NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 bo mamy mają w d*** swoje dzieci :diabloti: Uwaga Zdjęcie w stylu deer :diabloti: następne moje zwierzątko to będzie świnka :loveu: Quote
Unbelievable Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 NightQueen napisał(a):Uwaga Zdjęcie w stylu deer :diabloti: artystyczne, nie powiem że nie :diabloti: Quote
C&B Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 http://img560.imageshack.us/img560/8051/dsc1213z.jpg Ej, słodkie to :loveu: Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Iś fotograf :cool3: Prosiaczków ciąg dalszy :loveu: to też prosie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='Unbelievable']artystyczne, nie powiem że nie :diabloti: mam gdzieś więcej pojedynczych członów zwierzęcych :diabloti: ale nie wiem czy przetrzymasz taki nawał artyzmu :evil_lol: [quote name='C&B']http://img560.imageshack.us/img560/8051/dsc1213z.jpg Ej, słodkie to :loveu: wiem :loveu: P.S wszystkim mięsożernym życzę smacznego :diabloti: moje jedyne w miarę udane zdjecia :roflt::roflt::roflt: a tak cudownie przybliża mój obiektyw :loveu::loveu::loveu: idealny do dalekich obiektów :diabloti: gniot jak się patrzy ale jakiś taki sentymentalny Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Iśka demoluje zoo i skacze po ogrodzeniu :mad: Pełne skupienie sweet :diabloti: ciemno jak w d*** było, do tego waliło koszmarnie, że zdjęcia na bezdechu robiłam ;) Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 przepalone, a jakże :loveu: jestem wybornym fotografem :evil_lol: kolory i podłoża i gekona - naturalne i moje ulubione :loveu: Quote
dog193 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Koty zajebiste :loveu: Ale król i tak najlepsiejszy :loveu: Miałam kiedyś podobnego na tymczasie :D A Krów wielki jest, no nie? :lol: Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 dog193 napisał(a):Koty zajebiste :loveu: Ale król i tak najlepsiejszy :loveu: Miałam kiedyś podobnego na tymczasie :D A Krów wielki jest, no nie? :lol: z pewnością koty zajebiste :diabloti: (mam nadzieje że dzewuchy nie zdradzą tajników wykonywania tego zdjęcia :diabloti::evil_lol:) eee przesadzacie wszyscy, wcale taki duży nie jest :eviltong: on jest zaje***, poślinił mnie :evil_lol: nadwyrężył mięśnie na spacerze :evil_lol: (ale myślałam że ma więcej siły :diabloti: Iś bała mi się go dać trzymać :evil_lol:), dla mnie jest genialny po prostu. Zamieniamy się na psy z Iśką :diabloti: Quote
dog193 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 NightQueen napisał(a):z pewnością koty zajebiste :diabloti: (mam nadzieje że dzewuchy nie zdradzą tajników wykonywania tego zdjęcia :diabloti::evil_lol:) A co, foty z neta ściągnęłaś? :lol: Jest wielki i już :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ten gekon to nie gekon tylko phelsuma madagaskarska :diabloti: i ma na ogonie starą wylinkę :roll: Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 dog193 napisał(a):A co, foty z neta ściągnęłaś? :lol: Jest wielki i już :diabloti: nie :evil_lol::evil_lol: zdjęcia jak najbardziej robione przeze mnie, ale w dość nietypowy sposób :evil_lol: eee wielki to jest mastiff a Czesio jest mały :diabloti: Unbelievable napisał(a):ten gekon to nie gekon tylko phelsuma madagaskarska :diabloti: i ma na ogonie starą wylinkę :roll: zwana pospolicie gekonem madagaskarskim :diabloti: one wszystkie miały wylinkę :razz: węże też Quote
dog193 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Unbelievable napisał(a):ten gekon to nie gekon tylko phelsuma madagaskarska :diabloti: Od początku tak sądziłam. :diabloti: Quote
dog193 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 NightQueen napisał(a): eee wielki to jest mastiff a Czesio jest mały :diabloti: Jak dla mnie to dużej różnicy nie ma :evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 i tak się w nim zakochałam :loveu: takiego owczara mogłabym mieć, z takim charakterem, innego nie :diabloti: ależ wy mnie lubicie prowokować :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ile siedzę w terrarystyce tyle NIGDY nie widziałam nazywania ich gekonami :evil_lol: i spolszczenie ich nazwy to co najwyżej felsuma :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Unbelievable napisał(a):Ile siedzę w terrarystyce tyle NIGDY nie widziałam nazywania ich gekonami :evil_lol: i spolszczenie ich nazwy to co najwyżej felsuma :diabloti: ja tam nie wiem, w aż tak w temacie nie siedzę, ale taka nalepka była w zoo, czy się oni walnęli czy ty może do tej pory nie wiedziałaś o tym to ja już nie wiem, trzeba by było szpiegostwo w szerszym kręgu znawców zrobić,a mnie się nie chce i mi to zresztą koło piór lata jak to to się nazywa :evil_lol: ale kolor ma świetny :p Quote
Unbelievable Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 NightQueen napisał(a):ja tam nie wiem, w aż tak w temacie nie siedzę, ale taka nalepka była w zoo, czy się oni walnęli czy ty może do tej pory nie wiedziałaś o tym to ja już nie wiem, trzeba by było szpiegostwo w szerszym kręgu znawców zrobić,a mnie się nie chce i mi to zresztą koło piór lata jak to to się nazywa :evil_lol: ale kolor ma świetny :p to jest tak że zoo i inne tego typu instytucje bardzo lubią spolszczać nazwy zwierząt które niekoniecznie trzeba spolszczać, żadnej w tym intrygi :diabloti: Quote
darii_iia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja wiem jak robiłaś zdjęcia kotów. A więc : Jedna z Was wzięła WIELKI kawał surowego mięcha i machała nim gdzieś tam z boku aby zwrócić na siebie uwagę tygryska, lwa. A wtedy Ty weszłaś do klatki i niezauważalnie zrobiłaś mu zdjęcie.:razz: Quote
dog193 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja stawiam na to, że Pati się rozebrała, żeby zwrócić uwagę kota na siebie i kiedy ten się nań spojrzał (widać ten niesmak i politowanie w oczach lwa:diabloti:) szybko cykała mu fotę :diabloti: Quote
Avaloth Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wbrew pozorom nie potrzebowałyśmy aż takich wyszukanych metod, jeden cyk bez wysiłku i cudne zdjęcie jest :evil_lol: A Krów Cię poślinił i nadwyrężył Ci mięsień na własne życzenie, prowokatorko jedna xd z Adą ma minę oczywiście wystraszoną, jak każdy pies :diabloti: później zrzucę wszystkie zdjecia to ci poślę link ;-) Akurat z Krk do Ośw poszło szybko, tragedia była z Osw :shake: heheh no tak.. malo obficie w przygodny bylo :evil_lol:hiohio no tak, szkoda że Chester nie reaguje na 'bije mnie' tak jak Moli, by była zabawa :evil_lol: Widzisz, bida, musisz szybko się znów do Krk wybrać, spotkać jakieś wróżki i inne takie. Ja zdjęcie ogarne jutro i Wam wyślę. Widziałaś jaki mam avatar?:cool3: Quote
bianka19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 pasujecie kurde do siebie, macie prawie taki sam kolor 'futerka'. :evil_lol: http://img708.imageshack.us/img708/2711/dsc0995px.jpg świetne jest to zdjęcie. :loveu: http://img651.imageshack.us/img651/1744/dsc1243r.jpg ostatnio jakaś moda na zoo, czy co? :eviltong: Quote
darii_iia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 bianka19 napisał(a): ostatnio jakaś moda na zoo, czy co? :eviltong: Ja byłam ostatnio w poznańskim.:lol: Quote
NightQueen Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Unbelievable napisał(a):to jest tak że zoo i inne tego typu instytucje bardzo lubią spolszczać nazwy zwierząt które niekoniecznie trzeba spolszczać, żadnej w tym intrygi :diabloti: możliwe, ale ja jeszcze nie przyłapałam ich na tym ;) a jak mówię, nie interesuję się na tyle gadami i płazami żeby znać ich nazwy właściwe, kilka gat. rozpoznaję i tyle. darii_iia napisał(a):Ja wiem jak robiłaś zdjęcia kotów. A więc : Jedna z Was wzięła WIELKI kawał surowego mięcha i machała nim gdzieś tam z boku aby zwrócić na siebie uwagę tygryska, lwa. A wtedy Ty weszłaś do klatki i niezauważalnie zrobiłaś mu zdjęcie.:razz: dog193 napisał(a):Ja stawiam na to, że Pati się rozebrała, żeby zwrócić uwagę kota na siebie i kiedy ten się nań spojrzał (widać ten niesmak i politowanie w oczach lwa:diabloti:) szybko cykała mu fotę :diabloti: :mdleje: jakie teorię :evil_lol: żadna nie jest trafiona, moja wyobraźnia nie sięga aż tak daleko :evil_lol: Avaloth napisał(a):Wbrew pozorom nie potrzebowałyśmy aż takich wyszukanych metod, jeden cyk bez wysiłku i cudne zdjęcie jest :evil_lol: A Krów Cię poślinił i nadwyrężył Ci mięsień na własne życzenie, prowokatorko jedna xd hiohio no tak, szkoda że Chester nie reaguje na 'bije mnie' tak jak Moli, by była zabawa :evil_lol: Widzisz, bida, musisz szybko się znów do Krk wybrać, spotkać jakieś wróżki i inne takie. Ja zdjęcie ogarne jutro i Wam wyślę. Widziałaś jaki mam avatar?:cool3: Ja prowokator? oj tam... po prostu się z chłopakiem pobawić chciałam :evil_lol: a ty nam bezczelnie przeszkadzałaś :mad: Przyjadę na parę dni do Ciebie i Czesia się nauczy komendy "bije mnie" :diabloti: tylko ja go nauczę tak że będzie bronił mnie a nie ciebie :eviltong: No ja nie wiem jak ja będę żyła w tym nudnym mieście, bez takich ciekawych osobowości jak w Krk :placz: widzę właśnie ... avek za*** :cool3: Ja chciałam dziś zdjęcia zrzucić na photobucketa, ale mi instalacja w domu padła :mdleje: wybiło korki, bo włączone było za dużo urządzenie, później korki nie chciały się włączyć, a jak się już udało okazało się że kontakt w moim pokoju - do niego podłączony był komputer, kontakty w kuchni - w tym jeden od lodówki, przestały działać :-? i nie idzie, był elektryk ale na blokach mamy w taki dziwny sposób instalację zrobioną że nie wiadomo co do czego i gdzie jest podłączone, więc mamy przedłużki po całym domu porozkładane, do lodówki, prąd ciągniemy z łazienki bianka19 napisał(a):pasujecie kurde do siebie, macie prawie taki sam kolor 'futerka'. :evil_lol: http://img708.imageshack.us/img708/2711/dsc0995px.jpg świetne jest to zdjęcie. :loveu: http://img651.imageshack.us/img651/1744/dsc1243r.jpg ostatnio jakaś moda na zoo, czy co? :eviltong: "prawie" to spora różnica :diabloti::evil_lol: moda? nie zauważyłam takiej zależności, w Krk zoo nie byłam, a wybierałam się od 3 czy 4 miesięcy w końcu się wybrałam z dziewczynami. darii_iia napisał(a):Ja byłam ostatnio w poznańskim.:lol: ja byłam w Poznańskich obu, starym i nowym ;) Spotkałam dziś zaj*** joreczka :loveu::diabloti: był wyższy od Moli :roflt: Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 NightQueen napisał(a):"prawie" to spora różnica :diabloti::evil_lol: moda? nie zauważyłam takiej zależności, w Krk zoo nie byłam, a wybierałam się od 3 czy 4 miesięcy w końcu się wybrałam z dziewczynami. ale na serio, twój kolor włosów jest bardzo podobny. :eviltong: ja właśnie prawie u każdego widzę fotki z zoo. ;) Quote
Recommended Posts