem:lol: a i tam co najwyżej do brzucha się zamoczy.

Posted

[quote name='NightQueen']
Jak jest sucha też jest mokra :diabloti:

Po wyjściu z wanny otrzepuje się, chlapią wodą wszędzie więc zdjęć nie robię bo mam szkło zachlapane ;)

na wiosnę trzeba psa odpicować :evil_lol:

pati jakie to zdanie ma głęboki sens :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Chyba miało być że jest też śmieszna :eviltong:

No kabi też.. ale wiesz po wysuszeniu :cool3::eviltong:

No dokładnie, musi się jakoś prezentować :eviltong::diabloti:

• 1 month later...
Posted

czesc.

przyszlam odwiedzic tą zmokła kure :diabloti: No normalnie zrobiłaś ja na bóstwo :evil_lol: :) Do mnie do sklepu przychodzi czasem taki york-w typie yorka -i Mollie na niektorych fotkach tak mi go rpzypomina ze nie watpie ze ma domieszke tych szczurowatych :D

Myszek szkoda :( ja tez mialam kiedys dwie, rozmnazaly sie, ale dalam sobie spokoj, bo to wiecej sprzatania niz przyjemnosci ze zwierzatka i one sie meczyly z lekka. co to za zycie w klatce na trocinach :roll:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...