Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mogę oddać kilka centymetrów :evil_lol:
Uwielbiam szpilki, ale nie mogę w nich chodzić, bo strasznie w nich wyglądam, jak np. idę w towarzystwie moich rówieśników :shake:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NightQueen napisał(a):
uwielbiam twoje teksty w stylu "jak dorosnę" :evil_lol::evil_lol:
ja w ogóle kocham Polską modę :diabloti: skarpetki plus sandały mmmm :loveu:

O jaaaaa! Jeszcze moment i sie w sobie zamkne! :watpliwy: :lmaa: Marzeń mieć nie można?! :lol:

Posted

C&B napisał(a):
Mogę oddać kilka centymetrów :evil_lol:
Uwielbiam szpilki, ale nie mogę w nich chodzić, bo strasznie w nich wyglądam, jak np. idę w towarzystwie moich rówieśników :shake:

chętnie wezmę, bo ja ogólnie karzeł jestem i już chyba rosnę do ziemi :-(

Bewarka napisał(a):
O jaaaaa! Jeszcze moment i sie w sobie zamkne! :watpliwy: :lmaa: Marzeń mieć nie można?! :lol:

o jej :glaszcze:
młodzież w depresję wpada :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']
o jej :glaszcze:
młodzież w depresję wpada :evil_lol:
Bo ja jestem imoł, nawet piszę na czarno o.

Tylko nie wyglądam :P

i jeszcze PS:A ja uwielbiam jak piszesz 'młodzież' i nie masz na myśli siebie :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
moja babcia kazała mi się bać imołszonów :lying: bo to "szataniści i mordercy som" :diabloti::evil_lol:

Zgadza się tylko "i" :p

Posted

Czepiacie się wszystkie mojego psa w różowej obroży :evil_lol: A Pati sama widziałaś faceta w sukience czy obcasach :evil_lol: to już chyba od tego lepszy jest pies w różowej obroży :evil_lol:
A szpilki są fajne, ale też tak jak C&B czuję się za wysoka...
Zazdroszczę Pati, że jest trochę niższa i może bez problemu je nosić i nie być wyższą od połowy chłopaków :evil_lol:

Posted

Sweet napisał(a):

Zazdroszczę Pati, że jest trochę niższa i może bez problemu je nosić i nie być wyższą od połowy chłopaków :evil_lol:

Ah, jak miło, że nie tylko ja tak mam :loveu::loveu:

Posted

C&B napisał(a):
Ah, jak miło, że nie tylko ja tak mam :loveu::loveu:

Ja może aż taka bardzo wysoka nie jestem, ale jak założę szpilki to zaczyna się robić problem.
No i mam jakiś niewyrośniętych chłopaków z klasy (przynajmniej większość z nich) :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']Czepiacie się wszystkie mojego psa w różowej obroży :evil_lol: A Pati sama widziałaś faceta w sukience czy obcasach :evil_lol: to już chyba od tego lepszy jest pies w różowej obroży :evil_lol:

tak widziałam i to było DZIWNE :diabloti:

ja już do swojego wzrostu się przyzwyczaiłam, ale miałam w gimnazjum kompleksy bo byłam najniższa w klasie :evil_lol: nie ukrywam ze wolałabym mieć 175cm, ale nie ma tragedii i da się żyć z 156 ;)

[quote name='bianka19']świetna jest. :loveu:
http://img580.imageshack.us/img580/5676/dsc2293p.jpg

jaki przepiękny wzrok, oddaj mi ją! :diabloti:
http://img850.imageshack.us/img850/3397/dsc2438t.jpg

Bardzo chętnie :diabloti: wysłać pocztą czy sama odbierzesz? :cool3:

[quote name='Tepes']ym coś mie tu trocha nie było:evil_lol:
bidnego Czesia, żeście męczyły z Ada ojj

http://img31.imageshack.us/img31/6544/dsc2558r.jpg

dziecko kukurydzy:diabloti:

bo się po dojczlandzie szlajałaś :p
a gdzie tam - Czesio mnie kocha :loveu:

taka brzydka że w horrorach może grać :diabloti:

A dziś miałam 2 miłe niespodzianki :cool3: pierwsza to była przesyłka z obrożami od taks, doszła w mega szybkim tempie, bo wczoraj została wysłana :-o A później przyszedł kurier i....

przyniósł mi ...

mojego nowego NIKKORA :loveu::loveu::loveu:

nie jest to obiektyw moich marzeń ale przetestowałam i jestem zadowolona, ale jako że miałam długi czas krótkie szkło to nie mogę się troszkę przyzwyczaić, czasu potrzeba by się z nową zabawką zapoznać :p światło niestety nam nie dopisało, ale jakieś pstryki mam.

Posted

[quote name='Tepes']no a my czekomy na taksowo obroża;)
Molindzie świetnie w makach:loveu::loveu:
no to miłego zapoznawania i zaprzyjaźniania sie z nowym nabytkiem:)

ja mam dwie, ale drugiej zdjęć nie zrobiłam jeszcze

noo muszę się z nim oswoić, bo nie jest się łatwo mi przerzucić, tamron był wolny, a nikkor jest szybki, lubi sobie szybko ostrość zmieniać z przedmiotu na przedmiot i wychodzą mi nieostre zdjęcia, mam masę do wyrzucenia, ale to kwestia tego że mam go dopiero od paru godzin :p

Posted

Lucky. napisał(a):
ale ładna ta taksowa obroża. Moja pewnie dopiero po niedzieli będzie :(

super jest, na zdjęciach aż tak bardzo mi się nie podobała :p jest ładniejsza od drugiej, kolory maków lepiej na M. wyglądają

Posted

NightQueen napisał(a):
Bardzo chętnie :diabloti: wysłać pocztą czy sama odbierzesz? :cool3:

odbiorę własnoręcznie! tylko, kiedy to nastąpi to sama nie wiem. :evil_lol: w razie co miej naszykowane wszystko. :eviltong:

aaj cudowne. :loveu: tylko szkoda, że przy przybliżaniu ostrość zanika. :roll:
http://img600.imageshack.us/img600/3034/dsc2760f.jpg

obróżka rewelacyjna! to są chyba róże? czy tulipany? :razz: pasuje jej bardzo. ;)

Posted

bianka19 napisał(a):

obróżka rewelacyjna! to są chyba róże? czy tulipany? :razz:

Hmmm, niech ja pomyślę...

Tepes napisał(a):

Molindzie świetnie w makach:loveu::loveu:

NightQueen napisał(a):
jest ładniejsza od drugiej, kolory maków lepiej na M. wyglądają

Avaloth napisał(a):
Maki cudne i pasują Moli :loveu:

Stawiam na tulipany :diabloti:

Posted

Avaloth napisał(a):
Maki cudne i pasują Moli :loveu:
Gratuluję nowego nikkorka, powodzenia z nim życzę :cool3:

a dzięki, na razie nie mam kiedy się nim pobawić, ale w końcu się gdzieś wybiorę

Btw. jedziesz w tym roku na "zerwijmy łańcuchy" :cool3:

bianka19 napisał(a):
odbiorę własnoręcznie! tylko, kiedy to nastąpi to sama nie wiem. :evil_lol: w razie co miej naszykowane wszystko. :eviltong:

aaj cudowne. :loveu: tylko szkoda, że przy przybliżaniu ostrość zanika. :roll:
http://img600.imageshack.us/img600/3034/dsc2760f.jpg

obróżka rewelacyjna! to są chyba róże? czy tulipany? :razz: pasuje jej bardzo. ;)

do odbioru w każdej chwili :diabloti: trochę tylko śmierdzi bo się w gnoju wytarzała dziś, ale da się znieść zapaszek, bywa gorzej :evil_lol:

akurat to zdjęcie jest ostre :razz: i ostrość nie znika przy przybliżaniu tylko przy pomniejszaniu i hostingu zdjęć, na co już nie mam wpływu niestety

na obroży są maki

dog193 napisał(a):
Hmmm, niech ja pomyślę...

Stawiam na tulipany :diabloti:

uwielbiam twoją zgryźliwość :diabloti::loveu:

Tepes napisał(a):
to sa maki przykro mi:diabloti:

bywa :p

I się dorobiłam.. jestem chora... a wiedziałam że coś mnie zbiera przedwczoraj, ale głupia poszłam myć basen moczyłam nogi kilka godzin (pierwszy i ostatni raz korzystałam z tego basenu, wolę kąpać sie w miejskim niż się męczyć później z jego myciem :mdleje:) i się "dorobiłam", a coś czuje że to dopiero początek :razz:
Plusem jest to że mam nos zapchany i nie czuje śmierdzącej Moli :diabloti:

znów przyszło mi zamówić obrożę, lupine dla odmiany :shake: i się zastanawiam czy by się paru rogzów nie pozbyć, bo mnie denerwuje fakt że są na klipsy, tylko kurczę ja je lubie :placz: i nie wiem które miałabym wybrać do sprzedania :razz:

Posted

Co do obroży- już od dawna zastanawiam się nad produkcją "własnych"- tzn moje byłyby zdobienia- hafty, zdobienia... Potrzebuję tylko dobrej jakości materiału- czyli raczej szerszej obróżki materiałowej- na niej mogłabym tworzyć:)
Myślicie, że takie obroże i później smycze, szelki- co kto chce- miałyby powodzenie? O ubrankach także myślę- niedługo w sygnaturce będzie link do pierwszej "kolekcji"- na razie dla małych piesków bawełniane kubraczki...