NightQueen Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 poczucie winy jest wprost proporcjonalne z zmniejszeniem się miejsca w szufladzie :diabloti: nie musze liczyć Quote
gops Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 musisz wsadzać do większej szuflady wtedy będzie się wydawać mniej :lol: ja przerzuciłam wszystko do większego kartona tym sposobem wydaje mi sie że jakoś mało ciągle mam :lol: Quote
NightQueen Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='gops']musisz wsadzać do większej szuflady wtedy będzie się wydawać mniej :lol: ja przerzuciłam wszystko do większego kartona tym sposobem wydaje mi sie że jakoś mało ciągle mam :lol:[/QUOTE] nie posiadam większej szuflady niestety odkryłam właśnie że mam 4 pary szelek których nie używam :mdleje: Quote
darii_iia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='NightQueen']nie posiadam większej szuflady niestety odkryłam właśnie że mam 4 pary szelek których nie używam :mdleje: Możesz jedne szelki mi oddać jak chcesz. Luka by się ucieszył. :diabloti: Miałam kiedyś jedne brzydkie...ale Draco źle się czuł chodząc i oddałam. ;) Quote
NightQueen Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='darii_iia']Możesz jedną oddać jak chcesz. Luka by się cieszył. :diabloti:[/QUOTE] haha :evil_lol: może kiedyś :diabloti: Quote
Tepes Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Avaloth']Antoni najlepszy :evil_lol::evil_lol: ja mam w grupie na studiach (rok starszy ode mnie) kolegę który ma na imię Maksym, na drugie Medard. Jest polakiem, jego rodzice też, nudziło im się tylko :eviltong: co do takich imion nie musicie szukać daleko ja tu jestem:diabloti: a co do dzieci...ymm nie lubię żadnych a niestety mam tego pecha, że lecą do mnie jak ogupiałe:evil_lol: Quote
Avaloth Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='darii_iia'] U mnie każdy każdy pies ma po 2 obroże...po jednej z dzieciństwa i po jednej co teraz noszą. A przy Tobie i Twoich kolekcjach czuję się jak jakaś wyrodna matka, która żałuje obroży swoim dzieciom. :lol: :evil_lol:[/QUOTE] Mam to samo :D co prawda mam 'aż' 3 obroże, ale jedna jest stara i cieniutka, tylko po podwórku, jedna za szeroka i jej nie lubię, zostaje tylko półzacisk od taks, plus szelki z dogstyle. Jedna smycz i dwa kagańce i na tym koniec psich ubrań. Ja dzieci zawsze lubiłam, ale zawsze się ich trochę bałam, że uszkodzę albo coś. A ostatnio coraz lepiej mi idzie, i podczas ferii robiłam za niańkę dla 2latka, tylko przy mnie zjadał kolacje:loveu::evil_lol: Quote
Lucky. Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 ja też nie lubię dzieci, krzyczą, płaczą, chyba, że takie spokojne. Niestety mnie też lubią, już nawet narzeczoną jestem :diabloti: Quote
darii_iia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='NightQueen']haha :evil_lol: może kiedyś :diabloti: Skąpiec ! :eviltong: Mogłabyś mieć 10 nieużywanych szelek...a i tak byś nie oddała. :diabloti: Avaloth/Domi/Iś/Dominika :diabloti: - ja mam jeszcze dla każdego po jednym ubranku, to dopiero burżuazja. :razz: :evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 spoko, ale dla Duluxa mam jedną obrożę. :diabloti: tzn niby mam dwie ale jak suke na tymczas wydawałam to pożyczyłam i nie wiem kiedy odbiorę, ale i tak korzystamy tylko z jednej. :diaboti: chociaż w sumie zaczynam zastanawiać się nad szelkami jakimiś. :D Anula - Ty nawet nie wiesz jaką zrobiłam minę jak usłyszałam jak masz na imię. :diabloti: myślałam, że Anula to od Anka czy coś, a tu taka niespodzianka. :diabloti: Quote
Tepes Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 hahaha no widzisz Polka zawsze jest problem z moim imieniem jedna osoba jak jeszcze miałam nk to mi napisała wiadomość, że mam w imieniu literówkę i żebym sobie poprawiła:evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Tepes']hahaha no widzisz Polka zawsze jest problem z moim imieniem jedna osoba jak jeszcze miałam nk to mi napisała wiadomość, że mam w imieniu literówkę i żebym sobie poprawiła:evil_lol: hahahah dobre dobre. :diabloti: A ja nieśmiało prosiłabym o jakieś zdjęcia Moli. :D Quote
NightQueen Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 (edited) [quote name='darii_iia']Skąpiec ! :eviltong: Mogłabyś mieć 10 nieużywanych szelek...a i tak byś nie oddała. :diabloti: Avaloth/Domi/Iś/Dominika :diabloti: - ja mam jeszcze dla każdego po jednym ubranku, to dopiero burżuazja. :razz: :evil_lol: i tu się mylisz :diabloti: masę rzeczy rozdałam i to nie byle jakich rzeczy tylko firmówki ;) część do schroniska, część znajomym psom [quote name='Tepes']hahaha no widzisz Polka zawsze jest problem z moim imieniem jedna osoba jak jeszcze miałam nk to mi napisała wiadomość, że mam w imieniu literówkę i żebym sobie poprawiła:evil_lol: też nie mogłam się połapać o co chodzi z Anulą :diabloti: [quote name='dogomanka_']hahahah dobre dobre. :diabloti: A ja nieśmiało prosiłabym o jakieś zdjęcia Moli. :D Moli? :hmmmm: nie znam :diabloti: czytam sobie pudelka i trafiam na "Należąca do Kory suczka rasy bolońskiej przetrzymała dwie edycje muzycznego show...." ja chcę psa rasy bolońskiej :diabloti: http://www.pudelek.pl/artykul/38652/3_edycja_must_be_the_music_bez_ramony/ Edited March 3, 2012 by NightQueen Quote
Iza. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='NightQueen'] czytam sobie pudelka i trafiam na "Należąca do Kory suczka rasy bolońskiej przetrzymała dwie edycje muzycznego show...." ja chcę psa rasy bolońskiej :diabloti: http://www.pudelek.pl/artykul/38652/3_edycja_must_be_the_music_bez_ramony/ hahaha uwielbiam pudelka :lol: :evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='NightQueen'] Moli? :hmmmm: nie znam :diabloti: czytam sobie pudelka i trafiam na "Należąca do Kory suczka rasy bolońskiej przetrzymała dwie edycje muzycznego show...." ja chcę psa rasy bolońskiej :diabloti: http://www.pudelek.pl/artykul/38652/3_edycja_must_be_the_music_bez_ramony/ nie marudź tylko dawaj zdjęcia! :mad: :diabloti: co do pudelka to cóż....jak weszłam w tego linka to moją uwagę przykuło to: JAK ON MÓGŁ PRZEFARBOWAĆ WŁOSY! TOŻ TO ZBRODNIA! CZY WYGLĄDA LEPIEJ?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BBeta Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='NightQueen']Wpadłam powiedzieć że zostałam po raz drugi ciocią i matką chrzestną jednocześnie :loveu: maleńkiej Emmy :loveu: (o to imię walczyłam przez 9 miesięcy i się udało :multi::diabloti:)[/QUOTE] Gratuluję :cool3: Czytasz pudelka? :diabloti: Ja takie strony omijam szerokim łukiem :eviltong: Quote
NightQueen Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Iza.']hahaha uwielbiam pudelka :lol: :evil_lol: ja aż tak to go nie lubię :evil_lol: [quote name='dogomanka_']nie marudź tylko dawaj zdjęcia! :mad: :diabloti: co do pudelka to cóż....jak weszłam w tego linka to moją uwagę przykuło to: http://i.imgur.com/IPbPe.png JAK ON MÓGŁ PRZEFARBOWAĆ WŁOSY! TOŻ TO ZBRODNIA! CZY WYGLĄDA LEPIEJ?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja całej historii Madzi nie komentuję bo dla mnie to jedna wielka parodia niestety A pudelek to no cóż... pudelek :diabloti: błyskotliwy tok myślenia :loveu: [quote name='BBeta']Gratuluję :cool3: Czytasz pudelka? :diabloti: Ja takie strony omijam szerokim łukiem :eviltong: dzięki ;) Czytasz to za mocno powiedziane, wpadam czasami i przeglądam artykuły, bo nic tak nie śmieszy jak głupota ludzka :evil_lol: a tego na pudelku nie brakuje :diabloti: Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 NightQueen napisał(a):ja aż tak to go nie lubię :evil_lol: Jak mam przerwę w zajęciach na uczelni to czasem zdarza się, że ze znajomymi siadamy i czytamy pudelka, od razu wszystkim sie humor poprawia :lol: Quote
NightQueen Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Iza. napisał(a):Jak mam przerwę w zajęciach na uczelni to czasem zdarza się, że ze znajomymi siadamy i czytamy pudelka, od razu wszystkim sie humor poprawia :lol: na pewno można się dowiedzieć nowych rzeczy :diabloti: poznać nową rasę psa czy cuś :evil_lol: Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 NightQueen napisał(a):na pewno można się dowiedzieć nowych rzeczy :diabloti: poznać nową rasę psa czy cuś :evil_lol: mnie to rozwala jak ważne problemu na pudelku są poruszane :lol: Quote
NightQueen Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Iza. napisał(a):mnie to rozwala jak ważne problemu na pudelku są poruszane :lol: ooo tak... poważny temat i na końcu to specyficzne - w stylu pudelka, pytanie od razu sugerujące odpowiedź :diabloti: Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 NightQueen napisał(a):ooo tak... poważny temat i na końcu to specyficzne - w stylu pudelka, pytanie od razu sugerujące odpowiedź :diabloti: wydaje Ci się, nikt tam nic nie sugeruje przecież... :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Iza. napisał(a):wydaje Ci się, nikt tam nic nie sugeruje przecież... :diabloti: tak tak... to tylko moja wyobraźnia :diabloti: przepraszam, leków dziś nie brałam :evil_lol: Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 NightQueen napisał(a):tak tak... to tylko moja wyobraźnia :diabloti: przepraszam, leków dziś nie brałam :evil_lol: To przykre, no ale zdarza się najlepszym :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Iza. napisał(a):To przykre, no ale zdarza się najlepszym :evil_lol: o dokładnie ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts