NightQueen Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='Chantell']Ależ ona jest kochana :* pozory :diabloti: Jedzenie lizaka w stylu Moli :diabloti: Quote
dog193 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jupi bierze całego do pyska i gryzie, więc już z nim nie jem lizaków :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 dog193 napisał(a):Jupi bierze całego do pyska i gryzie, więc już z nim nie jem lizaków :diabloti: Moli też bierze całego ale ona zna komendę "puść" :diabloti: Quote
Avaloth Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A ja nigdy nie wpadłam na jedzenie lizaka z psem. Jestem dziwna? :eviltong: Quote
Ty$ka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='NightQueen']chcesz to oddam ci oczy z całą resztą w gratisie :diabloti: A chętnie :D. http://desmond.imageshack.us/Himg85/scaled.php?server=85&filename=dsc8918z.jpg&res=medium --> Jej miny mnie rozbrajają, hehe :P Quote
NightQueen Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='Yorkomanka']a mój nie lubi lizaków:eviltong: ja też nie specjalnie ale czasami zjem ;) [quote name='Avaloth']A ja nigdy nie wpadłam na jedzenie lizaka z psem. Jestem dziwna? :eviltong: Ja nie jem lizaka z psem, ja daje resztkę lizaka psu :diabloti: [quote name='Ty$ka']A chętnie :D. http://desmond.imageshack.us/Himg85/scaled.php?server=85&filename=dsc8918z.jpg&res=medium --> Jej miny mnie rozbrajają, hehe :P jak jej miny cię rozbrajają, to pokaże ci jakiego cudaka dziś gościłam :evil_lol: Takiego śmiesznego psa to w życiu nie widziałam, pekińczyki po prostu wymiatają jeśli chodzi o dźwięki i miny :evil_lol: Starsza dama Zuza - prześmieszny pies :evil_lol: Moli ją oczywiście chciała jak najszybciej wyprosić :diabloti: i ogólnie bardzo przeszkadzała jej obecność starszej pani Quote
darii_iia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 NightQueen napisał(a):to rzeczywiście sporo golisz :diabloti::evil_lol: Prawda ? :diabloti: Ale MOŻE niedługo dojdzie kolejna mordka do golenia...Nie do mnie ale do osoby z rodziny... :loveu: Pani Zuza...śmiechowe zwierze. :lol: :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='NightQueen']Takiego śmiesznego psa to w życiu nie widziałam, pekińczyki po prostu wymiatają jeśli chodzi o dźwięki i miny :evil_lol: Buldożka słyszałaś? :diabloti: Molinda przecudna! http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=dsc9006s.jpg&res=medium Quote
Ty$ka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Faktycznie pekiny to cudaki :lol: Uśmiałam się do łez ;] Quote
NightQueen Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='darii_iia']Prawda ? :diabloti: Ale MOŻE niedługo dojdzie kolejna mordka do golenia...Nie do mnie ale do osoby z rodziny... :loveu: Pani Zuza...śmiechowe zwierze. :lol: :evil_lol: u mnie wciąż dochodzą nowe mordki :diabloti: ale na wiosnę pojawi się nowy osobnik w rodzinie :cool3: [quote name='FredziaFredzia']Buldożka słyszałaś? :diabloti: Molinda przecudna! http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=dsc9006s.jpg&res=medium słyszałam, mam takowego w bloku, aczkolwiek Zuza pobiła bulgota w kwestia charczenia :diabloti: u niej nawet piszczenie brzmi jak chrząkanie świni :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Faktycznie pekiny to cudaki :lol: Uśmiałam się do łez ;] ja się przez godzinę śmiałam i nie potrafiłam się ogarnąć, bo mnie do płaczu doprowadzała :evil_lol: Quote
C&B Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 pekiny to są paskudy :diabloti: ale przynajmniej jest się z czego pośmiać :lol: Quote
Yorkomanka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 na swój sposób słodka paskuda:evil_lol: futerko jej tak rośnie czy ma skrócone? mam znajomego pekina i ma dużo dłuższą sierść;) Quote
NightQueen Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 C&B napisał(a):pekiny to są paskudy :diabloti: ale przynajmniej jest się z czego pośmiać :lol: zgadzam sie w 100 % :diabloti::evil_lol: Yorkomanka napisał(a):na swój sposób słodka paskuda:evil_lol: futerko jej tak rośnie czy ma skrócone? mam znajomego pekina i ma dużo dłuższą sierść;) ma skrócone, w tym ze celu mnie odwiedziła :diabloti: po za tym to babcinka więc sierść, zęby itd. to już są w gorszej kondycji ;) Quote
C&B Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 fryzurkę ma fajną :cool3: Kilka dni temu mnie natchnęło do podcięcia Chruma. Efektem tego mam psa całego w schodkach :evil_lol: Quote
darii_iia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 NightQueen napisał(a):u mnie wciąż dochodzą nowe mordki :diabloti: ale na wiosnę pojawi się nowy osobnik w rodzinie :cool3: Ja tam będę praktycznie współwłaścicielką tego małego potworka. :razz: Ja go będę pielęgnować, wystawiać, zabawiać...tylko mieszkać nie będzie ze mną, co mnie dobija. :roll::angryy: Btw. podoba mi się jak obciełaś pekinke...pokazuj częściej swoje dzieła. :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 C&B napisał(a):fryzurkę ma fajną :cool3: Kilka dni temu mnie natchnęło do podcięcia Chruma. Efektem tego mam psa całego w schodkach :evil_lol: haha :evil_lol: do pekina degażówki tylko i wyłącznie :diabloti: darii_iia napisał(a):Ja tam będę praktycznie współwłaścicielką tego małego potworka. :razz: Ja go będę pielęgnować, wystawiać, zabawiać...tylko mieszkać nie będzie ze mną, co mnie dobija. :roll::angryy: Btw. podoba mi się jak obciełaś pekinke...pokazuj częściej swoje dzieła. :diabloti: ja praktycznie też będę współwłaścicielką :diabloti: a dziękuję możesz oglądać Moli to też moje dzieło :evil_lol: i pokazuje ją najczęściej :eviltong: Quote
C&B Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 NightQueen napisał(a):haha :evil_lol: do pekina degażówki tylko i wyłącznie :diabloti: myślę, że już nigdy nie wpadnę na tak genialny pomysł obcięcia psa :diabloti: ale jeśli tak, to zainwestuję w degażówki :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 C&B napisał(a):myślę, że już nigdy nie wpadnę na tak genialny pomysł obcięcia psa :diabloti: ale jeśli tak, to zainwestuję w degażówki :evil_lol: haha zrób zdjęcie :diabloti: chcę to zobaczyć :evil_lol: ja praktycznie całą Zuzę degażówkami robiłam Quote
Yorkomanka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 zanim kupiłam psią maszynkę obrzępoliłam psa degażówkami wyszło lepiej niż zacinającą się maszynką dla ludzi:lol: Quote
NightQueen Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Yorkomanka napisał(a):zanim kupiłam psią maszynkę obrzępoliłam psa degażówkami wyszło lepiej niż zacinającą się maszynką dla ludzi:lol: przydatna rzecz ;) mam chyba 3, dwu i jednostronne Quote
C&B Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jedyne zdjęcie które mam to tam gdzie jeszcze nie poprawione portki i przednie łapy nie ruszane, ale na brzuchu już mój talent podziwiać można :diabloti: https://lh5.googleusercontent.com/-FkrSmqn2RVA/T1fR55qqzhI/AAAAAAAAAww/5vyOJkSBYu8/s640/IMAG0171.jpg :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='C&B']jedyne zdjęcie które mam to tam gdzie jeszcze nie poprawione portki i przednie łapy nie ruszane, ale na brzuchu już mój talent podziwiać można :diabloti: https://lh5.googleusercontent.com/-FkrSmqn2RVA/T1fR55qqzhI/AAAAAAAAAww/5vyOJkSBYu8/s640/IMAG0171.jpg :diabloti: haha faktycznie prosto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: portki z tyłu skrócić o połowę, brzuch i klatkę skrócić o połowę i przedpiersie ciachnąć i będzie elegancko ;) mnie strasznie wkurza ze pekińczyki mają takie przedpiersie owłosione, po co im takie? :evil_lol: Quote
Recommended Posts