Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dog193']No wyluzuj, żartowałam tylko :D[/QUOTE]

ja się wcale nie spięłam :evil_lol:

[quote name='Sweet']Łe tam, ale jesteś ;P
A pamiętasz o przyszłej sobocie? :D[/QUOTE]

to już przyszła sobota? :crazyeye:
ale szybko minęło :evil_lol:

[quote name='Cheritka']Dawno u Was nie byliśmy, to troche nadrabiamy :)[/QUOTE]

a ja was podglądam od czasu do czasu :evil_lol: tylko się nic nie odzywam :p

Posted

[quote name='NightQueen']
to już przyszła sobota? :crazyeye:
ale szybko minęło :evil_lol:
[/QUOTE]

A no :D
Bardzo szybko :P
Zaraz mi się wakacje skończą ;(

Posted

[quote name='Sweet']A no :D
Bardzo szybko :P
Zaraz mi się wakacje skończą ;([/QUOTE]

Iśka też się z nami spotyka?

może pójdziemy do zoo? co ty na to :cool3: ale Iśka za przewodnika musi robić :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']Iśka też się z nami spotyka?

może pójdziemy do zoo? co ty na to :cool3: ale Iśka za przewodnika musi robić :diabloti:[/QUOTE]

No mówiła, że tak:D ale muszę jej jeszcze przypomnieć :evil_lol:

Możemy :D Mi to w sumie obojętnie, bo nie znam Krakowa :P Ale spotykamy się na rynku? :P

Posted

Patrycjo, mało Ci mojego przewodnictwa po Krakowie?:evil_lol: okolice ZOO co prawda znam lepiej niż Hutę, ale nie wiem czy aż na tyle dobrze, ile by nasza wycieczka tam wymagała:eviltong:
Mam nadzieję że będę, raczej nic mi wypaść nie powinno ;)

Tak sobie teraz myślę, ze będę wtedy sama w domu, więc mogłybyście wpaść po wycieczce, a nawet przenocować. Czy z piątku na sobotę czy z soboty na niedziele.

Posted

[quote name='Sweet']No mówiła, że tak:D ale muszę jej jeszcze przypomnieć :evil_lol:

Możemy :D Mi to w sumie obojętnie, bo nie znam Krakowa :P Ale spotykamy się na rynku? :P[/QUOTE]

możemy na rynku, choć ja z Iśką to się na dworcu spotkamy pewnie :evil_lol:

[quote name='Avaloth']Patrycjo, mało Ci mojego przewodnictwa po Krakowie?:evil_lol: okolice ZOO co prawda znam lepiej niż Hutę, ale nie wiem czy aż na tyle dobrze, ile by nasza wycieczka tam wymagała:eviltong:

Tak sobie teraz myślę, ze będę wtedy sama w domu, więc mogłybyście wpaść po wycieczce, a nawet przenocować. Czy z piątku na sobotę czy z soboty na niedziele.[/QUOTE]

spokojnie, przygotuję się przed wyjazdem, rozeznam się z mapą bo tobie nie ufam :diabloti:

nie może ci wypaść :diabloti: bo inaczej to ja ci zrobię tak że wypadną ci ale zęby :evil_lol:

Ooo cóż to za propozycja? pomieszkamy sobie jak mąż i żona? :roflt: w sumie jestem za - będę miała okazję Cześka poznać :loveu:
na kiedy to nie wiem, Ada pisz kiedy ci najbardziej pasuje meeting? w sobotę?

ja chce koniecznie do tego zoo jechać, zostawimy tam Adę w klatce z pingwinami :diabloti::evil_lol:

Posted

Czy ja dobrze gdzieś wyczytałam? Twoja siostra decyduje się na berneńczyka zamiast sznaucera?Niezła zmiana charakteru:evil_lol:

a focha mam na Ciebie za Kraków:obrazic:

Posted

[quote name='Avaloth']Patrycjo, mało Ci mojego przewodnictwa po Krakowie?:evil_lol: okolice ZOO co prawda znam lepiej niż Hutę, ale nie wiem czy aż na tyle dobrze, ile by nasza wycieczka tam wymagała:eviltong:

Tak sobie teraz myślę, ze będę wtedy sama w domu, więc mogłybyście wpaść po wycieczce, a nawet przenocować. Czy z piątku na sobotę czy z soboty na niedziele.[/QUOTE]

Haha:D Na pewno jesteś dobrym przewodnikiem :D
Nie może Ci nic wypaść :eviltong::eviltong:

W sumie fajnie, ale moi rodzice pewnie się nie zgodzą, bo bedą płacić za nocleg w hotelu, więc bede musiała tam wrócić pewnie, ale pogadam z nimi jeszcze ;)
W sobotę czyli wtedy z soboty na niedzielę ;)

[quote name='NightQueen']możemy na rynku, choć ja z Iśką to się na dworcu spotkamy pewnie :evil_lol:

ja chce koniecznie do tego zoo jechać, zostawimy tam Adę w klatce z pingwinami :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

No ja nie wiem gdzie dojadę, ale też nie będe mieszkać w samym Krk, a myślę, że tam będzie mi najprościej dojechać, bo wiem jak wygląda rynek :P

haha:evil_lol: A czemu akurat z pingwinami? :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='ariss']Czy ja dobrze gdzieś wyczytałam? Twoja siostra decyduje się na berneńczyka zamiast sznaucera?Niezła zmiana charakteru:evil_lol:

a focha mam na Ciebie za Kraków:obrazic:[/QUOTE]

W sumie i może to dobrze, rozmyślaliśmy nad żywiołowością sznupów i mogłoby to stanowić pewien problem. Decyzja jeszcze nie jest podjęta ostatecznie ale byli w hodowli berneńczyków i teraz mają na ich ptk. świra :p Sznaucer to bardziej "mój" charakter i dlatego chciałam żeby był sznup :diabloti:
P.S czy ja przypadkiem nie wspominałam że moja siostra zmienia zdanie co chwilę ? :mad:

Tak jakoś wyszło :diabloti: to nie pierwsza i nie ostatnia wystawa :eviltong: ale i tak jestem szczęśliwa bo dziewczyny widziałam, co prawda nie miałam okazji ich poznać, ale zawsze coś :loveu:

[quote name='Sweet']Haha:-D Na pewno jesteś dobrym przewodnikiem :-D
Nie może Ci nic wypaść :eviltong::eviltong:

W sumie fajnie, ale moi rodzice pewnie się nie zgodzą, bo bedą płacić za nocleg w hotelu, więc bede musiała tam wrócić pewnie, ale pogadam z nimi jeszcze ;-)
W sobotę czyli wtedy z soboty na niedzielę ;-)

No ja nie wiem gdzie dojadę, ale też nie będe mieszkać w samym Krk, a myślę, że tam będzie mi najprościej dojechać, bo wiem jak wygląda rynek :P

haha:evil_lol: A czemu akurat z pingwinami? :eviltong::eviltong:[/QUOTE]

może coś wykombinujesz? :cool3: albo cię po prostu uprowadzimy :diabloti:

tylko żebyśmy nie musiały cię szukać po całym Krakowie :evil_lol:

bo małpy są przereklamowane :diabloti:

Posted

hhahah, Berneńczyki śliczne, choć nie mój typ charakteru;) ale właśnie po to jest tyle ras żeby każdy mógł wybrać coś na siebie:)

a młodą też widziałaś? bo w budzie siedziała cały czas:evil_lol::diabloti:

Posted

może coś wykombinujesz? :cool3: albo cię po prostu uprowadzimy :diabloti:

tylko żebyśmy nie musiały cię szukać po całym Krakowie :evil_lol:

bo małpy są przereklamowane :diabloti:[/QUOTE]

No zobaczę co da się zrobic ^^ w ostateczności mogę rodzicom kasę oddać za tą jedną noc i wrócić rano:P ale nie wiem czy na to pójdą :P

Nie no bez przesady jakoś na pewno trafię :evil_lol: :diabloti: W końcu chyba, aż taka głupia nie jestem :P

No tak... ale bardziej bym do jakiś hipopotamów, albo słoni pasowała :evil_lol: wtopiłabym się w tłum i nikt by nie zauważył :diabloti:

Posted

[quote name='ariss']hhahah, Berneńczyki śliczne, choć nie mój typ charakteru;) ale właśnie po to jest tyle ras żeby każdy mógł wybrać coś na siebie:)

a młodą też widziałaś? bo w budzie siedziała cały czas:evil_lol::diabloti:

mój też nie i to kompletnie, ale to nie ja będę się użerać z psem przez najbliższe (co najmniej) 12 lat :evil_lol: więc niech mają co chcą i póki wybierają w miarę rozsądne rasy pod względem warunków jakie mają to nie będę interweniować :p no może troszkę :diabloti: bo sobą bym nie była :evil_lol:

widziałam :cool3: ktoś wyprowadzał obie twoje kobietki więc miałam okazję je zobaczyć, Gass poznałam od razy, a młoda to prawie jej kopia :evil_lol: trudno rozpoznać nie było.

[quote name='Sweet']No zobaczę co da się zrobic ^^ w ostateczności mogę rodzicom kasę oddać za tą jedną noc i wrócić rano:P ale nie wiem czy na to pójdą :P

Nie no bez przesady jakoś na pewno trafię :evil_lol: :diabloti: W końcu chyba, aż taka głupia nie jestem :P

No tak... ale bardziej bym do jakiś hipopotamów, albo słoni pasowała :evil_lol: wtopiłabym się w tłum i nikt by nie zauważył :diabloti:

pogadaj z nimi ;)

hmm.. możemy deliberować nad tym :diabloti::diabloti:

hahah ale wymyśliłaś :evil_lol: ja z moją twarzą to tylko do pawianów :diabloti: z charakteru do hien

Posted

[quote name='ariss']i nie podeszłaś:placz:

ta fota pierwsza z piłą jest super:loveu:[/QUOTE]

bo ciebie tam nie było :mad: ciebie widziałam tylko raz jak chyba jedzenie zamawiałaś i tyle :p

Posted

pogadaj z nimi ;)

hmm.. możemy deliberować nad tym :diabloti::diabloti:

hahah ale wymyśliłaś :evil_lol: ja z moją twarzą to tylko do pawianów :diabloti: z charakteru do hien
[/QUOTE]

No pogadam, ale jutro, bo dzisiaj ich nie ma :P

Haha :P Cicho teraz chociaż mogę się ukryć pod kolorem włosów i nie widać od razu, że jestem blondynką :evil_lol:

Ej tam :P Bez przesady :P No w sumie to może do hien faktycznie :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']bo ciebie tam nie było :mad: ciebie widziałam tylko raz jak chyba jedzenie zamawiałaś i tyle :p[/QUOTE]

to nie byłam ja:evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']No pogadam, ale jutro, bo dzisiaj ich nie ma :P

Haha :P Cicho teraz chociaż mogę się ukryć pod kolorem włosów i nie widać od razu, że jestem blondynką :evil_lol:

Ej tam :P Bez przesady :P No w sumie to może do hien faktycznie :diabloti:[/QUOTE]

koloru umysłu nie zmienisz :diabloti:

no ba hiena pasuje idealnie :evil_lol:

[quote name='ariss']to nie byłam ja:evil_lol:[/QUOTE]

może tylko przechodziłaś koło jedzenia, na pewno byłaś to ty :diabloti:
pamiętam ubranie, które widziałam później po zdjęciach, choć w sumie po twarzy ci poznałam, mam cię w końcu na facebooku :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']koloru umysłu nie zmienisz :diabloti:

no ba hiena pasuje idealnie :evil_lol:[/QUOTE]

Wiem, dlatego teraz chociaż włosami mogę to zamaskować :evil_lol: :diabloti:

Zrobię Ci zdjęcie z twoimi siostrami hienami :diabloti:

Posted

[quote name='ariss']
a focha mam na Ciebie za Kraków:obrazic:[/QUOTE]

Ale sobie przypomniałaś :diabloti:
Po prostu przestraszyła się potencjalnej paplaniny :diabloti: :p

Posted

[quote name='Sweet']Wiem, dlatego teraz chociaż włosami mogę to zamaskować :evil_lol: :diabloti:

Zrobię Ci zdjęcie z twoimi siostrami hienami :diabloti:[/QUOTE]

jak na razie, kiepsko ci to idzie :diabloti:

[quote name='Joann']heheh na tych fotkach wygląda jak morderca piłek;p fajna[/QUOTE]

to morderca wszystkich zabawek, które długo nie przeżywają, kiedy już się ona nimi zainteresuje. Akurat tą piłkę mamy długo bo ona jej po prostu nie lubi :p

[quote name='Justa']Ale sobie przypomniałaś :diabloti:
Po prostu przestraszyła się potencjalnej paplaniny :diabloti: :p[/QUOTE]

oj tak, to by było straszne :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']możemy na rynku, choć ja z Iśką to się na dworcu spotkamy pewnie :evil_lol:

spokojnie, przygotuję się przed wyjazdem, rozeznam się z mapą bo tobie nie ufam :diabloti:

nie może ci wypaść :diabloti: bo inaczej to ja ci zrobię tak że wypadną ci ale zęby :evil_lol:

Ooo cóż to za propozycja? pomieszkamy sobie jak mąż i żona? :roflt: w sumie jestem za - będę miała okazję Cześka poznać :loveu:

ja chce koniecznie do tego zoo jechać, zostawimy tam Adę w klatce z pingwinami :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Mi to wsio, i tak dojeżdżając na rynek wysiadam pod dworcem bo tak najwygodniej, więc. Ale z rynku do ZOO kijowo, tzn będziemy się musiały cofnąć znów pod dworzec. Ada, nie trafiłabyś pod galerię Krakowską?

Hiohio, i masz rację :evil_lol:

Haha tak, jak mąż i żona :loveu::diabloti: kurde, tylko teraz się okazało że moi wyjeżdżają w czwartek, wracają w sobotę wieczorem. Więc wpaść możecie oczywiście, ale jeśli nocować to raczej tylko z piątku na sobotę, a nie wiem czy wtedy Ada może..

Będzie problem, w krakowskim chyba nie ma pingwinów :evil_lol: