NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 gops napisał(a):no ja tez bastera sama obcinam ze wzgledu na jego chorobe :roll: moj ma 30cm normalnie a w zime jak zarosnie to 34 :eviltong: oj a na co jest chory? Ja wole Mole sama ścinać bo u fryzjera sie stresuje, a po za tym po co wydawać kasę jak samej nie idzie mi to źle :p myślę że nie jest źle, ludzie nic nie mówią wiec chyba nie najgorzej :evil_lol: Ona ma 29cm teraz :) i jedyne w co w zimie zarasta to w ubranko :diabloti: Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ma padaczke i dlatego nikt niechce sie podjac ostrzyrzenia z fryzjerow bo boja sie ze bedzie mial atak :roll: to maja podobnie baster jako mezczyzna ma 1 cm w szyi wiecej :evil_lol: Quote
Mi. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']http://www.smerfy.net/postacie_smerfy.php podoba mi się astrosmerf :evil_lol: a mi dzikus smerf:tard: taki przystojny, że ohh:evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='gops']ma padaczke i dlatego nikt niechce sie podjac ostrzyrzenia z fryzjerow bo boja sie ze bedzie mial atak :roll: to maja podobnie baster jako mezczyzna ma 1 cm w szyi wiecej :evil_lol: oo biedny :-( czesto ma ataki? Noo jak na faceta przystało Baster musi być większy :evil_lol: a ile on waży? [quote name='Mi.']a mi dzikus smerf:tard: taki przystojny, że ohh:evil_lol: w takim razie zostajesz mianowana na smerfa dzikusa :diabloti: Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ataki ma codziennie :roll: a wazy cale 6 kg hehe a w klacie ma 40cm :) zawsze wazyl 5 kg ale ostatnio mi przytyl :multi: wkoncu Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 gops napisał(a):ataki ma codziennie :roll: a wazy cale 6 kg hehe a w klacie ma 40cm :) zawsze wazyl 5 kg ale ostatnio mi przytyl :multi: wkoncu biedny :-( groźne są takie ataki? dajecie mu leki jakieś, Kella go nie zamęcza za bardzo? Moli waży 5 :) w klacie też ma coś ok 40 ;) ale ma krótkie nogi za to :p Baster to jest miniatura pudla czy toy? Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 wet mowi ze to ostatnie stadium i pies pozyje gora 2 lata jeszcze kella na poczatku go wkurzala a teraz jest spokoj rozumie jakby i jak baster ma atak to siedzi obok i lize go baster to miniatura ;) niema rodowodu jego tatus mial a mamusia nie :roll: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 przykro mi :-( A ile Basterek ma lat teraz? Srebrne pudelki są dość rzadko spotykane ;) Kellusia rozumie że Basterka nie wolno drażnić, mądra psinka jeszcze mu pomaga :) Ja miałam zamiast Molci mieć pudla, nawet pojechaliśmy zobaczyć szczeniaka ale było to strasznie dziwne, bo właściciel nie przyjechał tylko kazał nam do jego mamy podjechać, dom totalna ruina :shake: w ogrodzie kilka pinczerów miniatur, szczeniak biały pudelek był ale wydawał mi się strasznie duży na wiek jaki podali, a tak w ogóle to chciałam zobaczyć jego mamę to powiedzieli że nie ma jej tu, że syn (ten właściciel co nie przyjechał) tylko podwiózł szczeniaka, w końcu nie kopiliśmy go bo nie spodobało nam się to wszystko, mało tego jak pytaliśmy kogoś o drogę to facet zaczął sie śmiać i mówi ze to alkoholicy :shake: więc podziękowaliśmy, no ale trafiliśmy co prawda do bardzo sympatycznej rodziny, ale i tak nas oszukali bo Moli miała być shih-tzu :angryy: ale to tak juz jest z pseudo hodowlami Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 tak wlasnie te pseudohodowle :shake: baster ma 10 lat i 4 miesiace :) najrzadziej spotykane sa brazowe pudle :) a baster mial srebrnych rodzicow jak byl szeniakiem to byl czarny jak smola i myslelismy ze taki juz zostanie :evil_lol: Moli i tak jest piekna :loveu: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 o tak brązowe pudle to już w ogóle rzadkość ;) ale srebrne też nie często się widuje :p nie to co białe i czarne, mi się podobają morelowe i łaciate :loveu: Moli też zmieniła kolor odkąd była dzieckiem Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a ja czytalam ze w niektorych panstwach laciate sa nie dopuszczane do wystaw...ze pudel powinien byc jednokolorowy a nie kilku :roll: morelowe sa ladne :loveu: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 nie wiedziałam że nie dopuszczają łaciatych :crazyeye: ale w Pl chyba dopuszczają nie :p łaciate sa tez ładne takie śmieszne ;) ale morele to mmmmm....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']heheh jaki awatar :grin::grin::D nie możesz byc tym smerfem! :zly7: nie możesz byc ważniejsza od papy smerfa :lmaa: Już jestem! :evil_lol::evil_lol: [quote name='Mi.']a mi dzikus smerf:tard: taki przystojny, że ohh:evil_lol: to ty jesteś smerf dzikus... ale nadal nie mamy Gargamela! Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):Już jestem! :evil_lol::evil_lol: to ty jesteś smerf dzikus... ale nadal nie mamy Gargamela! Nie możesz być :mad: jako Laluś nie pozwalam :evil_lol: Jak nie mamy Gargamela :angryy: a sir orzech to co? :evil_lol: Quote
Mi. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']Już jestem! :evil_lol::evil_lol: to ty jesteś smerf dzikus... ale nadal nie mamy Gargamela! wypraszam sobie:evil_lol: Jak nie mamy Gargamela :angryy: a sir orzech to co? :evil_lol: hahaha Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Faktycznie... skleroza:roll: Mi. nie denerwuj się sama chciałaś :evil_lol: Lecę kończyć ciasto. Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 co mi tu dublujesz w galerii :evil_lol::evil_lol: Faktycznie... skleroza:roll: Mi. nie denerwuj się sama chciałaś :evil_lol: Lecę kończyć ciasto. oj będziemy bić po pysku :P Jakie ciacho? :D:D marchewkę a nie ciacho :P Quote
Mi. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']Faktycznie... skleroza:roll: Mi. nie denerwuj się sama chciałaś :evil_lol: Lecę kończyć ciasto. Ja go moge mieć za męża:D:D też chce ciasto:loveu: [quote name='smallpati']co mi tu dublujesz w galerii :evil_lol::evil_lol: wymskło mi się:oops::diabloti: Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a czy sir orzech wie ze jest gargamelem :evil_lol:? Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 gops napisał(a):a czy sir orzech wie ze jest gargamelem :evil_lol:? dla mojego bezpieczeństwa lepiej mu nie mówić :eek: ani się ważcie :stop: bo będzie :mad: po dupie Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']dla mojego bezpieczeństwa lepiej mu nie mówić :eek: ani się ważcie :stop: bo będzie :mad: po dupie powiemy :evil_lol::evil_lol: [quote name='Mi.']Ja go moge mieć za męża:D:D też chce ciasto:loveu: To ty kim będziesz? smerfetka już zajęta :evil_lol: ciasto to dopiero jutro!:turn-l: (ale krem już dzisiaj można :evil_lol:) tak wogle to mam 5 ciast :shake: marchewkę jadłam w środę :cool3: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='gops']heheh najwyzej poszczujesz go moli :) [quote name='Tinka:)']powiemy :evil_lol::evil_lol: To ty kim będziesz? smerfetka już zajęta :evil_lol: ciasto to dopiero jutro!:turn-l: (ale krem już dzisiaj można :evil_lol:) tak wogle to mam 5 ciast :shake: marchewkę jadłam w środę :cool3: Noo gdzie tam, sir orzech jeszcze by mi Molcie wszamał :roll: ani sie ważcie mówić bo będzie duszenie :diabloti: Łoo to kucharka z Ciebie Tinka :loveu: ja do placków to noga jestem, do tego lewa :P my jak na każde święta kupujemy gotowe, ale też 5 rodzajów :evil_lol: u nas i tak nikt nie je ciast, ja tylko babki piaskowe :loveu: A tak w ogóle to Wszystkiego dobrego (dla moich galeryjnych gości) :loveu: zdrówka, szczęścia, dużo niespodzianek miłego malowania pisanek :p Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']Noo gdzie tam, sir orzech jeszcze by mi Molcie wszamał :roll: ani sie ważcie mówić bo będzie duszenie :diabloti: Łoo to kucharka z Ciebie Tinka :loveu: ja do placków to noga jestem, do tego lewa :P my jak na każde święta kupujemy gotowe, ale też 5 rodzajów :evil_lol: u nas i tak nikt nie je ciast, ja tylko babki piaskowe :loveu: Ja ciągle jakieś cista, ciasteczka, obiady i inne cuda niewidy :evil_lol: ale rafaello to raczej byś nie pogardziła :loveu::loveu: [quote name='smallpati'] Wszystkiego dobrego (dla moich galeryjnych gości) :loveu: zdrówka, szczęścia, dużo niespodzianek miłego malowania pisanek :p nie lubię życzeń ale nawzajem :P Quote
Recommended Posts