Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, ja też ciekawa jestem jako to firma :cool3:
I też mam plan zrobienia sobie kiedyś tatuażu i też jest to psia łapka, ale jak na razie to tylko plany, może do tego czasu uda mi się wymyślić coś ambitniejszego :D

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kashdog']No, ja też ciekawa jestem jako to firma :cool3:
I też mam plan zrobienia sobie kiedyś tatuażu i też jest to psia łapka, ale jak na razie to tylko plany, może do tego czasu uda mi się wymyślić coś ambitniejszego :D

nic nie powiem na razie bo nie wiadomo czy wypali czy nie ;)
Ja miałam kilka pomysłów na motywy psie, ale nie mogłam motywu dopasować do miejsca na ciele i została oklepana łapka, ale podoba mi się i to chyba najważniejsze.
Teraz się bawię w smarowanie kremem tatuażu 4,5 razy dziennie :mdleje: i o ile samo dziurkowanie mnie ok, to strasznie mnie wkurza że muszę ciągle smarować, ale co poradzić :p

[quote name='dog193']:roflt:
Tak! Zrób sobie! Od razu przypomina mi się moja idolka :loveu:

http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4&feature=related

:megagrin:

a wiesz, że jak wymyśliłam to hasło to też mi się przypomniał ten filmik :diabloti::evil_lol:

btw.czy moja łapa jest wystarczająco psia a nie kocia? :evil_lol:

Posted

Napis też chce na nadgarstku :P papuga :P z tym, że inny napis :)

A dziewczyna z filmiku dobra jest:diabloti: Fajne efekty świetlne robi zgaszając i zapalając światło :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']Napis też chce na nadgarstku :P papuga :P z tym, że inny napis :)

A dziewczyna z filmiku dobra jest:diabloti: Fajne efekty świetlne robi zgaszając i zapalając światło :evil_lol:[/QUOTE]

jaki chcesz napis?

No ba, specjaliści od efektów w Transformersach wypadają przy niej blado :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']jaki chcesz napis?

No ba, specjaliści od efektów w Transformersach wypadają przy niej blado :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

"Everything has a reason" (chyba dobrze napisałam :evil_lol:)
;)

no dokładnie :razz::evil_lol::evil_lol: mocna jest :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Unbelievable']tajemnica :diabloti: wypali to pokażę ;)

buehhahahahahahha :evil_lol: umieram :evil_lol:[/QUOTE]

aaa czyli dopiero robić będziesz, myślałam że już masz :p
Ja się głupia długo bałam, myślałam że będzie bolało jak cholera a tu nic, więc pewnie na 1 czy 2 się nie skończy :diabloti:

dobra jest nie ? :cool3::evil_lol:

[quote name='Sweet']"Everything has a reason" (chyba dobrze napisałam :evil_lol:)
;-)

no dokładnie :razz::evil_lol::evil_lol: mocna jest :eviltong::eviltong:[/QUOTE]

fajny tekst, chociaż mi lepiej brzmiałoby - everything happens for a reason

Posted

[quote name='NightQueen']aaa czyli dopiero robić będziesz, myślałam że już masz :p
Ja się głupia długo bałam, myślałam że będzie bolało jak cholera a tu nic, więc pewnie na 1 czy 2 się nie skończy :diabloti:

dobra jest nie ? :cool3::evil_lol:[/QUOTE]
niieee nie mam, muszę to dobrze przemyśleć najpierw ;)

zarąbista :evil_lol: distrubia mnie wymiotła :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']niieee nie mam, muszę to dobrze przemyśleć najpierw ;)

zarąbista :evil_lol: distrubia mnie wymiotła :evil_lol:[/QUOTE]

ja myślałam wcześniej, ale w końcu zrobiłam spontan, poszłam do salonu i wyszłam z tatoo :evil_lol:

Ja mam gdzieś filmiki jak nagrywałam się z siostrą X-lat temu :diabloti: może też puszczę w sieć :cool3: to się dopiero uśmiejesz

Posted

[quote name='Unbelievable']a gdzie byłaś? ja bym się bała iść do pierwszego lepszego salonu[/QUOTE]

W Oświęcimiu
niee to nie tak że sobie wpadłam i wypadłam, już od dawna przeglądałam salony (Katowice, Kraków, Bielsko, Oświęcim), stwierdziłam że w Ośw jest blisko, a salon ma dobrą renomę, wiele moich znajomych tam robiło i są zadowoleni, sterylnie wszystko itd.
Tylko że nie wiedziałam kiedy zrobię tattoo, były palny ale takie odległe, aż do piątku jak przejeżdżałam koło salonu z siostrą, padł tekst "idę się umówić", no i poszłam, ale okazało się że w tym samym dniu był czas, więc nie przekładałam terminów tylko praktycznie od razy wylądowałam na stole "ginekologicznym" :evil_lol::p

Posted

[quote name='NightQueen']
fajny tekst, chociaż mi lepiej brzmiałoby - everything happens for a reason[/QUOTE]

No myślałam nad tym i Jeszcze jednym, że nic nie dzieje się bez przyczyny, (po ang oczywiście) ale trochę długie jak na nadgarstek...

Posted

[quote name='Sweet']No myślałam nad tym i Jeszcze jednym, że nic nie dzieje się bez przyczyny, (po ang oczywiście) ale trochę długie jak na nadgarstek...[/QUOTE]

zawsze możesz w dwóch linijkach umieścić

Posted

[quote name='NightQueen']zawsze możesz w dwóch linijkach umieścić[/QUOTE]

Zanim się zdecyduję dokładnie jaki wybiorę muszę wszystkie wersje i rozmiary tatuażu zobaczyć ;)
Zresztą pewnie jeszcze z rok poczekam :P Chyba, że po nowym roku zrobię ^^ taki mam na razie plan, albo na początku nowego roku, albo dopiero po wakacjach 2012 ;P

Posted

[quote name='Sweet']Zanim się zdecyduję dokładnie jaki wybiorę muszę wszystkie wersje i rozmiary tatuażu zobaczyć ;)
Zresztą pewnie jeszcze z rok poczekam :P Chyba, że po nowym roku zrobię ^^ taki mam na razie plan, albo na początku nowego roku, albo dopiero po wakacjach 2012 ;P[/QUOTE]

ja może jeszcze sobie jeden na urodziny zrobię :diabloti:
się okaże :p

Posted

[quote name='NightQueen']W Oświęcimiu
niee to nie tak że sobie wpadłam i wypadłam, już od dawna przeglądałam salony (Katowice, Kraków, Bielsko, Oświęcim), stwierdziłam że w Ośw jest blisko, a salon ma dobrą renomę, wiele moich znajomych tam robiło i są zadowoleni, sterylnie wszystko itd.
Tylko że nie wiedziałam kiedy zrobię tattoo, były palny ale takie odległe, aż do piątku jak przejeżdżałam koło salonu z siostrą, padł tekst "idę się umówić", no i poszłam, ale okazało się że w tym samym dniu był czas, więc nie przekładałam terminów tylko praktycznie od razy wylądowałam na stole "ginekologicznym" :evil_lol::p[/QUOTE]

a no to chyba że :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']ja może jeszcze sobie jeden na urodziny zrobię :diabloti:
się okaże :p[/QUOTE]

ten miał być urodzinowy :diabloti:
A ile za niego dałaś ?? ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']a no to chyba że :diabloti:[/QUOTE]

jeśli chodzi o moje body to zbyt spontaniczna nie mam zamiaru być :evil_lol:

[quote name='Sweet']ten miał być urodzinowy :diabloti:
A ile za niego dałaś ?? ;)[/QUOTE]

da
urodziny mam 27 ale co tam :diabloti:
130 zł ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']ja dwa kolczyki zrobiłam bo mi się nudziło :evil_lol:[/QUOTE]
ja akurat w kolczykach się nie lubuje, mam w pępku od 9 lat i w uszach w sumie 3 i starczy, podoba mi się nos jeszcze ale nie mogę sobie pozwolić na takie urozmaicenia w miejscach widocznych z racji tego że nie zawsze poważnie cię biorą w urzędach z takim image

Posted

[quote name='NightQueen']ja akurat w kolczykach się nie lubuje, mam w pępku od 9 lat i w uszach w sumie 3 i starczy, podoba mi się nos jeszcze ale nie mogę sobie pozwolić na takie urozmaicenia w miejscach widocznych z racji tego że nie zawsze poważnie cię biorą w urzędach z takim image[/QUOTE]

ja mam na razie mało widoczne ;) ale na razie mogę szaleć, jeszcze mam studia:evil_lol: a kolczyki nie tatuaże, wyjmie się i po jakimś czasie nie ma śladu

Posted

[quote name='Unbelievable']ja mam na razie mało widoczne ;) ale na razie mogę szaleć, jeszcze mam studia:evil_lol: a kolczyki nie tatuaże, wyjmie się i po jakimś czasie nie ma śladu[/QUOTE]

fakt, ale tatoo mogę sobie zawsze zasłonić, na stopie np. butem, na nadgarstku - bransoletką ;) a wyjmowanie codziennie kolczyka z nosa byłoby uciążliwe