polciuaa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ej to jak tak dużo ludzi zdało prawko ostatnimi czasy to moze na zlot zahaczy ktoś o Olkusz i mnie zgarnie ze sobą? :evil_lol: Quote
Aneta_M Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Robisz fantastyczne zdjęcia, bardzo miło się je ogląda;) Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 sesja, wszędzie sesja :) jak Wam dobrze :diabloti: ja też mam juz prawko :eviltong: Quote
darii_iia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Koniec gadania...daj Moli . :diabloti: A rysunek fajny. Możesz też ich trochę więcej tutaj wrzucać. :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Sweet napisał(a):A dziękuję :D No wiadomo ;P wy przyjeżdżacie po mnie z Iśką i potem będziemy się wymieniać tym kto prowadzi ^^ :diabloti: każda swoim samochodem pojedzie by było sprawiedliwie :diabloti: dogomanka_ napisał(a):ej to jak tak dużo ludzi zdało prawko ostatnimi czasy to moze na zlot zahaczy ktoś o Olkusz i mnie zgarnie ze sobą? :evil_lol: nie po drodze mam :eviltong: Aneta_M napisał(a):Robisz fantastyczne zdjęcia, bardzo miło się je ogląda;) zdjęcia dziadowskie, aczkolwiek dziękuje ;) betty_labrador napisał(a):sesja, wszędzie sesja :) jak Wam dobrze :diabloti: ja też mam juz prawko :eviltong: no nie wiem czy tak dobrze.. :roll: darii_iia napisał(a):Koniec gadania...daj Moli . :diabloti: A rysunek fajny. Możesz też ich trochę więcej tutaj wrzucać. :evil_lol: Moli :hmmmm: a kto to? :diabloti: Wpadłam powiedzieć że zostałam po raz drugi ciocią i matką chrzestną jednocześnie :loveu: maleńkiej Emmy :loveu: (o to imię walczyłam przez 9 miesięcy i się udało :multi::diabloti:) Po za tym zostałam moja współpracownica się zwolniła i zostałam sama, także przez cały dzień, dzień w dzień, pracuje po naście godzin, z przerwami na egzaminy na studiach (jutro też mam taką przerwę, o zgrozo.. egzamin ustny a wiem, że nic nie wiem) :mdleje: Z Molindą widuje się rano o 8 i wieczorem o 22, 23 albo jeszcze później :roll: ewidentnie jej brakuje mej osoby... mam nadzieje że w końcu znajdą mi kogoś na zmianę i że wkrótce sesja się zakończy (oby z sukcesem) i będę mogła jej poświęcić więcej czasu. Quote
Bewarka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ooo no to gratki :multi: Bo cie nie mogłam zrozumieć na fb, że niby podwójna ciotka czy co? :hmmmm: Została (po raz drugi) ciocią małej Emmy :) Ale już wszystko jasne ;) Quote
NightQueen Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Bewarka napisał(a):Ooo no to gratki :multi: Bo cie nie mogłam zrozumieć na fb, że niby podwójna ciotka czy co? :hmmmm: Ale już wszystko jasne ;) brak znaków interpunkcyjnych i zdanie brzmi dziwnie :evil_lol: Po raz drugi ciocią w sensie, że moja siostra urodziła drugie dziecko ;) Quote
Bewarka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 NightQueen napisał(a):brak znaków interpunkcyjnych i zdanie brzmi dziwnie :evil_lol: Po raz drugi ciocią w sensie, że moja siostra urodziła drugie dziecko ;) Teraz :eviltong: to ja już wiem, ale z początku mały szok był :lol: Quote
polciuaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 NightQueen napisał(a): nie po drodze mam :eviltong: Wpadłam powiedzieć że zostałam po raz drugi ciocią i matką chrzestną jednocześnie :loveu: maleńkiej Emmy :loveu: (o to imię walczyłam przez 9 miesięcy i się udało :multi::diabloti:) o ty mendo. :diabloti: Emma to śliczne imie :loveu: gratulacje! Quote
NightQueen Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Bewarka napisał(a):Teraz :eviltong: to ja już wiem, ale z początku mały szok był :lol: fakt, dziwnie to brzmi :evil_lol: dogomanka_ napisał(a):o ty mendo. :diabloti: Emma to śliczne imie :loveu: gratulacje! menda do usług :diabloti: Rozważane były inne imiona, ale ja się uparłam na Emmę i zagroziłam ze nie będę chrzestną jak inne imie wybiorą :diabloti: Quote
Sweet Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Pewnie, i pojedziemy jedna za drugą :P Gratulacje :D Śliczne imię ;D:D Quote
NightQueen Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Sweet napisał(a):Pewnie, i pojedziemy jedna za drugą :P Gratulacje :D Śliczne imię ;D:D będzie karawana zlotowiczów od Krakowa do samego morza :diabloti: dzięki :loveu: a teraz idę spać, bo padam ze zmęczenia Quote
polciuaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 NightQueen napisał(a): Rozważane były inne imiona, ale ja się uparłam na Emmę i zagroziłam ze nie będę chrzestną jak inne imie wybiorą :diabloti: a jak inaczej miała mieć na imię ? :) Quote
NightQueen Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 dogomanka_ napisał(a):a jak inaczej miała mieć na imię ? :) Oliwia, Sandra, Lena wg. mojej siostry bądź Helena według mojego szwagra :evil_lol::evil_lol: Quote
polciuaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 NightQueen napisał(a):Oliwia, Sandra, Lena wg. mojej siostry bądź Helena według mojego szwagra :evil_lol::evil_lol: o boże, Helena. :diabloti: ale Lena też bardzo ładne. :) Quote
NightQueen Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 dogomanka_ napisał(a):o boże, Helena. :diabloti: ale Lena też bardzo ładne. :) wiem.. tragedia, dlatego tak się na Emmę uparłam :diabloti: A Lena to mi się z psem kojarzy, ktoś z dogo ma bokserkę o tym imieniu :evil_lol: Quote
polciuaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 NightQueen napisał(a):wiem.. tragedia, dlatego tak się na Emmę uparłam :diabloti: A Lena to mi się z psem kojarzy, ktoś z dogo ma bokserkę o tym imieniu :evil_lol: Lena średnio mi do psa pasuje, ale wyobraź sobie, że znam dziewczynę o imieniu Sara, albo jeszcze inna ma na imię Sonia. :diabloti: to jest dopiero masakra. :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 dogomanka_ napisał(a):Lena średnio mi do psa pasuje, ale wyobraź sobie, że znam dziewczynę o imieniu Sara, albo jeszcze inna ma na imię Sonia. :diabloti: to jest dopiero masakra. :diabloti: też znam Sary i Sonie :diabloti: chciał ktoś M. ? wpadam na przedpokój, a tam... Quote
gops Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 chciałam kupić to posłanko z eukanuby dobrze że tego nie zrobiłam Miś to by się chyba dupa zmieściła :lol: śliczna Moli! i gratuluje bycia podwójną ciocią . Quote
NightQueen Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 dla M. też jest za małe, aczkolwiek dupsko mieści :evil_lol: normalnie bym takiego małego nie kupiła, ale to z bazarku więc da rade, po za tym kolor mi się podobał :diabloti: dziękuje ;) Quote
FredziaFredzia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ona pokazuje jak się cieszy z legowiska! ;) Quote
NightQueen Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Ona pokazuje jak się cieszy z legowiska! ;) fakt, spodobało jej się legowisko, często na nim leży ;) Moja mała księżniczka Emma :loveu: zdjęcia z telefonu, bo małej przeszkadza flesh w nikonie Quote
Marta_Ares Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=dsc0106uqx.jpg&res=medium :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: padłam :loveu: Quote
Iza. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=dsc0106uqx.jpg&res=medium Ale genialnie ubrana malutka i nie na różowo!! a butki mega :loveu: Jakiej duża jest ? Bo wygląda na sporą ;) Quote
NightQueen Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Marta_Ares']http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=dsc0106uqx.jpg&res=medium :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: padłam :loveu: [quote name='Iza.']http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=dsc0106uqx.jpg&res=medium Ale genialnie ubrana malutka i nie na różowo!! a butki mega :loveu: Jakiej duża jest ? Bo wygląda na sporą ;) boska jest :loveu: jak się urodziła to ważyła 3150 i miała 53 cm, teraz waga jej spadła, więc waży mniej niż 3 kg, wbrew pozorom to kruszynka :loveu: na zdjęciu wygląda na sporą, ale wszystkie ciuchy, rozmiar 56 ma za duże :mdleje: dla porównania jej brat w tym wieku chodził w rozmiar większych ;) Quote
Recommended Posts