Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):
dzięki za gratulacje ;)

Nie miałam tydzień internetu - masakra jakaś :shake: 3 razy dzwoniłam do neti bo myślałam że z ich winy, oni stwierdzili że nie ich wina tylko routera, więc załatwiłam sobie faceta który miał mi router sprawdzić, ten odszedł do wniosku, że to wina na linii a nie sprzętu, więc znów dzwoniłam do netii, w końcu wysłali mi pana, który ustalił że wina leży po stronie sprzedawcy routera :mdleje:który nałożył sobie jakieś hasła i zablokował linię, odcinając tym sposobem kilkanaście osób od sieci, ale naprawili mi to i działa WRESZCIE

wyobraź sobie, że ja od sieprnia do grudnia nie miałam w ogóle internetu, tylko tyle co u znajomych czasem skorzystałam. :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogomanka_ napisał(a):
wyobraź sobie, że ja od sieprnia do grudnia nie miałam w ogóle internetu, tylko tyle co u znajomych czasem skorzystałam. :diabloti:

przymusowy odwyk :diabloti::evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
przymusowy odwyk :diabloti::evil_lol:

taa, dzięki temu mam śliczne ocenki na koniec semestru, bo do wszystkich ważnych zadań domowych potrzebny mi był internet, a dzięki temu, że go nie miałam dostałam baaardzo dużo ładnych jedyneczek. :loveu: :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
taa, dzięki temu mam śliczne ocenki na koniec semestru, bo do wszystkich ważnych zadań domowych potrzebny mi był internet, a dzięki temu, że go nie miałam dostałam baaardzo dużo ładnych jedyneczek. :loveu: :diabloti:

Ja mam sesję, z czego 3 egzaminy 2 sobotę, na każdy z nich jest po 30 pytań bo to egz. ustny, pytania typu "Geopolityka USA w okresie prezydentury Ronalda Regana", "Propozycja Siergieja Karaganowa dotycząca utworzenia Związku Europejskiego jako przykład odrodzenia imperializmu rosyjskiego" itd., na które nie mam jeszcze odpowiedzi bo nie miałam skąd ich wsiąść, jak nie było internetu :razz: będzie się działo... oj będzie :evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
Ja mam sesję, z czego 3 egzaminy 2 sobotę, na każdy z nich jest po 30 pytań bo to egz. ustny, pytania typu "Geopolityka USA w okresie prezydentury Ronalda Regana", "Propozycja Siergieja Karaganowa dotycząca utworzenia Związku Europejskiego jako przykład odrodzenia imperializmu rosyjskiego" itd., na które nie mam jeszcze odpowiedzi bo nie miałam skąd ich wsiąść, jak nie było internetu :razz: będzie się działo... oj będzie :evil_lol:

łuhuuu, to nie zazdroszczę. :diabloti: a co studiujesz tak w ogóle?

Posted

Krzyż na drogę. Ja mam jutro egzamin z organizacji i zarządzania, i jak widać bardzo intensywnie się uczę siedzą na raz na dogo i fejsie. I za cholerę się zmotywować nie mogę.. A jeszcze w piątek Elektroniczna Wymiana Danych..

Posted

dogomanka_ napisał(a):
łuhuuu, to nie zazdroszczę. :diabloti: a co studiujesz tak w ogóle?

polityka międzynarodowa i europejska :diabloti::evil_lol:

Avaloth napisał(a):
Krzyż na drogę. Ja mam jutro egzamin z organizacji i zarządzania, i jak widać bardzo intensywnie się uczę siedzą na raz na dogo i fejsie. I za cholerę się zmotywować nie mogę.. A jeszcze w piątek Elektroniczna Wymiana Danych..

ja akurat organizacje i zarządzanie mam już za sobą i z tego co pamiętam, t były te "łatwiejsze" egzaminy :evil_lol:
Jestem przerażona totalnie tą sobotą, nie ogarniam tego wszystkiego :razz:

Posted

Nie zazdroszczę sesji ;). Najlepsze są egzaminy z takich przedmiotów na które odp. nie ma powszechnie w internecie, tylko w książkach poświęconych temu zagadnieniu albo były tłumaczone tylko na wykładach (na które nikt oczywiście nie chodzi ;) ) Wtedy tylko skrypty ratują system :lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
polityka międzynarodowa i europejska :diabloti::evil_lol:

boże kochany, w życiu bym się na coś takiego nie pisała. :evil_lol:

Jakoś w ogóle do mnie nie dociera, że za 90 pare dni maturka, a potem studia i wgl, troche mnie to zaczyna przerażać. :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Nie zazdroszczę sesji ;-). Najlepsze są egzaminy z takich przedmiotów na które odp. nie ma powszechnie w internecie, tylko w książkach poświęconych temu zagadnieniu albo były tłumaczone tylko na wykładach (na które nikt oczywiście nie chodzi ;-) ) Wtedy tylko skrypty ratują system :lol:

bywa i tak :evil_lol:
bądź też egzaminy z wiedzy która powszechnie jest w sieci i książkach, ale ... wykładowca ma odmienną wiedzę na ten temat i wyłącznie ją egzekwuje :evil_lol:

dogomanka_ napisał(a):
boże kochany, w życiu bym się na coś takiego nie pisała. :evil_lol:

Jakoś w ogóle do mnie nie dociera, że za 90 pare dni maturka, a potem studia i wgl, troche mnie to zaczyna przerażać. :diabloti:

Ja też bym w życiu na coś takiego nie poszła :diabloti:

Ja mam obronę w tym roku i mimo tego, że ja mam sporo napisane w porównaniu do reszty roku, to i tak czarno to widzę :evil_lol:

Btw.
W czasie mojej nieobecności na dogo, zmuszona byłam uśpić kolejne dwie mysie dziewczyny, obie miały nowotwór, rozwiną się praktycznie w tym samym czasie u obu. Odeszły Blair i Zorina :-(
Zostały mi tylko dwie dziewczyny - Cirina i Darc

Posted

Unbelievable napisał(a):
ee ja mam jutro egzamin z ćwiczeń z fizyki, materiał większy niż fiza rozszerzona, na 7 rano :) idę czystko rekreacyjnie :evil_lol:

no ba... w czasie sesji też trzeba rozrywkę mięć :evil_lol::evil_lol:

Posted

bądź też egzaminy z wiedzy która powszechnie jest w sieci i książkach, ale ... wykładowca ma odmienną wiedzę na ten temat i wyłącznie ją egzekwuje :evil_lol:
Tak było na jednym egz. Facet zadał pytanie między innymi o podpis elektroniczny, więc mu napisałam tak jak jest na Wiki i dostałam połowę punktów (aż poszłam pracę zobaczyć, bo nie wierzyłam, że nie zdałam - napisałam wszystko... Na co on, że za mało :diabloti:) Na poprawkę uczyłam się więc z książki napisanej przez niego :p i napisałam jego definicję - zdałam na 3,5 :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
dlatego mam szczeniaka :evil_lol::evil_lol:

przytargałaś Ją w najlepszym momencie :eviltong:

Amber napisał(a):
Tak było na jednym egz. Facet zadał pytanie między innymi o podpis elektroniczny, więc mu napisałam tak jak jest na Wiki i dostałam połowę punktów (aż poszłam pracę zobaczyć, bo nie wierzyłam, że nie zdałam - napisałam wszystko... Na co on, że za mało :diabloti:) Na poprawkę uczyłam się więc z książki napisanej przez niego :p i napisałam jego definicję - zdałam na 3,5 :diabloti:

Ja tak miałam z jakimś wykładowcą, już nie pamiętam co to za przedmiot był, ale było pytanie, na które się mega przygotowałam i napisałam mu odpowiedź na 4 A4, inni mieli po 1 stronie A4 i oblałam, tylko dlatego, że nie cytowałam słów z jego autorskiej książki, zrobiłam to za drugim razem i dostałam 5.0 :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Uuu szkoda :( Tata jednak wygrał co do myszy? ;)

a gdzie tam :diabloti::evil_lol:

Ja planuje wyjazd po obronie więc nie chcę brać mysz, bo za 6 miesięcy musiałabym je oddać komuś, więc to bez sensu

Posted

NightQueen napisał(a):
Chrystus zmartwychwstał? :diabloti:

No to wydarzenie jest prawie na równi z tym o kórym chciałam powiedzieć :evil_lol:
Chociaż pewnie gdzieś już przeczytałaś, bo się wszędzie chwalę :diabloti:
Też zdałam w końcu prawko ! ^^ :evil_lol:

Posted

Sweet napisał(a):
No to wydarzenie jest prawie na równi z tym o kórym chciałam powiedzieć :evil_lol:
Chociaż pewnie gdzieś już przeczytałaś, bo się wszędzie chwalę :diabloti:
Też zdałam w końcu prawko ! ^^ :evil_lol:

aaa to gratuluje ;)

to co ? na zlot samochodami jedziemy? :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
aaa to gratuluje ;)

to co ? na zlot samochodami jedziemy? :diabloti:

A dziękuję :D

No wiadomo ;P wy przyjeżdżacie po mnie z Iśką i potem będziemy się wymieniać tym kto prowadzi ^^ :diabloti: