Kashdog Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 http://img15.imageshack.us/img15/8589/dsc8177j.jpg AAAA, jaki z niej gremlin ! Quote
DomixX Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam się w Nowym Roku:) i szczęśliwego twgo Roku życzę! :) Ślicznie Molci w tej obróżce:loveu: http://img15.imageshack.us/img15/8589/dsc8177j.jpg prawdziwa słodycz:loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 a dziękuje ;) Zabije tego psa kiedyś, nie żartuję :mad: wczoraj ją wyprałam a dziś się wytarzała w śmierdzących karpiach :mdleje: idę robić zdjęcia, bo zrobię wielką WYPRZ z obrożami :diabloti: Quote
betty_labrador Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 czesc. wchodze poogladac zdjecia a tu rozmowy w toku :evil_lol: ale zdjecia w koncu odnalazlam i z czarnym pimpusiem też :) Mysza fajna ta jasna z żółtawym brzuszkiem, tylko szkoda ze tak z tym guzem. Ale te zwierzaki sa biedne ze tak często na to choruja :( Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 betty_labrador napisał(a):czesc. wchodze poogladac zdjecia a tu rozmowy w toku :evil_lol: ale zdjecia w koncu odnalazlam i z czarnym pimpusiem też :) Mysza fajna ta jasna z żółtawym brzuszkiem, tylko szkoda ze tak z tym guzem. Ale te zwierzaki sa biedne ze tak często na to choruja :( Hej chyba rozmowy w tŁoku :diabloti::evil_lol: widzę że szybki przelot przez galerię zrobiłaś :eviltong: chodzi za mną tatuaż :diabloti: może za miesiąc sobie coś sprawię, bo póki co mam kilka koncepcji i się zdecydować nie potrafię Quote
Sweet Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 NightQueen napisał(a): chodzi za mną tatuaż :diabloti: może za miesiąc sobie coś sprawię, bo póki co mam kilka koncepcji i się zdecydować nie potrafię Za mną też chodzi :diabloti: Już od bardzo dawna za mną chodzi, ale jakoś nie mogę się jeszcze przemóc ;P No i mamie oświadczyć, że jednak go robię :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 To wciągające jest bardzo :diabloti: mam kilka pomysłów, najbardziej marzy mi się coś wzdłuż linii kręgosłupa ale kompletnie nie wiem co więc to zaczeka Quote
gops Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Sweet napisał(a):Za mną też chodzi :diabloti: Już od bardzo dawna za mną chodzi, ale jakoś nie mogę się jeszcze przemóc ;P No i mamie oświadczyć, że jednak go robię :diabloti: jesteś pełnoletnia? wychodzisz z domu ,wracasz z dziarą i mówisz że już masz po fakcie :lol: NightQueen napisał(a):To wciągające jest bardzo :diabloti: mam kilka pomysłów, najbardziej marzy mi się coś wzdłuż linii kręgosłupa ale kompletnie nie wiem co więc to zaczeka widziałam świetny tatoo wzdłuż kręgosłupa dziewczyna miała lecące pióra a na samej górze kruka ;) Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Ja chce na kręgosłupie napis bądź jakieś znaki, na szerokość max 4 cm i na całej linii, od szyi do tyłka. Widziałam gdzieś coś takiego, teraz jeszcze nie mam koncepcji co by tam umieścić ale coś wymyślę coś takiego też jest fajne http://www.google.pl/imgres?q=dyson+lost+girl&um=1&hl=pl&biw=1920&bih=881&tbm=isch&tbnid=WaIvjk37BLM-ZM:&imgrefurl=http://www.diary.ru/~lasto4ka-ya/%3Ftag%3D3468840&docid=PF3RvqW53DSVbM&imgurl=http://savepic.org/1074563.gif&w=624&h=352&ei=-ZkET5uYH5DZsgbm4_zPDw&zoom=1 Quote
gops Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ja na kręgosłupie mam całkiem inne wizję :lol: to co pokazałaś też fajne , jak byłam robić mój tatoo oglądałam galerie i widziałam litery jakieś greckie do połowy kręgosłupa na środku też fajny efekt . Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Mój tatoo musi coś znaczyć, także póki nie znajdę jakiejś sentencji która by mi na kręgosłupie nie pasowała to nie będę go robić. nie ukrywam że podobają mi się też skrzydła ale są oklepane. Quote
gops Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 NightQueen napisał(a):Mój tatoo musi coś znaczyć, także póki nie znajdę jakiejś sentencji która by mi na kręgosłupie nie pasowała to nie będę go robić. nie ukrywam że podobają mi się też skrzydła ale są oklepane. rozumiem , też jestem zdania że tatuaż musi coś dla osoby go noszącej znaczyć i nie lubię oklepanych napisów najlepiej samemu coś wymyślić ;) co do skrzydeł mi też się podobają ale według mnie to za duży tatuaż , ja oczywiście mam w planach jakaś psią łapke ale nie mam za grosz pomysłu gdzie ją zrobić . Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Ja już jedną łapkę mam :evil_lol: Teraz myślę o napisie, najpierw chciałam na nadgarstku ale stwierdziłam że to troche zbyt widoczne miejsce np. jeśli chodzi o pracę, więc zrezygnuje z tego miejsca. Kusi mnie jeszcze coś za uchem A ty co w końcu zrobiłaś sobie? masz zdjecie? Quote
gops Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ja na łapkę jestem zdecydowana od zawsze tylko nie wiem gdzie ją zrobić , bo mam kilka innych planów i chcę dobrze wybrać miejsce . ja się zdecydowałam jako pierwszy tatuaż zrobić napis na przedramieniu od zewnętrznej strony , dość mały , nie chciałam dużego bo to mi się takie męskie wydaję ;) zdjęcie mam ale jeszcze się goiło więc nie ma sensu pokazywać , czekam aż się całkiem zagoi (mam etap schodzenia skóry) i wtedy zrobię dobre zdjęcie . za uchem też świetny pomysł :lol: Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 ee przecież ja widziałam twój tatoo, przypomniało mi się teraz ;) Coś pomyślę i pewnie do miesiąca się zdecyduje, się okaże jeszcze Quote
polciuaa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 hej, sliczna ta Twoja suczka. :loveu: :) Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='dogomanka_']hej, sliczna ta Twoja suczka. :loveu: :) kwestia gustu :diabloti: :evil_lol: dzięki ;) Quote
Sweet Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 NightQueen napisał(a):To wciągające jest bardzo :diabloti: mam kilka pomysłów, najbardziej marzy mi się coś wzdłuż linii kręgosłupa ale kompletnie nie wiem co więc to zaczeka Domyślam się... ja już mam pomysły na 4 :eviltong::eviltong: Hmm... nie miałabym pomysłu na taki. ale trzeba wiedzieć że chce się taki a nie inny, a nie robić bez sensu więc dobrze że czekasz i myślisz :cool3::cool3: na pewno coś fajnego wymyślisz ;) gops napisał(a):jesteś pełnoletnia? wychodzisz z domu ,wracasz z dziarą i mówisz że już masz po fakcie :lol: jestem :eviltong: no wiem, ale wolałabym, żeby jednak chociaz wiedziała, bo o tym, że chcę mieć to wie, ale tak średnio jest zadowolona z tego powodu :diabloti: Quote
polciuaa Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 NightQueen napisał(a):kwestia gustu :diabloti: :evil_lol: dzięki ;) a tam kwestia gustu, po prostu jest sliczna. :D Quote
Amber Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja też myślę sobie nad tatuażem ale to raczej tylko myśli ;). Wzór mam już pewny, tylko chęci mniej pewne :D Ja się najbardziej boję, że ktoś by mi zepsuł robotę i później musiałabym chodzić z bublem całe życie ;). U siebie mam pewnie dobre studia, ale i tak strach pozostaje. Idź, zrób sobie i powiedz czy bolało ;) Quote
NightQueen Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='Sweet']Domyślam się... ja już mam pomysły na 4 :eviltong::eviltong: Hmm... nie miałabym pomysłu na taki. ale trzeba wiedzieć że chce się taki a nie inny, a nie robić bez sensu więc dobrze że czekasz i myślisz :cool3::cool3: na pewno coś fajnego wymyślisz ;) jestem :eviltong: no wiem, ale wolałabym, żeby jednak chociaz wiedziała, bo o tym, że chcę mieć to wie, ale tak średnio jest zadowolona z tego powodu :diabloti: Trzeba być zdecydowanym w 100% bo przecież tatoo to na całe życie, co prawda można laserowo usuwać ale to cholernie boli, no i nie o to chodzi. U mnie nikt nie wiedział że idę do studia, wcześniej mówiłam ale wszyscy myśleli że żartuje :diabloti::evil_lol: [quote name='dogomanka_']a tam kwestia gustu, po prostu jest sliczna. :D jak ktoś lubi kudłate froterki podłogowe to i owszem :evil_lol: Mi się ona podoba, ale generalnie wolę duże psy, ją lubie za to że nie jest aż tak mała i nie wygląda jak york :diabloti: [quote name='Amber']Ja też myślę sobie nad tatuażem ale to raczej tylko myśli ;). Wzór mam już pewny, tylko chęci mniej pewne :D Ja się najbardziej boję, że ktoś by mi zepsuł robotę i później musiałabym chodzić z bublem całe życie ;). U siebie mam pewnie dobre studia, ale i tak strach pozostaje. Idź, zrób sobie i powiedz czy bolało ;) Ja mam już jeden zrobiony :diabloti: i mnie nie bolało, porównywalne z goleniem nóg depilatorem. Ja też długo zwlekałam bo się bólu bałam, ale w sumie to nei ma czego Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Amber napisał(a):Ja też myślę sobie nad tatuażem ale to raczej tylko myśli ;). Wzór mam już pewny, tylko chęci mniej pewne :D Ja się najbardziej boję, że ktoś by mi zepsuł robotę i później musiałabym chodzić z bublem całe życie ;). U siebie mam pewnie dobre studia, ale i tak strach pozostaje. Idź, zrób sobie i powiedz czy bolało ;) Amber, polecam Szerytattoo, oni na pewno nie zepsują roboty... :) jeszcze wprawdzie nie robiłam, ale uwielbiam ich prace i kiedyś wybiorę się poprawić moje koszmarniaki ;) Quote
polciuaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='NightQueen']Trzeba być zdecydowanym w 100% bo przecież tatoo to na całe życie, co prawda można laserowo usuwać ale to cholernie boli, no i nie o to chodzi. jak ktoś lubi kudłate froterki podłogowe to i owszem :evil_lol: Mi się ona podoba, ale generalnie wolę duże psy, ją lubie za to że nie jest aż tak mała i nie wygląda jak york :diabloti: z tego co sie orientuje to po laserowym usunieciu zostaja slady. :razz: chociaz pewnosci, ze tak jest nie mam ladnie nazywasz swojego pieska :evil_lol: ja tez wole duze psy, ale ona jest wyjatkowo slodko jak na mala sunie :loveu: swoja droga mi wlasnie wyglada na mixa yorka i westa :evil_lol: Quote
Sweet Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 NightQueen napisał(a):Trzeba być zdecydowanym w 100% bo przecież tatoo to na całe życie, co prawda można laserowo usuwać ale to cholernie boli, no i nie o to chodzi. U mnie nikt nie wiedział że idę do studia, wcześniej mówiłam ale wszyscy myśleli że żartuje :diabloti::evil_lol: No tak, usuwanie na pewno do żadnych przyjemności nie należy:eviltong: Po za tym bez sensu robić i usuwać ;) Także myślmy dobrze i jak się zdecydujemy to zrobimy ;) ja chciałabym po studniówce :evil_lol::diabloti: haha :eviltong: uwierzyli dopiero jak zobaczyli ? :evil_lol: Ja myślę, że moich rozmów na temat tatuażu też nie biorą na serio :eviltong: Quote
Amber Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja mam już jeden zrobiony :diabloti: i mnie nie bolało, porównywalne z goleniem nóg depilatorem. Ja też długo zwlekałam bo się bólu bałam, ale w sumie to nei ma czego O to nie wiedziałam :). Ja się bólu nie boję, jakoś tak w życiu gorsze rzeczy już przeżyłam jeśli o to chodzi ;) tym bardziej, że chciałabym mały wzorek i na plecach więc raczej pikuś. Gdzieś czytałam, że tatoo to coś pomiędzy wizytą u fryzjera, a dentysty. [quote name='motyleqq']Amber, polecam Szerytattoo, oni na pewno nie zepsują roboty... :) jeszcze wprawdzie nie robiłam, ale uwielbiam ich prace i kiedyś wybiorę się poprawić moje koszmarniaki ;) Dzięki za kontakt, ja się kompletnie nie orientuje w tych klimatach więc rada cenna ;). Nawet nie wiedziałam, że masz tatuaże, musisz mi pokazać następnym razem :cool3: Quote
Recommended Posts