Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorkomanka']a mój nie lubi lizaków:eviltong:

ja też nie specjalnie ale czasami zjem ;)

[quote name='Avaloth']A ja nigdy nie wpadłam na jedzenie lizaka z psem. Jestem dziwna? :eviltong:

Ja nie jem lizaka z psem, ja daje resztkę lizaka psu :diabloti:

[quote name='Ty$ka']A chętnie :D.

http://desmond.imageshack.us/Himg85/scaled.php?server=85&filename=dsc8918z.jpg&res=medium --> Jej miny mnie rozbrajają, hehe :P

jak jej miny cię rozbrajają, to pokaże ci jakiego cudaka dziś gościłam :evil_lol:

Takiego śmiesznego psa to w życiu nie widziałam, pekińczyki po prostu wymiatają jeśli chodzi o dźwięki i miny :evil_lol:

Starsza dama Zuza - prześmieszny pies :evil_lol:

Moli ją oczywiście chciała jak najszybciej wyprosić :diabloti:

i ogólnie bardzo przeszkadzała jej obecność starszej pani

Posted

NightQueen napisał(a):
to rzeczywiście sporo golisz :diabloti::evil_lol:

Prawda ? :diabloti:
Ale MOŻE niedługo dojdzie kolejna mordka do golenia...Nie do mnie ale do osoby z rodziny... :loveu:

Pani Zuza...śmiechowe zwierze. :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='darii_iia']Prawda ? :diabloti:
Ale MOŻE niedługo dojdzie kolejna mordka do golenia...Nie do mnie ale do osoby z rodziny... :loveu:

Pani Zuza...śmiechowe zwierze. :lol: :evil_lol:

u mnie wciąż dochodzą nowe mordki :diabloti: ale na wiosnę pojawi się nowy osobnik w rodzinie :cool3:

[quote name='FredziaFredzia']Buldożka słyszałaś? :diabloti:

Molinda przecudna! http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=dsc9006s.jpg&res=medium

słyszałam, mam takowego w bloku, aczkolwiek Zuza pobiła bulgota w kwestia charczenia :diabloti: u niej nawet piszczenie brzmi jak chrząkanie świni :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Faktycznie pekiny to cudaki :lol: Uśmiałam się do łez ;]

ja się przez godzinę śmiałam i nie potrafiłam się ogarnąć, bo mnie do płaczu doprowadzała :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
pekiny to są paskudy :diabloti: ale przynajmniej jest się z czego pośmiać :lol:

zgadzam sie w 100 % :diabloti::evil_lol:

Yorkomanka napisał(a):
na swój sposób słodka paskuda:evil_lol: futerko jej tak rośnie czy ma skrócone? mam znajomego pekina i ma dużo dłuższą sierść;)

ma skrócone, w tym ze celu mnie odwiedziła :diabloti: po za tym to babcinka więc sierść, zęby itd. to już są w gorszej kondycji ;)

Posted

fryzurkę ma fajną :cool3: Kilka dni temu mnie natchnęło do podcięcia Chruma. Efektem tego mam psa całego w schodkach :evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
u mnie wciąż dochodzą nowe mordki :diabloti: ale na wiosnę pojawi się nowy osobnik w rodzinie :cool3:

Ja tam będę praktycznie współwłaścicielką tego małego potworka. :razz: Ja go będę pielęgnować, wystawiać, zabawiać...tylko mieszkać nie będzie ze mną, co mnie dobija. :roll::angryy:

Btw. podoba mi się jak obciełaś pekinke...pokazuj częściej swoje dzieła. :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
fryzurkę ma fajną :cool3: Kilka dni temu mnie natchnęło do podcięcia Chruma. Efektem tego mam psa całego w schodkach :evil_lol:

haha :evil_lol: do pekina degażówki tylko i wyłącznie :diabloti:

darii_iia napisał(a):
Ja tam będę praktycznie współwłaścicielką tego małego potworka. :razz: Ja go będę pielęgnować, wystawiać, zabawiać...tylko mieszkać nie będzie ze mną, co mnie dobija. :roll::angryy:

Btw. podoba mi się jak obciełaś pekinke...pokazuj częściej swoje dzieła. :diabloti:

ja praktycznie też będę współwłaścicielką :diabloti:

a dziękuję
możesz oglądać Moli to też moje dzieło :evil_lol: i pokazuje ją najczęściej :eviltong:

Posted

NightQueen napisał(a):
haha :evil_lol: do pekina degażówki tylko i wyłącznie :diabloti:

myślę, że już nigdy nie wpadnę na tak genialny pomysł obcięcia psa :diabloti: ale jeśli tak, to zainwestuję w degażówki :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
myślę, że już nigdy nie wpadnę na tak genialny pomysł obcięcia psa :diabloti: ale jeśli tak, to zainwestuję w degażówki :evil_lol:

haha zrób zdjęcie :diabloti: chcę to zobaczyć :evil_lol:

ja praktycznie całą Zuzę degażówkami robiłam

Posted

Yorkomanka napisał(a):
zanim kupiłam psią maszynkę obrzępoliłam psa degażówkami wyszło lepiej niż zacinającą się maszynką dla ludzi:lol:

przydatna rzecz ;) mam chyba 3, dwu i jednostronne

Posted

[quote name='C&B']jedyne zdjęcie które mam to tam gdzie jeszcze nie poprawione portki i przednie łapy nie ruszane, ale na brzuchu już mój talent podziwiać można :diabloti:
https://lh5.googleusercontent.com/-FkrSmqn2RVA/T1fR55qqzhI/AAAAAAAAAww/5vyOJkSBYu8/s640/IMAG0171.jpg
:diabloti:

haha faktycznie prosto :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
portki z tyłu skrócić o połowę, brzuch i klatkę skrócić o połowę i przedpiersie ciachnąć i będzie elegancko ;)
mnie strasznie wkurza ze pekińczyki mają takie przedpiersie owłosione, po co im takie? :evil_lol: