Kashdog Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No, ja też ciekawa jestem jako to firma :cool3: I też mam plan zrobienia sobie kiedyś tatuażu i też jest to psia łapka, ale jak na razie to tylko plany, może do tego czasu uda mi się wymyślić coś ambitniejszego :D Quote
dog193 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen'] "nobody's perfect" ;) :roflt: Tak! Zrób sobie! Od razu przypomina mi się moja idolka :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4&feature=related :megagrin: Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Kashdog']No, ja też ciekawa jestem jako to firma :cool3: I też mam plan zrobienia sobie kiedyś tatuażu i też jest to psia łapka, ale jak na razie to tylko plany, może do tego czasu uda mi się wymyślić coś ambitniejszego :D nic nie powiem na razie bo nie wiadomo czy wypali czy nie ;) Ja miałam kilka pomysłów na motywy psie, ale nie mogłam motywu dopasować do miejsca na ciele i została oklepana łapka, ale podoba mi się i to chyba najważniejsze. Teraz się bawię w smarowanie kremem tatuażu 4,5 razy dziennie :mdleje: i o ile samo dziurkowanie mnie ok, to strasznie mnie wkurza że muszę ciągle smarować, ale co poradzić :p [quote name='dog193']:roflt: Tak! Zrób sobie! Od razu przypomina mi się moja idolka :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4&feature=related :megagrin: a wiesz, że jak wymyśliłam to hasło to też mi się przypomniał ten filmik :diabloti::evil_lol: btw.czy moja łapa jest wystarczająco psia a nie kocia? :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Napis też chce na nadgarstku :P papuga :P z tym, że inny napis :) A dziewczyna z filmiku dobra jest:diabloti: Fajne efekty świetlne robi zgaszając i zapalając światło :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Sweet']Napis też chce na nadgarstku :P papuga :P z tym, że inny napis :) A dziewczyna z filmiku dobra jest:diabloti: Fajne efekty świetlne robi zgaszając i zapalając światło :evil_lol:[/QUOTE] jaki chcesz napis? No ba, specjaliści od efektów w Transformersach wypadają przy niej blado :diabloti::evil_lol: Quote
Bewarka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Widziałam kiedyś na fb, Dog wszędzie to rozlepia :D Fajniaska łapka :loveu: Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Bewarka']Widziałam kiedyś na fb, Dog wszędzie to rozlepia :D Fajniaska łapka :loveu:[/QUOTE] no bo wiesz, to jej idolka w końcu :evil_lol: dzięki ;) Quote
Unbelievable Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen']co masz? :cool3: tajemnica :diabloti: wypali to pokażę ;) [quote name='dog193']:roflt: Tak! Zrób sobie! Od razu przypomina mi się moja idolka :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4&feature=related :megagrin: buehhahahahahahha :evil_lol: umieram :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen']jaki chcesz napis? No ba, specjaliści od efektów w Transformersach wypadają przy niej blado :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] "Everything has a reason" (chyba dobrze napisałam :evil_lol:) ;) no dokładnie :razz::evil_lol::evil_lol: mocna jest :eviltong::eviltong: Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Unbelievable']tajemnica :diabloti: wypali to pokażę ;) buehhahahahahahha :evil_lol: umieram :evil_lol:[/QUOTE] aaa czyli dopiero robić będziesz, myślałam że już masz :p Ja się głupia długo bałam, myślałam że będzie bolało jak cholera a tu nic, więc pewnie na 1 czy 2 się nie skończy :diabloti: dobra jest nie ? :cool3::evil_lol: [quote name='Sweet']"Everything has a reason" (chyba dobrze napisałam :evil_lol:) ;-) no dokładnie :razz::evil_lol::evil_lol: mocna jest :eviltong::eviltong:[/QUOTE] fajny tekst, chociaż mi lepiej brzmiałoby - everything happens for a reason Quote
Unbelievable Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen']aaa czyli dopiero robić będziesz, myślałam że już masz :p Ja się głupia długo bałam, myślałam że będzie bolało jak cholera a tu nic, więc pewnie na 1 czy 2 się nie skończy :diabloti: dobra jest nie ? :cool3::evil_lol:[/QUOTE] niieee nie mam, muszę to dobrze przemyśleć najpierw ;) zarąbista :evil_lol: distrubia mnie wymiotła :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Unbelievable']niieee nie mam, muszę to dobrze przemyśleć najpierw ;) zarąbista :evil_lol: distrubia mnie wymiotła :evil_lol:[/QUOTE] ja myślałam wcześniej, ale w końcu zrobiłam spontan, poszłam do salonu i wyszłam z tatoo :evil_lol: Ja mam gdzieś filmiki jak nagrywałam się z siostrą X-lat temu :diabloti: może też puszczę w sieć :cool3: to się dopiero uśmiejesz Quote
Unbelievable Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen']ja myślałam wcześniej, ale w końcu zrobiłam spontan, poszłam do salonu i wyszłam z tatoo :evil_lol:[/QUOTE] a gdzie byłaś? ja bym się bała iść do pierwszego lepszego salonu Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Unbelievable']a gdzie byłaś? ja bym się bała iść do pierwszego lepszego salonu[/QUOTE] W Oświęcimiu niee to nie tak że sobie wpadłam i wypadłam, już od dawna przeglądałam salony (Katowice, Kraków, Bielsko, Oświęcim), stwierdziłam że w Ośw jest blisko, a salon ma dobrą renomę, wiele moich znajomych tam robiło i są zadowoleni, sterylnie wszystko itd. Tylko że nie wiedziałam kiedy zrobię tattoo, były palny ale takie odległe, aż do piątku jak przejeżdżałam koło salonu z siostrą, padł tekst "idę się umówić", no i poszłam, ale okazało się że w tym samym dniu był czas, więc nie przekładałam terminów tylko praktycznie od razy wylądowałam na stole "ginekologicznym" :evil_lol::p Quote
Sweet Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen'] fajny tekst, chociaż mi lepiej brzmiałoby - everything happens for a reason[/QUOTE] No myślałam nad tym i Jeszcze jednym, że nic nie dzieje się bez przyczyny, (po ang oczywiście) ale trochę długie jak na nadgarstek... Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Sweet']No myślałam nad tym i Jeszcze jednym, że nic nie dzieje się bez przyczyny, (po ang oczywiście) ale trochę długie jak na nadgarstek...[/QUOTE] zawsze możesz w dwóch linijkach umieścić Quote
Sweet Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen']zawsze możesz w dwóch linijkach umieścić[/QUOTE] Zanim się zdecyduję dokładnie jaki wybiorę muszę wszystkie wersje i rozmiary tatuażu zobaczyć ;) Zresztą pewnie jeszcze z rok poczekam :P Chyba, że po nowym roku zrobię ^^ taki mam na razie plan, albo na początku nowego roku, albo dopiero po wakacjach 2012 ;P Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Sweet']Zanim się zdecyduję dokładnie jaki wybiorę muszę wszystkie wersje i rozmiary tatuażu zobaczyć ;) Zresztą pewnie jeszcze z rok poczekam :P Chyba, że po nowym roku zrobię ^^ taki mam na razie plan, albo na początku nowego roku, albo dopiero po wakacjach 2012 ;P[/QUOTE] ja może jeszcze sobie jeden na urodziny zrobię :diabloti: się okaże :p Quote
Unbelievable Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen']W Oświęcimiu niee to nie tak że sobie wpadłam i wypadłam, już od dawna przeglądałam salony (Katowice, Kraków, Bielsko, Oświęcim), stwierdziłam że w Ośw jest blisko, a salon ma dobrą renomę, wiele moich znajomych tam robiło i są zadowoleni, sterylnie wszystko itd. Tylko że nie wiedziałam kiedy zrobię tattoo, były palny ale takie odległe, aż do piątku jak przejeżdżałam koło salonu z siostrą, padł tekst "idę się umówić", no i poszłam, ale okazało się że w tym samym dniu był czas, więc nie przekładałam terminów tylko praktycznie od razy wylądowałam na stole "ginekologicznym" :evil_lol::p[/QUOTE] a no to chyba że :diabloti: Quote
Sweet Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen']ja może jeszcze sobie jeden na urodziny zrobię :diabloti: się okaże :p[/QUOTE] ten miał być urodzinowy :diabloti: A ile za niego dałaś ?? ;) Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Unbelievable']a no to chyba że :diabloti:[/QUOTE] jeśli chodzi o moje body to zbyt spontaniczna nie mam zamiaru być :evil_lol: [quote name='Sweet']ten miał być urodzinowy :diabloti: A ile za niego dałaś ?? ;)[/QUOTE] da urodziny mam 27 ale co tam :diabloti: 130 zł ;) Quote
Unbelievable Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen']jeśli chodzi o moje body to zbyt spontaniczna nie mam zamiaru być :evil_lol:[/QUOTE] ja dwa kolczyki zrobiłam bo mi się nudziło :evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Unbelievable']ja dwa kolczyki zrobiłam bo mi się nudziło :evil_lol:[/QUOTE] ja akurat w kolczykach się nie lubuje, mam w pępku od 9 lat i w uszach w sumie 3 i starczy, podoba mi się nos jeszcze ale nie mogę sobie pozwolić na takie urozmaicenia w miejscach widocznych z racji tego że nie zawsze poważnie cię biorą w urzędach z takim image Quote
Unbelievable Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='NightQueen']ja akurat w kolczykach się nie lubuje, mam w pępku od 9 lat i w uszach w sumie 3 i starczy, podoba mi się nos jeszcze ale nie mogę sobie pozwolić na takie urozmaicenia w miejscach widocznych z racji tego że nie zawsze poważnie cię biorą w urzędach z takim image[/QUOTE] ja mam na razie mało widoczne ;) ale na razie mogę szaleć, jeszcze mam studia:evil_lol: a kolczyki nie tatuaże, wyjmie się i po jakimś czasie nie ma śladu Quote
NightQueen Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Unbelievable']ja mam na razie mało widoczne ;) ale na razie mogę szaleć, jeszcze mam studia:evil_lol: a kolczyki nie tatuaże, wyjmie się i po jakimś czasie nie ma śladu[/QUOTE] fakt, ale tatoo mogę sobie zawsze zasłonić, na stopie np. butem, na nadgarstku - bransoletką ;) a wyjmowanie codziennie kolczyka z nosa byłoby uciążliwe Quote
Recommended Posts