Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Unbelievable']artystyczne, nie powiem że nie :diabloti:

mam gdzieś więcej pojedynczych członów zwierzęcych :diabloti: ale nie wiem czy przetrzymasz taki nawał artyzmu :evil_lol:

[quote name='C&B']http://img560.imageshack.us/img560/8051/dsc1213z.jpg
Ej, słodkie to :loveu:

wiem :loveu:

P.S wszystkim mięsożernym życzę smacznego :diabloti:

moje jedyne w miarę udane zdjecia :roflt::roflt::roflt:

a tak cudownie przybliża mój obiektyw :loveu::loveu::loveu:
idealny do dalekich obiektów :diabloti:

gniot jak się patrzy ale jakiś taki sentymentalny

Posted

dog193 napisał(a):
Koty zajebiste :loveu:

Ale król i tak najlepsiejszy :loveu: Miałam kiedyś podobnego na tymczasie :D

A Krów wielki jest, no nie? :lol:

z pewnością koty zajebiste :diabloti: (mam nadzieje że dzewuchy nie zdradzą tajników wykonywania tego zdjęcia :diabloti::evil_lol:)

eee przesadzacie wszyscy, wcale taki duży nie jest :eviltong: on jest zaje***, poślinił mnie :evil_lol: nadwyrężył mięśnie na spacerze :evil_lol: (ale myślałam że ma więcej siły :diabloti: Iś bała mi się go dać trzymać :evil_lol:), dla mnie jest genialny po prostu.
Zamieniamy się na psy z Iśką :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
z pewnością koty zajebiste :diabloti: (mam nadzieje że dzewuchy nie zdradzą tajników wykonywania tego zdjęcia :diabloti::evil_lol:)

A co, foty z neta ściągnęłaś? :lol:

Jest wielki i już :diabloti:

Posted

dog193 napisał(a):
A co, foty z neta ściągnęłaś? :lol:

Jest wielki i już :diabloti:

nie :evil_lol::evil_lol: zdjęcia jak najbardziej robione przeze mnie, ale w dość nietypowy sposób :evil_lol:

eee wielki to jest mastiff a Czesio jest mały :diabloti:

Unbelievable napisał(a):
ten gekon to nie gekon tylko phelsuma madagaskarska :diabloti: i ma na ogonie starą wylinkę :roll:

zwana pospolicie gekonem madagaskarskim :diabloti:

one wszystkie miały wylinkę :razz: węże też

Posted

Unbelievable napisał(a):
Ile siedzę w terrarystyce tyle NIGDY nie widziałam nazywania ich gekonami :evil_lol: i spolszczenie ich nazwy to co najwyżej felsuma :diabloti:

ja tam nie wiem, w aż tak w temacie nie siedzę, ale taka nalepka była w zoo, czy się oni walnęli czy ty może do tej pory nie wiedziałaś o tym to ja już nie wiem, trzeba by było szpiegostwo w szerszym kręgu znawców zrobić,a mnie się nie chce i mi to zresztą koło piór lata jak to to się nazywa :evil_lol:
ale kolor ma świetny :p

Posted

NightQueen napisał(a):
ja tam nie wiem, w aż tak w temacie nie siedzę, ale taka nalepka była w zoo, czy się oni walnęli czy ty może do tej pory nie wiedziałaś o tym to ja już nie wiem, trzeba by było szpiegostwo w szerszym kręgu znawców zrobić,a mnie się nie chce i mi to zresztą koło piór lata jak to to się nazywa :evil_lol:
ale kolor ma świetny :p

to jest tak że zoo i inne tego typu instytucje bardzo lubią spolszczać nazwy zwierząt które niekoniecznie trzeba spolszczać, żadnej w tym intrygi :diabloti:

Posted

Ja wiem jak robiłaś zdjęcia kotów. A więc :
Jedna z Was wzięła WIELKI kawał surowego mięcha i machała nim gdzieś tam z boku aby zwrócić na siebie uwagę tygryska, lwa. A wtedy Ty weszłaś do klatki i niezauważalnie zrobiłaś mu zdjęcie.:razz:

Posted

Ja stawiam na to, że Pati się rozebrała, żeby zwrócić uwagę kota na siebie i kiedy ten się nań spojrzał (widać ten niesmak i politowanie w oczach lwa:diabloti:) szybko cykała mu fotę :diabloti:

Posted

Wbrew pozorom nie potrzebowałyśmy aż takich wyszukanych metod, jeden cyk bez wysiłku i cudne zdjęcie jest :evil_lol:

A Krów Cię poślinił i nadwyrężył Ci mięsień na własne życzenie, prowokatorko jedna xd

z Adą ma minę oczywiście wystraszoną, jak każdy pies :diabloti: później zrzucę wszystkie zdjecia to ci poślę link ;-)

Akurat z Krk do Ośw poszło szybko, tragedia była z Osw :shake:
heheh no tak.. malo obficie w przygodny bylo :evil_lol:
hiohio no tak, szkoda że Chester nie reaguje na 'bije mnie' tak jak Moli, by była zabawa :evil_lol:
Widzisz, bida, musisz szybko się znów do Krk wybrać, spotkać jakieś wróżki i inne takie.

Ja zdjęcie ogarne jutro i Wam wyślę. Widziałaś jaki mam avatar?:cool3:

Posted

Unbelievable napisał(a):
to jest tak że zoo i inne tego typu instytucje bardzo lubią spolszczać nazwy zwierząt które niekoniecznie trzeba spolszczać, żadnej w tym intrygi :diabloti:

możliwe, ale ja jeszcze nie przyłapałam ich na tym ;) a jak mówię, nie interesuję się na tyle gadami i płazami żeby znać ich nazwy właściwe, kilka gat. rozpoznaję i tyle.

darii_iia napisał(a):
Ja wiem jak robiłaś zdjęcia kotów. A więc :
Jedna z Was wzięła WIELKI kawał surowego mięcha i machała nim gdzieś tam z boku aby zwrócić na siebie uwagę tygryska, lwa. A wtedy Ty weszłaś do klatki i niezauważalnie zrobiłaś mu zdjęcie.:razz:

dog193 napisał(a):
Ja stawiam na to, że Pati się rozebrała, żeby zwrócić uwagę kota na siebie i kiedy ten się nań spojrzał (widać ten niesmak i politowanie w oczach lwa:diabloti:) szybko cykała mu fotę :diabloti:

:mdleje: jakie teorię :evil_lol:
żadna nie jest trafiona, moja wyobraźnia nie sięga aż tak daleko :evil_lol:

Avaloth napisał(a):
Wbrew pozorom nie potrzebowałyśmy aż takich wyszukanych metod, jeden cyk bez wysiłku i cudne zdjęcie jest :evil_lol:

A Krów Cię poślinił i nadwyrężył Ci mięsień na własne życzenie, prowokatorko jedna xd

hiohio no tak, szkoda że Chester nie reaguje na 'bije mnie' tak jak Moli, by była zabawa :evil_lol:
Widzisz, bida, musisz szybko się znów do Krk wybrać, spotkać jakieś wróżki i inne takie.

Ja zdjęcie ogarne jutro i Wam wyślę. Widziałaś jaki mam avatar?:cool3:

Ja prowokator? oj tam...
po prostu się z chłopakiem pobawić chciałam :evil_lol: a ty nam bezczelnie przeszkadzałaś :mad:
Przyjadę na parę dni do Ciebie i Czesia się nauczy komendy "bije mnie" :diabloti: tylko ja go nauczę tak że będzie bronił mnie a nie ciebie :eviltong:

No ja nie wiem jak ja będę żyła w tym nudnym mieście, bez takich ciekawych osobowości jak w Krk :placz:

widzę właśnie ... avek za*** :cool3:
Ja chciałam dziś zdjęcia zrzucić na photobucketa, ale mi instalacja w domu padła :mdleje: wybiło korki, bo włączone było za dużo urządzenie, później korki nie chciały się włączyć, a jak się już udało okazało się że kontakt w moim pokoju - do niego podłączony był komputer, kontakty w kuchni - w tym jeden od lodówki, przestały działać :-? i nie idzie, był elektryk ale na blokach mamy w taki dziwny sposób instalację zrobioną że nie wiadomo co do czego i gdzie jest podłączone, więc mamy przedłużki po całym domu porozkładane, do lodówki, prąd ciągniemy z łazienki

bianka19 napisał(a):
pasujecie kurde do siebie, macie prawie taki sam kolor 'futerka'. :evil_lol:
http://img708.imageshack.us/img708/2711/dsc0995px.jpg

świetne jest to zdjęcie. :loveu:
http://img651.imageshack.us/img651/1744/dsc1243r.jpg

ostatnio jakaś moda na zoo, czy co? :eviltong:

"prawie" to spora różnica :diabloti::evil_lol:

moda? nie zauważyłam takiej zależności, w Krk zoo nie byłam, a wybierałam się od 3 czy 4 miesięcy w końcu się wybrałam z dziewczynami.

darii_iia napisał(a):
Ja byłam ostatnio w poznańskim.:lol:

ja byłam w Poznańskich obu, starym i nowym ;)

Spotkałam dziś zaj*** joreczka :loveu::diabloti: był wyższy od Moli :roflt:

Posted

NightQueen napisał(a):
"prawie" to spora różnica :diabloti::evil_lol:

moda? nie zauważyłam takiej zależności, w Krk zoo nie byłam, a wybierałam się od 3 czy 4 miesięcy w końcu się wybrałam z dziewczynami.

ale na serio, twój kolor włosów jest bardzo podobny. :eviltong:

ja właśnie prawie u każdego widzę fotki z zoo. ;)