NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):Ja ciągle jakieś cista, ciasteczka, obiady i inne cuda niewidy :evil_lol: ale rafaello to raczej byś nie pogardziła :loveu::loveu: nie lubię życzeń ale nawzajem :P ja też nie lubię, ale podobały mi się gify :evil_lol::evil_lol: zależy jakie rafaello bo nie wszyscy robią dobre :p chociaż ty zapewne robisz pyszne :loveu: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):ja też nie lubię, ale podobały mi się gify :evil_lol::evil_lol: zależy jakie rafaello bo nie wszyscy robią dobre :p chociaż ty zapewne robisz pyszne :loveu: :oops: robiłam pierwszy raz xDD ale jak krem pycha to reszta na pewno też :loveu: tam nie ma gifów! Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 jak nie ma gifów? mi się ruszają, :roll: a juz sie cieszyłam że wam ładne ruszające obrazki wkleję a tu nic :placz: Spakuj mi trochę kremu i poślij kurierem ;) Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):jak nie ma gifów? mi się ruszają, :roll: a juz sie cieszyłam że wam ładne ruszające obrazki wkleję a tu nic :placz: Spakuj mi trochę kremu i poślij kurierem ;) gruba będziesz :evil_lol: a krem mój, nie dam! sama se zrób, o! nic trudnego... nima obrazków. Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 hehe ja tez chce lukru mi tez wyslij :diabloti: to on piesojad jest?? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 gops napisał(a):hehe ja tez chce lukru mi tez wyslij :diabloti: to on piesojad jest?? :evil_lol: nie lukru tylko kremu, czytaj uważnie :P Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pffff kremu nie chce :eviltong: wole lukier :diabloti: czytam uwaznie :mad: Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 to trzeba zrobic :eviltong: zart :diabloti: ja robie cista ale jutro ;) wiem ty tez jutro tylko krem dzisiaj :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):gruba będziesz :evil_lol: a krem mój, nie dam! sama se zrób, o! nic trudnego... nima obrazków. ee glupie gify :angryy: trudne, ja nie umiem piec, gotować spoko ale piec :shake: gops napisał(a):hehe ja tez chce lukru mi tez wyslij :diabloti: to on piesojad jest?? :evil_lol: Tinka:) napisał(a):nie lukru tylko kremu, czytaj uważnie :P wy sie nie umawiajcie bo krem jedzie do mnie i więcej nie będzie :evil_lol: Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 :) ja ci small przesle ciasto jutro mojej roboty moja specjalnosc :evil_lol: wysle kurierem :roll: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ale krem sie gotuje :P śmietana 30% 400ml, rozpuścić w niej białą czekoladę, zagotować, poczekać aż wystygnie, później dwie torebki bitej śmietany(śnieżki :P), wiórków kokosowych według uznania i gotowe :P Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 mmmmmmmm pycha :evil_lol: ja i tak wole lukier :razz::diabloti: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 gops napisał(a)::) ja ci small przesle ciasto jutro mojej roboty moja specjalnosc :evil_lol: wysle kurierem :roll: oo fajnie, im wiecej tym lepiej :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Smerfy są na jedynce! ja oglądam, razem z siostrami:evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a ja dzis smerfy lookalam z bratem, i rodzicami :diabloti: odcinek o gargamelciu byl bardzo wzruszajacy -szczegolnie gdy Gargamel uratowal smerfika :loveu: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 betty_labrador napisał(a):no, ale taki goły brzydki byl :D nie był goły! miał na głowie czapeczkę wielkości paznokcia na małym palcu.:evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Co wy mi w galerii streszczacie smerfy :evil_lol::evil_lol: chyba sobie ściągnę smerfne hity :diabloti: no, ale taki goły brzydki byl :-D no co ty opowiadasz :evil_lol: goły Gargamel to najlepszy Gargamel :diabloti::diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ślicznościowa moli , czekamy na więcej fotek Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 psiara1996 napisał(a):ślicznościowa moli , czekamy na więcej fotek jakie więcej fotek :mad: nie ma :evil_lol::evil_lol: bo mi się nie chce przerzucić z telefony na komputer :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 o ty leniu komórkowy!!!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 a bo te święta tak na mnie działają :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 he no własnie bym zapomniala... Zyczonka!!! dla wszystkich odwiedzaczy!!! Pamietaj! One nie sa do jedzenia! Bo przeciez z pisanek sie wykluja Swiateczne Zyczenia! Dwa kurczaki w koszyku siedza i rzezuche sobie jedza, baran w szopie ziolo pali, pewnie zaraz sie przewali, ksiadz za stolem juz sie buja, Wesolego Alleluja! Oby zdrowie dopisalo i jajeczko smakowalo, by szyneczka nie tuczyla, atmosferka byla mila, a zajaczek usmiechniety - przyniosl wreszcie te prezenty! Zgadnij kto? Zgadnij skad, zyczy Ci Wesolych Swiat? Nie mysl sobie, ze to bajka, zycze Ci smacznego jajka. Niech tradycja wode leje, bo zajaczek dzis szaleje. Quote
Recommended Posts