Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucky.']chyba zrobię hamak i takie sploty. dzięki:)

ja nie robiłam wszystkiego na raz, tylko takie modyfikacje robię co jakiś czas, jak mi się wystrój znudzi ;)

[quote name='kaaamila1']Hej! Moli jest cudowna!!! :loveu:

Zapraszam do naszej galerii :)

dziękuje

Z cyklu domowe gnioty, które generalnie nie nadają się do publikacji, ale daje cokolwiek żeby nie było, że tu się tylko gada :cool3:

kluczowa zagadka - Kto pobrudził moją ścianę w pokoju? :cool3:
odpowiedź - oczywiście oszołom :diabloti: rzucając mi oślinione zabawki na ścianę :mad:

Moli zrobiła sobie hopka - troszkę za mały ale co tam :diabloti:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bianka19']urocza bestyjka. :evil_lol:
http://img543.imageshack.us/img543/7571/dsc0893g.jpg

bestia raczej :evil_lol:

[quote name='kaaamila1']Świetne zdjęcia :) Pluszak mały z niej !

szkoda że nie jest taka ruchliwa jak pluszaki :diabloti: wtedy miałabym czyste sciany przynajmniej :evil_lol:

[quote name='Unbelievable']kurde ja też myślałam o tej torbie ale miałam nadzieję że się ostanie aż rower kupię :evil_lol:

kto pierwszy ten lepszy :diabloti:
a żałuj bo poszła po bardzo niskiej cenie, a to tylko dlatego że nie mam miejsca w szafie :razz:

btw. tez ją kupiłam w nadziei że kupię rower, a sprzedałam bo moje nadzieje do skutku nie doszły :eviltong:

Posted

[quote name='NightQueen']a tak długo miałam ją u siebie, spóźniłaś się o jeden dzień :evil_lol:
Ja już tydzień się nad nią zastanawiałam....ale dopiero wczoraj sobie przypomniałam u kogo była w sygnaturze. :D

btw. tez ją kupiłam w nadziei że kupię rower, a sprzedałam bo moje nadzieje do skutku nie doszły :eviltong:

A ja mam w garażu, bodajże 4 rowery...i żaden jeszcze nie ma torby na psa. :eviltong:

Posted

[quote name='kaaamila1']Hihi :) Niestety pieski są jak małe dzieci trochę :) Najważniejsze, że i tak się nie gniewasz za brudną ścianę, bo jak się gniewać na taką mała kulkę :)

Moli to raczej przypomina humorzastego nastolatka :evil_lol:

taka mała kulka to ona nie jest ;)
w porównaniu z innymi psami wypada tak
http://img594.imageshack.us/img594/994/dsc0319p.jpg

[quote name='Unbelievable']Ja kupuję rower na pewno, tylko jeszcze nie wiem czy będzie miał jakiś koszyk "w zestawie" czy nie ;) będzie trzeba jakoś wybiegać psa w mieście niestety :diabloti:

ja też kupowałam na pewno, nawet 3 razy po niego jechałam :evil_lol:
najwyżej Gram będzie musiał biegać obok :cool3:

[quote name='darii_iia']Ja już tydzień się nad nią zastanawiałam....ale dopiero wczoraj sobie przypomniałam u kogo była w sygnaturze. :-D

A ja mam w garażu, bodajże 4 rowery...i żaden jeszcze nie ma torby na psa. :eviltong:

no patrz, przez 2 miesiące nikt nie chciał, a teraz ot wszyscy :evil_lol:

Posted

świetne zdjęcia Moli z ringo :loveu:

u nas po mieście jeżdzi facet na rowerze i za rowerem ma przyczepkę w której siedzi labrador , pies jest młody , nie mam pojęcia czemu nie biegnie obok :lol:

Posted

NightQueen napisał(a):

ja też kupowałam na pewno, nawet 3 razy po niego jechałam :evil_lol:
najwyżej Gram będzie musiał biegać obok :cool3:

mam tam pod samym blokiem fajne ścieżki rowerowe także spoko, ale jakbym się miała gdzieś dalej z nim wybrać to jakoś tego nie widzę :roll: i nie wiem czy znajdę taki koszyk na min. 7kg :roll: zachciało mi się wielkoluda :diabloti: wsadzałaś moli do tej torby? bo ona podobno do 6kg a mol chyba więcej waży :razz:

Posted

kaaamila1 napisał(a):
No kruszynką nie jest, ale i tak jest mała :) To masz się z nią skoro zachowuje się jak nastolatka :) Pozdrawiam :*

czy ja iwem czy tak fajnie, nastolatki potrafią być upierdliwe :evil_lol:

gops napisał(a):
świetne zdjęcia Moli z ringo :loveu:

u nas po mieście jeżdzi facet na rowerze i za rowerem ma przyczepkę w której siedzi labrador , pies jest młody , nie mam pojęcia czemu nie biegnie obok :lol:

z oczojebnym rigno :diabloti: które jest dla niej za duże i jej przelatuje przez łeb :evil_lol:

boże labrador woli zwiedzać okolicę w wózku :evil_lol:

Posted

Wróciłam dziś z Krakowa, gdzie odbył się zlot czarownic :diabloti: przy obecności mojej, Dominiki (Avaloth czy jakoś tak) i Ady (sweet) :cool3: Także zdjęcia polecą Krakowskie i M. na nich nie ma, bo koza siedziała w domu.
Miałam wreszcie okazję poznać Czesia - Iśki :loveu: zakochałam się w krowie :evil_lol: taki śmieszny Gargamel z niego jest, nieporadne cielątko :loveu: Zaliczyłyśmy Zoo i Ada znalazła wreszcie odzwierciedlenie swoje w postaci zwierzaka :diabloti: znaczy się hipopotam karłowaty :evil_lol:

Jestem tak zmęczona po "przespanej" nocy, mój sen trwał dokładnie 2,5 h plus 1,5 h :cool3: przerwa była zrobiona przymusowo, gdyż Czesio postanowił zabawić się rano w koguta i musiał obudzić całą wieś, o godzinie 5 :diabloti:
Oczywiście mój powrót do domu jak na złość musiał się przeciągać w nieskończoność, mimo że wcześnie z Krk wyjechałam, to w Ośw. czekałam na swój autobus 45 min :shake: a to i tak nie był ten który jedzie pod mój blok, także jeszcze musiałam zapierniczać na nogach parę kilometrów,a jak doszłam już z odciskami na stopach :razz: to się okazało że mądra Patrycja zapomniała kluczy od domu, a oczywiście w domu nie było nikogo :mdleje: na szczęście sąsiadka ma, posiada klucze do nas i mnie wspomogła, szczęście miałam bo ona jest chora, a tak to by jej w domu nie było, także rewelacja po prostu.

Nie gadam już, dodaje zaraz zdjęcia cenzurowane :diabloti::evil_lol:

Aaaaa zapomniałabym, przyszedł mi mój zamówiony filtr UV do Nikusia :sweetCyb:

Posted

Zaliczyłyśmy Zoo i Ada znalazła wreszcie odzwierciedlenie swoje w postaci zwierzaka :diabloti: znaczy się hipopotam karłowaty :evil_lol:
Muszę Ci przypominać, że Ty też znalazłaś swoją rodzinę? :cool3: Hieny pręgowane czy jakośtak, podobne do Ciebie byly

Jejeje jakie słodkie Krowie z misiaczkiem:loveu: Jak ja mu chce z nim zdjęcia robić to zawsze go wypluwa wtedy, łoś :shake:
Jaką Chesterow ma zadowoloną minę na zdjęciach z Tobą:evil_lol: to jak musi wyglądać na zdjeciach z Adą :diabloti:

A no i Ty wiesz, że ja na zamianę chętna oczywiście. Co do podóży, to wybacz ze tak uciekłam od razu, ale nie chciało mi się czekać 35 min na następnego mojego busa. A i tak nie miałaś najgorszych przygód, biorąc pod uwagę, że Ty to Ty i Twoje szczęście do przypałów i dziwnych ludzi :eviltong:

Posted

Avaloth napisał(a):
Muszę Ci przypominać, że Ty też znalazłaś swoją rodzinę? :cool3: Hieny pręgowane czy jakośtak, podobne do Ciebie byly

Jejeje jakie słodkie Krowie z misiaczkiem:loveu: Jak ja mu chce z nim zdjęcia robić to zawsze go wypluwa wtedy, łoś :shake:
Jaką Chesterow ma zadowoloną minę na zdjęciach z Tobą:evil_lol: to jak musi wyglądać na zdjeciach z Adą :diabloti:

A no i Ty wiesz, że ja na zamianę chętna oczywiście. Co do podóży, to wybacz ze tak uciekłam od razu, ale nie chciało mi się czekać 35 min na następnego mojego busa. A i tak nie miałaś najgorszych przygód, biorąc pod uwagę, że Ty to Ty i Twoje szczęście do przypałów i dziwnych ludzi :eviltong:

a no tak hieny :diabloti::evil_lol:

z Adą ma minę oczywiście wystraszoną, jak każdy pies :diabloti: później zrzucę wszystkie zdjecia to ci poślę link ;)

Akurat z Krk do Ośw poszło szybko, tragedia była z Osw :shake:
heheh no tak.. malo obficie w przygodny bylo :evil_lol:

Misia&Ruby napisał(a):
Cudowny z niego psiak :loveu:

boski :loveu: